Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#112951) BalanceR válasza #20749568 (#112949) üzenetére


BalanceR
addikt

És még így is max. csak a középmezőnyben vagyunk a napi retard történetekben...


2k megosztás...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112953) perempe válasza laszlohu (#112942) üzenetére


perempe
addikt

ha már az orrnál tartunk:
[Nasal Irrigation: How to Reduce Risk Against COVID-19]
Patrick Sheehan kommentjét is érdemes elolvasni.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#112954) t72killer válasza pjen (#112950) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Annyi esélye van, minthogy múlt 7en telitalálatom volt az 5ös lottón.

#112952: annyi esélyed van a komplex anyagtudományi, fizikai, immunológiai, kémiai, nyelvtani(!!) profizmusukkal szemben, mint egylábú sündisznónak az autópályán, forgalommal ellenkező irányban :P . Ezek ÉVEKIG képzik magukat:)):

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112955) maczika válasza syberia (#112929) üzenetére


maczika
csendes tag

Amiatt ne aggódj; az "oltáscentrikus erőtérben" nem szokás a fáradtságot és időt nem kímélve informálódni a fb, twitter, állami agitprop csatornákon túl, és ez sokmindent megmagyaráz.

Akiket érdekel a koronavírussal szembeni küzdelem állásának elbeszélése azoktól, akik a frontvonalban küzdenek a betegekért.

Dr. Glesslingtől elhangzott, a belgyógyászati alapoktól való eltávolodás és az előírt téves protokollok vak lezavarása okozta a legnagyobb gondot a kezelésekben.
A több faktorizáló körülmény figyelmen kívül hagyása amelyet mérlegelni kell fertőző betegség esetén, mint az: életkor, immun történet, korábbi megbetegedések, tápláltsági állapot, terhességi státusz, meglévő társbetegségek, és a lehetséges érzelmi állapot.
Mind hatással van a fertőződő képességre egy kórokozóval szembeni kitettség esetén.
Jelenleg csak egy dologra figyelnek, az immunizációs előzményre.

Dr. Urso onkológus szerint a rendelkezésre álló a kezelésben jól alkalmazható módszereket nem használják. A magas lázzal járó gyulladásos trombózis kezeletlenül marad miközben lázcsillapításra és a vérrögképződés oldására adható szerek pihennek a dobozukban.
A jelenleg is hozzáférhető gyógyszerek amik nem ehhez készültek de mégis nagyon hatékonyak ellene, nem használják/használhatják.

Dr. Kory az útról beszélt amin a "csak vakcinázással élhetjük túl" stratégia nem lehet az egyetlen megoldás, "nem vakcinázhatjuk ki magunkat ebből a problémából" különösen úgy,
hogy a kórházba kerültek között egyre több a vakcinázott. Beszélt még az elhallgatott egyéb valóban hatékony korai kezelésekről, a hydroxychloroxin, ivermectin hatékonyságáról.
Szenátusi meghallgatásán arról beszélt, hogy kortizolt használja bizonyitott hatékonysága miatt a korházi ápolásra szorulóknál. Erről külön felvétel itt. [link]
Ahogy emiatt támadták nemzetközi egészségügyi ügynökségek, úgy később ez lett a standard. Ahogy írtad, a hosszú kovid és a kórházi ellátásra szorulóknál is ugyanabban az alulkezeltségben szenvedtek. A megelőzési stratégia hiányáról beszélve a leghatékonyabbnak az ivermectint tartotta, alátámasztva a tucatnyi sikeres több ezer páciensen végzett klinikai vizsgálattal, melyekben közel tökéletesen megvédett a koviddal szemben. Ahogy mondta nagyon hatékony, ami a legfontosabb a coviddal szemben, hogy számos mechanizmussal hat. A legfontosabb mechanizmusa ami ismert a tüskefehérjék megkötése amiken keresztül meggátolja a sejtekbe jutást ahol sokszorozódni tudna; megköti, elzárja és ezzel megelőzi a megbetegedést. A delta variánssal szemben figyeltek meg változást a használatánál de ennek ellenére is ez minősül a leghatékonyabb megelőző hatékonyságúnak.
Bizonyított a prevenciós hatása, magasan potens megelőző hatóanyag amely rendszeres szedése mellett a megbetegedésre közel nincs esély.

Érdemes végigkövetni az orvosok saját elbeszélő tapasztalatait.
A videót én is ajánlom, informatív és érthető. [link]

(#112956) t72killer válasza maczika (#112955) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Gyere már át ezzel az anyaggal a komolyba légy oly kedves :R

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112957) syberia válasza pjen (#112950) üzenetére


syberia
veterán

Nem találom, tudnál forrást linkelni?

(#112931): Olvass többet szakirodalmat, vagy inkább mérsékelt felfogást igénylő műsorokat, ott van a Híradó pl.
Kuruzslás terén pedig a tízparancsolatot ajánlgató Kásler a kitűnő választás! :P

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#112958) lacafaca válasza pjen (#112950) üzenetére


lacafaca
őstag

ne szenvedj vele, már egy hetes hír, de nem láttam itt lobogtatni senkitől...lényegtelen, nem illik bele a láncba ez a szem, jó seprű jól (és gyorsan) sepri a szőnyeg alá :)

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112960) lacafaca válasza #20749568 (#112959) üzenetére


lacafaca
őstag

nem vagyok hajlandó az infóimat mikroszkóp alá tenni, hogy az megfelel-e az itteni kényes ízlésnek, inkább megtartom magamnak...aki meg lemarad, az kimarad, aki keres az talál, aztán eldönti, tetszik vagy sem. rég levontam már a konzekvenciákat, az itteni többség csak azt akarja hallani, amit be tud illeszteni, a többi fölösleges szócséplés.

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#112962) maczika válasza BalanceR (#112951) üzenetére


maczika
csendes tag

Meglátod, nem érted mi az de azt gondolod nem igaz és jót lehet rajta mulatni ha hszeled itt.

Ahogy nem vetted a fáradtságot, hogy a dr. Pardival készült beszélgetést végigüld és megértsd miért írtam azt amit, úgy azt sem várom, hogy elolvasd az abortált magzati szövetekkel kapcsolatos kutatásokról, vakcinagyártásban történő felhasználásukról, azok kereskedelméről készült, professzorok általi referenciált, Kyle Christopher McKenna, PhD által összefoglalt cikket. [link]

(#112963) syberia válasza maczika (#112955) üzenetére


syberia
veterán

Érdemes végigkövetni az orvosok saját elbeszélő tapasztalatait. :K :R

Az eredeti videó 1 millió megtekintés felett jár már, szóval esélyes hogy hamarosan törli a mérsékelten demokratikus megosztó.

Kory szenátusi meghallgatásáról készült riportot 7 milliós nézettségnél semmisítették meg, sajnos kiejtette a száján párszor az "i" betűs varázsigét, arra nagyon harap mostanában a CNN&BBC
Beletört a foguk, nem érdekes. ;]

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#112964) t72killer válasza maczika (#112962) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Az abortált magzati szövetek kutatási célú felhasználása probléma, mert... :F ?

Az orvostanhallgatók boncolnak. Nem kontinensenként 1 központban 5évente 1 hullát, minden egytemen, minden évfolyam rutin évi x darabot. Az ugyanúgy ex ember volt, mint az abortált magzat. Persze ha valaki nagyon ellenzi, kereshet olyan "dokit" a veseátültetéséhez, aki sose csinált ilyet és az övé lesz az első emberi vese, amit lát.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112965) maczika válasza t72killer (#112964) üzenetére


maczika
csendes tag

Ha értelmezési kifogással élnél beszéld meg azzal a "szerzővel" aki "retard történet"nek tituálta azt amit linkelt, és amire hszeltem. [link]

(#112966) t72killer válasza maczika (#112965) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Mármint pl "a vírusok nem léteznek" retardként klasszifikálásával van gondod :F ? Vagy azzal, hogy az egyébként tudtommal fermentációval előállított vakcina bármilyen SZÖVET lenne :F ?

Bomló állati szöveteket (mármint valódiakat) a magam részéről nagyon szívesen fogyasztok, bár ezt igencsak körülményes lenne intravénásan adagolni, és igencsak kevesellnék belőle 30-100mikrogrammot:R

Látom a GMO-nak is "nagy rajongója" vagy, csak nehogy elkapjon a cukor és a csúnya, GMO alapon termelt inzulint vissza kelljen utasítanod :(

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112967) maczika válasza syberia (#112963) üzenetére


maczika
csendes tag

Josh Hawley szenátor kérdezett rá a folytatólagos szoc média felületeik folytatólagos blokkolására.
A szakterületük legjobbjainak szakértői, hiteles kutatásait és közvetlen tapasztalatainak megosztását hallgattatják el ilyen formán, ahogy írtad elég szóban megemlíteniük az ivermectint (amivel életeket mentenek) és máris tiltva van nem csak a videó de maga a megosztásra alkalmas felület. Ha nem lenne komoly azt hinném ez csak egy rossz vicc.

A két betalált kérdése:
Fb stábban található szakértő epidemiológus, infektológus kutató a tudása szerint?
Meglátása szerint a fb döntőbíró lehet afölött, hogy mi számit orvosi kutatásnak?

Aki látja mi történik az nem csak a választ tudja de a kérdést is érti.

(#112968) t72killer válasza maczika (#112967) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Láttam én már első kézből 60+os, egyébként még aktív professzort bekattanni, előadás közben elaludni, stb. Másikat meg politikusoktól remélt előnyökért kb BÁRMILYEN baromságot nyilatkozni. Utóbbihoz ugye az amcsi republikánus párt holdudvara tartozik igencsak erősen.

De ott volt pl a svéd járványügy főnöke, aki saját kútfőből eregetett a szomszédokhoz képest jópárezerrel több halálos áldozathoz vezető baromságokat, hivatalból, aminek aztán se gazdasági se járványügyi előnye nem volt.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112969) BalanceR válasza maczika (#112965) üzenetére


BalanceR
addikt

Szóval tök rendben van és full korrekt a linkelt poszt, nincs vele a világon semmi baj, sőt több ilyen kellene? "vírusok nem léteznek", a vakcinák három fő alkotóeleme a "bomló állati szövetek, bomló emberi szövetek, és némi tartósítószer"? Teljesen oké, hogy ilyen infók keringenek a neten olyanok között, akik egy nyolcadikos biológai dolgozatba belebuknának?
Milyen borzalmas, hogy nyomokban tenyésztett sejtkultúrákat is tartalmaz. Remélem, vérkészítményeket is elutasítod, ha kórházba kerülsz, mert azok emberi maradványok?

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112970) Memmaao válasza maczika (#112955) üzenetére


Memmaao
addikt

Jézusom! Ezek egy laikus számára jól hangzó,. jól eladható semmik! Nem nyúlnak olyan eszközhöz, mint a láz csillapítás és a trombozis kezelés, meg csak az immunizàlàsra koncentrálnak?? Jó, persze,.elhiszem, hogy egy átlag belgyógyász vagy onkológus ott engedi el a beteg kezelését, ahol a satO2 95% alá esik és rohan az intenzíves doktorért. De egy intenzív ellátásnak bizony mind része, amit ezek a jó doktorok leírnak, mint nem használt eszközök. Új vírus, citokin vihar, ARDS, MOF, ITO, betegforgatàs, hason lélegeztetés, terápiás LMWH, antivirális kezelés, stb stb... Új protokollok kellenek egy új betegség esetén, és nem is lehet univerzális a gondozás, hiszen tényleg minden beteg más alapbetegségekkel és más egészségi állapottal rendelkezik. És ezeket igen is figyelembe veszi az orvos! :((( az ambulanter ellátásra alkalmas betegek számára is elég széles spektrumú már a terápiás javaslat, messze nem ott tartunk, hogy immunizàlàs...

My name is Bond, James... Dean.

(#112971) maczika válasza BalanceR (#112969) üzenetére


maczika
csendes tag

Először hszelsz valami fb képet amin felháborodást mímelve próbálsz gúnyolódni, miután pedig szembesültél a saját tudatlanságoddal kitört belőled a tudós.

Kezdesz a saját karikatúráddá válni.

(#112972) maczika válasza Memmaao (#112970) üzenetére


maczika
csendes tag

"laikus számára jól hangzó,. jól eladható semmik"

Ítélkezés előtt talán hallgasd meg az "árust" is.

Nem alaptalan a gyanúm ha azt gondolom, hogy nem nézted/hallgattad végig a videóban elhangzottakat.

Ismételten annyit ajánlok, hogy hallgasd végig azokat az orvosokat akik a coviddal kórházi ellátásra szorulókon próbálnak segíteni úgy, hogy a kezüket folyamatosan próbálják megkötni a legkülönbözőbb egészségügyi szervezetek, magáncégek, nem működő erőltetett protokollok. [link]

Dr. Pierre Kory szenátusi meghallgatása/ segélykiáltása. [link]

Nemrég azzal érveltél, hogy szívesen látsz bárkit aki nem veszi komolyan a megmenthető betegek haldoklásával átélt traumát, ahogy az emberek fulladva haldokolnak az orvosok kezei között. Dr. Pierre Kory (is) százával vesztette így el a betegeit amíg nem kezdte használni a nem protkollizált eljárásait, melyeket a kollégáival állítottak össze.

Ha komolyan gondolod egy kicsikét, hogy hozzá szeretnél tenni akkor vedd a fáradtságot és hallgasd meg a gyógyító orvosokat akik a frontvonalban küzdenek a betegek életéért.

[ Szerkesztve ]

(#112973) BalanceR válasza maczika (#112972) üzenetére


BalanceR
addikt

:C :DD
Tudatlanságról, prekoncepcióról ,hozzá nem értésről hadoválsz, és egy "frontvonalban" dolgozónak, aki a nap, mint nap betegek életéért küzd - mondod, hogy hogy hülye, és hogy nem ért hozzá, inkább nézzen frontvonalban dolgozókat...
Memmaao:
Gondolom ezt a hozzáértő Zsenit is szívesen várod egy műszakra, ha annyira penge, biztosan jobban tudja, és nem lesz útban.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#112974) Ricardo válasza maczika (#112972) üzenetére


Ricardo
félisten

"Ha komolyan gondolod egy kicsikét, hogy hozzá szeretnél tenni akkor vedd a fáradtságot és hallgasd meg a gyógyító orvosokat akik a frontvonalban küzdenek a betegek életéért."

Mondod te, aki még arra sem vette a fáradságot, hogy megnézze kinek ír. Te olvasni is szoktad a topikot, vagy csak néha beírkálsz ? :DDD

(#112975) maczika válasza Ricardo (#112974) üzenetére


maczika
csendes tag

Írod egy olyannak aki vette az "időt és fáradtságot" (számomra ez nem volt teher) és végighallgatta a beszélgetést az orvosoktól és a szenátusi meghallgatást egyaránt.

Te már végighallgattad a saját tapasztalataikat elbeszélő frontvonalban dolgozó, haldokló betegek megmentésén fáradozó orvosokat, és a szenátusi segélykiáltást, "vagy csak néha beírkálsz" ?

(#112976) syberia válasza Memmaao (#112970) üzenetére


syberia
veterán

Nem nyúlnak olyan eszközhöz, mint a láz csillapítás és a trombozis kezelés, meg csak az immunizàlàsra koncentrálnak??

A Covid-19 megbetegedés kiváltotta vérrög-képződés okozta szövődmények kivédésének és kezelésének a kérdésköre is ki van tárgyalva, a doktornő egy orvosi szakkönyvre hivatkozva sorolja fel a leglényegesebb szempontokat, amiket figyelembe kell venni a betegség kezelése során.
Nem csak az immunizálási előzményeket kell figyelembe venni, de ezzel semmi újat nem mondunk, a kórkép összetettségének a fokát értve nem is szabad.

https://howbad.info/

(#112977) Ricardo válasza maczika (#112975) üzenetére


Ricardo
félisten

Látom nem esett le. Sebaj.

(#112978) viharhozo válasza pjen (#112950) üzenetére


viharhozo
addikt

1. Olaszorszagban a hivatalos adat a mai napig 132000 halott. Nem 300000.

2. 115000-rel tobben haltak meg Olaszorszagban 2020-ban, mint elotte egy evvel.

Total deaths in Italy last year amounted to 746,146, statistics bureau ISTAT said, an increase of 100,525, or 15.6%, compared with the average of the 2015-2019 period.

3. Havi bontasban ugyanez.

Orulnek vmi szep, osszeszedett osszeeskuves-elmeletnek, amiben kifejtik, hogy oltek meg ezeket az embereket (nyilvan nem a virus volt, mert virusok ugye nincsenek).

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#112979) pjen válasza viharhozo (#112978) üzenetére


pjen
félisten

Én nem állítottam semmit, amit írtam azt az állami Eü vezető nyilatkozta.

(#112980) syberia válasza maczika (#112972) üzenetére


syberia
veterán

Szerintem itthon központilag gátolják a külföldön jó eredményeket mutató kezelési eljárások gyakorlását az orvosoknak. Tavaly nyáron, de főleg ősszel kezdődően egyre több magyar orvos és eü dolgozó kezelte magát i-vel. Ismerek egy dokit, aki a saját praxisában jó pár 70 feletti páciensét mentette meg vele a kórházba kerüléstől, idén év elején rászóltak, hogy ne..
OKPI-s forrásom van, nem a portás, hogy magyar közszereplők sora lett kezelve vele, természetesen EU-ban regisztrált, humán használatra engedélyezett, szakorvos által, indikáción túli gyógyszerként felírva.
Csak érdekesség, hogy az amerikai kongresszus 200 tagját (+családtagok) kezeltek ivermektinnel sikeresen a pandémia során.

(#112975): Ne fáradj vele, szürkehályog van a szemén. És még pár usernek. :(

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#112981) Sped válasza syberia (#112980) üzenetére


Sped
aktív tag

Csak érdekesség, hogy az amerikai kongresszus 200 tagját (+családtagok) kezeltek ivermektinnel sikeresen a pandémia során.

Ezt is kb. 1 perc volt ellenőrizni... :U

A valós szám: 88.
Ebbe az is beletartozik, aki bár pozitív tesztet produkált, tünete nem vagy alig volt.
Az a baj, hogy egy ilyen egyszerű ténynek nem nézel utána, de azért higgyük el, hogy ismersz egy dokit, aki.... hát persze.

https://www.govtrack.us/covid-19

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

(#112982) pjen válasza syberia (#112980) üzenetére


pjen
félisten

Itt Te maximum szép lehetsz.
Sped.A 88 se rossz, ha tényleg használt. Sőt, ha egy embert mentett meg már az ia hatalmas eredmény.

[ Szerkesztve ]

(#112983) maczika válasza viharhozo (#112978) üzenetére


maczika
csendes tag

"Orulnek vmi szep, osszeszedett osszeeskuves-elmeletnek"

Sajnos csalódni fogsz de a magyarázat prózaibb.
2019-2020 között az influenza járvány és a szezonális influenza elleni oltások miatt fellépő ADE volt az alaposan feltételezhető oka.
Erről tanulmányokat, cikkeket találhatsz magad is a neten; feltéve ha érdekel.

(#112984) syberia válasza Sped (#112981) üzenetére


syberia
veterán

100-200 fő tehát nem kerek kétszáz, elnéztem.

Nem fordultak volna Kory-hoz ezek a politikusok, ha nem lett volna a betegségtől semmi bajuk. Próbálj már meg összefüggésekben gondolkodni, nem túl nehéz feladat.
Aki orvosok között mozog rendszeresen az le tudja ellenőrizni az információ valóságtartalmát, de kétlem hogy ilyen szinten informálódnál.
Ha a Szlávikkal jóban lennél, érdekes dolgokat tudna mesélni az i-ről, a trópusi betegségek szakértője mellesleg. :U Tavaly sem bsl4-es hacukában szaladgált a covidos betegek között, mégsem fertőződött meg.

(#112983): Lesz még pár összefüggésre ráébredés hamarosan.

Hamarosan Covid-csúcstalálkozó lesz Floridában

Természetes immunitás? Meddig tart?
A Covidból felépült betegek számára előnyösek a Covid vakcinák?
A Covid-oltások előnyösebbek vagy károsabbak a gyermekeknél?
Milyen ambuláns kezelési módok bizonyultak eddig a legsikeresebbnek és legbiztonságosabbnak a Covid kezelésében?

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#112985) maczika válasza syberia (#112980) üzenetére


maczika
csendes tag

A mintázat ugyanaz mint külföldön: ha működik (életet ment) és olcsó, akkor nem jó és azonnal tiltani kell.

Ahogy dr. Kory is elmondta: a rendszer felépítését az fda irányítja, a protokollokat is az hozta amikkel betegeket veszítenek, miközben nagyban ellenzi mindazon nem profitábilis, más betegségek használatakor bizonyítottan hatékony szereket amikről biztosan tudják, hogy működik a mostani fertőzéseknél is. Tudják a súlyos tüdőbetegségeknél tapasztaltakból, ahogy elkezdték használni a kortizol szteroidot lejöhettek a lélegeztetőgépekről, ha oxigénen voltak akkor lejöhettek arról, és ide sorolta az ivermectin hatékonyságát is.
Az egész látkép megváltozott.

Hogy miért éri meg egy láthatóan jól jövedelmező üzleti alapon működtetett modell fenntartása az egyszerű, többszörösen bizonyítottan hatékony és főleg bárki számára elérhető (filléres előállítási költségű) modellel szemben az egy nem feltehető kérdés.
Ez is elég beszédes.

(#112986) Sped válasza pjen (#112982) üzenetére


Sped
aktív tag

Félreérted, a 88 az igazolt Covid-os kongresszusi képviselő (szenátor, képviselő összesen), arra vonatkozóan ez az oldal nem közölt adatot, kit mivel kezeltek, ha kezeltek egyáltalán bármivel is (mert lehet enyhe tünetei voltak csak). Én elhiszem hogy tökjó cucc lehet, de itt vhogy mindig arra fut ki a beszélgetés, hogy ez az ivermektin akkora csodafegyver, hogy csak a big pharma nem engedi. :U :U

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

(#112987) Asbee válasza Sped (#112986) üzenetére


Asbee
veterán

Főleg hogy élesben is nyomták nem egy helyen, sikertelenül. De ez már csak ilyen. A vizsgálatok, kutatások, elcsaltak, nem pontosak szedett vedett írások. Persze titokban egy csodaszer,
elkell hinni és pont. Érdekes ezek a csodaorvosok, pontos dózisokról , kezelés idejéről, stb stb sosem beszélnek csak jó és kész. Röhej az egész, semmi több.

(#112988) Memmaao válasza maczika (#112972) üzenetére


Memmaao
addikt

" Ha komolyan gondolod egy kicsikét, hogy hozzá szeretnél tenni akkor vedd a fáradtságot és hallgasd meg a gyógyító orvosokat akik a frontvonalban küzdenek a betegek életéért."
Köszönöm, ott dolgozom. Milyen kézmegkötésre gondolsz? Milyen olyan protokollra, ami rá van húzva a magyar ellátó orvosokra, és ami köti a kezünket és ami miatt rosszabbul tudunk küzdeni a covidos betegekért? Mi olyan van, ami nem megengedett? Amit tilt az "állam bácsi"? ( Vagy kire gondolsz?)
Légyszi ne tengerentúli példákkal gyere! Ott teljesen más a helyzet! Itthon nincs egységesített protokoll, nincs kézmegkötés, van csomó új szer, és mindennel is próbálkozik a szakma! De egy ARDS roncs tüdőt szinte lehetetlen kezelni. A világon mindenhol is. :U

De ha téged és Szibéria kollégádat megnyugtatja, húgom,. édesapám és sógorom is állatorvos, ha szükségetek lesz ivermectinre, majd szóljatok.

[ Szerkesztve ]

My name is Bond, James... Dean.

(#112989) t72killer válasza pjen (#112982) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Veszettségről vagy eboláról beszélünk? 88 emberből BÁRMILYEN kezelés, rákészülés, extraegészséges életmód nélkül is simán előfordul, hogy senkinek sem lesz komolyabb baja a covidtól. Pláne a pre-delta változatoktól, amik állítólag kicsit enyhébbek. Ennyi adatból FOGALMUNK SINCS, hogy bárkinek is valóban enyhítette-e a tüneteit, ugyanis nem volt kontrollcsoport.

#112988: fogadjunk? Fogd meg a söröm, a bölcsesség origója megmondta :DDD:

(szerk: arról nem volt szó, hogy az ilyen módon preparált tüdőt a későbbiekben mire szeretnénk használni :)) )

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112990) t72killer válasza maczika (#112983) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

várjunk egy percet, az előbb még a védelmedbe vettél egy a vírusok létezését tagadó posztot, most meg ADE van :C :F

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112991) Ricardo válasza t72killer (#112990) üzenetére


Ricardo
félisten

Ezen meg vagy lepődve? :DDD
Konkrétan egy frontvonalban dolgozó orvossal közli, hogy vegye a fáradságot és hallgasson meg frontvonalban dolgozó orvosokat.
Ezek után az ilyen apró szösszenetek már nem meglepőek. :N

(#112992) pjen válasza t72killer (#112989) üzenetére


pjen
félisten

A 88 és a 200 mint különbség nem tetszett igazán. Vastagbetűvel csak 88.Szerintem nem az abszoút számokban van a lényeg. Bezzeg afölött, hogy mértékadó olasz Eü vezető nagyságrendekkel csökkenti a covid halottak számát simán elsiklunk, sőt még meg is magyarázzuk, hogy mért nem. Gondolom az kilóg a vezérfonalból.

(#112993) t72killer válasza pjen (#112979) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Hol :F? Ha tényleg ilyet állított, akkor a pozíciójával kapcsolatban merülnek fel érdekes kérdések...

#112992: forrás az olaszhoz? Az amcsi kongresszusi 200->88->? egy piaci pletyka 6 szájon keresztül, már a legelső "hivatkozáskor" is kilógott a lóláb.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112994) viharhozo válasza maczika (#112983) üzenetére


viharhozo
addikt

Azert neha tenyleg kemenyebbek vagytok, mint a volfram-karbid. Allitotok vmi elkepeszto baromsagot, es nekem kell utananezni meg cafolni, mert addig az a szentiras.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#112995) 8th


8th
addikt

Nem igazán követem az eseményeket. Ha valaki elkapja ezt a xart mennyi ideig fertőz miután a betegségből kigyógyul (tünetmentessé válik)? Van erről valami infó?

(#112996) pjen válasza t72killer (#112993) üzenetére


pjen
félisten

Forrás az olaszhoz:most is fent van a hirstarton.
Nem az a lényeg, hogy pletyka vagy nem, a szám a fontos? 88;200.

(#112997) t72killer válasza pjen (#112996) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Én itt nem látom :F Legyél már kedves ráklikkelni ha nálad megvan és a közvetlen linket beküldeni, mert ez így a nincs kategória.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#112998) maczika válasza Memmaao (#112988) üzenetére


maczika
csendes tag

(továbbra sem vagy képes 46p rászánni az életedből arra ami nem csak a tengerentúliakat érinti)

"Légyszi ne tengerentúli példákkal gyere! Ott teljesen más a helyzet!"

A tengerentúli orvosok tapasztalataitól elzárkózásnak mi az alapja?
Ott milyen "teljesen más helyzettel" kell megbírkózniuk a doktoroknak a covidos betegeknél?

A saját elbeszélésük ismeretének hiányában hogyan tudnál érvelni, bármilyen formában.

(#112999) pjen válasza t72killer (#112997) üzenetére


pjen
félisten

Telórol vagyok, ráadásul melózom
Olyant keress:Borul a bili.

(#113000) maczika válasza viharhozo (#112994) üzenetére


maczika
csendes tag

"Allitotok vmi elkepeszto baromsagot, es nekem kell utananezni meg cafolni, mert addig az a szentiras."

Tehát bevallottan gőzöd sincs miről van szó, de bármi is legyen az: "elkepeszto baromsag".
Na ez a szentírás.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.