Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#111901) kwzatz válasza t72killer (#111900) üzenetére


kwzatz
őstag

A mindenféle felhajtás nélküli bevezetés kicsit nagyobb ellenállásba ütközne, kell egy indok, egy jó kis narratíva, amit zabálnak az emberek és engedelmeskednek. (itt lényegtelen a kérdés, hogy csak kapóra jött a Covid vagy igaz a labor-teória, nem releváns)

Mennyivel egyszerűbb az ilyen magasfokú engedelmesség mellett bevezetni az olyan korlátozásokat, mint amiket látunk. Utazás, munka, szociális tevékenységek, aztán ehhez már lehet szépen kötni mindent mi szem, szájnak ingere, lépésről lépésre. Miért nem elég Kanadában már a negatív PCR sem ahhoz (ami szintén túlzás lenne), hogy felülj egy kibaszott vonatra? Most ennek mi a célja? (természetes úton szerzett immunitásról sincs szó, halkan megjegyezném) Gondolkozz már el azon a nagyon egyszerű kérdésen, hogy most tulajdonképpen melyik meggyőzőbb bizonyíték arra, hogy nem vagy fertőzött: Az hogy beoltottak vagy az, hogy negatív a teszt? Vagy már a teszt akkor mégsem megbízható a korábbi véleményvonulattal ellentétben? Mutass már rá kérlek, hogy ez miért logikus most? Nem tudom, mi az a pont, amikor leesik az elvakult rétegnek, hogy mintha kicsit túllőnének a célon itt-ott.
Még mindig nem érted, hogy a legtöbb ember nem a védőoltás miatt vernyákol, azt kb. magasról telibeszarja mindenki.

Nem mondom, hogy meglep, hogy sokakban még mindig semmi diszkomfortérzés nincsen semmilyen intézkedés/hír hallatán. Végül is olyan emberekről beszélünk, akik olyan vad teóriákat fogadnak el valóságnak, miszerint a politikusok/kormányok vagy a gyógyszergyárak aggódnak az egyének egészségéért. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#111902) t72killer válasza kwzatz (#111901) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ódehogy, USA-ban már a bolti kamerák képeit is algókkal értékelik ki, hogy melyik pultnál mennyi időt töltesz = milyen témában menjen hozzád a reklám. Credit score meg alapból évtizedek óta létező valami, mivel már lassan a wc-papírt is részletekre veszed, gyönyörűen leköveti a gazdasági viselkedésed - hogy aztán a fekete dobozkában melyik költésed hogy esik számításba, azt ugye senki sem tudja.

Covidnál igazából az oltások nélküli, karanténezős világban tudnak-tudtak nagyon a zavarosban halászni a politikusok. UK-ben oltások előtt mindenkinek duplateszt 100+£-ért plusz otthoni karantén, amit a 37MILLIÁRD font közpénzért közbe-szerzett track&trace menedzselt.

"legtöbb ember nem a védőoltás miatt vernyákol, azt kb. magasról telibeszarja mindenki."
Ha telibesz.rják, akkor vegyék fel. Működik és tételesen egy Mo méretű országban is többmilliárd Ft-al több marad Gézuka vakbél és Jucika gerincműtétjére.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#111903) pjen válasza kwzatz (#111901) üzenetére


pjen
félisten

Pedig a kormányok, politikusok igenis aggódnak.Ha beteg vagy nem melózol, ha nem melózol nem fizetsz adót. Nincs mit ellopni.

(#111904) kwzatz válasza pjen (#111903) üzenetére


kwzatz
őstag

t72killer: Aki elkapta, nem oltatja magát. A látható intézkedések miatt, szerintem egyre több emberben erősödik a "márcsakazértse" érzés is érthető módon. A kórházak meg nincsenek leterhelve úgy néz ki, még azt is megengedhetjük magunknak, hogy dolgozókat küldünk el.

A Credit score és a Social Credit Score azért kicsit más cucc, de ezt tudod te is. De ezeket a rendszereket, amiről te is beszélsz nagyon szépen lehet majd kombinálni, továbbgondolni, új funkciókkal, extrákkal ellátni.

pjen: Ó, dehogy nincs mit ellopni, akkor van csak igazán, amikor nem melózol. Ott van mondjuk a kis lakás/ház, ami után nem tudod fizetni az elmúlt néhány évben felvett hiteledet. Vagy a kis vállalkozásod, amit éppen nem tudsz üzemeltetni. Aztán amikor a lopási folyamat végbement, az embereknek majd lehet újra még nagyobb erőkkel dolgozni, hogy később majd újra el lehessen lopni, amit addig összehoznak. Évszázados hagyomány, tökéletesen működik.

(#111905) pjen válasza kwzatz (#111904) üzenetére


pjen
félisten

Nem gondoltad végig.

(#111906) t72killer válasza kwzatz (#111904) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Persze hogy MÉG más a CS és az SCS. Előbbi szép lassan fejlődik utóbbi irányába, a briteknél még mezei mobilelőfizetésem se lehet CS + 3év lakcím nélkül :((( (bár lehet "csak" drágább szolgáltatót kellett volna keresnem).

"A kórházak meg nincsenek leterhelve " - Romániában nézz körül. Mo.-on: 60% oltás, mondjuk 40% alfán átesett, amiből 20% nem vett fel oltást mégis védett. Mo szerintem az idei évvégét tök jól meg fogja úszni.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#111907) nubreed válasza t72killer (#111906) üzenetére


nubreed
veterán

Mo szerintem az idei évvégét tök jól meg fogja úszni.

Szerintem meg nem.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111908) kwzatz válasza pjen (#111905) üzenetére


kwzatz
őstag

Ó dehogynem, rengetegszer már, többször is és sokkal részletekbe menőbben, mint az szükséges, és mint ahogy azt fentebb vázoltam. Az utóbbi néhány évben napi szinten foglalkozok ilyen kérdésekkel. Tengernyi formája van a "lopásnak", a nagy része teljesen legális, sőt, ünnepelt és nagyra becsült a társadalomban, nem is hívjuk lopásnak. A legravaszabb, legnagyobb "tolvajokra" felnéznek az emberek. :D

t72killer: Irónia volt, annak tükrében, hogy ugyebár most megint kiesik "pár" ember az egészségügyből. De még annak ellenére is vannak ellátási problémák, hogy a vizitdíj... öhhh, khm... akarom mondani PCR-teszt ilyen sokba kerül (pedig a 300 Ft-ért mekkora volt a felháborodás, változnak az idők), és sokan halogatásba kezdtek a problémáikkal.

(#111909) t72killer válasza nubreed (#111907) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Még a másik oldalon pattog a labda, nem lehet precízen megjósolni. Igaz, a "tök jól" morbid és nem kellett volna használnom, mert jelen pillanatban is halnak meg magyarok ettől a sz.rtól, de arra minimum 20banit tennék, hogy még a tavaly őszi halálozási számokat még ha el is érjük (novemberre lett ~100) nemigen fogjuk überelni.

Az antivaxxer réteg azon részét, aki az elmúlt 6-8hónapban nem kapta el, persze fogja nyírni rendesen, lesz majd jajveszék ahova beüt, de ők sacc/kb nincsenek többen 3milliónál, valószínűsíthetően nagyobb arányban fiatalok. Őket ha nagyon meg is tekergeti a delta, akkor se nagyon facsar ki belőlük napi 50-60nál több halottat. Persze ütős sztorik lesznek ezek, mivel inkább fiatalokról van szó. Majd vigasztalják magukat=tolják a baromságokat tovább azzal, hogy az 50-60 oltatlan halottra jut 20-30 (régen) oltott is.

#111908: a vizitdíjat sose kellett volna kivezetni a rendszerből, hiába apró, de óriási könnyebbséget jelentett volna éveken át a dolgozóknak. Nem is rossz 5let amúgy, mindenkinek kötelezővé tenni a dokihoz menet előtt a fizetős tesztet. Egyrészt ugye így magánzsebből készülne egy rakás teszt/ki lehetne vonni a forgalomból csomó fertőzöttet, másrészt 100%, hogy nem ülne be Mancinéni pletykálni a rendelőbe. Oltottnak ugyanúgy teszt természetesen - ezt az oltott-oltatlan megkülönböztetést az alfánál durvább, oltottak által is terjedő variánsok feltűnése óta messzemenőkig ellenzem. Kivéve az eü-staff: náluk az is fontos, hogy ne essenek ki a munkából hetekre/végleg egy járvány esetén amikor a legnagyobb szükség van rájuk.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#111910) viharhozo válasza kwzatz (#111899) üzenetére


viharhozo
addikt

Akkor sorban.

1. Nincs energiakrizis. Van gaz, van aram. Az arak ketsegtelenul elszalltak, de senki nem gondolja azt, h ezen a szinten maradnanak.
2. Az inflacio kockazat, de jelenleg nem veszelyes.
3. A korlatlan penznyomas megszunt/megszunoben van.
4. Az amerikai gazdasag nincs romokban.
5. Az ellatasi lancok nem omlottak ossze, ennek a kozeleben sincsenek.
6. Az Evergrande onmagaban kinai belugy, es masodlagosan is inkabb tunet, ott a bankrendszer az alapveto problema.

Ennyit a "tenyeidrol".

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#111911) nubreed válasza t72killer (#111909) üzenetére


nubreed
veterán

Igen csak ez oda fog vezetni, hogy az egészségügy valószínűleg megint túl lesz terhelve, tele lesz covidosokkal a kórház, szinte csak ez fog létezni és megint el jutunk oda, hogy más betegségben szenvedők, akiknek pl. életmentő lenne egy műtét vagy más ellátás, nem fogja megkapni a túlterheltség miatt, ergo ez is növelni fogja a többlethalálozást. Már most is ez van néhány helyen, saccra azt mondom, november végétől országosan ez lesz. Egy csomóan elmentek idén több hullámban az egészégügyből, most is mennek el, pl akik nem oltatták be magukat (ostobák) azokat lapátra teszik, mint ahogy látjuk. Szóval lesz itt még szopás rendesen. Legalább a zár terekben, tömegközlekedésen kötelező (FFP2 minimum!) maszk használatot hoznák vissza! Ne legyen lezárás, rendben van, a gazdaságnak is mennie kell, de nem gondolnám hogy annak a rohadt maszknak a felvetetése olyan nagy problémát jelentene. Az egész régióban csak nálunk veszik ennyire lazán ezt kormányzati szinten, meg is lesz majd a böjtje.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111912) pjen válasza viharhozo (#111910) üzenetére


pjen
félisten

Reméljük hosszabb távon is igazad lesz, de semmi sem garantálja.

(#111913) t72killer válasza viharhozo (#111910) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ezek mentén egy sor rossz irányba mutató trend van, valóságtagadó tömegekkel, sőt, komplett valóságtagadó kormányokkal. A szemétdombot korlátlan pénznyomtatással próbálják eltüntetni, aminek eredményeképp a valós infláció, amivel többet pl egy m2 városi lakásért, egy tank üzemanyagért, egy foggyökér-kezelésért kell fizetned, igencsak szembeötlő. Nejem eü vállalkozó, partner egy brit vállalkozóval és utóbbi javaslatára jövő évtől 30%-kal emelik az áraikat. Ismerős takarítócéget üzemeltet: az elmúlt 6 hónapban 50%-ot emelt. Olyan számok repkednek igen sok, drága vagy tartósan kiadott tétel esetén, amik köszönőviszonyban sem állnak a sajtóban lehozott hivatalos "inflációs" adattal.

Wrexitánia persze extrémsport ebből a szempontból, de Mo.-ról is hallottam már siránkozni olyanokat, akiknek bármit csinálni kellett a házán.

#111911: igen, sajna a Magyar EÜ kb a 90éves polimorbid páciens kategóriája (egyébként a szomszédban, a delta első bemutatkozására csukladozó Román is), ha az idén tavaszihoz mérhető totális összeomlásra nem is, de az azt megelőző ostromállapotra lehet számítani. A halmozati probléma az, hogy sok ember "halasztható" dolgait halasztják már hónapok óta, ha erre rájön egy közepes szintű cirkusz, ezekből további halasztások, majd halaszthatatlan de mégse kiszolgált esetek = halottak lesznek.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#111914) kwzatz válasza viharhozo (#111910) üzenetére


kwzatz
őstag

Irigylem az optimizmusod. A struccok jutnak rólad az eszembe.
A 3. pontnál mondjuk majdnem kiköptem az innivalómat. :D
Ezeket hogy sikerült összehozni? Gyorsan mindre leírtad, hogy "nem is igaz/nem is gond" és ennyi?

Tyűha, jó kórképet ad az aktuális állapotokról, amikor benézek "fórumozni", de valahogy mindig egyre elkeserítőbb az aktuális kép.

És a közeljövőben ahogy elkerülhetetlen módon egyre népszerűbb és népszerűbb lesz a BNPL is... Mi lesz itt kérem szépen... :D

[ Szerkesztve ]

(#111915) laszlohu válasza nubreed (#111911) üzenetére


laszlohu
addikt

Én teljesen egyetértek a maszknélküliséggel ,

maszk nélkül , aki be van oltva, az, ha el is kapja, nem betegszik meg úgy, hogy korházi kezelésre szoruljon, aki nincs beoltva, az meg vessen magára.

másrészt kijött a Merck kísérleti tablettája, ami bizonyítottan hatékonyabb a favipiravir-nál,
aki el is kapja,még annál sem okoz gondot a covid.

Másrészről a távolságtartást, boltokban üzletekben, azt el tudnám képzelni, hogy el lehetne gondolkodni rajta.

[ Szerkesztve ]

(#111916) t72killer válasza laszlohu (#111915) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"másrészt kijött a Merck kísérleti tablettája, ami bizonyítottan hatékonyabb a favipiravir-nál,
aki el is kapja,még annál sem okoz gondot a covid."

Ezt a részt erősen kétségbe vonnám így, hogy a jelenlegi variánsok akár 2 hétig is dolgozhatnak a szervezetben, míg az valami tünetet érzékelve tesztelésre megy (+a tesztek hatékonysága az első tünetes napon is valami 60% körül van). A jódrága tabi arra lehet elég lesz, hogy a páciens ne menjen lélegezetőre, de a szedés előtt elpusztított szívizom, agy, stb sejteket nem fogja visszacsinálni.

Immunitás kell, amiből szvsz a hibrid (oltás+védetten randi a vírussal) a legjobb, erre igaz, jó a maszktalanság.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#111917) laszlohu válasza t72killer (#111916) üzenetére


laszlohu
addikt

A hibrid oltást szerintem csak azért találták ki, hogy a sinopharmra Pfizert adjanak 3.-nak,

de szerintem ugyanolyan hatékony, ha 2 Pfizerre 3.oltásként is Pfizert adnak be, mint ahogy ismerőseim között is sokaknál azt kaptak, mert azt kértek az oltóponton.

(#111918) nubreed válasza laszlohu (#111915) üzenetére


nubreed
veterán

Én a valódi szakembereknek hiszek és csak nekik. Márpedig ha ők azt mondják, hogy a maszkviselés eltörlése nagy hiba volt és vissza kellene hozni, azt nem véletlenül mondják.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111919) Asbee


Asbee
veterán

Na, szép lassan az is kiderül, hogy az ivermectin egy csodaszer "kutatások", meghamisított, csúsztatott, tévedéseken alapuló kreálmányok. Nem véletlen, egy megbízható tudományos kutatásban sem nyert semmiféle bizonyosságot, hogy használna. De a twitteren, facebookon jól mutatnak.

(#111920) pjen válasza nubreed (#111918) üzenetére


pjen
félisten

Én emlékszem még a "valódi" szakemberekre akik nem túl régen még a maszk ellen agitálltak.

(#111921) laszlohu válasza t72killer (#111916) üzenetére


laszlohu
addikt

Az meg a másik, hogy jelenleg ugye a favipiravir, aminek a betegtájékoztatója ismert,

mellékhatások között mi van írva ? halált okozhat.

(#111922) Asbee válasza pjen (#111920) üzenetére


Asbee
veterán

Számotokra az elképzelhetetlen ugye, hogy szakma, szakemberek, új ismeretek, új infók, vagy egyéb okok miatt változtatnak álláspontjaikon, ajánlásaikon. Folyton ilyenekre hivatkoztok, xy fél éve ezt mondta, most meg azt. És szépen ilyenekre építitek a konteóhalmazokat. Egészen elképesztő.

(#111923) laszlohu válasza pjen (#111920) üzenetére


laszlohu
addikt

+1

egyetértek PJEN-el

[ Szerkesztve ]

(#111924) nubreed válasza pjen (#111920) üzenetére


nubreed
veterán

Érdekes módon én még egyszer sem hallottam egy Rusvai Miklóstól, Falus Ferenctől, Zacher Gábortól vagy Szláviktól, hogy teljesen rendben van az, hogy eldobtuk a maszkot. Épp az ellenkezőjét szokták mondani. A többi "szagértőt" hagyjuk, akik csak arra vannak tartva, hogy a kormány propagandát tolják.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111925) pjen válasza Asbee (#111922) üzenetére


pjen
félisten

Nézd én beoltattam magam 2x, hordom a maszkot ha muszáj, de ez a járvány nem olyan régi, hogy ne tévedhetnének a valódi szakemberek is. Csak picit olvass vissza, kinai vakcina, fertőzöttekből kivont ellenanyag...

(#111926) pjen válasza nubreed (#111924) üzenetére


pjen
félisten

Gondolom zt hallottad már tőlük is, hogy minden vakcina véd és ugye nem igaz.

(#111927) nubreed válasza pjen (#111926) üzenetére


nubreed
veterán

Hát igen, a kínai elég aggályos. Ettől még a maszkhasználatban igazuk van. Attól, hogy egy beoltott nagy valószínűséggel enyhén megússza vagy észre sem veszi, hogy elkapta a covidot még simán tovább adhatja egy oltatlannak. Vagy egy másik oltottnak. És pont mivel az oltottak közül is kerülnek kórházba és halnak meg, pont emiatt nem kéne félválról venni a maszkhordást. Ausztriában pl. ezzel teljesen tisztában van a kormány és szigorúak is a maszkhasználati előírások, pedig jó az átoltottságuk. Vannak (jobb) helyek ahol ezt képesek belátni, orbanisztán nem ezek közé tartozik.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111928) t72killer válasza Asbee (#111922) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nna, abszolút science fan-ként mondom, hogy a tavaly tavaszi antimaszkerkedés a hivatalos emberkék részéről egy oltári nagy direkt, politikai(?) okok mentén motivált hazugság volt. Ne mondja nekem senki, hogy egy évtizedeken át a szakmában dolgozó nem tudja, hogy egy légúti vírusos nyavaja ellen jó a maszk, sőt, ha BÁRMIT a szája+orra elé csavar MINDEGYIK paraszt, akkor máris előrébb vagyunk.

Sajnos egészen elképesztő mértékben kurvultak el nagyfej szakik, a köztük és az ötgétcsippelagéc szintű agyrottyant mélykonteós bagázs között lavírozva óriási légüres térben kell megpróbálni racionális döntéseket hozni.

Pl nem is tudom, hány hónapon át próbálták szándékosan a szőnyeg alá söpörni a longcovidot, amikor a TAVALYI nyárnak arról kellett volna szólni, hogy tessék észnél lenni, ez a betegség nem csak arról szól, hogy 100ból 99-en húznak egy "nyert" kártyát, a 100.-at elföldelik, nekik meg minden megy tovább.
Hasonló, de talán még durvább impaktú politikai falazás volt a gyerekek megfertőződése. Persze, a vuhani alatt bezárt iskolákban nem fertőződtek meg, az alfa alatt bezártakban sem - most voilá, telnek a kórházak gyerekekkel.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#111929) pjen válasza nubreed (#111927) üzenetére


pjen
félisten

Szomszédeknál vagy a kultúra vagy az anyagi lehetőségek mások, nem láttam milyen maszkokat hordanak.Nálunk még aránylag jólszituált művelt fiatal emberek is meglepődnsk, hogy nem hordok napokig egy maszkot.Inkább ne legyen kötelező.

(#111930) t72killer válasza pjen (#111926) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

No ez meg a másik. UK, amcsi, stb álláspont, hogy booster csak a 70 és a halál közt lévőknek, immunbetegeknek, stb kell. Miközben az izraeli hivatalos adatokban látunk nem kevés duplán DE RÉGEN oltott halottat, UK-ben kisebb mértékben detto.

Másik nagy baromság, ami a hivatalos szakik számlájra írható és emberéletek ezreibe került: az oltások közti várakozási idő:

Fact1: immunológiából TUDJUK, hogy két oltás között többet várva hatékonyabb, hosszabban tartó védelem fejlődik ki. Így ajánlják pl a kullancs ismétlőt, stb-stb

Fact2: az első generációs oltások piacra kerülésük idején az aktuális vuhani variánssal szemben egyetlen dózissal bőven 90% felett védtek a súlyos kimenetel ellen. Bővebb levezetés egész populációra ITT. 1+1 szintű logika.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#111931) nubreed válasza pjen (#111929) üzenetére


nubreed
veterán

Ha lélegeztető gépre el tudtunk kúrni 100 milliárdokat, amiknek egy jó része mai napig ott porosodik egy raktárban, pl. akár be is vásárolhatna a kormány FFP2 -es maszkokból az országnak, mondjuk mindenki kapna fejenként 30 db -ot.

Amúgy meg aki nap mint nap munkába jár nehogy már ne legyen pénze néhány pár száz ft-os maszkra. Agyam eldobom, annyira azért nem csóróak itt az emberek. Budapesten pláne nem, mert ha 90.000 Ft -os Michael Kors táskára van pénz még évenként új telefonra, akkor maszkra nehogy már ne legyen.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111932) t72killer válasza nubreed (#111931) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Naigen, a politika maxra tekerte a lopás-üzemmódot a járvány során, nem csak Mo.-on, nyugaton is. Lásd a németek full useless állítólag osztálytermenként 3kEUR-s CO2 nyavajája, nálunk meg a fantasztikus 37mrd£-os track and trace, amiből több csalagút is kijött volna.

Őszintén én nem lepődök meg már, hogy széles tömegek veszítenek el mindenféle fogódzót ebben a világban.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#111933) FrezeR válasza nubreed (#111924) üzenetére


FrezeR
senior tag

Azért Rusvai mondott érdekeset a maszkokról, rögtön az első 13 mp.

Összefoglaló

(#111934) BalanceR válasza FrezeR (#111933) üzenetére


BalanceR
addikt

Kizárólag az ostoba gyökerek / értelmi fogyatéskosok nem tudják értelmezni...
A CSUPASZ vírus úgy megy át a maszkon, mint kés a vajon
- Mi ebben az érdekes? Teljesen helytálló, korrekt leírás. Arra céloz vele, hogy ez a kijelentés önmagában igaz (erre alapozták az antivaxer idióták a maszk-tagadást) de aki nem gyökkettő, az tisztában van azzal, hogy CSUPASZ vírus ömnagában nem repked a levegőben. Aeroszol formájában , mikropermetben "közlekedik", aminek a mérete már több ezerszerese a "CSUPASZ" vírus méretének, és ennek nagy részét simán megfogja még a házi szövet-maszk is, az orvosi , FFP2 meg pláne.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111935) nubreed válasza FrezeR (#111933) üzenetére


nubreed
veterán

Nincs fb-m, nem tudom megnézni, mit mond?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111936) lacafaca válasza FrezeR (#111933) üzenetére


lacafaca
őstag

tök lényegtelen mit mond ez a zseni...aki szájkosár fetisizmusban szenved hordja, húzzon egymásra ötöt mit bánom én, hordjon gázálarcot, az sem zavar eskü, a többieket meg hagyják békén...problem solved :N hogy én az életben többet föl nem teszem na az is biztos :)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#111937) FrezeR válasza nubreed (#111935) üzenetére


FrezeR
senior tag

BalanceR leírta a lényeget. Amúgy nem kell hozzá fiók, hogy meg tudd nézni.

(#111938) nubreed válasza FrezeR (#111937) üzenetére


nubreed
veterán

Ja, igen látom.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111939) FrezeR válasza BalanceR (#111934) üzenetére


FrezeR
senior tag

Az első mondatod teljesen felesleges volt, ezt a stílus hanyagolhatnád, mert enélkül is lehet válaszolni, ha közölni szeretnél valamit. Az érdekes szó jelen esetben konkrétan azt jelenti amit általában jelent és nem a maszk hasznosságára/nem hasznosságára utaló tényeket firtatta.

(#111940) BalanceR válasza FrezeR (#111939) üzenetére


BalanceR
addikt

Az első mondatom általánosságban azokról az idiótákról(hoz) szól, akik vagy szándékosan nem akarják megérteni, vagy ki akarják forgatni, vagy fel sem fogják Rusvai mondanivalója lényegét. Ha valaki totál hülye, azon nincs mot szépíteni, vagy PC-skedni.
Nem neked szólt a szitkozódás, nem kell magadra venni, ha nem tartozol a fenti három csoportba.
Mellesleg a videóban még korrigálja is magát a fószer, hogy világos legyen és ne lehessen félreérteni: a riporter kérdése az volt, hogy a maszk hatékonyan megfogja-e a vírust.
Erre jött a válasz, hogy: " ... A maszk elsősorban nem a vírust fogja megszűrni, a vírus, a csupasz vírus úgy megy át a maszkon, mint kés a vajon" Itt van megvágva az anyag, pedig ezután emlékeim szerint kifejti a gyengébbek kedvéért, hogy nem is cél a vírust megfogni, mivel aerosol cseppekkel terjed, elég azokat blokkolni.
És ez a videó pörög a habzó szájú AW körökben, újra és újra ,mint bizonyíték, hogy a maszk semmire sem jó, mer' há a szemét rusnyai is aztat monja, hogy nemjó" :W
Több, mint szomorú.

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111941) FrezeR válasza BalanceR (#111940) üzenetére


FrezeR
senior tag

Nem vettem magamra, de akkor sem kell így beszélni na :) Véleményt lehet cserélni minősítések nélkül is.

(#111942) BalanceR válasza FrezeR (#111941) üzenetére


BalanceR
addikt

Jogos, de azt azért érzed, mi a felháborodásom oka? Ha igen, bizonyára megérted, miért fogalmaztam erősen.
Az ilyen kiforgatott, belemagyarázott , tömegesen osztott videók az alapja a tudatlan keménymagos antiwaxereknek, akik sajnos egyre többen vannak.
Ha már érdekes videó: ezen szintén egy "orvos", egy "doktornő" az aki "edukálja" az embereket a covidról, oltásokról.
Rendszeresen terjeszti Póccsal együtt online, a közösségi médiában, és személyes utazgatásai során a hülyeséget, Budapest, és Miskolc vonalán.
Milyen érdekes, hogy az egyik olyan gócpont, ahol viszonylag sok EÜ dolgozó nem oltatott, mert elutasítja az oltást , éppen Miskolci...
Ha a Rusvai videó "érdekes" akkor ez mi?

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111943) #16695808


#16695808
törölt tag

:C :Y :W

(#111944) nubreed válasza #16695808 (#111943) üzenetére


nubreed
veterán

Sok f***ágot összehordott már a vírus kapcsán. Lehet, hogy nagyon jó szívsebész de rohadtul nem vírusszakértő. Talán ezt hagyjuk azoknak, akik tényleg azok.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111945) lacafaca


lacafaca
őstag

...hát cicus, van egy jó, meg egy rossz hírem...melyikkel kezdjem? na jó, legyen a jó: végre lehet antitested, dobathatsz egy karikóst a német út előtt... ;]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#111946) BalanceR válasza #16695808 (#111943) üzenetére


BalanceR
addikt

Na igen, Merkely egy díszfsz, de végül is október van, szeptemberben volt a 4.hullám? Naugye. :D
Illetve a " minden oltatlan koronavírusos lesz" kijelentés is helytálló, mert kb kizárt, hogy a következő 10-20 évben ne szopná be majd valamelyik verzióját.... :DDD
Egyébként az ilyen jellegű propaganda doki, sokszor legalább olyan káros, mint egy tébolyult Antiwaxxer "ex-doktor", pont az ellenkezőjét éri el az ilyen kijelentésekkel, mint ami a célja volt.
Ha mindenáron Magyar "celeb" doktor véleménye kell, akkor az inkább Rusvai, Boldogkői, Kemenesi legyen, mint ez.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111947) nubreed válasza lacafaca (#111945) üzenetére


nubreed
veterán

Ez kinek?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111948) kecsawi válasza nubreed (#111947) üzenetére


kecsawi
senior tag

Ott van: cicus :C

(#111949) #16695808 válasza BalanceR (#111946) üzenetére


#16695808
törölt tag

De azt kérdezem mindig… hogy hogy a f*szba jut valakinek aki esetleg még köztiszteletre is számontartott hogy konkrétan hetente hülyét csináljon magából … ennek nem szólnak otthon .. hogy Te Béla… nem csináld már ezt mert a szomszédok is rajtad röhögnek …. És előbb utóbb a prakszisodban is megjelenik majd a kétely abban amit mondasz …

(#111950) nubreed válasza #16695808 (#111949) üzenetére


nubreed
veterán

Ezen már én is gondolkoztam. Úgy teszi magát nevetségessé, mint az SE rektora. Szvsz senki nem mer neki szólni, ő meg szemmel láthatóan nagyon szeret szerepelni. Mindegy mit, csak mondjon valamit a médiának, nekem nagyon ez jön le.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.