Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#113451) Cs1csó válasza Chesterfield (#113450) üzenetére


Cs1csó
félisten

:K igaz, inkább a modernebb mRNS. (a Janssen-t azért ajánlom mert abból elég egy oltás és már kapod is a kártyát 1-2 héten belül)

Pontosan: Ha rajtam múlna az oltatlanok az házukból nem léphetnének ki.

Nem kell lefogatni a TEK-kel és erőszakkal beadatni az oltást, de kb. bolton és közterületen való sétáláson kívül kb. SEHOVA.

Ez a baj a mostani rendszerrel is túlságosan engedékeny alig pár helyre szükséges az oltási.

Én úgy rákaptam az oltakozás felvételére, hogy idén már az inluenza ellenit is kérem.

:Y és még mindig élsz, MEGDÖBBENTŐ :DD

[ Szerkesztve ]

(#113452) BalanceR válasza Chesterfield (#113450) üzenetére


BalanceR
addikt

:DDD
Azért mindent ne lövess be...

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113453) Cs1csó válasza BalanceR (#113452) üzenetére


Cs1csó
félisten

Na ebben tuti nem sok minden maradt ha OTT is eldobják maximum valami finom kis betegség ami vérkészítmény által terjed pl. AIDS, vagy gondolom szifilisz stb.

[ Szerkesztve ]

(#113454) lacafaca


lacafaca
őstag

még szerencse, hogy be vagytok zárva ilyen virtuális dühöngőkbe...itt tombolhattok meg álmodozhattok kedvetekre :C

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113455) FrezeR


FrezeR
senior tag

Bocs ez megint kicsit hosszú lesz, de érdemes elolvasni.

Martin Kulldorff és Jay Bhattacharya professzorok összefoglalója arról, miért volt téves Anthony Fauci járványkezelése.


Amikor kitört a járvány, Amerikának szüksége volt valakire, akihez tanácsért fordulhat. A média és a közvélemény természetesen Dr. Anthony Faucira, az Allergia és Fertőző Betegségek Országos Intézetének igazgatójára, egy nagyra becsült laboratóriumi immunológusra és Donald Trump elnök egyik kiválasztott COVID-tanácsadójára tekintett. Sajnos Dr. Fauci tévedett a fő epidemiológiai és közegészségügyi kérdésekben. A valóság és a tudományos tanulmányok most utolérték. Íme a legfontosabb kérdések: Természetes immunitás. Dr. Fauci az oltások kikényszerítésével figyelmen kívül hagyja a természetes úton szerzett immunitást a COVID-fertőzöttek körében, amelyekből több mint 45 millió van az Egyesült Államokban.

Egyre több bizonyíték utal arra, hogy a természetes immunitás erősebb és tartósabb, mint a vakcina által kiváltott immunitás. Egy Izraelben végzett vizsgálat szerint a beoltottak 27-szer nagyobb valószínűséggel kapják el a tüneteket mutató COVID-t, mint a beoltatlanok, akik egy korábbi fertőzésből felépültek. A betegségekkel szembeni természetes immunitásról az ie. 430-as athéni pestisjárvány óta tudunk. Pilóták, kamionosok és dokkmunkások is tudnak róla, az ápolónők pedig mindenkinél jobban. Fauci utasítása alapján a kórházak hősies ápolónőket bocsátanak el, akik a betegek gondozása közben gyógyultak ki a COVID-ból. Kiváló immunitásukkal -mert nekik a fertőzési kockázatuk még alacsonyabb, mint a beoltottaké - biztonságosan elláthatják a legidősebb és leggyengébb (súlyosabb) betegeket is. Az idősek védelme. Bár bárki megfertőződhet, az idősek és a fiatalok halálozási kockázata között több mint ezerszeres különbség van. Miután Amerikában több mint 700 000 COVID-halálról számoltak be, ma már tudjuk, hogy a bezárások nem védték meg a magas kockázatú időseket. Amikor szembesült a kiszolgáltatottak célzott védelmének gondolatával,

Dr. Fauci elismerte, hogy fogalma sincs, hogyan valósítsa meg, és azzal érvelt, hogy ez lehetetlen lenne. Ez érthető lehet egy laboratóriumi tudóstól, de a közegészségügyi szakemberek sok konkrét javaslatot tettek, amelyek segítettek volna, ha Fauci és más tisztviselők nem hagyják figyelmen kívül őket!Mit tehetünk most a COVID-halálozás minimalizálása érdekében? A jelenlegi vakcinázási erőfeszítéseknek arra kell összpontosítaniuk, hogy elérjék a 60 év feletti embereket, akik nem estek át a betegségen, és nem oltakoztak, beleértve a nehezen elérhető, kevésbé jómódú vidéki és belvárosi embereket is.

Ehelyett Dr. Fauci a már immunis gyermekek, diákok és munkaképes felnőttek – valamennyi alacsony kockázatú populáció – vakcinázását szorgalmazta, ami óriási zavarokat okoz a munkaerőpiacon, és sok kórház működését akadályozza.Iskolabezárások.Az iskolák az influenza fő átviteli pontjai, de nem a COVID-nak. Míg a gyerekek megfertőződnek, a COVID-halál kockázata csekély, alacsonyabb, mint az influenza miatti halálozási kockázatuk. A 2020-as tavaszi hullám során Svédország mind az 1,8 millió, 1 és 15 év közötti gyermek számára nyitva tartotta a napköziket és iskolákat maszkok, tesztek és szociális távolságtartás nélkül. Az eredmény? Nulla COVID-halálozás a gyermekek körében, a tanárok COVID-kockázata pedig alacsonyabb, mint a többi szakma átlaga. 2020 őszén a legtöbb európai ország követte a példát, hasonló eredménnyel. Figyelembe véve az iskolabezárások gyerekekre gyakorolt ​​pusztító hatásait, Dr. Fauci iskolabezárások melletti kiállása lehet karrierje legnagyobb hibája.Maszkok. Az orvosi kutatás aranystandardja a randomizált vizsgálatok, és mostanra már két ilyen maszkkal kapcsolatos vizsgálat készült felnőttek körében. A gyermekek esetében nincs szilárd tudományos bizonyíték arra, hogy a maszkok működnek.

Egy dán tanulmány nem talált statisztikailag szignifikáns különbséget a maszkolás és a nem maszkolás között, ha koronavírus-fertőzésről van szó. Egy bangladesi tanulmányban a 95 százalékos konfidencia intervallum azt mutatta, hogy a maszkok 0 és 18 százalék között csökkentették az átvitelt. Ezért a maszkok vagy nulla, vagy csak korlátozott előnyökkel járnak. Számos hatékonyabb pandémiás intézkedés van, amelyeket Dr. Fauci hangsúlyozhatott volna, mint például az iskolák jobb szellőztetése és természetes immunitással rendelkező személyzet idősekotthoni alkalmazása. Kapcsolatok nyomon követése.Egyes fertőző betegségek, például az ebola és a szifilisz esetében az érintkezés nyomon követése rendkívül fontos. Egy olyan gyakran keringő vírusfertőzés esetében, mint a COVID, az értékes közegészségügyi erőforrások reménytelen pazarlása volt, amely nem állította meg a betegséget.

Járulékos közegészségügyi károk.Egy alapvető közegészségügyi elv az, hogy az egészség többdimenziós; egyetlen fertőző betegség leküzdése nem egyet jelent az egészséggel. Immunológusként Dr. Fauci nem tudta megfelelően mérlegelni a bezárások katasztrofális hatásait a rák kimutatására és kezelésére, a szív- és érrendszeri betegségek kimenetelére, a cukorbetegség ellátására, a gyermekkori védőoltások arányára, a mentális egészségre és az opioid túladagolásra, hogy csak néhányat említsünk. Az amerikaiak még sok éven át együtt fognak élni ezzel a járulékos kárral, és bele is fognak halni. Magánbeszélgetések során tudományos területen dolgozó kollégáink többsége egyetért velünk ezekben a kérdésekben. Míg néhányan felszólaltak, miért nem tesznek többen? Nos, néhányan próbálkoztak, de nem sikerült. Mások elhallgattak, amikor azt látták, hogy a médiában rágalmazzák kollégáikat, vagy a Big Tech cenzúrázza őket.

Vannak olyan kormányzati alkalmazottak, akiknek megtiltják, hogy ellentmondjanak a hivatalos politikának. Sokan attól tartanak, hogy elveszítik a pozíciókat vagy a kutatási ösztöndíjakat, mivel tudatában vannak annak, hogy Dr. Fauci a világ legnagyobb fertőző betegségek kutatására fordított pénzhegy tetején ül. A legtöbb tudós nem szakértő a fertőző betegségek területén.Ha mondjuk onkológusok, fizikusok vagy botanikusok lennénk, valószínűleg Dr. Fauciban is megbíztunk volna. A bizonyítékok megvannak. A kormányzók, újságírók, tudósok, egyetemi rektorok, kórházi adminisztrátorok és üzleti vezetők továbbra is követhetik Dr. Anthony Faucit, vagy kinyithatják a szemüket. Több mint 700 000 COVID-halál és a bezárások pusztító hatásai után itt az ideje, hogy visszatérjünk a közegészségügy alapelveihez.

Martin Kulldorff, Ph.D. epidemiológus, biostatisztika és a Harvard Medical School orvostudományi professzora. Jay Bhattacharya, MD, Ph.D., a Stanford Egyetem Orvostudományi Karának egészségpolitikai professzora.Mindketten az újonnan alakult Brownstone Institute vezető ösztöndíjasai.

How Fauci Fooled America

(#113456) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Éljen a forradalom :DD és az erkölcsi fölény: "egy nagyobb csoport maszkellenes tüntető elfoglalta az üzletet, fizetés nélkül ettek, sőt még a pénztárakat is elállták"

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#113457) BalanceR válasza FrezeR (#113455) üzenetére


BalanceR
addikt

Szvsz, eléggé elfogult, egyoldalú, buta cikk az amcsi blikkből.
Az egész úgy írja le Faucit, mint az idióta Trump valami végtelen hatalmú emberét, pedig évtizedek óta a pozíciójában van , és volt már Trump előtt is (utálta is Trumpot).
Az egész arra épül, hogy mekkorát tévedett, és mekkora végtelen hatalma van, nem csak az USA-ban, világszinten nem mert neki senki ellent mondani.
Valóban elég nagy a befolyása, és sokmindenbe van beleszólása, de az, hogy ő irányít kb. mindent, és hogy sehol a világon nem mert az szakértői közösség (epidemiológusok, elemzők, statisztikusok...) szembeszállni vele, nettó hülyeség. Azért nincs ellene konszenzus, mert a túlnyomó többség egyet ért vele.
A cikk vesszőparipája, hogy az áteséses védettség sokkal jobb, igaz, de honnan tudjuk, kit, mennyire visel meg, ki hal bele, ki mennyi ideig esik ki a munkájából? Az EÜ gigaterhelése pedig a leggazdagabb, legjobban felszerelt, legjobb általános EÜ állapotban lévő lakossság mellett is végzetes lett volna.
Ráadásul az ilyen full elengedett járvány a mutációk melegágya lett volna az oltások elterjedése óta egyetlen új, veszélyes mutáns nem jelent meg sehol a világon előtte meg negyed két havonta jött új.
A világon van pár millió szakértő, és ebből mindig lesz pár száz aki a többivel szembe megy, de jellemzően soha nem tudják bizonyítani az igazukat.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113458) maczika válasza zolivissza (#113219) üzenetére


maczika
csendes tag

"Lehetséges, hogy a kormány azért a munkaadókra tolta a kötelező oltás dolgot, mert nem merték bevállalni, hogy a nyugdíjasoknak is kötelező legyen."

A felelősségvállalás mindig elmarad ha annak tárgya a "grantált biztonság".
Az össze többi terhelő tény mellett ez csupán csepp a tengerben.

(#113459) pjen válasza Chesterfield (#113450) üzenetére


pjen
félisten

Az lenne a helyes megoldás. Ott bent éhen halnának, rögtön meg lenne oldva a túlnélesedés. Ha Te be vagy oltva miért is zavarnak az oltatlanok?

[ Szerkesztve ]

(#113460) maczika válasza syberia (#113431) üzenetére


maczika
csendes tag

A korábban többször felvetett, többszörösen igazolt ADE potenciális lehetőségét tagadók körében ez is cáfolatlan tudományos álláspont.

Mint ismeretes, a tudományos tények semmi zavart nem keltenek az oltási erőtérben.

(#113461) joysefke válasza joysefke (#113401) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Érdeklődöm, hogy tudja-e valaki mi a szabályozás, magyar állampolgárként, egy több hetes külhoni, romániai vagy ukrajnai tartózkodás alatt be tudom-e oltatni magam, illetve ott állítanak-e ki olyan papírt amit itthon elfogadnak?

Erről esetleg info?

(#113462) Gubu0101 válasza joysefke (#113461) üzenetére


Gubu0101
veterán

En kijarok mar jo ideje nemetbe dolgozni,eszembe nem jutna itt oltatni magam.Miert pont kint akarod?Vagy mert nem kiutazas elott otthon?

[ Szerkesztve ]

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#113463) BalanceR válasza maczika (#113460) üzenetére


BalanceR
addikt

"többszörösen igazolt az ADE lehetősége"
Hát ezaz, LEHETŐSÉGE.
Mert hogy vizsgálták, oké, elméletben lehetséges, oké, de ez nem azonos azzal, hogy valóban gyakran, és rendszeresen előforduló jelenség.
Nekem is LEHETŐSÉGEM van megnyerni a lottót, de ez nem jelenti azt hogy milliárdos vagyok .

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113464) maczika válasza #20749568 (#113419) üzenetére


maczika
csendes tag

Ugyan én nem vagyok ennek a híve, de látván, hogy van rá igény.
Az "oltástálib farokarc" alaptézis:
.

(#113465) pjen


pjen
félisten

Ezért szeretem ezt a fórumot, két USA prof akik mindenféle tudományos képzettséggel meg vannak áldva ír egy cikket ami szembe megy a többség álltal és nem igazán működő és elfogadott véleménnyel. Reagálás: buta cikk. A fórum tagok között ugyanez megy.

[ Szerkesztve ]

(#113466) joysefke válasza Gubu0101 (#113462) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Nem Németországról hanem Ukrajnáról vagy Romániáról van szó. Ne mosd őket össze :)

(#113467) Gubu0101 válasza joysefke (#113466) üzenetére


Gubu0101
veterán

Nem is, csak erdekel,mert pont ott oltatnad magad ahova mesz es nem otthon :F

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#113468) t72killer válasza maczika (#113460) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A tudományos tények valóban nem. Az ADE-re kérnék szépen egy bizonyítékot, a komoly kocsmába betenni. 1 év, 3 milliárd oltott 3 mutánsgeneráció után vagyunk, senki se mondhatja, hogy nem volt rá lehetőség...

"Tilos a pánikkeltés, rémhírterjesztés!"

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#113469) lacafaca válasza t72killer (#113468) üzenetére


lacafaca
őstag

milyen bizonyíték kell? a hírek is tele vannak vele a mainstreamben, csak nem nevezik nevén a gyereket...vagy nézz át az említett komolyba :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113470) maczika


maczika
csendes tag

Olvasod de nem érted? Problémád van a szövegértéssel, értelmezési, logikai nehézségeid vannak? Ebben a cikkben találni (ha nem is mindent lefedő, de) némi magyarázatot.
A kovid és a kognitív képességek hanyatlása.

(#113471) BalanceR válasza pjen (#113465) üzenetére


BalanceR
addikt

Az iskolában azt tanítják, hogy a föld kering a nap körül, a tudomány jelenlegi állása szerint ez tény, ezt mondja a mainstream média is, de van kb 100.000 ember aki ezzel nem ért egyet, tanulmányokat írnak, konferenciákat tartanak, sőt van egy pár (ex) tudós is, aki megkérdőjelezi.
Akkor azt a következtetést vonod le, hogy kellene foglalkozni mindenkinek a témával tudományos, és általános körökban is?

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113472) Gubu0101


Gubu0101
veterán

:D

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#113473) Qtya123 válasza Chesterfield (#113450) üzenetére


Qtya123
őstag

Várjál, várjál..
Nem értem én ezt. Egyik részről végtelen bizalmad van az oltásokban, hiszen Te magad írtad, hogy "rákaptál"... :U :N
Másfelől meg mindennel is beoltva annyira rettegsz az oltatlanoktól, hogy bezárnád őket? (hiszen mint tudjuk az oltással nem kerülhetsz kórházba, nem lesznek súlyos tüneteid)
Akkor most bízol az oltásban vagy sem? Vagy csak szimplán dögöljön meg a szomszéd, meg a tehene is? :D

Ez olyan, mintha a Forma1-es futamra kiállítanák a pálya közepére a versenyzőket teljes védőfelszerelésben, de az autókat elzáratnád, mert azért annyira veszélyes ne legyen már a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#113474) radi8tor válasza BalanceR (#113471) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ez olyan érvelés hogy ha létezik ilyen akkor mindenki aki másképp gondolkozik szerinted ebbe a táborba tartozik. Ez a gond az érveléseddel.

⭐ Stella

(#113475) Chesterfield válasza Qtya123 (#113473) üzenetére


Chesterfield
senior tag

Ezeket a kérdéseket naponta teszik fel az alusipkások, nekem meg már nincs kedvem rá válaszolni.

[ Szerkesztve ]

(#113476) BalanceR válasza Gubu0101 (#113472) üzenetére


BalanceR
addikt

Jogos, sőt!
Az is micsoda hülyeség már, hogy kabáttal lehet védekezni a hideg ellen.
Tavaly március végén azt mondta anya, hogy mostmár levehetem, nem kell kabát 20 fok felett. Most meg megint azt mondja, hogy kell. Nem logikus! Gondolkodj! Ha valóban védene a hidegtől a kabát, azzal, hogy tavaly rajtam volt ~4 hónapig, védve lennék most is , de nem!
A nagy ruhaipar, meg a rócsildok... Azok érdeke az egész!
Ugyan ez a naptej.... Állítólag megvéd a leégéstől, bekentem magam 2018 júniusában, de már az év augusztusában csúnyán leégtem. Na persze, majd naponta kenegetem magam vele, ki tudja , mit okoz hosszútávon... A nagyapám sem kente magát soha, mégsem lett baja, most meg riogatnak a bőrrákkal. Állítólag most veszélyesebb, mint akkor. Hülyeség!

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113477) Qtya123 válasza Chesterfield (#113475) üzenetére


Qtya123
őstag

Értem. Tehát aki logikát keres, az már rögtön alusipkás antiwaxx oltástagadó, grafénoxidos... :N Nem az oltás jó/nemjó kérdést tettem fel, pedig elég egyértelműen kérdeztem. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mi az a logika, amely mentén bezárnál oltatlanokat oltott és oltásban bízóként.

Amúgy persze, hogy nem válaszolsz, mert nem tudsz értelmes mondatot mondani erre az egyszerű kérdésre, így hát jön az alusipkázás a felelős, gondolkodó, ámde az oltás ellenére másoktól rettegő és bezárató állampolgártól. Grat!

[ Szerkesztve ]

(#113478) maczika válasza Chesterfield (#113475) üzenetére


maczika
csendes tag

"Ha rajtam múlna az oltatlanok az házukból nem léphetnének ki."

A félelem vagy a gyűlölet íratja veled ezt?

(#113479) Chesterfield válasza Qtya123 (#113477) üzenetére


Chesterfield
senior tag

Tisztában vagyok vele, hogy semmin nem változtat, ha belemegyek, de egye fene.

A rengeteg oltatlan be fogja megint dugítani az egészségügyet, és leáll az egész hónapokra.

(#113480) Qtya123 válasza maczika (#113478) üzenetére


Qtya123
őstag

Szerintem tudod te is a választ. :)

További néhány (költői) kérdés, de ezeket is nyilván csak az alusipkások teszik fel: [link]

Elvileg nincs rengeteg oltatlan nem? :U Legalábbis kormányunk végig ezt kommunikálta a vakcináció során.
Az attól való félelmedet, hogy sokan kerülnek lélegeztetőre és Te esetleg egy lábtöréssel/vakbélgyulladással megmeredsz, mert nem tudnak a telített kórházakban kezelni, akár még meg is értem.
A demagóg zárjuk be az oltatlanokat hülyeségedet viszont nem értem. A kórházba kerülők nagy része idős ember. Igen tudom, fiatalabbak is kerülnek oda, de arányaiban azok nem dugítanák be az egészségügyet. Javarészt a rengeteg idős ember telíti túl az eüt.
Ma is többszázezer oltatlan nyugdíjas van az országban. "Érdekes" módon nem nekik lett kötelező az oltás, pedig legnagyobb eséllyel ők fognak a kórházban feküdni. Helyette az állami szférában kötelező, a céges dolgozónak esetleg kötelező. A nyugdíjas az egyedüli, akinek nem az.

[ Szerkesztve ]

(#113481) Qtya123 válasza Qtya123 (#113480) üzenetére


Qtya123
őstag

A második fele értelem szerűen már nem neked szól, hanem Chesterfieldnek.

(#113482) pjen válasza BalanceR (#113471) üzenetére


pjen
félisten

Azért,ha valaki prof phd és minden egyéb azzal szerintem illik foglalkozni. A földről is nagyon sokáig,azt tanították az iskolában,hogy lapos és körülőtte kering a nap. Először azt is csak egy ember merte leírni, hogy marhaság. De szeintem ami a lényeg ami valamennyire is megalapozott és reménykeltő azzal foglalkozni kell, mert ami most van az nem jó.Örökké nem hordhatunk maszkot, nem tarthatunk távolságot és nem kaphatunk félévente kétes hatékonyságú szurit. :)

(#113483) pjen válasza Chesterfield (#113479) üzenetére


pjen
félisten

És akkor nem az Eü t kéne fejleszteni? Ez kb olyan mint É korea. Nincs elég kaja, nem a rendszeren változtatok, nem- nem. Megkérem az embereket egyenek kevesebbet.

(#113484) Qtya123 válasza pjen (#113483) üzenetére


Qtya123
őstag

Fejlesztik azt. Lefelé. Igazad van az É koreai hasonlattal, de valamennyire árnyalja a képet, hogy normálisabban működő eü rendszerek is meg tudtak akadni, ez tény.

De a családpolitikában is ez van. Gyerek az szülessen tonnaszám, de tanárnak meg nem megy senki. Nettó 140e kezdő pénzért. Az EÜ-nél rá tudják fogni, hogy nem fejletlen az, hanem 100%-ban csak az oltatlanok hibásak. A beállt oktatásnál ki lesz majd a hibás?

[ Szerkesztve ]

(#113485) t72killer válasza pjen (#113482) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

EGYSZER adok a címekre, és ha kiderül, hogy hótt hülyeséget beszél, vagy pl 100%-ban eladta magát a politikának, akkor végérvényesen megy a levesbe, amiből akárhogy evickél, én már ki nem húzom. Vaxxer oldalon is van ám ilyen az én osztályozásom szerint, pl Merkely. Ő aztán úgy Dr.Prof.stb, ahogy csak kell, a közvetlen szakmájában (kardiológus) egyébként tényleg szuper szaki, csak a járványügybe nagyon nem való.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#113486) Gaben360 válasza t72killer (#113485) üzenetére


Gaben360
senior tag

Akkor ezekszerint senkinek se lehet hinni, mert vagy hülyeséget beszél vagy hazudik vagy eladta a lelkét a csuti fáraónak.
Trú sztori... valamikor augusztusban a melóhelyen szólt a rádió, nem mondom melyik, de tuti kitalálod, na ott reggel 6 és 7 között 3x vannak hírek. Nos ebben az egy órában teljes más verzió futott félóránként
1 verzsön: Itt tuti nem lesz 4. évad se korlátozás sesemmisenem, mer olyan jól állunk azótással.
Fél óra múlva: Lesz 4. évad és a csúcs valmikor október közepe.
Megint félóra: mindmeghalunk és kötelezővé kell tenni azótást és szigorítani!
Ebből az egyik a Merkely vót a másik a lódoktor a harmadik meg tökömtudja ki.
Ja és a bölcs vezír megmondta, hogy azóttotaknak véget ért a járvány...kérdem én végetért??? :W :W

Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"

(#113487) t72killer válasza Gaben360 (#113486) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Bizony így néz ki ez a ronda világ. Attól függetlenül, hogy vettem fel oltást, egyáltalán nem iszom anyaigazságként a gyógyszergyártók, de még Karikó Katalin szavait sem. Mondanak igazat, ezt használom, és mondanak olyanokat, amit az eladási érdekek diktálnak (konkrétan Katinénétől pl az, hogy "még nem kell mutáns oltás" - dehogynem, erre lenne a LEGNAGYOBB szükség kb 3-4hónapja).

Az oltásfelvételt is messze nem a propaganda szerint csináltam, hanem saját személyre szabott tempóban, aminek az lesz az eredménye, hogy január utolsó hetében kérem majd a 2. dózist, kb akkor, amikor a kontraindikátor többség már a 4.ért könyörög, de azt még ugye nem fogják adni.

A korlátozásokkal kapcsolatban pedig talán MOST a lovak közé kéne dobni a gyeplőt, okaimat itt leírtam. Egy kivétel lehet: az oltáshoz nem hozzáférő gyerekekre gondolni kéne (ovibezárás?)

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#113488) maczika válasza pjen (#113482) üzenetére


maczika
csendes tag

"Azért,ha valaki prof phd és minden egyéb azzal szerintem illik foglalkozni."
Illik bizony.

(#113489) BalanceR válasza t72killer (#113487) üzenetére


BalanceR
addikt

És ezzel a scenario-val mi lenne a baj:?
1.) Ingyenessé teszünk mindenkinek mondjuk 2 darab vénás vértesztet
(az antitestes védelem ellenőrzésére)
2.) Beoltunk minenkit, akit csak lehet 12 -év felett (aki korábban kapott oltást, a fenti teszttel ellenőriznie KELL hogy, szükséges-e harmadik, ha alcsony a védelme > Booster)
Ha a lakosság már ~70%-ban biztosan védett (van elegendő antitest a vérében, és ez mérve is volt) elengedünk mindenk korlátozást, szabad a bál, nem kötelező a maszk, nyithat minden is. (Az ingyenteszt, és a booster továbbra is elérhető)
Így bár lesz egy nagy hullám, de a mért, biztosan meglévő védelem miatt nem lessz végig platón az ICU, és lesz hely azoknak, akik EÜ állapotuk miatt nem voltak olthatóak.
Ezzel kb fél év alatt előbb-utóbb mindenki átesik úgy, hogy van védelme is, szóval a sejtes pajzs pipa lesz a lehető legalacsonyabb kockázattal.
Ráadásul nem tologatjuk magunk előtt a következő hullámot.
Persze így is lenne , aki kijátsza a rendszert, mert grafénoxid, mert nekinemondjamegakormány, se a Rusvai, mert nem egyezik a vallásával, mert akármi.... de ők lesznek kevesen. (többségében ők lesznek ICU-n vagy kórházban a nem olthatók mellett)

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113490) t72killer válasza BalanceR (#113489) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ez látatlanban meglehet Mo.-gon az ingyenes antitest-mérés kivételével.

Ha a régen oltottak 80%-ának elég védelme van a súlyos kimenetel elkerüléséhez (sztem esélyes) ÉS az alfás átesettek között van mondjuk 2millió, aki nem oltott de használható védelemmel rendelkezik, akkor sztem simán esélyünk van igen sok ENYHE de kevés súlyos esettel áthaladó hullámra.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#113491) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Katy Perry halloween jelmeze megvolt? :D

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#113492) viharhozo válasza Qtya123 (#113480) üzenetére


viharhozo
addikt

Atoltottsag korosztaly szerint Mo-on:

25-49: 63%
50-59: 73%
60-69: 79%
70-79: 87%
80- : 76%

A nyugdijasokat harom dolog miatt nem lehet kotelezoen oltatni. Egyreszt azert, mert ez egy betarthatatlan intezkedes lenne, masreszt azert, mert az atoltottsaguk boven atlag folotti, es kevesebbet mozognak az aktiv melosoknal. Harmadreszt sokkal tobb komplikaciojuk lehet az oltastol.

Egyebkent a kinaiak vegig azzal a protokollal dolgoztak, h az aktivakat kell eloszor oltani, mert ok mozognak, tehat ennek is van letjogosultsaga.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#113493) lacafaca válasza radi8tor (#113491) üzenetére


lacafaca
őstag

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113494) 8th válasza BalanceR (#113417) üzenetére


8th
addikt

:DDD :DDD :DDD

(#113495) Qtya123 válasza viharhozo (#113492) üzenetére


Qtya123
őstag

"az atoltottsaguk boven atlag folotti"

A statisztika szerint a nyugdíjas korosztály 79-87-76 százalékos arányban van oltva. Az 50 feletti dolgozók 73%-ban, tehát nem igazán van lemaradás. A 25-49-es korosztály 63%-a gyanítom a fiatalabbakból (25-30 közöttiek) adódik.
Tehát összességében nem igazán vannak lemaradva a dolgozók a nyugdíjasoktól.

"Harmadreszt sokkal tobb komplikaciojuk lehet az oltastol."
Most akkor ne legyenek oltva, mert sokkal több a komplikáció, vagy legyenek oltva, mert nagyobb eséllyel kerülnek a vírustól kórházba?

Továbbra is tartom, hogy nem a 25-50 évesek fogják telerottyantani a kórházakat.

[ Szerkesztve ]

(#113496) BalanceR válasza radi8tor (#113491) üzenetére


BalanceR
addikt

Azér II / I (két i per i) -t biztos többen oltanák....
Úgy hallottam, jövőre háttérhatalomnak öltözik. ;]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113497) lacafaca


lacafaca
őstag


nem lesz semmi probléma, majd az oltott takarítónőket átképezzük egy gyorstalpalón ;]
(a két szélső asszem valamin elgondolkozott :DDD )

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113498) t72killer válasza lacafaca (#113497) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nem kell őket átképezni, a kieső munkaerő nagyrésze kb takarító ;)

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#113499) lacafaca válasza t72killer (#113498) üzenetére


lacafaca
őstag

aha.../bocsi zét, btvidi/
akkor a doki mehet 2. műszakban szartpucóni :DDD

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113500) Chesterfield válasza lacafaca (#113499) üzenetére


Chesterfield
senior tag

Ha egy orvos visszautasítja az oltást, az csak valami pócs vagy tamasi féle lehet, annak meg csak örülhetünk, ha kikerül a rendszerből.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.