Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#112201) Angelina87 válasza pjen (#112188) üzenetére


Angelina87
tag

Tudom, hogy nagy baj lesz, csak látod, ha Balancernek írom jobbról-írom balról, akkor sem érti meg :) Ha megírom neki, h nem az egész országról írtam, csak egyetlen egy helyről, akkor jön a kisregény, hogy ő az egész országot kérdezi :C
Egyszerűen ez az ország nagyon sajnálatos, ahogy az egyik réteg nagyon lent kapirgál már az 500 ft-os benzinár mellett, meg van még az a réteg aki jól él és nem látja a fától az erdőt... :) (de ez már off) és persze hozzáteszem, hogy Tisztelet a kivételnek! :)

Mindenkinek szép napot!!! :)

" A világon vendég vagyok."

(#112202) t72killer válasza lacafaca (#112199) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Oupsz, attól tartok a "jó pénz" kategóriában már ott is alattad, izé feletted (fene se tudja, hogy épp mikor állsz talpon és mikor fejen :DD) a koncepció :Y. :(((.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112203) t72killer válasza Angelina87 (#112201) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Mi ez a jövőidő? Hogy álltok MOST várólistákkal, ellátmánnyal, személyzettel? Hányan léptek le még az oltáshiszti előtt a munkakörülmények miatt? Tavaszról volt valami 5-6e körüli szám az első komolyabb hullám/kihajtósabb meló után, a fizetés"emelést" se sokan díjazták...

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112204) BalanceR válasza Angelina87 (#112201) üzenetére


BalanceR
addikt

"Tudom, hogy nagy baj lesz"
Hiszed, hogy nagy baj lesz.
Nagyon nagy baj akkor lenne, ha igaz lenne az Antiwaxx oldal propagandája (hogy a vakcinákkal súlyos baj van, veszélyesek, és egyáltalán nem hatékonyak, és emiatt orvosok ezrei állnak fel... na őket nem lehetne két hónap alatt pótolni), viszont a valóságban ez nincs így, ezért sokkal kisebb a baj, mint ahogy azt Te a buborékodból látod. Lesz gond, nem kérdés, de a mértéke nem lesz olyan drámai.
Átmeneti munkaerőhiány nyilvánvalóan lesz, de ez alapvető probléma a szektorban, kötelező oltás nélkül, kirúgások nélkül is lett volna, ez csak kicsit feljebb tornázza a hiányt, amit fizetések emelésével, támogatott képzésekkel relative hamar meg lehet "átmenetileg" oldani.
Lehet, hogy a facebook forrásaid alapján sokkal nagyobb a baj, mint az én itt vázolom, de amikor azt írod Nekem, hogy :
"kis buborékvilágban élsz, hogy ennyire mindent elhiszel, amit elsőre olvasol"
akkor kérdezném én, amikor az orvosokatisztánlátásért konteó és álhír oldalt linkeled
vagy a facebook antivax csoportokban pörgő mindent is gyógyíró romániai doktornővel példálozol, (mellesleg most, hogy tarol romániában a delta, hol van ez a csodadoki?) akkor ez az állításod nem pont, hogy rád igaz?

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112205) pjen válasza BalanceR (#112204) üzenetére


pjen
félisten

Sajnos nagy baj van ott ahol 40000 beteg van várólistán, ahol egy sima sérv műtétre 9 hónapot várt a kollégám. Öt perces szürke hályog műtétre éves várólista.A hála pénz ugyanúgy megmaradt, pár tizezer indokkal előrébb lehet kerülni.Bezzeg stadionra, sportra van pénz, de legalább van eredmény.Csak eggyel kaptunk ki az Albánoktól.

(#112206) BalanceR válasza pjen (#112205) üzenetére


BalanceR
addikt

"40000 beteg van várólistán" " sima sérv műtétre 9 hónapot várt a kollégám."
Ez nem a covidnak köszönhető, újkeletű probléma, hanem alapvető EÜ gond.
Nem lesz rövidebb a várólista akkor sem, ha nem rakják ki azt a (max. 1000-1200) oltatlan dolgozót.
Az elmúlt 20 évben szinte smmilyen reform,vagy fejlesztés nem történt ami a valós problémát orvosolná a szektorban (szar fizetések, túlterheltség, erőforrások , gépek, eszközök hiánya, elavult technológiák...). Oké egy-két düledező kórházat felújítottak , de a benne dolgozókat ugyan úgy nem fizetik meg, ugyan úgy túlóra túlóra hátán...
/ Kb olyan, mint amikor kipucolják a blahát, vagy a kökit pesten: felhúznak csilivili új grandiózus modern épületeket, tereket de a valós problémával nem foglalkoznak, és szép lassan visszaszivárognak a csövesek, zsebesek, drogosok, és hajléktalanok, és kezdődnek ugyan azok a gondok amik voltak/
Tény, hogy a felesleges stadionok, kisvasutak, vadászati kiállítások , egyéb mutyik helyett pl. az EÜ-re kellett volna koncentrálni, de ez már nem Covid-homokozó téma, inkább poltopic...

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112207) pjen válasza BalanceR (#112206) üzenetére


pjen
félisten

Valóban volt várólista azelőtt is, de a covid òta nagyon megnőt.Ez minden dolgozó kirúgásával csak hosszabb lesz.

(#112208) lacafaca válasza t72killer (#112202) üzenetére


lacafaca
őstag

én mindig a talpamon állok :P

amúgy az éjjeli linkeden ahhoz semmi közöm, disq már vagy 10éve permre tett, azóta nem is használom :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112209) BalanceR válasza lacafaca (#112208) üzenetére


BalanceR
addikt

Lehet, hogy a tudtod nélkül klónozott téged a "Háttérhatalom" ;] , és fegyverként használják őket a józan ész ellen... :DDD
Lehet, hogy te is klón vagy? Mi a legkorábbi emléked? Mivel tudod cáfolni ezt az elméletet?

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112210) t72killer válasza lacafaca (#112208) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

:R.

Miii, van belőled MÉG1 <- :DDD :Y

#112206: a coviddal mindenféle eü szolgáltatás helyzete romlott, több okból is: egyik ugye, hogy a rohamban elvitték a portásokat is az intenzívre betegeket grillezni, de ez csak a kisebb: a fogorvosom pl még tavaly, mindenféle kötelező előírás nélkül extra protokollt vezetett be: cipőre zacskó, gumikesztyű, stb = páciensenként x perccel több munkaidő = kevesebb páciens/nap. Máshol nem voltam, de lefogadom uez meg minden egyéb magándokis rendelőben. Az állami meg hónapokig nem fogada a halaszhatónak címkézett beavatkozásokat, ezek mind felgyűltek és most döntik rá egy olyan ellátórendszerre, ami a békeideji igényt is csak várakozási időkkel tudta kielégíteni. Ezen kívül a covid miatt is mentek nyugatra egészségügyiek, akár a magánszektorból is.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112211) Qtya123 válasza BalanceR (#112195) üzenetére


Qtya123
őstag

Egyre több helyen van ilyen takarító. Komolyabb/nagyobb intézményekben is.
Nálunk is rá kellett szólni az egyikre, hogy a vizet, amivel felmosta a padlót azt ne a mosogatóba öntse....

De nincs min csodálkozni. Ki van maxolva az olcsósítás, munkaerő kölcsönzés keretén belül vannak foglalkoztatva nagyrészt, járulék fizetve utánuk nuku, pár havonta kapják az új papírt l, hogy na akkor holnaptól már másik cég a munkáltatód papíron, aztán mikor borul az is a járulékokkal, akkor jön papíron a következő munkáltató stróman cég.

Aztán csodálkoznak, hogy Budapestre kisbuszokkal kell hozni Nógrádból a telepekről a takarítónőt, mert ennyiért és így csak ők vállalják. Neki otthon meg vezetékes víz sincs, ugyan hogyan várható el, hogy higiénikus legyen a takarítása.

(#112212) Cs1csó válasza Qtya123 (#112211) üzenetére


Cs1csó
félisten

Szinte mindennel is ez van, "magas" pozíciókba pedig a haverokat ültetik tehát azok sem az eszük miatt kerülnek oda.

(#112213) BalanceR válasza Qtya123 (#112211) üzenetére


BalanceR
addikt

Pontosan ezt a jelenséget látom én is, és most vonatkoztassunk el a takarítókról, mivel ugyan ez a scenario más EÜ-területen is jelen van, viszont ott már sokkal több is múlhat azon, hogy mit tesz, vagy mit nem tesz, mit kommunikál egy esetleg képzetlen, alulfizetett, de az emberhiány miatt alkalmazott régóta "beugrós" ápolónő, beteghordó, terapeuta....
A mostani oltást elutasítók (és emiatt elküldöttek) elég nagy része egyszerűen nem tud észérvet felmutatni (persze valóban vannak , aki a már korábban kitárgyalt okok miatt joggal nem veszik fel, de ez a kisebbség) a többi egyszerűen tájékozatlan, tudatlan, félreinformált, és ha egy ilyen egyszerű dologban nem tudnak ésszerűen cselekedni, hogy várjuk el, hogy esetleg egy kiszolgáltatott ápolásra szorulót megfelelően lásson el.
Gyerekekre bízunk gyerekekt.
Szerencsére minél feljebb megyünk, annál kevesebb az ilyen, de nem péda nélküli. Pl. ott van Pócs, vagy Tamasi, meg még 2-3 olyan "orvos", aki, ha nincs a covid, a mai napig praktizálhatna úgy, hogy nyilvánvalóan alkalmatlan a feladatra, a tudománnyal , orvosi alaptézisekkel , józan ésszel összeegyeztethetetlen nézetei miatt. Öket szerencsére már az első körben pattintotta a MOK, bár 1-2 velük szimpatizáló még ráférne egy kivizsgálás.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112214) BalanceR


BalanceR
addikt

Ez is valahol jogos, de nem így, és nem most:
Odacsapott még egyet a kormány a munkaerőhiányban szenvedő vendéglátásnak: papír kell a lángossütéshez

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112215) maczika


maczika
csendes tag

Professzor Sucharit Bhakdival készült interjú 2021. Ápr.

A sorozat ezen epizódjában Bhakdi professzor elmagyarázza a probléma mögött rejlő tudományt, miért nem csak a már felfüggesztett termékekre korlátozódik, és miért veszélyes hosszú távon a túlműködő immunrendszer létrehozára.

[link]

(#112216) lacafaca válasza BalanceR (#112209) üzenetére


lacafaca
őstag

az egyetlen és eredetivel kommunikálsz...az összes többi csak bóvli utánzat :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112217) 8th


8th
addikt

Üdv. Mire célszerű harmadiknak regisztrálni ha kínaival kezdtem?

(#112218) catroot válasza 8th (#112217) üzenetére


catroot
veterán

Tán mMRNS-re elvileg. De javítsatok ki, ha tévednék!

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#112219) pjen válasza 8th (#112217) üzenetére


pjen
félisten

Fönököm 2 kinaira egy pfizert kért és kapott.

(#112220) lacafaca


lacafaca
őstag

@lacos001 tényleg ezen a szinten vannak már ott a népek?
🤣

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112221) Cs1csó válasza lacafaca (#112220) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ameddig az életszínvonal kb. 3-4x a miénknek felőlem bármiről politizálhatnak. Ezt kéne már felfogni.

(#112222) BalanceR


BalanceR
addikt

(#112223) Cs1csó válasza BalanceR (#112222) üzenetére


Cs1csó
félisten

:C

(#112224) lacos001 válasza lacafaca (#112220) üzenetére


lacos001
senior tag

Fogalmam sincs. Nagyon nem követem, illetve nem keresem a covidos dolgokat.
Ide betévedek, azt olvasgatom amit írkáltok.

Annyira még mindig nem világvége másfél/2év után sem...sőt.

Amúgy akármerre mászkálunk, akárkivel beszélünk, a nagy többség csak legyint. Jelentsen ez bármit is részükről.
Természetesen vannak a nagyon szolidáris lényeg és a telibeszarom és még 1 lapáttal is ráteszek gyökerek. Vegyes..

[ Szerkesztve ]

(#112225) t72killer válasza 8th (#112217) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Moderna vagy Pfizer.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112226) t72killer válasza BalanceR (#112222) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Megvan, ha nagyon megunom az egyik antivaxi csoportot, ahova regisztráltam szörnyülködni, ezt fogom zárásképp postolni nekik :DD

Itt a PH viszonylag értelmes népe körében az ember még hajlamos ezt a vonalat "véleményként" kezelni, de amikor a sötétség valóját látod a forrásnál, az valami elképesztő :Y.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112227) sike! válasza F.E.K.. (#112193) üzenetére


sike!
tag

[link]

A szokásos és nem tudok szebben fogalmazni: legalja bért adják, magas a fluktuáció. Pénzéhes k.cs.g banda.

(#112228) BalanceR válasza t72killer (#112226) üzenetére


BalanceR
addikt

"de amikor a sötétség valóját látod a forrásnál, az valami elképesztő"

Ilyesmire gondolsz?
A covid elleni oltást elutasító egészségügyi dolgozók csoportja (zárt csoport):



Hát köszi, inkább beteszem azt barnült magamnak...

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112229) t72killer válasza BalanceR (#112228) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ez. És ezt tömegek hiszik, isszák szentírásként. Magyarország mondhatni középmezőnyben, de a 70%-nyi oltást nem felvevő román nem kis része tette ezt vallás szinten magáévá. Akiket sajnálok, azok az ilyen családokba született gyerekek (lásd pár HSZ-el fentebb a 12évest akinek ivermectint adagolnak...).

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112230) BalanceR válasza t72killer (#112229) üzenetére


BalanceR
addikt

Szerencsére azért annyira sokan (lakosságarányosan) [még] nincsenek az ennyire mélysötétek, csak nagyon hangosak, de az oltást elutasítók között elég nagy százalékban jelen vannak.
A legszomorúbb, hogy nem igazán tesznek ellenük semmit, pedig az általuk terjesztett téves/hamis/kiforgatott tények, dezinformáció egyre szélesebb körben terjed, és erősen káros. Sajnos sokszor olyanokhoz is eljut, akik alapvetően nem hülyék, de nem tudják mérlegelni az ilyen infók súlyát, hitelességét, ezért részben, vagy egészben bizonyos elemeit tényként fogadják el, majd ezen vonalon haladva behúzza őket a konteóspirál. Ha megnézzük jellemzően az idősebb korosztályt és a technikai / IT területen járatlanabbakat , a kibertér működését nem ismerőket fenyegeti ez a veszély, a fiatalok többnyire azért tisztában vannak az internet működésével.
A gyerekeinket féltjük, és óvjuk az online veszélyektől (pedofilok, cyber bullying, veszélyes trendek, meztelenség, átverések, kihasználás...)
viszont a szüleinket, nagyszüleinket nem, pedig legalább annyire kellene őket is óvni, edukálni, informálni.
Gyerekkel otthon lévő anyukák, nagymamák, akiknek esetleg nyelvtudás, és mélyebb internet-ismeret hiányában a közösségi oldalak az ablak a világra, mert egyszerű, mert a barátnők is ezt használják, és mert elterjedt, simán egyszerre használják kommunikációs eszköznek, hírforrásnak, és pletyka-csőnek plna facebookot, és ha egy ilyen hálózatba bekeveredi akár csak egy mélysötét antiwaxx, vagy konteó-huszár, futótűzként ránthat be egész barát-fürtöket.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112231) Reggie0 válasza t72killer (#112229) üzenetére


Reggie0
félisten

Sajnos a hulyek gyereke nagyobb valoszinuseggel ugyancsak hulye lesz. Persze szep dolog, eselyegyneloseg kene, meg ingyen ebed es 5. kör utan ingyenes öltánc, de az elet nem ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#112232) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

(#112233) lacafaca válasza t72killer (#112232) üzenetére


lacafaca
őstag

megint eltévedtél😁

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112234) lacafaca válasza t72killer (#112232) üzenetére


lacafaca
őstag

ez sokkal hatásosabb...úm letagadhatatlan: [link/btvidi] ;)
a hölgy

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112235) t72killer válasza lacafaca (#112234) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Megromlott a vérében a grafénoxid :Y?

A magyar polelitet miért nem nyírja így a zóttás?

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112236) lacafaca válasza t72killer (#112235) üzenetére


lacafaca
őstag

nem mondtam én semmit, az is lehet, csak másnapos a lelkem...de csak látványosabb egy élő felvétel, mint egy firkászi rémtörténet egy kihalófélben levő faluról :P

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112237) BalanceR válasza lacafaca (#112236) üzenetére


BalanceR
addikt

Átküldöd a vidit h264-ben? Alá vágnám a Windows XP shutdown hangot... :))
Egyébként borzalamas, hogy csak így eldőlt szegény, biztos az Ótás" ! Oltatlan emberekkel ilyen soha nem történhetne ...

Ha már vidi, az eltitkolt fiad videóit is felteszed? Ő keményebb, mint az apja, nem csak egy fórumon hirdeti az igét, egy hónapja tüntet, és terjeszti az igazságot online / offline.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112238) Asbee válasza BalanceR (#112237) üzenetére


Asbee
veterán

Ez a youtube videó mind azt bizonyítja, hogy már 2017 ben is volt covid, és tuti titokban oltottak is emerenessel. Látod, esnek össze az emberek. Csak a háttérhatalom most látta jónak robbantani a bombát. Tuti az 5g hálózat növekedése miatt.

(#112239) Ricardo válasza Asbee (#112238) üzenetére


Ricardo
félisten

Még jó hogy nem a Föld szélén álltak. Még leestek volna róla :DDD

(#112240) t72killer válasza lacafaca (#112236) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nagyon vagony, mindenképp (respect smiley, de a hölgy sorsa miatt mínusz vigyor). A zosztrákoknál nagyüzem van most a Kurzított kancellári ciklus miatt.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112241) lacafaca válasza BalanceR (#112237) üzenetére


lacafaca
őstag

megint vízióid vannak? :D nem írtam semmit, ki is hangsúlyoztam, mi miatt hoztam, persze megint az a fránya szövegértés...bármi lehetett, há persze a siseracsapat már jött is epét hányni :N

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112242) BalanceR válasza lacafaca (#112241) üzenetére


BalanceR
addikt

Nem is kell...
Btw mi volt a cél azzal, hogy a videót beszúrtad ide?

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112243) Z.É.T. válasza lacafaca (#112241) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Nincs tuti megfejtésem, csak gyanúm, követem a hölgyikét és van közös ismerősünk. (volt körmöse volt kollégám)

Simán lehet(ne) oltás miatt is, van ilyen. De valószínűbb a long-covid nála, még sok hónapja volt 2 hétig betegállományban, nem verte nagydobra, hogy covid lenne.
Nőjogi aktivista (azaz feminista ;] ), meg diákok érdekében lobbizik, a korához képest sikeres. Ami miatt gyanús a long, hogy az egyik legaktívabb harcosa, hogy ne söpörje szőnyeg alá az eü az elhúzódó betegséget, mert náluk is nagy számban van (ha jól rémlik 5-10% közöttit írt egy insta posztban korábban) 6 hónapot meghaladóan is tünet a korábbi betegek között.

Szóval, ja, bármi lehet, gondolom csak bejön a csaj (szigorúan a feleséged után), azért linkelted, mert amúgy jelen infók alapján semmihez semmi köze. (véletlenül kattintottam a hüle megosztódra, de mellesleg a yt is tele van vele)

(#112244) lacafaca válasza Z.É.T. (#112243) üzenetére


lacafaca
őstag

ne gonndold túl, csakis a tankosnak címeztem, a linkjére reagálva...napi szinten hozza a rémtörténeteit, csak zrika, semmi több...tudod milyen beszari ;]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112245) Z.É.T. válasza lacafaca (#112244) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Oké oké, nem álltam beléd, csak leírtam, amit tudok, illetve gyanítok.
Egyébként Romániából is van egy pár friss infóm, de tök felesleges lenne hoznom, már feladtam, a többség bebetonozta a véleményét, akkor meg minek...

(#112246) t72killer válasza lacafaca (#112244) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ó, az én meséim tündérmesék ahhoz képest, amin a nagyvilágban mennek.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112247) BalanceR válasza Z.É.T. (#112245) üzenetére


BalanceR
addikt

Akkor a hozd a Román infót a kisebbségnek. :K

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112248) lacafaca


lacafaca
őstag

szép volt fiúk :C :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112249) BalanceR


BalanceR
addikt

A gonosz háttérhatalom ismételten lejáratja a csodálatos ivermectint.
Ne dőljetek be a kutatási eredményeknek, mind hamis!
Dr.Alban világosan elmagyarázta a kimondatlanigazságok.hu-n és a facebookon is hogy mindenkit is megment. (It's My life)

Mamutos! légyszi hozz pár oldal peer review előtt álló tranulmányt a témában. :R

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112250) BalanceR válasza lacafaca (#112248) üzenetére


BalanceR
addikt

Lehet, hogy stadionok helyett arénákat kellett volna építeni, hogy ezek a jóvágású gladiátorok tudjanak hol edzeni, többen néznék, mint a focit, és tehetségesebbek is ezek a srácok abbam, amit csinálnak, mit az aranylábúink....

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.