Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109777) D3LL


D3LL
csendes tag

Sziasztok! Új albérletbe költöztünk, ahol UPC/Vodafone internet + tv van bekötve. Talán fontos infó, hogy az utóbbi kb 1 - 1,5 évben üresen állt a lakás. Előtte sokáig volt itt más lakó (neki működött minden tökéletesen), de a covid alatt megüresedett és nem volt használva. Amikor a tulaj a városban járt, néha aludt itt, de mivel tv sem volt, azt nem tudta "tesztelni".

Most amikor mi beköltöztünk, még nem érkezett meg a tvm, ezért mi is csak a wifit tudtuk kipróbálni. Kaptam a tulajtól listát, hogy ~ 33 hd csatornának kellene lennie. Az internet tökéletesen működik.

A napokban megjött a rendelt tvm is, szóval megróbáltuk az útmutató alapján összerakni a dolgokat:


Elméletileg mindent a leírtak alapján csináltunk, de mégsem jött be semmi a közszolgálati csatornákon ( m1, m2, duna, m4, duna world, m5,) meg valami DaVincin kívül.


Ami furcsa, hogy ettől még minden adást naprakészen listáz.

Holnap felhívjuk az ügyfélszolgálatot, de azért érdeklődnék itt is, hogy valakinek van e tippje, mit csináltunk rosszul? Mi lehet a megoldás?

Amíg üresen állt a lakás, a mediabox (a benne lévő kártyával együtt) sem volt áram alatt. Befolyásolhat ez valamit? Gondolok olyanra (ami lehet hülyeség), hogy mivel sokáig üzemen kívül volt, letilthatták(?) azt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.