Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60345) kabelmania27 válasza block18 (#60344) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Okés, így már értem, jó az osztók sorrendje mert a digitális adás és a modem letöltési csatorna kb egy szinten jön, a hármasnál van lehetőség kicsit több jelet adni a modemnek, hsz végén két módszert is leírtam.
Azt kellene ellenőrizned, hogy a tap way osztóknál az out kimenet legyen a következő osztó felé kötve, tehát az első két osztónál a tap kimenetben legyenek az analóg tévék, analóg adás úgy is erősebben jön mint a digitális. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben megnézni, hogy letekered a tapkimenetet ha elmegy az adás az analógnál akkor okés, ha látható a kábel útja akkor nem kell szétszedni.
Nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók modemnél és az osztóknál.
Technikus a modem előtti hármas osztót kicserélhette volna olyan fajtára, amelynek az egyik kimenete kevesebbet csillapít (ez a Teletronik hármas 6dB-t csillapít mindhárom kimeneten), a modem előtt több osztás így van, de ettől még működhet csak érzékenyebb a jelre, legjobb lenne a bejövőre kötni egy kettes splittert egyik kimenetre a modemet másik kimenetet osztani négyes osztóval a tévékre, de ezt akkor könnyű megcsinálni, ha az emeleten van a modem, mert akkor nem kell szétfúrni a házat.
Ha nem szűnik meg a packett loss és van kedved kísérletezni megpróbálhatsz a hármas helyett két kettes splittert közéjük egy ilyen elsőbe modem másodikba tévék vagy egy egyszerűbb megoldás ilyen osztó out kimenetre modem tapra tévék, így a modem több jelet kapna lehet 45alatti adásival lehet kevésbé akadna, tévék 2dB-el kevesebbet kapnának. Összefoglalóban pár dolog le van írva, más márka is megfelel ugyanebből a típusból csak 5-1000Mhz és CE felirat legyen rajta.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.