Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#80301) Memmaao


Memmaao
addikt

Egy ideje nem jártam erre, egy kis update:
A december elejei fertőzésem óta labor rendben, szív UH rendben. Délutánonként a mai napig szapora a szívverésem. Feleségemnek is, neki kell kis dózisú bétablokker is. Ami viszont megkeseríti a mindennapjaimat: állandó jellegű izomfájdalom maradt vissza. Nagyjából mindkét vállövem, mellizmok, borda közti izmok, hàtizmok, nyakizmaim, comb belső izmok, bicepsz, alkar izmok váltakozó intenzitàssal fájnak. Elkezdtem pár hete jógàzni, nyújtás után átmenetileg jobb. Elliptikus tréner kardió edzés után is jobb. Aztán van, hogy egész nap olyan, mintha elfekudtem volna a fél testem. Örjítő! Indítottunk is egy post Covid studyt, SBO, neurológiai klinika karöltve. Már kb 50 beteg van hasonló panaszokkal.

My name is Bond, James... Dean.

(#80302) lacos001 válasza Memmaao (#80301) üzenetére


lacos001
senior tag

"Ami viszont megkeseríti a mindennapjaimat: állandó jellegű izomfájdalom maradt vissza. Nagyjából mindkét vállövem, mellizmok, borda közti izmok, hàtizmok, nyakizmaim, comb belső izmok, bicepsz, alkar izmok váltakozó intenzitàssal fájnak. Elkezdtem pár hete jógàzni, nyújtás után átmenetileg jobb. Elliptikus tréner kardió edzés után is jobb. Aztán van, hogy egész nap olyan, mintha elfekudtem volna a fél testem. Örjítő!"

Hujujjj....
Na most képzeld el azt, aki igy éli a mindennapjait, évek/évtizedek óta....Igy nevel gyereket, dolgozik, mos/főz/takarít.. Sorolhatnám.
Értem én, hogy covid előtt ilyen nem volt neked, neked sem...Remélhetőleg elmúlik, van akinek soha.
Viszont ott az a mondat, amit aláhúztam.. :U

[ Szerkesztve ]

(#80303) Lauda válasza seolwon (#80298) üzenetére


Lauda
félisten

Eltűnni sosem fog, csak nem okoz problémákat (remélhetőleg), ha megfelelő vakcinával végig lesznek oltva az emberek.

[ Szerkesztve ]

(#80304) Kékes525 válasza lacos001 (#80302) üzenetére


Kékes525
félisten

Mire jók az ilyen megjegyzések? Ilyen alapon bármire lehetne hasonlókat mondani. Például meghal egy közeli hozzátartozója egy embernek és akkor azzal nyugtatjuk, hogy képzeld el azt, hogy milyen az, ha kettő hallt volna meg. Hülye egy érvelés.

Szerintem tartózkodjunk az ilyen megjegyzésektől.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#80305) Ricardo válasza lacos001 (#80302) üzenetére


Ricardo
félisten

Van aki kerekes székben éli az életét , de hogy jön ez ide?

(#80306) lacos001 válasza Kékes525 (#80304) üzenetére


lacos001
senior tag

Igy élek, azért irtam. Nekem ilyen neuromuszkuláris betegségem van.
Non-stop ezt érzem.
Neki a covid hozta ezért érdekes...

#80305 Igen, nálam az is kérdéses, mert "eljuthatok" odaáig. Senki nem tudja előre.

[ Szerkesztve ]

(#80307) natë válasza natë (#80296) üzenetére


natë
nagyúr

Azoknak akik átestek rajta : nem pánikoltatok rá? Azt kezdem észrevenni, hogy napi 1x legalább egy pánikroham szerűség tör rám, ami ugye levegő hiány érzettel is jár, ettől mégjobban megijedek. Hogyan lehet ezt megkülönböztetni valós nehéz légzéstől? Az orvos mindig megkérdezi a tüneteket, mit mondjak neki? :(

(#80308) Lauda válasza lacos001 (#80306) üzenetére


Lauda
félisten

Szerintem az ő problémája azért lényeges, mert a covid következménye.

(#80309) lacafaca válasza Lauda (#80303) üzenetére


lacafaca
őstag

kizárt...már hogy az egész emberiség be leszoltva ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#80310) Lauda válasza lacafaca (#80309) üzenetére


Lauda
félisten

Hát az kizárt szerintem is. A "civilizált" világban viszont két lehetőséged lesz majd véleményem szerint. Vagy beoltatod magad időnként ha szükséges és élsz korlátlanul gyakorlatilag, vagy kiteszed magad a lehetséges fertőzés okozta komplikációknak és az oltatlansággal járó esetleges korlátozásoknak. Még nem tudni mit sütnek ki ebből a vakcinaútlevélből sem.

[ Szerkesztve ]

(#80311) lacafaca válasza Lauda (#80310) üzenetére


lacafaca
őstag

így korrekt :R

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#80312) lacafaca válasza natë (#80307) üzenetére


lacafaca
őstag

hát ezt szerintem fejben kell magadban letisztáznod...zárd le a tv-t, hanyagolj minden ezekről a dolgokról való utánajárást a neten és menj le zenbe ...és ne olvassad a másik szobát (ha lehet hanyagold ezt is), mert csak még jobban belelovallod magad az egészbe...tudom ezt könnyű mondani és nehéz véghezvinni, de csak te tudod ezt megoldani, se itt senki, se az orvos nem fog tudni segíteni neked ebben ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#80313) Drizzt válasza natë (#80307) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Mondd neki pont ugyanazt, mint itt. Bizz benne. Mondd el amit erzel, tapasztalss, gondolsz, aggodalmat fejt ki benned. Mi a legrosszabb, ami tortenhet, ha elmondod? Es mi all ezzel szemben, ha elmondod es rendesen kigizsgalnak? Nem kell aggodni, az oszinteseg a legjobb amit tehetsz. Jobbulast mindenkeppen. Ha rosszul erzed magad, s ugy erzed meg kell nezetni magad, akkor akar mentot is hivj. Ha ugy erzed sajat labon bemennel, altalaban van covid ambulancia. Errola sszem Amur tudna pozitiv tapasztalatokkal ellatni. Mento kihivasrol meg daneel_hu. Szoval pihenj, keruld a feszkot, orvossal meg legyel olyan oszinte, amilyen csak tudsz. Ha megnyugtatna vizsgalat, akkor jelezd, ha nem akarjak nyomatni, akkor eroszakold ki. Minel hamarabb alkalmaznak bizonyos kezeleseket, annal nagyobb esellyel hasznalnak.

Ui.: en nem estem at rajta, legalabbis tavaly majus korul antitest gyorsteszt alapjan nem. Az akkoriban meglevo tuneteim alapjan mar nem mernem ugyanezt allitani.

[ Szerkesztve ]

I am having fun staying poor.

(#80314) Parci válasza natë (#80307) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

fejben maradj egyben, türelem. ez egy türelemvírus, emlékeztesd erre magad mindig! nem gyors, nem olyan, mint a többi, végig higgadtnak kell maradni és nem parázni, elveszteni a fejed. az első nap rendelhettél volna egy spo2 mérőt a netről, még mindig megteheted, onnan, ahol van raktáron és gyorsan szállítanak. eláll, jó lesz az még. pont ilyesmire jó, hogy ne parázz, látod, hogy 97% és onnantól nem foglalkozol vele, hogy mit érzel.

nyugi! pihi, alvás, semmi pánik! :)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80315) Parci válasza lacos001 (#80302) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nagyanyám reumás volt. tök szar dolog. de eszembe nem jutna beírni egy fertőző betegség topikjába, hogy "na, csókáim, most már ti is tudjátok, hogy milyen ez". (ettől még jó nagy szívás, hogy így kell élned, cseppet sem bagatellizálnám és most valóban lesz egy csomó ember, aki majd jobban átérzi :U)

hidd el, elég nagy baj ez a long covid téma, abban sem vagyok biztos egy ideje, hogy nem nagyobb, mint hogy "meghalt pár idős, krónikus beteg". vegyük komolyan, bitte!

Memmaao sem az a lefingott chipszabáló sumo-malac, ráadásul frontvonalbéli egészségügyis. szóval, ha ők úgy látják, hogy ezzel foglalkozni kell, ráadásul a saját bőrén tapasztalja, akkor az a dolog van és pont.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80316) Memmaao válasza lacos001 (#80302) üzenetére


Memmaao
addikt

És most ennek mi értelme volt, hogy ezt ide megírtad? :U
Hogy jön a Covid topikhoz, hogy vannak, akik krónikus fájdalommal élnek? Miben változtat ez az én esetemen? Miert zavar téged, hogy leírtam a long covidos tunetemet?

My name is Bond, James... Dean.

(#80317) natë válasza Parci (#80314) üzenetére


natë
nagyúr

Megredneltem emagról, de még mindig nem jött ki...

(#80318) Parci válasza Memmaao (#80316) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

mindegy, a vélemény szabad, de még úgy is jelzem, hogy ezt a long covid témát már csak egymás tisztelete végett is komolyan fogom vetetni még ezzel a topikkal is. tegnap elhangzott, hogy mindenféle felelősséggel jár, amikor megírom, hogy szalonnát reggeliztem, úgyhogy akkor most élek is vele.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80319) Rage47 válasza lacos001 (#80302) üzenetére


Rage47
veterán

Ennek semmi értelme nem volt.

(#80320) Parci válasza natë (#80317) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

emag elég lassú tud lenni, ha valami elvarázsolt forgalmazó :(

mindegy, pihenj és ne parázz. ha csökkenne az oxigéned, azt általánosan is éreznéd, fárasztó lenne két kört menni a lakásban, meg kéne állnod pihenni közben, nem vicc.

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80321) Rage47 válasza natë (#80317) üzenetére


Rage47
veterán

Emag csinált már olyat nálam, hogy 2 hét múlva sem volt hír a csomagomról. Ráírtam a forgalmazóra és válaszoltak, hogy az emagtól nem kapták meg a rendelést, de intézkednek. 2 nap alatt megjött.

(#80322) lacos001 válasza Parci (#80315) üzenetére


lacos001
senior tag

Fals....
Itt az "háborit" fel, hogy covidhoz odatolunk minden következményt egészségügyire értem, mint sajnálatos dolog. Igen az...
Emellett minden dolog eltűnik. Nem tűnik el, csak leszarva.
Éppen ezért irtam amit.
Erre jössz a reumával...OMG.
Mind1 is, nyomj egy delete gombot :)

Értem én, hogy kialakult ez szar, megkeseriti a mindennapjait...Nadekérem....Tudom, covid topik.

Csak kis szösszenet....
Mikor jön a gyereked, hogy apa felemelsz? Nem a válaszod...
Apa kimegyünk sétálni? Nem a válaszod...
Feleség tervezi a másnapot, kirándulni mennénk. Ok, meglátjuk...Másnap NEM a válaszod...
Éhes vagy, gyere együnk! Nem a válaszod...

Biztos a long covid is szar, de éééééted.

#80316 Engem nem zavar semmi, irjad csak. Múljon el, ne szenvedjél tovább.

#80323 Vágomvágom...

[ Szerkesztve ]

(#80323) Lauda válasza lacos001 (#80322) üzenetére


Lauda
félisten

Mivel előtte nem voltak ezek a gondjai, nyilván a covid okozta nála. Most kezdjem el én is írni, hogy milyen egészségügyi problémákkal élek? (amihez képest az ővé egy nulla) Nem írom, mert egyrészt senkit nem érdekel, másrészt semmi köze a topikhoz. ;)

(#80324) lacafaca válasza Parci (#80318) üzenetére


lacafaca
őstag

remélem nem hagytad ki mellőle a jó kis lilahagymát :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#80325) Parci válasza lacos001 (#80322) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

te miről hadoválsz? :U

nézd, abból indulok ki, hogy nem rosszindulattal írtál és csak rosszul fejezed ki magad. eléggé.

a gyerekemet naponta százszor felemelem, leszakad a derekam. állandóan kint vagyunk, popsitepsizünk, hóembert építünk, kirándulunk. feleségestül. szóval végképp nem értem ezt a szösszenetet. éljük az életünket, megváltozott körülmények mellett is, egyáltalán nem boldogtalanul.

a reumát pedig azért hoztam, mert pont hasonló példa, mint amit te is írtál. eddig is volt, csak a covid miatt most nincs szó róla, pedig legalább olyan szar, mint egy long covid, blabla. így igaz.

ettől ez még egy covid topik és nem hiszem, hogy például a long covid komolyságát befolyásolja az, hogy vannak rosszabb betegségek is. persze, hogy vannak. és?

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80326) Parci válasza lacafaca (#80324) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

igazából nem szalonnát reggeliztem :DDD, de ha azt ettem volna, lett volna mellé. de amúgy is elég nagy zöldségfogyasztók vagyunk, tudod.

amúgy nálunk helyzet van, a sulis fiam tegnap hasfájt, estére torokfájt, most köhög, lázas, levert, a torka nem piros. öööööö... majd kiderül, hogy mi ez.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80327) ubyegon2 válasza Parci (#80318) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

tegnap elhangzott, hogy mindenféle felelősséggel jár, amikor megírom, hogy szalonnát reggeliztem

Politikai pályára készülsz? Ez így nagyon azt mutatja. :P

(#80328) lacafaca válasza Parci (#80326) üzenetére


lacafaca
őstag

meg sem merek szólalni... :B (bár de: tutikóvid :DDD és így meg is úsztad...ismét)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#80329) S e t h válasza natë (#80307) üzenetére


S e t h
nagyúr

Csak ha olvasom ezt a topikot, időnként csodálkozom is, hogy még élek.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#80330) Parci válasza S e t h (#80329) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

tényleg, élsz? hogy vagy? semmi maradványtünet?

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80331) Memmaao válasza lacos001 (#80322) üzenetére


Memmaao
addikt

OK! Részemről a krónikus fájdalom és a következményes depresszió magyarázza, hogy miért írtad, amit. Sajnálom! Képzeld az én családomban cerebellaris ataxia a genetikai örökletes betegség. Szerencsére az én vonalamat apámtól kezdve elkerülte, viszont nagyapám ebben halt meg, ahogy 3 nagynéném is, mind 50 éves kora előtt, ágyhoz kötött körülmények között, teljesen leépülve. Az unokatestvéreim közül 4 érintett, az unokabàtyàm 40 éves, ágyhoz kötött. Szóval hidd el, mindenkinek van dráma az életében. De attól neked nem lesz jobb, ha egy covid topikban leírod, hogy nem tudsz empatizalni azzal, aki most 3 hónapja éli meg a myalgia napi káros hatásait. Részemről nem szeretnék e mellett krónikus fájdalom szindrómát nevelni meg depressziót, részemről, ha nem múlik el belátható időn belül, tuti, hogy elkezdek SSRIt szedni, mert nincs mérgezőbb dolog, mint a maior depresszió.

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

(#80332) lacafaca válasza S e t h (#80329) üzenetére


lacafaca
őstag

ezt mondom...amit itt leművelnek egyesek (a másikról már ne is beszéljünk) egy főnyeremény a hipochonder rétegnek...itt megkapják amit szeretnének :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#80333) S e t h válasza lacafaca (#80332) üzenetére


S e t h
nagyúr

Lassan már csak miattad nézek be, üdítő az a mentalitás amit képviselsz, akkor is ha időnként túltolod, heveny keresztvetésre késztetve sokakat a képernyő előtt. :)

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#80334) Parci válasza S e t h (#80333) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

egyébként egy nagy félreértés, hogy itt mindenki retteg. tényleg. de én sosem hittem abban, hogy attól még, hogy valamiről nem beszélek, majd nem félek tőle. sőt, sokan attól nyugszanak meg, ha kibeszélik a parákat magukból. szóval, tökre embere válogatja.

ha leírom, hogy a fiam tünetes, az nem azt jelenti, hogy beindult a rettegés. hanem azt, hogy tünetek vannak, figyelünk, aztán majd kiderül, hogy milyen vírus, mi a teendő. Memmaao sem rettegett a covidtól sem soha, attól még releváns, hogy leírja, hogy megszívta és hogyan. ez van, ez zajlik most, nem kell félni tőle, de miért jobb nem is tudni róla? na mindegy.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80335) S e t h válasza Parci (#80330) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nézd, nem tudom.
Élek, jól érzem magam a bőrömben, kedden megyek kardiológiai kivizsgálásra miután sokádjára utasítottak el mindenhonnan, mert nincs negatív pcr tesztem.

Ami bennem felmerült az az, hogy vajon milyen lett a terhelhetőségem, mert orvosi utasítás ide vagy oda én edzek, nélküle sokkal rosszabb lenne a közérzetem.
Az első 50 km-es kerékpáros etap kimerített, nagyon jólesett, a lábaim fájnak, mert elszoktam a mozgástól de bennem is megmaradt a félsz és nem merem terhelni magam.
Az őszihez képest félgőzzel sportolok, így azt sem tudom mik a határaim, és igen, maradt bennem félsz, nem akarom újra elkapni, ez a xar pszichésen rosszabb inkább, mintsem fizikálisan, legalábbis számomra.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#80336) Memmaao válasza S e t h (#80333) üzenetére


Memmaao
addikt

Ahogy Parci írja, attól, hogy valaki nem tagadja ennek a súlyosságát, vagy nem bagatellizálja el, még nem hypochonder! Én jobban örültem volna, ha elkerül és megiszom, míg az oltás nem ad védettséget. Nem így lett. És a mai napig van panaszom. 50 méter a 20kg légimentő táskával és elfáradok. Egy 12 órás műszak is jobban leszív az SBOn. Napi szinten látok tragikus kimeneteleket. És semmit nem tudunk arról, mi lesz a hosszútávú következménye annak, hogy átestünk rajta.

My name is Bond, James... Dean.

(#80337) lacos001 válasza Memmaao (#80331) üzenetére


lacos001
senior tag

"De attól neked nem lesz jobb, ha egy covid topikban leírod, hogy nem tudsz empatizalni azzal, aki most 3 hónapja éli meg a myalgia napi káros hatásait. "

Empatizálok, csak ez mégis más. részemről legalábbis Tudom covid hozadéka, tudom covid topik.
Megbántás, sértegetés fel sem merült bennem. Belőlem ilyen paraszt módon jönnek a dolgok. ;] sorry

"Részemről nem szeretnék e mellett krónikus fájdalom szindrómát nevelni meg depressziót, részemről, ha nem múlik el belátható időn belül, tuti, hogy elkezdek SSRIt szedni, mert nincs mérgezőbb dolog, mint a maior depresszió."

Erről most olvasgatok kicsit, mert az elmúlt közel 4 évben mióta kiderült nem éppen olyan vagyok, mint előtte. A kutya nem beszélt nekem erről.
thx
Igaz nyomattak belém szteroidot, de csak aludtam tőle reggel 8-16ig, majd 17- reggel 7ig..Mozogni és normálisan emészteni persze ettől sem tudtam..Mai napig sem tudok. Most a rossz emésztés van porondon..

#80325 A szösszenet arra utalt, hogy a kisangyallal már rengetegszer foglalkozni sem tudok, mert annyira be vagyok merevedve, hogy mozgásra alkalmatlan vagyok. Van amikor napokig eltart, máskor hetekig semmi. Erre lenne már vmi szúrmány, de diccccsen baxxa meg. :)

[ Szerkesztve ]

(#80338) Parci válasza S e t h (#80335) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

igen, nehéz pszichésen, amikor elkapod, akkor is, mert lassú, hömpölygő szar, ami aztán esetleg mégis maga alá temet. tök máshogy működik, mint amiket megszoktunk (ami jön, ledönt, elmegy, kész, van egy szép íve, egy hullám, aztán nem téma -- ez meg hullámzó, lassú, akár el sem múlik, hetekig szivat stb.).

kell az optimizmus. de - szerintem - nem kell a tudatlanság. mit nyert a haverom, aki azt sem tudta, hogy mi a szent sz.r az az spo2-mérő, meg hogy mi a répát kell csinálni covid alatt? aztán csak kiderült, hogy öccse másfél hónapja hőemelkedéssel nyomja, az anyja meg a covid óta elfelejt mindent és más para is van. már rég kivizsgálhatták volna őket.

na mindegy, szerintem inkább idegesítő a "mindmeghalunk :DDD" és hasonló kommentek, reakciók.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80339) S e t h válasza Parci (#80334) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ez ami folyik a vírus körül az átlépett egy olyan határt, ami számomra már terhes.
Naponta jelennek meg újabbnál újabb cikkek, kutatások, egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és a fertőzésem előtt ezekkel nem foglalkoztam, nem érték el az ingerküszöbömet, de most, a betegség után szinte már zavar, hogy tüneteket, szövődményeket kéne magamon monitorozni, mert találtak 1,2, néhány, akárhány beteget akiknél ezt meg ezt okozta.
Van a családban hipochonder, szoktam szívni a vérét egy egészséges határig, sajnos a covid ezt is ellehetetlenítette, mert érzékenyen reagál rá, mint ahogyan ez a topik is.
De már én is jobban érzem magam, ha kerülöm azt a dózisú hírcunamit amit generál ez az őrület.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#80340) Parci válasza S e t h (#80339) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

oké, ez teljesen elfogadható, és ugye a te helyzeted is más, mint másoké, így, hogy épp túl vagy rajta. nem kell monitoroznod magad non-stop, az szerintem is már hipochondria. de ha tudod, hogy mi ez az egész, azt is tudod, hogy mi az a pár dolog, ami, ha megtörténik, akkor befolyásolja, hogy hogyan szervezd a mindennapjaid.

sportolhatsz, óvatosan, de nem érdemes szétütni magad. ha időnként elszáll a pulzusod nyugalmi állapotban, akkor valami még dolgozik benned, és 50 km bringa helyett inkább a séta a racionális.

covid híreket meg egyáltalán nem kell olvasnod, neked most a védekezés sem annyira téma, meg az új fejlemények sem. be leszel oltva, mielőtt újra elkapnád, szóval a hírcunamiból bátran hátradőlhetsz, nálad a dolog már "eldőlt". :R

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80341) natë válasza S e t h (#80339) üzenetére


natë
nagyúr

Nem lehet egy életet leélni úgy, hogy a szövődményektől rettegsz....egyszerűen nem fogja bírni az elme. Ez mindannyiunkra igaz, akik benne vannak, vagy túl rajta.

(#80342) lacafaca válasza Parci (#80338) üzenetére


lacafaca
őstag

szerintem aki ide/vagy a másikba be-be néz, már mindent is tud erről a szarról, viszont ha a mindennapjaid minden perce ekörül forog akkor csak kibaszol magaddal...ez nem leszarás meg tagadás, nem vagyok debil, nevezzük inkább önvédelmi közönynek...mert miért jobb az, ha még agyilag is leamortizálod magadat? jókedv és vidámság, ez a legtöbb dologban orvosság és igen, sokszor túltolom, de csak ezért vagyok itt, hogy a másik pólust is képviselje valaki, mert másképpen ez a szoba már egy sötét, depressziós verem lenne. aki nem tudja a helyén kezelni a posztjaimat, annak meg senki nem tud már segíteni ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#80343) Asbee válasza Parci (#80340) üzenetére


Asbee
veterán

Amikor nekem volt a 2 hét hőemelkedéses , legyengült időszak, ugyanúgy néha agyaltam, figyeltem magam, jajj ez most mi lehet, fú most erről ezt hallottam stb stb. Hopp itt most szúrt egyet, tuti nagy a baj. Szerintem ez mindenkinél valmilyen szinten jelen van, annyi infó áramlat van a vírusról. Ráadásul ugye nekem nemvolt ott tesztelés, csak utólag derült ki. Most ha nagyon vizsgálom magam utólag, este szokott közbe közbe lenni egy szaporább szívverésem. De ez lehet 10 féle másik dologtól is. Amúgy szerencsére másban semmi változás. Sport, erönlét, minden maradt a régi.

(#80344) perempe válasza Lauda (#80290) üzenetére


perempe
addikt

Ide akartam kilyukadni.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#80345) Parci válasza lacafaca (#80342) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

aki tudja magáról, hogy hajlamos parázni, az tegyen lépéseket, például, amikor már beteg, vagy túl van rajta, ne tájékozódjon napi szinten erről. mindenre van megoldás, de szerintem az, hogy bagatellizálunk, gúnyolódunk, lesajnálunk, nem old meg semmit.

vidámság, optimizmus és főleg hit, hogy legyűröm ezt a szart, az kell.

felnőttek vagytok, mindenki figyeljen a mentális egészségére. is. :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80346) Parci válasza natë (#80341) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

de nem is kell. rettegni még a fertőzéstől sem kell. és ha tudod, hogy mik a szövődmények, nem is rettegsz, csak nem barmolod szét direkt a szíved, ilyesmi. én is futnék fertőzés után x héttel, szépen, óvatosan, a tünetek függvényében fejlődve. ez nem rettegés, hanem szimplán racionálisnak levés - szerintem.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80347) ubyegon2 válasza Parci (#80345) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Ezt most HÁZIGAZDA-ként mondod? :DDD :P
(bocs, nem tudtam kihagyni)

(#80348) Parci

Ez a sorsod, nem menekülhetsz alóla(előle). :K

[ Szerkesztve ]

(#80348) Parci válasza ubyegon2 (#80347) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

állítólag csak úgy beszélhetek, piedesztálról :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#80349) lacafaca válasza Parci (#80345) üzenetére


lacafaca
őstag

..és egyen sok zőccséget! de ne a tescosat :DDD irány a piac és megkeresni a még talán pesten is föllelhető mamikát :P
na folytatom az ültetést, mert lebasznak :B

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#80350) ubyegon2 válasza lacafaca (#80349) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

irány a piac és megkeresni a még talán pesten is föllelhető mamikát

Nem lehetne, hogy nem délelőtt 10-kor kezdenél dolgozni? :P Majdnem azt írtam, hogy húzz már a csába....de sose mondok csúnyákat.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.