Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#112213) BalanceR válasza Qtya123 (#112211) üzenetére


BalanceR
addikt

Pontosan ezt a jelenséget látom én is, és most vonatkoztassunk el a takarítókról, mivel ugyan ez a scenario más EÜ-területen is jelen van, viszont ott már sokkal több is múlhat azon, hogy mit tesz, vagy mit nem tesz, mit kommunikál egy esetleg képzetlen, alulfizetett, de az emberhiány miatt alkalmazott régóta "beugrós" ápolónő, beteghordó, terapeuta....
A mostani oltást elutasítók (és emiatt elküldöttek) elég nagy része egyszerűen nem tud észérvet felmutatni (persze valóban vannak , aki a már korábban kitárgyalt okok miatt joggal nem veszik fel, de ez a kisebbség) a többi egyszerűen tájékozatlan, tudatlan, félreinformált, és ha egy ilyen egyszerű dologban nem tudnak ésszerűen cselekedni, hogy várjuk el, hogy esetleg egy kiszolgáltatott ápolásra szorulót megfelelően lásson el.
Gyerekekre bízunk gyerekekt.
Szerencsére minél feljebb megyünk, annál kevesebb az ilyen, de nem péda nélküli. Pl. ott van Pócs, vagy Tamasi, meg még 2-3 olyan "orvos", aki, ha nincs a covid, a mai napig praktizálhatna úgy, hogy nyilvánvalóan alkalmatlan a feladatra, a tudománnyal , orvosi alaptézisekkel , józan ésszel összeegyeztethetetlen nézetei miatt. Öket szerencsére már az első körben pattintotta a MOK, bár 1-2 velük szimpatizáló még ráférne egy kivizsgálás.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.