Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62456) #41133696 válasza Gubek-Einste (#62446) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ja :D

(#62449) kabelmania27 : Az tény, de a városban két kábelinternet szolgáltató van, és mind a kettővel vannak gondok. A zöldeknél rendszeresen voltak tervezett karbantartásból kifolyólag is szünetek. UPC-nél ilyenbe még nem futottam. Viszont a UPC-nél éjjelente az utóbbi pár napban vannak "mikro" kiesések, azaz pár percig nincs Internet aztán van. Aztán voltak korábban a "csütörtök reggel felhívom és közli velem, hogy majd kedden tud szerelőt küldeni" igaz 72 órán belül sikerült felszaladni az oszlopra.

Igaz mind a két szolgáltatóra, hogy mindent nem célszerű tőlük rendelni az én városomban, mert a zöldeknél nekem minden tőlük volt, és rengeteget szívtam, UPC-től szerencsére csak az Internetem van.

(#62455) headhunter: Szeptemberben lejár a hűség, nem hosszabbítok náluk - hűséget nem kötök velük az fix -, mert kemények voltak, amikor múltkor le akartam mondani (rögtön belökte a 35K-s kötbért azzal a kérdéssel, hogy akkor töröljön?), meg több mint 1 éve van itt a hálózatuk kiépítve, és nem nagyon áll össze stabillá. Olyan ajánlatot nem fog tudni mondani nekem, hogy én kábelinternetnél maradjak, ha lesz optika is. Ráadásul a jelszintjeim (főleg az adásim) rosszabb mint az Invitelnél volt.

Plusz ott van még a Puma 6-os csodájuk is, ami mérhető, és nincs sem frissítésben orvosolva, sem cserélve (bár én egyelőre nem érzem a hatásást, de mérni tudom). Nálunk rengeteg a vezetékes telefonálás, ilyen kiesések alatt el lennék átkozva.. kaptam én eleget az Invitel miatt :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.