Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#111151) BalanceR válasza t72killer (#111150) üzenetére


BalanceR
addikt

Hát igazából azért a biztonság kedvéért ihatnál rá egy kis betadint.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111152) t72killer válasza BalanceR (#111151) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Afenébe, domesztosz már nem is jó? Vagy azt intravénásan kell lőni?

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111153) kwzatz válasza lacafaca (#111147) üzenetére


kwzatz
őstag

"ha az orruk alá dörgöljük a valóságot, akkor vagy visszadugják a fejüket a homokba, vagy jön a laposföldes vonal"
És már jött is. Hatalmas. :D

(#111154) t72killer válasza kwzatz (#111153) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ez itt a laposföldes vonal, vagy rossz topikban lennék :F ?

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111155) BalanceR válasza t72killer (#111152) üzenetére


BalanceR
addikt

Intravénásan a varga gyógygombát, a c-peptidet, meg a fenyőtű teát kell, igazán tudhatnád, de az is segít, ha ráolvasol néhány grabovoj számot. A domesztoszt pedig a fülbe kell csepegtetni éjfélkor. Holdfénynél.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111157) BalanceR válasza #20749568 (#111156) üzenetére


BalanceR
addikt

Ah i see you're a man of culture as well .... :))

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111158) kwzatz


kwzatz
őstag

A myocarditis/pericarditis-szel kapcsolatos tanulmányról valami vélemény srácok? Csak hogy átváltozzon ez valami intelligensebb beszélgetésre. Szívesen olvasnám a véleményeket azelőtt, mielőtt az aktuális 23 éves média- és gender tanulmányokat folytató "fact checkertől" olvashatnátok róla, hogy "mit kell mondani" rá. :D

[ Szerkesztve ]

(#111159) tom_tol válasza kwzatz (#111158) üzenetére


tom_tol
addikt

Ne már. Benne van a címben is , ez a "Lazca" topik. Komoly témákkal tessen átfáradni a kocsmába. Ide "szórakozni" járok

(#111160) kwzatz válasza tom_tol (#111159) üzenetére


kwzatz
őstag

De ott is átugrották. Ez a rengeteg okos ember mindkét topicban, és senki, még csak egyetlen hsz-re sem méltatta. :(

[ Szerkesztve ]

(#111161) tom_tol válasza kwzatz (#111160) üzenetére


tom_tol
addikt

Talán mert egyenlőre nincs jelentősége. Lehet soha nem is lesz. Mindenesetre itt mára már csak a ""hülyeség"" megy pro és kontra, és ez igy van jól(szerintem)

(#111162) t72killer válasza kwzatz (#111158) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ha utánaolvasol, mennyi minden tud myocarditist és myopericarditist okozni, akkor a turistahátizsák övcsatjára cseppentett körömlakklemosón kívül igen-igen hosszú listát fogsz találni, köztük a legbanálisabb kórokozócskákkal.

Ezzel azt akarom mondani, hogy a népesség x%-a fogékony lehet erre és ha nem az oltástól, akkor egy jövőévi rhino-fertőzéstől alakul ki nála ilyesmi. A guglit a covid előtti időkre állítva kiderül, hogy ez nem egy ritka kórkép: "A study of military recruits estimated the incidence of myocarditis is around 17 per 100,000 persons." - ezek ugye elvileg egészséges fiata emberek lennének nemde...

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111163) viharhozo válasza Gsx-rr (#111139) üzenetére


viharhozo
addikt

Majd talan evek mulva kiderul kinek miben volt igaza

Az antivaxxer az vallas, szoval nem hinnem, h barmikor barmirol meggyozheto lesz.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#111164) lacafaca válasza kwzatz (#111160) üzenetére


lacafaca
őstag

ne feledd, amíg az ifa más lábát tapossa, szóra sem érdemes...az ember akkor rezzen össze legelőször, amikor meghallja a másik utcából a jellegzetes hangját, aztán
:DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#111165) BalanceR válasza kwzatz (#111158) üzenetére


BalanceR
addikt

Egy kis game, nameg lustaság részemről, hogy ne nekem kelljen a számodra legmebízhatóbb forrásra hivatkozni, mert tuti belekötnél. Így a te számaid lesznek itt egyből.
Ezeket a számadatokat , kérlek szúrd be ide a topicba:
(a fiatalok [14-28] évesek korcsoportjára vonatkozóan 100.0000 emberre vetítve)
Az átlag lakosságban mekkora a myocarditis gyakorisága?
Covid fertőzés esetén mekkora?

A vakcinától kialakult számot, bár még nem hivatalos de elfogadom a 100 / 100.000-et.
Ha a számok megvannak, folytatjuk.
Deal?

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111166) kwzatz válasza tom_tol (#111161) üzenetére


kwzatz
őstag

Végül is ja, mi néhány myocarditis-es, pericarditis-es férfi?

Ez nem neked szól, csak a jelenséget figyelem:
Bezzeg a Betadine... Ha megnézed, arra csak úgy záporoznak a hozzászólások, mert FB-on volt három komment, amiben ezt írta valaki - ki tudja ki, hol, miért, ilyenkor ez nem érdekes, ehhez elég a FB kommentről a kép -, ez ám a hír és annak a tudományos, szakmai szempontokból történő megközelítése! De még azért ezt is színezni kell kicsit, hogy erőteljesebb legyen, úgy habzsolja igazán a " tudós nép", ezért kicsit át kell még alakítani a gargalizálást (mert hogy az összes képen ezt írják a Forbes cikkjében) is ivásra! Aztán két hírrel később már az lesz, hogy ezt isszák víz helyett is!
Senkiben nem merül fel a kérdés, hogy "hány ember került emiatt kórházba?", "vannak erről hivatalos adatok, hogy valakik ezt csinálják és következményei lettek"? Az Ivermectinnél is torokra vette mindenki a kamuhírt múltkor, arról viszont senki nem kommentelgetett szorgalmasan, amikor sorra helyesbítették a cikkjeiket a "nagy hírmondók".
De hát igen... ez kell az embereknek. A tudat vagy legalább a hit, hogy valahol valakik még náluk is ostobábbak. Ez nyugtatja meg igazán őket, ettől lehet széles mosollyal, elégedetten álomba szenderülni.
Félelmetes.

t72killer: 17/100.000=1,7/10.000 vs a tanulmánybeli 1/1000, illetve férfiaknál kb. 1/500-1/600. Értem.

BalanceR: Megint statisztikázzunk BalanceR? Ha hiszel t72killernek, akkor itt is van néhány szám. Veled számításokba menni - ahol megint nekem kellene az adatokkal szórakozni - nem tudom, hogy mennyi értelme lenne, miután múltkor bizonyítottad, hogy olyan a dolog, mintha egy galambbal ülnék le sakkozni.

[ Szerkesztve ]

(#111167) t72killer válasza lacafaca (#111164) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Úgy ránézésre ennek sacc/kb 3.5 decivel kevesebbel kellett volna indítania a reggelt, hogy az 1500m sugarú körzetemben bárkinek a kislábujját eltalálja :)) .

Evviszont mértani precizitással parkol, a köreimben 12 covidosból 2ére (nem antivaxxerek voltak, csak akkor még nem volt oltás):

#111166: értettem főnök, be vagy sz.rva az 1/500* myocarditistől és inkább bepróbálkozol a full bioorganikus deltával. Kedves egészségedre :R (megj: a fentebbi járgány tényleg szuperjól parkol - én már csak értek a lelkivilágukhoz, az egyik eset 31éves volt az utcánkból).
*USA-ban belőttek kb 200M embert, legyen ennek fele pasi túlnyomó többségben mRNS-el. Akkor szerinted USA-ban lezavartak pár hónap alatt jól titkolva(!) extra 200e myocarditises esetet és most mindegyik kardiológus Hawaii-on piheni a túlóráit?

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111168) BalanceR válasza kwzatz (#111166) üzenetére


BalanceR
addikt

Már csak a covid fertőzöttek aránya kell, és léphetünk tovább a tünetekre, majd a lefolyás idejére, aztán szükséges orvosi ellátásra, utóhatásra, megállpítjuk, mennyire veszélyes , végül konklúzió!
:C

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111169) kwzatz válasza t72killer (#111167) üzenetére


kwzatz
őstag

"értettem főnök, be vagy sz.rva az 1/500 myocarditistől és inkább bepróbálkozol a full bioorganikus deltával."
Milyen érdekesen változik a hangnem, pedig ezek csak adatok, mi ez a morcosság? Írtam, hogy tartok ettől, vontam le bármilyen következtetést? Adatokról van szó, amik nem pont azt mutatják, mint amit korábban csiripeltek a madarak. Hol a tévedés, hol a hiba? Ennyi a kérdés.
Egyiktől sem vagyok beszarva, május elején átestem a covidon, két kellemetlenebb nap volt és kb. 2-3 enyhébb. Úgy tudom, ez a védelem a vakcinázással összevetve is elég impozáns. Neked viszont szerintem jót tenne ha olvasgatnád a "Litany Against Feart", mostanában úgyis újra aktuális. Majd a 8. boostered után, amit az omega variáns ellen kapsz, megbeszéljük az akkori tapasztalatokat.

BalanceR: Ahogy írtam: Minek? Hogy a végén megint felborítsd a bábukat, összeszard a táblát és azt mondd, nyertél? :D (egyébként ha nem megint olvasás nélkül okoskodnál, rájönnél, hogy nem igazán van szükség ezekre a vizsgált kérdést tekintve, de hát...) Inkább menj, írj még pár sort a Betadine-ról, az a te szinted. :D

[ Szerkesztve ]

(#111170) t72killer válasza kwzatz (#111169) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ha tartasz tőle, akkor már vontál le következtetést, nem :F?

Nyilván, nagyobb mintaszámra lesz szükség. Van többszázmillió beoltott - ki kell bányászni az adatokat pl mennyi él még belőlük. Az a gond, az ilyen 1/1000db környéki előfordulásokkal, hogy valami van, de hogy pontosan mennyi, ahhoz kell 5-600e minta, hogy kisebb legyen a hiba. +20-30embert akár egy lokális rhino járvány is eredményezhet (pl én lázas-taknyosan mentem oltásra - utána is lázas-taknyos voltam még pár napig, úgyhogy igazából nem tudom, volt-e vmi mellékhatása azon kívül, hogy az oltás helye fájt kb 2napig:F)
Mivel az oltások már megtörténtek, rugdalni kell pl az amcsi kardiológusszakmát, hogy böffentsenek egy számot, hányan jöttek hozzájuk ilyen problémával. Ha komolyra fordul a myocarditis, akkor a beteg fel fog tűnni vagy egy kórházban vagy a hullaházban.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111171) FrezeR


FrezeR
senior tag

Vélemény?

"A VÉRRÖGKÉPZŐDÉS A COVID HALÁLOZÁS FŐ OKA". Az első magyarországon kezelt COVID-19 betegen nem a tüdőgyulladása volt a feltűnő. A feltűnő a kis erekeben szemmel láthatóan megfigyelt trombózis (véralvadás) volt. Ez és a további hasonló esetek megfigyelése vezette Elek Jenő főorvos urat, akit egyébként egykori kollégája, Kásler Miklós a COVID-19 betegek intenzív osztályos ellátásának országos szintű vezetőjének nevezett ki, hogy a COVID-19 hatékony terápiájának egyik legkorábbi elemeként beemelje a véralvadásgátló ún. antikoagulációs (vagy, ha már a vérrög kialakult, akkor a fibrinolitikus) terápiát a COVID-19 betegek kezelésébe.

Elek főorvos hozzáértését jól tükrözi, hogy ezen elvek szerint kidolgozott kombinációs terápiát (ti. antikoaguláció + antivirális szerek + antibiotikumok a felülfertőződés ellen) alkalmazva Marischka Hahota és kollégái Pető Zoltán vezetésével a normál intenzív mortalitása alatti hatékonysággal (~27%) kezelték a COVID-os betegeket. Nem az ő hibájuk, hogy ezek a politikai okoból ill szimpla emberi ostobaságból elutasított elvek szinte alig kerültek itthon bevezetésre. (Ugye emlékszünk az EMMI ez elvek szerint kiadott iránymutatására a COVID betegek hatékony gyógyításához? És kik is köpködték?).

És mivel az ősz beköszöntével a magukat intellektuálisan felsőbbrendűnek tartó rettegők részéról egyre gyarapodnak a felebaráti aggodalomtól árulkodó "b@szd szájba a lélegeztetőgépre rakott anyádat" tipusú hozzászólások, így kérem, hogy ezeknek a másokat lélegeztetőgéppel riogató nagyszerű embereknek linkeljük be az alábbi tanulmányt a következő felhívással: "Az intrapulmonális tromboembóliát nem lélegeztetőgéppel gyógyítunk. Hanem antikoagulációs terápiával". Köszönöm előre is!"

Anatomical and Pathological Observation and Analysis of SARS and COVID-19: Microthrombosis Is the Main Cause of Death

[ Szerkesztve ]

(#111172) BalanceR válasza kwzatz (#111169) üzenetére


BalanceR
addikt

Oké, csak hogy továbbléphessünk...
Amit hallani akarsz:
"borzalmas, és életveszélyes mellékhatás, ráadásul rengeteg!
Szemét gyógyszergyártók, szemét bigpharma, szemét az összes orvos.
Minden gyerek, fiatal felnőtt bele fog halni, vagy nyomorék lesz!
Inkább kapja el minden jellegű védelem nélkül telibe a fiam covidot, és azzal együtt jöjjön a szívizomgyulladás, a láz, a legyengült immunrendszer, esetleg tüdőgyulladás mellé, minthogy esetleg a borzalmas vakcinától kapja!!!!négy!4
Azt, hogy a covid fertőzöttek között gyakrabb, mint a vakcina mellékhatásaként, ne is próbálják nekem bemesélni!
Köztudott, hogy szívizomgyulladást más gyógyszer mellékhatásaként nem jegyeznek, magától nem alakul ki, stressz vagy terhelés , megerőltető sportolás , vagy egyéb virális fertőzés hatására, sem fordul elő és rettentően sokáig tart, nehezen gyógyítható, és rendkívül nagy a halálozási aránya."

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111173) t72killer válasza FrezeR (#111171) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A rögösödés valós probléma covidnál, de a magyar halottak többsége valószínűleg megfulladt a gépen, uis a munkás kéz, aki forgathatta volna őket rég elmenekült az egészségügyből.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111174) syberia válasza BalanceR (#111151) üzenetére


syberia
veterán

a betadin gargalizálása egyáltalán nem akadályozza meg az egészségügyi szakértők szerint a koronavírus terjedését


https://c19pvpi.com/pmeta.html

A komoly topikban is elolvasható a kapcsolódó klinikai vizsgálatok eredményei.
Tudod ott olyan tanulmányok találhatóak, amit szakemberek lektorálnak.
Ha mond valamit a peer review...talán nem. :U

https://howbad.info/

(#111175) t72killer válasza syberia (#111174) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ha az orrodat is mosod vele (brrrh...), akkor esélyes, hogy meg fogja akadályozni. Az orr-nyálkahártyát is pucolni kell.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111176) viharhozo válasza kwzatz (#111166) üzenetére


viharhozo
addikt

17/100.000=1,7/10.000 vs a tanulmánybeli 1/1000, illetve férfiaknál kb. 1/500-1/600. Értem.

Egyetlen kerdes van, milyen aranyban kapnak szivizomgyulladast azok, akik oltas nelkul elkapjak a koronavirust. Amig ezt nem tudjuk, nincs mihez hasonlitani.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#111177) BalanceR válasza syberia (#111174) üzenetére


BalanceR
addikt

A bótba' kapható betadin, internetes pletykák alapján keverése vízzel, majd ennek fogyasztása nem azonos a speciális hordozóanyagokkal, emulgeáló szerekkel, nyálkahártya védőkkel készített 0,5%-os szájüregi szepszis elleni anyaggal.
Mellesleg pssssszt! Mert Kwzatz jobban tudja mindenki másnál, hogy a betadinos sztorit csak a "nagy hírmondók" találták ki! Kamu az egész.
Biztos nincs a világon olyan ember, aki hall valami félinfót aztán a neten talált félremagyarázások mentén megpróbálja magán alkalmazni. :DDD

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111178) kwzatz válasza t72killer (#111170) üzenetére


kwzatz
őstag

"Ha tartasz tőle, akkor már vontál le következtetést, nem :F?"
Félreérted a mondatot. Különszedve: Írtam, hogy tartok ettől? Vontam le bármilyen következtetést?
Nyilván itt is jobb lenne több adat, de egyértelmű, hogy rengeteg a nehezítő tényező és a tévedési lehetőség.

BalanceR: Nagyon erőltetett. De továbbléptem.
A betadine-os sztorit, ha megnézed, ahogy írtam: Még a linkelt képeken sincs egy olyan sem, ami ivásról szólna, gargalizálásról írnak. Ehhez képest a cikkek... Ilyenkor nem hiányolod a "bizonyítékokat"? Elég ez a pár kép? Hol vannak a hírek a kórházakat elárasztó, Betadine-t ivó emberekről? Az a baj, hogy ilyen egyszerűen működsz továbbra is. Nincs olyan sok különbség közted és azok között a "FB csoportos konteósok" között, akiktől linkelgetsz és akiket megvetsz, mindösszesen annyi, hogy te egy másik egyháznak vagy a tagja. :D

[ Szerkesztve ]

(#111179) t72killer válasza kwzatz (#111178) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Igen, ebből a cikkből önmagában annyi következtetést vonnék le, hogy valami van -de túlságosan nem brutális, azt uis már látnánk. Hogy pontosan mi, azt még nem tudjuk, egyrészt kéne még:
- több adat (van mindenféle országban, csak ki kell rugdalni a különböző statisztikai hivatalokból, eü-rendszerekből)
- van-e összefüggés bármilyen egyéb eü-állapottal (egy dolgot látni a cikkből, hogy fiatal férfiak közt jelentkezik főleg - ezt a gyerekeket mérő tanulmány is így hozta ki, ha jól rémlik 170/1M-s számmal)
- kórlefolyások elég sok esethez. Hogy konkrétan mi ez, mennyi a maradandó károsodások aránya, mennyi haláleset történt, stb-stb.

Ha jól rémlik, az izraeliek jó régen elkezdték ezt kutatni és kb eddig el is jutottak, csak izrael valszleg kicsi ehhez és 6M oltottból nem jött össze elég adat.

Egy USA mennyiségű adattömegből már lehetne valamit alkotni, csak ott meg annyira ratyi az egészségügy, hogy nem lepne meg, h egy random nagyobb európai ország adatai relevánsabbak lennének tizedakkora létszám mellett...

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111180) BalanceR válasza kwzatz (#111178) üzenetére


BalanceR
addikt

:DDD
Jajj te kis mókamester, mindig meg tudsz nevettetni. :C

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111181) kwzatz válasza BalanceR (#111180) üzenetére


kwzatz
őstag

Nézd, én szívesen meghallgatom, hogy ez a Forbes cikk, ami a "MeidasTouch.com" nevű Twitter fiókhoz vezet - ahol 4 kép szerepel, amin random emberek interneten Betadine-nal való gargalizálásról(!) írnak - miért hiteles abban az állításában, hogy az emberek Betadine-t isznak. Milyen tényekre alapozza a cikk, hogy az emberek Betadine-t isznak? Mi volt az, ami téged meggyőzött a cikk hitelességéről? Mi volt az, ami miatt te is úgy linkelted a cikket, hogy közben Betadine-ivásra hivatkoztál? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy működik nálad ez az információfeldolgozási metódus.

Ez ilyenkor nem számít félrevezetőnek? Nem érzed úgy, hogy az ehhez hasonló cikkeknek - illetve a múltkori ivermectines kamuhírnek, amit nem győztek utólag helyesbíteni a nagy játékosok - egyfajta polgárpukkasztási szándéka van, hogy hasonló hatást kíván elérni, mint mondjuk egy Mónika Show? Nem érzed úgy, hogy van bennük egy kis megosztó szándék? Nem érzed úgy, hogy téged is sikerül időről időre felültetni ezekkel?

[ Szerkesztve ]

(#111182) Csókolom


Csókolom
tag

na ki nyert teganp este? Mr. Balancer vagy Mr. kávézatz ütötte ki a másikat jobban? :DD

(#111183) t72killer válasza Csókolom (#111182) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

mindkettő kihalt vérrög okozta myopericarditisben, mert Laca bepánikoltatta őket, hogy a kislábujjukra fog parkolni egy Ural. Főzöm a vakcinát, h fel lehessen támasztani őket, de ez így vasárnap reggel ütős keveréket kíván...

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111184) Csókolom válasza t72killer (#111183) üzenetére


Csókolom
tag

jolvan :D Asterix is mixelte, mint a komoly topikban es milyen erös lett töle mar

(#111185) kwzatz válasza Csókolom (#111182) üzenetére


kwzatz
őstag

Erősödik bennem az érzés, hogy ezeknek a vitáknak csak vesztesei vannak, tekintve a beleölt időt és a bárminemű, minimálisan is pozitív eredmény/konszenzus hiányát. :DDD

(#111186) Csókolom válasza kwzatz (#111185) üzenetére


Csókolom
tag

altalaban: ha atmegy egy meggyözesi folyamat szemelyeskedesbe abba kell(ene) hagyni, mert abbol egy olyan jellegü vita lesz, ahol a masik csakazertse fog engedni. Magyaran attol a ponttol fogva eselyed sincs. :D

[ Szerkesztve ]

(#111187) syberia válasza Csókolom (#111182) üzenetére


syberia
veterán

A meccset a tudomány nyerte. ;]

(#111185): Dehogyis, az sosem baj egyre több embernek nyílik ki a csipája. :D

[ Szerkesztve ]

https://howbad.info/

(#111188) Cs1csó válasza kwzatz (#111185) üzenetére


Cs1csó
félisten

Parttalan, még statisztikából is kismillió van és ez a xar még mindig nincs kettő egész éve velünk. Sőt a legfrissebb mutánsok kb. fél éve talán.
1. bármelyik mutánst elkapni kockázatos
2. bármelyik oltást felvenni kockázatos
3. 5-10 év viszonylatában nem tudjuk mit okoz a vírus (long covid stb.) vagy a vakcina

Ezen megy a vita ami "téridőkontínum" hiányosságai miatt továbbra is parttalan.

VÉgső soron a HIT marad, hiszen nincs BIZONYOSSÁG. Nálam ez a hit egyszerű: abban hiszek, hogy bármelyik oltás kisebb kockázat mint bármelyik vírus variáns elkapása.
Persze ha tehetem (és tehettem) a nyugati "divatosabb" modernebb technológiás mRNS-ben jobban bízom és azt adattam.

(#111189) t72killer válasza kwzatz (#111185) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Eredméény? Ez a laza topik, itt nem melózunk
:DDD

#111188: le vagyunk maradva mint a borravaló, de azért ennyire nem. Macerásan, de azért jó adag józan ésszel+erős középsulis nem elfelejtett biosszal(!) és matekkal az embernek be kéne tudnia lőni, hol áll a különböző kockázatok terén, pl mikor nettó baromság tömeges nyalóshányós buliba menni. És azt is meg tudja ennyi szellemi tőkével állapítani a honpolgár, hogyha maszkhiány idején azt mondja a politikus vagy a tisztifődoki bérence, hogy egy cseppfertőzésel terjedő légúti nyavaja ellen ellenjavallja a maszkot, akkor hazudik. Ugyanígy a vitaminkereskedő, aki koronapartizásra buzdít, hogy aztán jobban fogyjon a portékája.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111190) kwzatz válasza t72killer (#111189) üzenetére


kwzatz
őstag

"Ugyanígy a vitaminkereskedő, aki koronapartizásra buzdít, hogy aztán jobban fogyjon a portékája."
Vagy a vakcinagyártó, aki félévente boostert javasol? Erre miért nem terjed már ki a honpolgár szellemi tőkéje? Nem kell válaszolni, tudom, istenkáromlást követtem el. Őket továbbra is csak a jóság és szeretet ereje vezérli.
Egy másik hírben most hívják vissza a Chantixot. És az élet megy tovább.

(#111191) KRoli92


KRoli92
tag

Sziasztok!

Van arról információ, hogy az Indiai Covaxin vakcina valamikor elérhető lesz Magyarországon? Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban. Úgy olvastam ez talán jobb mint a Sinopharm, érdemes várni?
Nem vagyok oltáspárti, de egyre jobban gondolkozom azon, hogy muszáj lesz felvenni előbb utóbb, mert mindenben korlátoznak, fogorvosi ellátás,stb. Csak elölt vírusost vennék fel, mRNS-t és vektort nem szeretnék. 2020. novemberében valószínűleg átmentem rajta, Édesanyám igazoltan covidos volt, nekem nem mutatta ki a PCR teszt, de tüneteim voltak. Én a nagyobb mennyiségű vitaminokban hiszek, de ha muszáj lesz felvenni előbb utóbb, akkor elölt vírusost szeretnék.
A másik kérdésem az lenne, hogy volt cikk róla, hogy a Sinopharm mRNS vakcina gyártásába kezd, ez le fogja váltani az elölt vírusost, vagy marad az elölt vírusos vakcina is, és pluszban lesz mRNS, és lehet majd választani, ki melyiket szeretné felvenni?

(#111192) Chesterfield


Chesterfield
senior tag

:DDD

[ Szerkesztve ]

(#111193) Gsx-rr válasza KRoli92 (#111191) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Ezt a nyomorult szot ki talalta ki,hogy felvenni?
mi ez? egy kabat?
a birka meg eloszeretettel hasznalja is!
Fogyatekos oregasszony volt?

[ Szerkesztve ]

(#111194) t72killer válasza kwzatz (#111190) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

dehogy, uaz a kategória. A védettség szintjét kell nézni, ha kisakkoztam x antitest-szintet, legyen az kivárt, kiválasztott első (és lehet egyetlen) dózisból vagy korábbi fertőzésből, akkor milyen jogon minősítenek "nem védettnek"? vagy az oltottat miért mentik fel a kötelező tesztek alól, amikor pont hogy a legtrükkösebb variánsokat tudja kevés tünettel hordozni? rakás politikai kérdés, akkor is, ha az oltásokban látja az ember a kiutat.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111195) t72killer válasza KRoli92 (#111191) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

ha nemrég voltál covidos, akkor ezt a vakcina-eresztést nyugodtan kihagyhatod. Igen, a covaxin jobb a sinonál, de nincs róla szó, h Mo.-ra hozzák.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111196) Csókolom


Csókolom
tag

itt van ket hir, hogy egeszseges embereknek csak
-65 felett es veszelyeztetettek hozzatartozoinak ajanlja a booster oltast az amerikai FDA-Gyogyszerügynökseg [link]
-ez pedig egy ismert virologus, aki szinten nem tartja szüksegesnek a booster oltast a 65 alatti egeszseges embereknek [link] -az 50. masodpercnel kapja a kerdest. Azt is megemliti, hogy tanulmanyok vannak, amelyek szerint 2 darab oltas hosszu evekig ved egy sulyosabb lefolyas ellen.

-es itt volt megin Joe Biden a politikus, aki politikai okokbol mindenkinek lehetöve tette volna a booster oltast, akik 8 honapnal regebben kaptak meg az utolsot -az elsö linkben

(#111197) t72killer válasza Csókolom (#111196) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

USA-ban (is) jól elb.szták a Pfizert a 3hetes oltásközzel, az ottani 8hónapos oltás már nem oltás.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111198) Csókolom válasza t72killer (#111197) üzenetére


Csókolom
tag

mindenkinek, aki a masodikat 8 honapja kapta, azoknak ajanlotta Biden. Tehat a boostert, a harmadikat ajanlotta mindenkinek, akinek a masodik 8 honapja vagy regebben volt. De a többi nem ajanlja, az amerikai gyogyszerügynökseg nem ajanlja Pfizer-nel, a virologus nem ajanlja (Pfizernel/moderna-nal mert eztek mentek Nemetorszagban), es a WHO sem ajanlja a boosterezest -de ök szinten politikai okokbol, hogy jusson a szegenyebb orszagoknak is vakcina.
A Sinopharm -rol (kinai) nem mondtak semmit. Nincs info

[ Szerkesztve ]

(#111199) t72killer válasza Csókolom (#111198) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Standard 3-4hetes oltásköz, majd 6+hónap után a védettség már igencsak ratyi, bőven vannak erre már hivatalos számok. Ami használhatóbb, az a brit 12hetes protokoll, kb 2x annyi antitestet eredményez, mint a gyári javaslat...

Hogy a CHO mit ajánl v mit nem, az alapján 3db szöget nem vennék... jelenleg megy a PC-skedés, hogy toljunk minden vakcinát a szaporisztánokba.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111200) syberia válasza Gsx-rr (#111193) üzenetére


syberia
veterán

Nem fogyatékos hanem manipulátor. Utóbbi büntethető.
Lenne.
Egy normális világban.

https://howbad.info/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.