Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45933) priti


priti
addikt

Ha levélre, ami kintről jön felragasztják a Magyar Posta "Nemzetközi ajánlott" matricáját, akkor nem lehet valahogy az itteni posta rendszerében rákeresni, hogy van e a nevemen az országban levél? Történik ilyen adatrögzítés vajon, hogy a nevem a rendszerbe kerüljön, ha nemzetközi ajánlottam van?
Az egyik szomszéd bíró és rengeteg küldeményt kap és panaszkodott, hogy a kézbesítő tojik értesítőt kitölteni és bedobni a sikertelen kézbesítésről és most tartok tőle, hogy én is így jártam, csak mielőtt elkezdek sírni az eladónak, hogy nem kaptam semmit gondoltam megkérdezem ti mit szoktatok lépni elsőre, hátha van rá mód, hogy elcsípjem mielőtt visszamegy :(((

Persze lehet átverés a UK,. mint felettem írják és ezért hetek múlva fog megjönni a világ másik végéből, de átnéztem a negatív minősítéseit az eladónak és egyetlen ember van aki a lassú kézbesítést írta a 14-ből. A többinek minőségi gondjai voltak. A pozitívban meg százával vannak elájulva a minőségtől meg a gyors kézbesítéstől, szóval sokat nem érek az értékelésekkel.

Hardverlesen

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.