Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#113751) bandus válasza Qtya123 (#113750) üzenetére


bandus
veterán

akkor hetfon megbeszelem veluk, hogy legyen inkabb pfizer a jj helyett :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#113752) syberia válasza bandus (#113749) üzenetére


syberia
veterán

(#113747): Kormányfőnek álcázott svájcisapkás telefonbetyár lehetett.

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#113754) lacafaca


lacafaca
őstag

#38464 AMD Power na lassan, de megalakult a legújabb kaszt, már csak a 3x oltott az igaz ember, szóval ti, kedves 1x-2x oltott barátaim is bekerültetek a skatulába (tömeggyilkos felirattal) ...és ugye ez így normális :N a másik szobába átolvasva egyre jobban szégyellem magam...helyettük :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113755) Qtya123 válasza lacafaca (#113754) üzenetére


Qtya123
őstag

Rusvai: "Én csak akkor fogok felvenni egy esetleges negyediket, addig oltatom be magam fél évente, míg egyszer meg nem fertőződöm. Nagyon remélem, hogy meg is fogok fertőződni én is, amíg magas a szervezetem immunitása"

Ezt ő már régen is hangoztatta, hogy az a legjobb, ha át is esne már rajta, úgy lenne a legerősebb védelme. Ha egy virológus is ezt mondja, akkor mi a pékpélónak kell csesztetni az átesett, de oltatlan embereket, hogy márpedig vedd fel az oltást... Hiszen ő is csak addig tervezi, amíg át nem esik rajta.
Karikó is erről beszélt egyik átesett embernek, aki nem tudta eldönteni, hogy oltassa-e magát, hogy nem kell félnie, van védelme és később is lesz, mikor már nem lesznek antitestek a vérében.

[ Szerkesztve ]

(#113756) syberia válasza Qtya123 (#113755) üzenetére


syberia
veterán

Az oltáshit gyülekezete tagadja az immunrendszer memóriájának a létezését. A laposföld hívók NASA tudósoknak hatnak mellettük.

(#113754): A nemzetközi helyzet egyre fokozódik

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#113757) BalanceR válasza Qtya123 (#113755) üzenetére


BalanceR
addikt

Erre lenne megoldás azt, amit már korábban is felhoztam, hogy a kártyát, a védettséget antitestsztszámhoz kellene kötni. Így nem számítana védettnek az , aki valójában nem az (ezer éve oltottak akiknek elhalványult a védelme, Sinoval oltott idősek, akiknél ki sem alakult védelem) és védettnek számítana az aki valóban az (nem oltott, de frissen átesett, magas antitestsztszámmal rendelkezők)
Mert a sem a korábbi két oltás, sem az átesés nem garancia a biztos védelemre mérés nélkül.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113758) Qtya123 válasza BalanceR (#113757) üzenetére


Qtya123
őstag

A debilség sajnos nemzetközi szinten fennáll. Lásd az osztrákot, ahol ha egy antitesttel rendelkező, fertőzésen nemrég átesett és az adott időpontban negatív PCR teszttel rendelkező mocskosszemét oltatlan vagy, akkor nem mehetsz be a 25 fő feletti rendezvényre, de ha oltott vagy, akár védettség nélküli/gyenge antitest számmal, akár épp tünetmentes fertőzőként, akkor csapathatod...

Vagy épp cimbora, akinek a munkahelyén (állami szféra) cseszteti és presszionálja azt a pár oltatlant a főosztályvezető és a többi vezető ilyen kérdésekkel, hogy "na és biztonságban érzed a munkahelyedet?", de mellé meg kötelezően választható programként erőltetik, hogy menni kell az országos csapatépítőre, mert miazmár, hogy ebből a hivatalból senki nem jelentkezett...

Ilyesmi félkegyelműségekkel bizony sokáig nézzük még ezt a vergődést, hogy jáááj itt a következő hullám, de hát hogyhogy????

[ Szerkesztve ]

(#113759) syberia


syberia
veterán

A COVID-19 vakcinázást követő immunitás értékelésére jelenleg nem ajánlott az antitestvizsgálat: FDA biztonsági közleménye

Itt részletesen ki van fejtve a miért, a védettség antitestszámhoz kötése nagyon vitatott álláspont tudományos körökben. Az immunrendszer piszkálása pedig csúnyán visszaüthet, párszor már kifejtettem a hátulütőket. :U

(#113758): Ez az eredmény, ha a politika lép a biológia helyébe.

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#113760) Z.É.T. válasza syberia (#113759) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Köszi a "részletest", ez még nem jött szembe és elég korrekt!

(újat nem mondott, de így is hasznos összefoglaló)

(#113761) Ricardo


Ricardo
félisten

Az "élet iskolájában végzettek találkozója"

" a résztvevők nagyobb része középkorú. Ők leginkább a német államot fasisztázzák, a COVID ugyanis nem létezik"

"Egy idősebb hölgy szerint a vakcinánál az atomháború is jobb"

"A tüntetők között néhány fiatalabb maszkos ellentüntető is feltűnt, ők az oltások fontosságáról próbálták győzködni az oltáselleneseket, de a párbeszédet nehezítette, hogy erre dühödt ordibálás volt a válasz. "

És ők hiszik magukat "Józanul gondolkodóknak" :(



(#113762) lacafaca válasza syberia (#113759) üzenetére


lacafaca
őstag

ha már az antitestezésnél tartunk: sutba dobták az egész eddigi tudást és simán csináltak egy új vezérszálat, tele kell legyél folyamatosan antitestekkel, vagy már ember se vagy többé. na én akkor kattantam be konkrétan és zártam be a verembe ezt az egész sarskettőt és meghoztam a végső konklúziót: elmentek tik a jóanyátokba...ezzel konkrétan egy aids-es embertömeget fogtok legyártani b+ :W

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113763) Qtya123 válasza lacafaca (#113762) üzenetére


Qtya123
őstag

Pedig Rusvai, vagy Karikó sem azt erőlteti, hogy 0-24 tele kell lenni antitesttel és vég nélkül azonnal oltás kell, ha csökken...
Mégis ott tartunk, hogy lassan az oltatlanok után már a 3. oltással nem rendelkező népek is megkapják a minden miattatok van státuszt teljes általánosítással.

[ Szerkesztve ]

(#113764) gergo5991


gergo5991
őstag

jól indul a mai nap.. megyünk szolgálati útra kisbuszal 9en, együtt elmentünk antigén tesztre (rövid pálcás épp hogy csak az orrodba betette) elindulunk, fél óra mulva jött az sms az 1ik kolega pozitiv lett. Szóval most karantén. Aki pozitiv volt tünetmentes, nem köhögött semmi baja nem volt látszatra, remélem fél óra-1 óra alatt a kocsiban nem érkezett semmit átadni, vagy hamis pozitiv volt a teszt. Otthon csinált házi tesztet amit a gyerek kapott suliban, az negativ lett. Na mind1, reggeél délbe este fogom nyomni a 2000res dvitamint, c vitamint, cinket, aztán 5. napon kell mennem pcr-re.

[ Szerkesztve ]

(#113765) Elemental válasza BalanceR (#113757) üzenetére


Elemental
addikt

Még csak az kéne, hogy méregessenek. A lófaszt. Be vagyok oltva kétszer, felejtsen el mindenki.

(#113766) syberia válasza gergo5991 (#113764) üzenetére


syberia
veterán

Zöld teát nyomasd, magában minél keserűbb annál jobb :D EGCG tartalom, egyik legjobb cink "segéd", így közvetve antivirális, egy sor más kedvező élettani hatás mellett.
Na és ott az újabban egyre népszerűbb feketekömény, lassan egy éve a napi protokollom részese, főleg az emésztésem anomáliáit rakta helyre. :)

Az emésztőrendszer és táplálkozás az immunrendszer egyensúlyában játszott szerepe megérne egy külön topikot szvsz.

(#113762): Nagyobb gond lesz hogy a más bevált, hosszú évtizedek alatt magas biztonságosságot és hatékonyságot mutató, valódi védőoltásokba vetett bizalmat alááshatják az ész nélkül használt, újszerű mechanizmussal operáló, immunizációs célú terápiákkal. Direkt nem oltást írtam, ha szigorúan a definícióhoz ragaszkodunk, nem is lehet annak nevezni.

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#113767) kwzatz válasza syberia (#113759) üzenetére


kwzatz
őstag

A nyálkahártyás immunitást (ami a fertőzésen átesettek privilégiuma, az oltástól ilyen nem jön létre :U , ahogy azt a kocsma által szentté avatott Rusvai is említett már, pl. itt Rusvai az immunitásról ) sem vennénk figyelembe ráadásul, ha csak antitestszám alapján ítélkeznénk.

Elemental: 2 oltás? Áh, az annyira 2021 első fele... Az igazán menőknek már 3 van és a következőt várják vagy már valami furcsa úton-módon hozzá is jutottak (úgy emlékszem a kocsmában ilyen lelkes emberre is van példa :D ) Van még vakcina, nem kell aggódni:
Jöhet a negyedik koronavírus-oltás is

[ Szerkesztve ]

(#113768) gergo5991 válasza syberia (#113766) üzenetére


gergo5991
őstag

fekete teát akartam inni reggelire, de akkor megy a zöld tea, amúgy is szeretem mindkettőt
na rántottával bement 2000ui dvit, 1g cvit, 6,7mg cink + minimális szelén is mellé, 3 gerezd fokhagyma kenyérre nyomva. Ebéd vacsorakor c+d fog menni, a cinkre napi 1 tablettát ir, azt nem fogom akkor erőltetni.

(#113769) petymek válasza maczika (#113250) üzenetére


petymek
senior tag

könyvjelző.

Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.

(#113770) S e t h válasza Ricardo (#113761) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nem lenne ezzel semmi gond, ha sterilek lennének.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#113771) Qtya123 válasza kwzatz (#113767) üzenetére


Qtya123
őstag

Mindegy mi van, évente ősszel 2 oltás és tavasszal 2 oltás. Abból baj nem lehet. :DDD

(#113773) BalanceR válasza Chesterfield (#113772) üzenetére


BalanceR
addikt

:DDD #életiskolája
"Ide orvosi papír nem kell! A tények magukért beszélnek."

Mondjuk ilyenkor kellett volna jelezni a sofőrnek, hogy az részeg úriember többszörösen megszegte az utazási feltételeket, (nincs maszk, valószínűleg jegy/bérlet se, erősen ittas állapot, zavarja az utasokat...) legyen szíves félre állni a következő megállónál, és villogós autót kérni.(mert felszólításra biztos nem száll le)
Ha a kiabálós, behugyozott részeg hajléktalant lerakják a buszról gond nélkül akkor az ilyen retardáltat is le kellene...

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113774) kwzatz válasza lacafaca (#113754) üzenetére


kwzatz
őstag

"a másik szobába átolvasva egyre jobban szégyellem magam...helyettük :DDD"

Egyre gyakoribbá válnak bizonyos eugenikát idéző gondolatok mindkét kommentszekcióban (kinek kellene, hogy lehessen/ne lehessen gyereke, sterilitás, stb.), aztán csodálkoznak és nem értik, ha valaki elkezd történelmi példákat hozni a hasonlóságra. Egyszerűen nem észlelik önmagukat. Valahol bámulatos, hogy lehetőség van ezt a félelemből, frusztrációból és manipulációból eredő mentális degradációt figyelni élesben.

[ Szerkesztve ]

(#113775) viharhozo válasza kwzatz (#113774) üzenetére


viharhozo
addikt

Egyre gyakoribbá válnak bizonyos eugenikát idéző gondolatok

Konkretan? Atturtad a teljes internet, es talaltal egyet, tehat a szamlalo 0-rol 1-re ugrott, tehat egyre gyakoribb?

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#113776) kwzatz válasza viharhozo (#113775) üzenetére


kwzatz
őstag

Olvasgass a két topic-ban. Valójában ebben nem kell csak pár kommenttel feljebb nézned az első "steriles" kommentért. :D Amúgy hogy áll a legutóbbi beszélgetésünk óta a gazdasági helyzet viharhozo? :D

[ Szerkesztve ]

(#113777) viharhozo válasza kwzatz (#113776) üzenetére


viharhozo
addikt

Mar megint en nezegessek.

A gazdasag teljesen jol all, tozsdeindexek rekordon, kriptok rekordon, szaropapir van.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#113778) Nowhereman válasza syberia (#113766) üzenetére


Nowhereman
őstag

Mikor a fene-nagy hivatalos média gyakran már az antivaxereknél is keményebben hazudik, akkor ne csodálkozzunk semmin. Néha már azon is csodálkozom, hogy olyan kissé kritikus cikkbe is botlik az ember mint ez [link].
Egyetlen paraméter paraméter alapján ítélkező szakértők, jaj! Ha nagyon úgy nézem Izraelt a környező országokhoz képest, akkor még azt is mondhatnám, hogy a fájzerspricc a járvány okozója! De persze itt már osszák az észt a szakértők, hogy a "keleti vakcinák". A sinonál legalább bevallják, hogy nem csodaszer (amellett, hogy az emirátusi elemzésük mellett szinte minden nyugati elemzés parasztvakító reklámszövegnek tűnik).
Mindegy, az idei szezonban szerintem megdöntjük az előző 30k-s értéket. A "bűnösök" már megvannak! :(((

Utánam a kondenzcsik!

(#113779) pjen válasza viharhozo (#113777) üzenetére


pjen
félisten

? :W

(#113780) kwzatz válasza viharhozo (#113777) üzenetére


kwzatz
őstag

Miért lenne kötelességem nekem újraolvasni és linkelgetni egyesével? Ha kíváncsi vagy, nézegeted, ha nem, akkor nem, nekem tökmindegy. Felfelé azért remélem tudtál görgetni egy kicsit, az könnyen elérhető volt. Ilyet láttam az elmúlt kb. 3 napban legalább 2-t még, bocs, hogy nem olvasok újra 500 kommentet, hogy a nagy viharhozónak bebizonyítsam. :D

A gazdasággal kapcsolatban: Az a kutyás mém jut rólad eszembe, aki ül az égő házban "This is fine" felirattal. :D Majd visszatérünk még erre, már most kíváncsivá tettél, hogy mi az a pont, amikor a laikusnak is leesik, hogy is állnak a dolgok. A kommented alapján az, amikor elfogy a "szarópapír". A tőzsdeindex... Hadd magyarázza ezt el neked maga Gyuri bácsi:
Soros György interjú

(#113781) lacafaca


lacafaca
őstag

ha valakinek van kedve átnyálazni (mint eu-s pógár) a fájzer ue-s szerződését: [link] :C
ha valakinek van kedve átnyálazni a fájzer eu-s szerződését: [link] ;]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113782) Cs1csó válasza lacafaca (#113781) üzenetére


Cs1csó
félisten

A mikrohullámú sütőknél is beleírják már az USA-ban hogy "macska szárítására nem alkalmas" úgyhogy ez egy újabb erőltetett kísérlet volt a részedről.

(#113783) t72killer válasza kwzatz (#113780) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ha valamit állítasz, akkor bizony neked kell meggyőződni annak valóságtartalmáról és prezentálni, hogy nem a levegőbe beszélsz - és még csak véletlenül sem próbálsz csúsztatni ;).

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#113784) kwzatz válasza t72killer (#113783) üzenetére


kwzatz
őstag

Azért állítom, mert olvastam a kommenteket az elmúlt napokban, és láttam ilyeneket, nem kell újra átolvasnom őket, hogy "meggyőződjek" róla. Ha elkezdek valakivel vitatkozni valami konkrét témáról, akkor nyilvánvalóan igyekszem bizonyítani adatokkal, itt meg egyszerűen írtam egy kommentet arról, hogy mik a megfigyeléseim, nem tudtam, hogy már ehhez is "peer-reviewed study" kell. :D
De akkor itt a te néhány órával ezelőtti kommented a komolyból:
38503
Persze lehet, hogy fel sem fogjátok, amiket kommenteltek, autopilotban mennek a hasonló elmés megjegyzések...
Kell még 3. is?

[ Szerkesztve ]

(#113785) S e t h válasza kwzatz (#113774) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ne nyomd fullba, a renoméd amúgy is a béka segge alatt van itt.
Eugenikát idéző, az igen, a rettegő elme aztán beleképzel mindent, amitől tart és még ki is akasztja magára vigyorogva a táblát, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy mennyire foshik.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#113786) kwzatz válasza S e t h (#113785) üzenetére


kwzatz
őstag

Oh, jön az agresszió is. Hála a jó égnek, a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen a renomém a hozzád hasonló embereknél. :D
"Nem lenne veled semmi gond, ha steril lennél."
Ha valaki ezt mondaná neked, az oké? Ha ez a mondat nem "idéz eugenikát", akkor mi? Ezen a ponton meg kell kérdeznem, hogy ismered a szót? :D

Ah, de megint minek reagálok egyáltalán frusztrált, megkeseredett emberek kommentjeire... mindig ugyanoda vezet. Itt egyedül ti toljátok fullba a fenti kommentedhez hasonlókkal, a probléma, hogy észre sem veszed.
A "fosós" részt nem igazán értem, tekintve, hogy zéró logikai kapcsolat van a fenti témával. Mitől fosok? :F

[ Szerkesztve ]

(#113787) FrezeR


FrezeR
senior tag

"800 ezer veterán emberen végzett tanulmány igazolta, hogy drámai mindhárom vakcina hatékonyságának csökkenése az idő múlásával - írja a Los Angeles Times. Március eleje és szeptember között, amikor a Delta-változat gyorsan vált világszerte uralkodó törzzsé, a Moderna kétadagos vakcinájának fertőzésmegelőző képessége 89%-ról 58%-ra, a Pfizeré 87%-ról 45%-ra, a J&J egyadagos vakcinája pedig 86%-ról mindössze 13%-ra csökkent. Az eredményeket csütörtökön tették közzé a Science című szaklapban.

A jelentés szerint azonban a vakcináknak az idősebb amerikaiak halálozásának megelőzésére való képessége ugyanebben az időszakban némileg erős maradt.Mindez persze azon felül, hogy a CDC igazgatója, Rochelle Walensky a múlt hónapban elismerte, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést. Ha a fentiekhez hozzáadjuk az örökös emlékeztető booster oltásokat, nem csoda, hogy az emberek - például a Blackrock volt pénzkezelője, Ed Dowd - szkeptikusak."

LA Times: Study shows dramatic decline in effectiveness of all three COVID-19 vaccines over time

Science: SARS-CoV-2 vaccine protection and deaths among US veterans during 2021

(#113788) viharhozo válasza kwzatz (#113780) üzenetére


viharhozo
addikt

Nem kotelesseged semmi, egyszeruen probalsz hangulatot kelteni. Ha volt is a 150000-bol egy ilyen komment, teljesen marginalis, felesleges M1 Hiradot jatszani, es ebbol kovetkezteteseket levonni.

A vilaggazdasag gyakorlatilag 14 eve folyamatosan doglodik. A hanyatlo nyugat is vagy 60 eve hanyatlik. Mindig van olyan okos ember, aki szerint most fog osszeomlani. Az egyiknek termesztesen igaza lesz, csak nehez megmondani, melyiknek. Lasd itt. Addig is lehet batran rettegni a vilagvegetol, hiszen egyszer ugyis eljon.

Kozgadasz leven teljesen biztos, h en vagyok kettonk kozul a laikus.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#113789) t72killer válasza kwzatz (#113784) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Szóval az gond, ha egy tényszerűen kb 3éves gyerek szintjén mozgó egyén 18éves korhoz kötött jogait megkérdőjelezem? Képzeld, értelmi fogyaték bizonyos szintje felett az embernek nincs szavazati joga.

Persze azt látsz bármibe/attól rettegsz, amit/amitől akarsz, erre szoktam mondani, h nem meglepő, ha egy csótány retteg a rovarevéstől.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#113790) S e t h válasza kwzatz (#113786) üzenetére


S e t h
nagyúr

Mivel az értelmezés képességének szikráját sem látom felderengeni a napi troll cunamiban, amit idehánysz, így miért is venném a fáradtságot az okfejtésre, hogy miért látsz kicsi bajusznyi fenyegetést egy hozzászólásban, ami csak a mindent elárasztó hülyeség miatt született, de te jó politikus módjára krumplit osztogatnál a saját böszmeséged igazolására.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#113791) lacafaca válasza Cs1csó (#113782) üzenetére


lacafaca
őstag

az ugye megvan, hogy az elsőt kapta kézhez mindenki, aki kikérte...legyen az eu parlamenti képviselő, vagy jóskapista karakószörcsökről...pff, milyen kísérlet embör...inkább örüjjé, hogy elolvashatod teljes valójában :N

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113792) kwzatz válasza S e t h (#113790) üzenetére


kwzatz
őstag

+t72killer: Ej gyerekek, van baj. Ez az a szint, amire már nem megyek le inkább. Ahogy írtam, észre sem veszitek magatokat. De talán majd egyszer...

viharhozo: Két közgazdászból akkor úgy néz ki, hogy egy téved. Világvégét továbbra sem emlegettem, és korábban is említettem már, ez néhányaknak lehetőség, amíg szélsőségekig nem megy a dolog. Egyébként a következő 4-6 hónapot vártam szinte egész évben, az izgatottság az helytállóbb kifejezés, mint a rettegés.

Vicces amúgy megfigyelni, hogy mindhárman rettegést vizionáltok valamiért, remélhetőleg nem a sajátotokat vetítitek ki. :U
Köszöntem ismét, megint visszatérek megfigyelő státuszba, kár koptatni a betűket miattatok.

(#113793) viharhozo válasza lacafaca (#113791) üzenetére


viharhozo
addikt

Megneztem neked, a Comirnatybol a Pfizer az elso 9 honapban 24 milliard dollaros bevetelre tett szert 18 milliardos koltseg mellett.

Szoval szaros 6 milliardert vertek szet a bolygot, Viktor ezt a maganvagyonabol kifizethette volna nekik.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#113794) BalanceR


BalanceR
addikt

Egy ismert ANTIDEPRESSZÁNS lehet a következő olcsó, hatékony Covid gyógyszer..
Konteócunami 3-2-1... :DDD

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113796) lacafaca válasza viharhozo (#113793) üzenetére


lacafaca
őstag

:U remélem elcímezted :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#113797) BalanceR válasza #20749568 (#113795) üzenetére


BalanceR
addikt

Hát egy pár elvakult összeesküvés hívő , oltásellenes megmondóembernek inkább Thorazine-t meg Haloperidolt adnék nagy mennyiségben, meg egy szobát sok párnával, ahol nyugodtan nyáladzhat pár évig... ;]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113798) syberia válasza BalanceR (#113794) üzenetére


syberia
veterán

Nem konteo, nagyon lényeges információ.

A doki az FLCCC protokollját említi, aminek az egyik eleme a fluvoxamin.
A Nigella Sativa is mellette figyel. :)

Hogy hogyan kapcsolódik a fluvoxaminhoz ez a gyógynövény? Szintén klinikailag igazolt hatékonyságot mutat a koronával szemben, gátolja a hisztamin felszabadulást, gyulladáscsökkentő, és gátolja a szerotonin visszavételt:

Meglepő módon azt találták, hogy a Nigella sp. lipofil kivonatai, különösen a Nigella Sativa magjai szerotonin visszavétel gátlók, így meghosszabbítják azt az időt, amíg a szerotonin a neurotranszmisszió számára rendelkezésre áll. Így imitálhatják az úgynevezett szelektív szerotonin újrafelvétel gátlók "SSRI-k", mint például a PROZAC (fluoxetin) hatását, és így elősegíthetik a kiegyensúlyozott hangulatot és enyhíthetik a stresszt. Így különösen hasznosak a depresszió, a szorongás vagy ezek kombinációjának kezelésére, amelyet a kiegyensúlyozatlan szerotonin neurotranszmisszió vagy a noradrenalin és dopamin neurotranszmisszióval kombinált kiegyensúlyozatlan szerotonin neurotranszmisszió közvetít. A kivonatok más betegségek, például urogenitális betegségek (stressz- és vizelési inkontinencia kezelésére) és depresszióval járó neurológiai fájdalom, vagy más olyan állapotok kezelésében is hasznosak, amelyeket klasszikusan SSRI-nek minősülő gyógyszerekkel kezelnek.
https://data.epo.org/publication-server/document?iDocId=3921942&iFormat=2

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#113799) BalanceR válasza syberia (#113798) üzenetére


BalanceR
addikt

Zsenikém! A "konteócunami" arra volt pikirt megjegyzés, hogy az oltásrettegő "haverjaid" garantáltan belefantáziálják majd, hogy az "oltatlanokat le akarják szedálni" meg hogy " elkábítják és majd ha már nem önmaga a páciens akkor erőszakkal beoltják" :DDD
Így megy ez retardiában...
Garantáltan lesz ilyen, csak figyelj. Bárkivel fogadok egy nagyobb összegben, hogy hamarosan hallunk ilyesmit...

Btw most, hogy a Merc, és a Pfizer is kb ingyen adja a HowKnowt a szegény országoknak, a terápiás gyógyszerekhez, illetve olyan olcsó , már forgalomba lévő gyógyszerek alternatíváit nyújtják, ami kontrollált, bizonyított tesztek alapján hatékonyak, megdőlni látszik az a mantra, hogy a gonosz bigpharma lejáratta az ivert mert nem tudott belőle pénzt húzni. Tessék ebből sem lessz gigantikus haszna, csak éppen ezek bizonyítottan működnek, nem úgy mint a másolt adatsoros, kétes hitelességű eredmények a parazita elleni esetében.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#113800) syberia válasza BalanceR (#113799) üzenetére


syberia
veterán

Egyet se bánkódj, mindenki számára lesz elérhető, pénztárcájára szabott covid terápia. Amúgy egyre jobb tippeket adsz a mesterséges immunizáció alternatíváihoz, engem egyáltalán nem zavar hogy pikírt stílusban teszed. :N

https://howbad.info/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.