Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#111601) BalanceR válasza syberia (#111598) üzenetére


BalanceR
addikt


Hmmmmm....
Az is a háttérhatalom, meg a BigPharma műve, hogy szinte minden Antiwaxx / oltás / korlátozás / Maszk ellenes , vagy ivertmektin rajongó "Doktor" , szinte minden országban 60+os fátyolos tekintetű a modern korban ragadt régiség?
Nálunk is a trottyok nyomják, a németeknél is , az államokban is ez a jellemző...
Biztos hatalmas a tapasztalat, meg minden, de valahogy nem látok fiatal, friss tudással, fejlett technológia tudással, modern orvostudománnyban gondolkodó 33-50es AW dokikat, csak olyanokat, akiknek még mobiltelefon használata is bonyolult...

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111602) BalanceR válasza BalanceR (#111601) üzenetére


BalanceR
addikt

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111603) Nowhereman válasza t72killer (#111501) üzenetére


Nowhereman
őstag

No, ne! Egy dolog hogy nem tűnik fel 6,8%+8,3%+13,6%+71,4%=100,1%, azaz valahogy a dolog szuper-gyanús, hogy valamit kevertek, de nagyon.(amilyen a világ, még azt is kinézem, hogy szándékosan...) Feltételezem a többi rész is hasonlóan nívós.
De innen kezdve számoljunk tovább.
Haladjunk a korábbi eltolás modell szerint, az oltottak kisebb arányban mutatnak tünetet, aztán ha bemennek a dokihoz, az a "be van oltva? - akkor biztos megfázott" logikával tovább csökkenti az észlelési arányt. A 20-40% előny jönne ki itt is...
A "csak a vakcina" hívők semmi többek anti-antivaxxereknél... A vakcina magában baromira kevés...

Utánam a kondenzcsik!

(#111604) Gsx-rr válasza BalanceR (#111601) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Na akkor elmondok valamit amit meg buli elejen egy nagyon jo sebesz baratom mondott, amikor meg elegge kulonboztek a velemenyek!
Kerdeztem miert nem mer kiallni senki a sajat velemenye mellett aki nem a kormanypropagandat fujja?
Egyszeru volt a valasz es elegge hiheto is:
Senki nem akarja tonkretenni a karierjet!
A fiatal mert meg elotte az nagy resze az oreg meg nem fog kockaztatni nyugdij elott!
Szerinted az orvosok 99,9 szazaleka ugy gondolkozik mint te csak azert mert kussol?
Az emberek is azert kussolnak mert kutyak es feltik azt amit eddig megszereztek, de ez nem azt jelenti ,hogy nincs velemenyuk hanem csak azt,hogy nem mernek kiallni erte

Szerinted orvos ugyved korokben nincs hierarchikus rend?

[ Szerkesztve ]

(#111605) t72killer válasza Nowhereman (#111603) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A masszív 0.1%-os kerekítési hiba kiszúrásáért én még nem követelném a Fields díjat.

Amit egyébként tényleg elszúrt a hiperintelligens magyar firkász, az az, hogy "...illetve a Sinopharm oltását kapók 71,4 százaléka fertőződött meg a delta törzzsel. azaz azt írja, hogy az összes sinoval oltott 71.4%-a már megfertőződött. Ez igencsak nagy cirkuszt jelentene odaát, amiről az adatok szólnak, az a fertőzöttek eloszlása a különböző oltások között.

A "szerző" (vagy inkább aki bénán szedte le a tartalmat guglitranszlétről) nem vaxxer vagy antivaxxer (max anti-sinós ebben a felállásban), elsősorban a mondatszerkesztéssel áll hadilábon.

Ami érdekes még, ez a rész: "Míg az oltatlan betegek 75,2 százaléka került kórházi kezelésre, addig az az oltottaknál ez az arány 24,8 százalék volt. Még szembetűnőbb az arány az intenzív osztályra, és a lélegeztetőgépre kerülők esetében: ez esetben két oltott személyre 33 oltatlan jut. " - de ha a fentebbi két tétel miatt megbuktatjuk a szerzőt, ennek még utána kell nézni a szerb forrásnál. A románoknál hasonlók az arányok egyébként.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111606) t72killer válasza Gsx-rr (#111604) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"Szerinted az orvosok 99,9 szazaleka ugy gondolkozik mint te csak azert mert kussol?"

Ezt elég egyszerű kideríteni, meg kell nézni, az orvosok hány %-a vette fel az oltást, ha már szóbakerült, a fiatalabb korosztályban. ex gimis osztályomból 3 orvos és 2 gyógyszerész került ki, rajtuk kívül ismerek még 3at (1 magyar, 2német, 1 svájci) mindegyikük kért oltást, a saját elméleteik szerint különféle típusokat. Hallomásból ismerek 1 azaz egy db német orvost, aki "megvilágosodott", se oltást, se semmilyen hagyományos gyógymódot nem kér és a családját otthagyva most lép le D-Afrikába a barátnőjével - onnan fogja majd nyilván osztani az észt "természetesen" Dr. Hans Musterként bemutatkozva. Ja +infó: D-Afrikába meglógó barátunk messze a legidősebb az említettek közül.

Ha annyira méregnek tartanák, nem vennék fel. OK, a magyaroknak kötelező LESZ (akiket ismerek sokkal korábban vették fel, mielőtt egy szó is felmerült volna a kötelezővé tételről - akkoriban még privilégium volt hozzájutni - ha annyira ódzkodtak volna tőle, minimum vártak volna még hónapokig).

Szóval ha a kérdés erre irányult: igen, az orvosszakma túlnyomó többsége meg van győződve arról, hogy a jelenlegi gyakorlat korrekt.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111607) Nowhereman válasza t72killer (#111605) üzenetére


Nowhereman
őstag

Hát nem arra egy ezrelékre értettem, hanem arra baromira félrefordított mondatra , valamint azzal öszhangban lévő cikkre - és ahogy látom éppen újraszerkesztik az oldalt.
(a Magyar Szónál tudniuk kéne szerbül, az outputjuk megy magyarul van)
A lefolyási arányok kb. megfelelnek az ismerteknek. Erre mondtam, hogy a szórásmezőt eltolja kb. -20(egynéhány) évre...

Utánam a kondenzcsik!

(#111608) nubreed válasza t72killer (#111599) üzenetére


nubreed
veterán

Ez mót vá'. :) Amúgy ezek az agyhalottak annyira cukik.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111609) t72killer válasza Nowhereman (#111607) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ráfér egy újraszerkesztés... A magyar újságíró kb úgy dolgozik, mint az angol kőműves :Y.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111610) viharhozo válasza Gsx-rr (#111604) üzenetére


viharhozo
addikt

Senki nem akarja tonkretenni a karierjet!

Meselj, mi tortenik azzal az orvossal, akinek sajat velemenye van! Ha vkikre nem igaz a fenti allitas, azok epp az orvosok. Egy jo orvos mindig tukorsiman elhelyezkedik. A mai allapotok kozt meg plane.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#111611) FrezeR


FrezeR
senior tag

"Hónapokkal ezelőtt a bölcsészek vezette hazai média szakmai (???) nonszenszként tálalta azt a racionális orvosszakmai ajánlást, hogy a szervezetet masszív tüskefehérje termelésre késztető DNS és RNS alapú oltások felvevői a pontenciális vérrögképződés kockázatának csökkentésére aszpirin száramzékokat vagy egyéb antikoagulánsokat szedjenek (Biztos, hogy jó nekünk az oltás utáni aszpirinkúra?).

Akkor most nekik: "The Lancet: A COVID-19 elleni oltás ritka mellékhatásaként lép fel a vakcina által kiváltott immun thromboticus thrombocytopenia (VITT) nevű szindróma. Az agyi vénás trombózis a szindróma leggyakoribb megnyilvánulása, de tudomásunk szerint korábban nem írták le részletesen. Az angol kutatók célja vakcinázás utáni agyvénás trombózis jellemzőinek dokumentálása volt VITT-vel és anélkül, valamint felmérni, hogy a VITT rosszabb kimenetelekkel jár-e?

Április 1. és 2021. május 20. között 99 betegről kaptak a kutatók adatokat. Négy beteget kizártak, mert nem volt végleges bizonyítékuk agyi vénás trombózisra a képalkotás során. A fennmaradó 95 beteg közül 70 volt VITT, 25 nem. A VITT csoport medián kora (47 év, IQR 32–55) alacsonyabb volt, mint a nem VITT csoportban (57 év; 41–62; p = 0,45). Megállapítás: Az agyi vénás trombózis súlyosabb a VITT összefüggésében. A nem heparinos antikoagulánsok (és az immunglobulin-kezelés javíthatja a VITT-vel összefüggő agyi vénás trombózis kimenetelét)."

Részletek

[ Szerkesztve ]

(#111612) elder troll


elder troll
senior tag

Milyen kellemetlenség érhet egy oltatlan magyar állampolgárt egy német kiruccanás és visszautazás során?
Egyik családtagom akar holnap hajnalban indulni, és próbálnám felhívni a figyelmét a kellemetlenségekre. Nem vagyok képben, hogy az osztrákoknál és a németeknél milyen szabályok vannak, de őszintén megvallva a magyarral sem vagyok tisztában két oltással a hátam mögött.

[ Szerkesztve ]

(#111614) nubreed válasza #20749568 (#111613) üzenetére


nubreed
veterán

Hogy itthon miért nem lehet ezt vagy valami hasonlót? Főleg annak a tekintetében, hogy visszakúsztunk a legjobb esetben is középmezőnybe az átoltottságban. És innentől kezdve nem is fog már felfelé menni ez a szám. Van 4.5 millió ember akit lehetetlenség meggyőzni. Jó vegyük le belőle a kiskölyköket, akiket még nem lehet oltani, de akkor is 4 millió feletti ez a szám.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#111616) Asbee válasza elder troll (#111612) üzenetére


Asbee
veterán

Jó ha az osztrák határon átjutnak.

(#111618) elder troll válasza #20749568 (#111613) üzenetére


elder troll
senior tag

És Asbee:

Hasonlóra gondoltam én is, ezért próbáltam érdemi infót szerezni ezzel kapcsolatban.
Szerintem nem fogja meghatni a dolog, de egy próbát megért.
Köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#111620) elder troll válasza #20749568 (#111619) üzenetére


elder troll
senior tag

Passau-ba mennek meglátogatni a gyerekeket/unokákat bátyám és anyám, utóbbi nincs beoltva. Mindennel is próbálkoztam, hogy oltassa be magát, de esélytelen vagyok. Most is próbáltam felhívni a figyelmét, hogy lehetnek gondok, de nem érdekli. Aztán majd jön a telefon, hogy oldjam meg. Szerintem véletlenül repülő módban lesz a telefonom szombaton.
Még a gyerekülést is reggel találták ki, azóta egyet tudtam szerezni. Csak ott kellenek majd, de a magasító nem lesz elég az 5 éves gyereknek...

#111621 Aweriot
Köszönöm:R

[ Szerkesztve ]

(#111622) #16695808 válasza nubreed (#111614) üzenetére


#16695808
törölt tag

98000000 fő a lakossága az országnak legalább 1200000 gyerek olthatatlan azaz 5800000/8600000= 67% -a a belothatóknak be van oltva .., mit akartok még ez már több mint 2/3 !
Különben is aki oltva van az már meg van védve…úgy hogy ne parazzatok.

(#111623) t72killer válasza BalanceR (#111601) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ha már generáció: a 3 generáción át meddővé tévő oltás.
<<'- :DDD :DD :C

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111624) BalanceR válasza t72killer (#111623) üzenetére


BalanceR
addikt

:N :DD
Oszt' az igen....
Szóval ha örökbefogadsz egy gyermeket, (mert te ugye meddő lettél az ótástó'') akkor Ő is meddő lesz, sőt az Ő örökbe fogadott gyermeke is így jár.. Tisztasor...
Még jó hogy van jópár felvilágosult hiteles ember aki ezt leleplezi....
( Egyébként a kiabálós Karen melyik Pokemonhoz beszél a videóban? :) )
Btw, mostanában AW körökben a jód lesz a menő, mert az is "dJÓDjíccsa'" a kovidot ( ami egyébként csak influenza) persze a big pharma ezt is titkolja. Szóval ha a szatyros karen, meg a természetgyógyász táltos nem kap betadint, jó a jódos víz is...
Tapsvihar.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111625) lacafaca


lacafaca
őstag

Ami sokkal szomorúbb, hogy enyhülés sem a tavaly őszhöz képest. A 6 millió beoltott dacára nagyjából ugyanazt látjuk a statisztikai adatokból, mint egy éve

na akkor hivatalos: szart sem ér az ojtás :DDD
el kellene végre kezdeni beszélgetni a megelőzésről ;]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#111626) radi8tor válasza lacafaca (#111625) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Tegnap az ELISA és Centaur laboratóriumi vizsgálaton is összenéztünk a vérvételes kisasszonnyal, hogy ez egy neverending story lesz. :)
Bár lehet előbb hülyül bele a lakosság.

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#111627) lacafaca válasza radi8tor (#111626) üzenetére


lacafaca
őstag

már mikor megmondtam...mélytorokra tették az emberiséget és örömmel is veszi az ezt. a józan gondolkodást meg már rég elveszítette a többség, azzal nem vót sok dolguk:D

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#111628) Sped válasza radi8tor (#111626) üzenetére


Sped
aktív tag

Az hülyül bele aki hagyja magát behúzni.
Aki állandóan vértesztet csinál meg antitest szintet méreget. Flu-ra miért nem csinálták ezt az emberek? Téboly.

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

(#111629) radi8tor válasza Sped (#111628) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nem erre gondoltam, hanem aki 2+ éve már a híreket figyeli. Retteg a környezetétől.
Fórumon is legalább 10 embert tudok aki napi rendszerességgel osztja a hírek linkjeit.

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#111630) csapee válasza lacafaca (#111625) üzenetére


csapee
senior tag

"Akik nem oltatják magukat, többségében alacsony végzettségű, vidéken élő, kevésbé tájékozott emberek, tisztelet a kivételnek. Ők egy általános bizalmatlanságot közvetítenek, nem hisznek a hivatalos közleményeknek"

Te direkt nem látod/hallod mit mondanak? Kb az döglik aki nem oltott pont.

Csapee

(#111631) pjen válasza csapee (#111630) üzenetére


pjen
félisten

Erre van valamilyen hitelt érdemlő adat halmazod is?Tudok olyan magán EÜ intézményt ahol oltott és oltatlan tábor van és útálják egymást.Budapest..

(#111632) t72killer válasza lacafaca (#111625) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

:F 2020 okt1: 16 halott, 2021 okt1: 9 halott. Ahol nekem az ált isk1 matekot tanították :U

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111633) Asbee válasza t72killer (#111632) üzenetére


Asbee
veterán

Minek etetitek? Szokásos buta primitív trollkodása.

(#111634) pjen válasza t72killer (#111632) üzenetére


pjen
félisten

Közben beoltottak közel 6 milió embert+rengetegen átment a fertőzés. Valami nem kerek.

(#111635) radi8tor válasza pjen (#111634) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Persze szó volt róla, hogy 60% lópikula, mert legalább 90%-os átoltottság kell - ami valljuk be nálunk 2100-ra sem lesz meg.

⭐ Stella

(#111636) pjen válasza radi8tor (#111635) üzenetére


pjen
félisten

Naponta több száz friss fertözött van és rengeteg gyógyult.Azt mondják a gyógyultak védettek. Lassan el kéne fogyni a betegeknek.Esetleg ezek a számok segítenek fenntartani a vészhelyzetet, így választások előtt?

[ Szerkesztve ]

(#111637) BalanceR válasza pjen (#111634) üzenetére


BalanceR
addikt

Tavaly ilyenkor még a fasorban sem volt a delta + mindenhol kötelező volt a maszk , határellenőrzés + ahol lehet home office... Mégis közel kétszer ennyi halott és fertőzött volt, szóval az oltás (ami eleve nem a deltára lett tervezve) meglehetősen jól működik még így is.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111639) csapee válasza pjen (#111631) üzenetére


csapee
senior tag

Mi közöm hozzá hogy pénzért utálják egymást?
Ki kell menni az utcára, látsz maszkot a nagy átlagon?
Mende mondát hallottam, de az nem adat. Fordulj az országgyűlési képviselődhöz a helyi adatért.
Én azt látom aki beoltatta magát szarik az egészbe, éli az életét.

Csapee

(#111640) t72killer válasza pjen (#111634) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Többek között az, hogy igen kicsi számokból próbáltok világmegváltani a görbe legelején. Hibahatár, görbe meredeksége vs delta natív r0-ja mentén kell keresgetni, a vírus nem biztos, h a Gergely-naptárat nézi napra pontosan... És ahogy a kolléga is emlegette. A nempublikus oltott/oltatlan aránynak is elő kéne kerülni, ha nagyobb lesz az áldozatok száma.

#111636: Kb 3M átesett lehet, amiből mondjuk 1M tavalyi Vuhani, már csökkent védelemmel, ill ennek a tábornak valszleg nem kis része felvette az oltást.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111641) csapee válasza syberia (#111638) üzenetére


csapee
senior tag

Mit akarsz sugalni vele?
Oltottak között is terjed csak nem halnak bele. Az mondjuk hogy legalább ott szűrnek kies kis hazánkkal ellentétben okos dolog. Sajnos az iskola nem az a hely ahol lehet egymástól távolságot tartani.

Csapee

(#111644) viharhozo válasza Sped (#111628) üzenetére


viharhozo
addikt

Aki állandóan vértesztet csinál meg antitest szintet méreget. Flu-ra miért nem csinálták ezt az emberek? Téboly.

Ez teged miert zavar, mi kart okoznak neked? En a horgaszattol nagyobb baromsagot elkepzelni nem tudok, de attol meg aki azt szeretne, horgasszon batran, mi kozom hozza?!

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#111645) BalanceR válasza viharhozo (#111644) üzenetére


BalanceR
addikt

"horgaszattol nagyobb baromsagot elkepzelni nem tudok"
Akkor még nem láttál egyetlen TikTok videót sem... :D

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#111646) lacafaca válasza csapee (#111630) üzenetére


lacafaca
őstag

[link] ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#111647) Cs1csó válasza viharhozo (#111644) üzenetére


Cs1csó
félisten

Iszonyat sokan horgásznak, sőt az utóbbi pár évben kb. duplázódott a számuk. Nem is mindig a horgászás a lényeg, hanem hogy együtt vagy pl. barátokkal, csináltok egy közös főzést, kint vagy a csendben a természetben stb.

(#111648) Gsx-rr


Gsx-rr
veterán

Ha ez igaz akkorvaz oltas tenyleg a megvaltas!

[ Szerkesztve ]

(#111649) t72killer válasza Gsx-rr (#111648) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Köztudott, hogy a járványok menetrendszerint napra pontosan követik a naptárat :DD.

Tavaly volt ekkora bulizás a nyáron és a vuhanihoz képest kb 2x hatékonyabb variáns :F?
Mindenki maga dönti el, hogy kivesz pár golyót az oroszrulettre kapott pisztolyból vagy ha van még hely, telepakolja a tárat...

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#111650) Gsx-rr válasza t72killer (#111649) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Tavaly Magyarorszagon pont ugyanilyen ha nem erosebb volt a nyari szezon a Balatonon

Ertem,tehat ha ennel rosszabb lesz a helyzet ami varhato, az is tok normalis,ahhoz kepest mikor csak hiret hallottuk az oltasoknak

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.