Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29774) Dr.Burn


Dr.Burn
őstag

Szeretnem a velemenyeteket kerni az alabbi ugyrol:

Volt egy licit amin reszt vettem. A licit elott par oraval irtam az eladonak, mivel volt par kerdesem a licitre bocsajtott termekrol. A kerdeseimre nem valaszolt. Az ar eleg alacsonyan volt igy nem volt vesztenivalom, es megtettem a legnagyobb licitet, amivel el is vittem a termeket. Ez tortentet marcius 2. a fizetest 3. tettem meg.
A kerdeseimre tovabbra sem jott valasz.
A csomag erkezesi ideje 7.-8. kozott volt. En 6. irtam meg egy levelet, mivel nem kaptam meg a tracking numbert. A kovetkezo napra irt hogy elnezest, de korhazban volt, mert valamit elkapott most megy is, es adja fel a csomagot, es tovabbitja a tracking numbert. Termeszetesen ez nem tortent meg. Szombaton irtam neki hogy remelem minden rendben van, mert meg mindig varok a postazasra. Ugy voltam vele, ha hetfon nem valaszol akkor nyitok egy case-t.
Termeszetesen hetfon nem valaszolt, de elkuldte a tracking numbert ebayen keresztul. A szam a mai napig azt mutatja hogy csak elektornikus keres erkezett csomagkuldesre, es a csomag meg mindig nincs a postan.
Azaz vagy nem dobta be a postara, vagy nem adta oda a postasnak.

11 nap telt el a vasarlas ota, pontosan 10 a fizetes ota, de a csomag meg mindig nincs a postan. Az uzeneteimre nem valaszol. Azota kapott meg 2 ertekelest, mivel vasarolt az elmult 2 napban.
Eladasa csak ketto volt, fogalmam sincs milyen termekek, mert nem tudtam megnezni. Osszesen 20 ertekelese van, ami nem mondhato soknak.

A kerdesem az lenne hogy ebben a szituacioban Ti mit csinalnatok? Elinditanatok az eljarast ellene, vagy varnatok meg vele?

[ Szerkesztve ]

"Later Nerd!"

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.