Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91704) ΞΔGLΞ válasza kali (#91700) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

nem tetszik a Vodafone jelenlegi hozzáállása
Igaz, olyanok mondták, hogy érdemes várni a Vodafone kapcsán, akik jobban rálátnak a dolgokra, ezért kíváncsi leszek, mit hoz a jövő...

Ezalatt mit kell érteni?
Pl a lányomék bejelentették, hogy kockás kép, vasárnap jött is a faszi (jah vasárnap), állítólag tökre látszot rajta, hogy úgy kb tele van töke az egésszel és bicskával tisztította meg a kábeleket, aztán repült minden kábel maradvány arra, ahogy sikerült...mielőtt az új dugót ráhúzta. Miért utána egy szintet, 13 helyett 20 lett, vagyis még rosszabb és állítólag 8-9-nek kellene lennie.
Végül addig b...kodott, még sikerült az "eredeti" 13-as szintre visszatornázni jó egy óra tökölés után. Lényegében tök feleslegesen jött ki.
Azt mondta ír egy TMK (ha jól emlékszem) lapot, hogy az utcában az erősítőnél csinálják meg a szintezést.
Tegnap telefonáltak, hogy mikor lesz ebből valami, mert továbbra is gyakran kockákat kell bámulni, közben a hang is elmegy.
Az ügyfél-szolgás, aki úgy vette fel, hogy hallatszott a hangján, hogy na megint egy hülye, azt mondta, hogy emberhiány miatt nem tudja mikor lesz megcsinálva, de ha kész lesz egyszer csak valamikor, akkor kap róla értesítést. Vodefone hozzáállás 2020.
Volt még egy számla problémája, ahol viszont egy hölggyel beszélt, aki viszont teljesen normálisan és kedvesen oldotta meg a problémát. A két probléma bejelentése egy hívás volt, a faszi átkapcsolta a csajszihoz. Zene hallgatással együtt eltelt idő majd másfél óra volt.
Sok éve a legnagyobb csomagban vannak, havi számla 3 mediacard-al 11500.-
----------

A véleményem, hogy ez az egész szolgáltatás jelenleg egy na lóf.....ütty, nem szolgáltatás. UPC-nél sem kellett toporzékolni, hogy annyira frankók voltak probléma megoldásban, de azért elég gyakran és gyorsan próbálták korrigálni a hibát, amióta a Voda lett, most ez a közelébe nincs semminek. Sajnos az utcában csak upc és thome van. A digi legalább 5 éve feltúrta az utcát és bekábelezte, de részükről csak ennyi volt, valami társasházhoz vitték a szolgáltatást.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.