Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107128) nihill válasza Gubek-Einste (#107125) üzenetére


nihill
őstag

Felhívtak az ügyfélszolgálattól, hogy akarok-e ugyanannyiért dupla gyors netet és okosabb médiaboxot a Vodafone-tól, vagy maradok a UPCs szerződésnél de akkor megszüntetik nálam a műsor visszajátszást és a netet is vissza veszik valami alapra. Tehát végülis szabadon dönthettem.
A médiabox amúgy tényleg jobb és a speedtest is mutatja a dupla net sebességet. Csak leállogat néha :( Főleg a fiam jelzi sokat aki a neten csetel mikrofonnal.
Eszközt ilyet hoztak:

Rákapcsolódva az overview 5 wifi és 9 Lan eszközt listáz (wifiből biztos hogy több van csak gondolom épp nem aktívak)
A vodafone routerbe van dugva direktben 3 asztali gép és egy gigabites TP-Link switch. Ebbe egy 4. asztali gép, egy POE switch a biztonsági kamerás rendszernek, és egy Mikrotik router a TV médiaboxának és a média lejátszónak, meg a wifi kiterjesztéséért.
Igazából addig nem akarok ügyfélszolgálatozni, amíg magamnak nem vagyok tisztában a helyzettel, ebben kéne segítség, merre/mivel induljak az ok keresésében?

#107127 MiZo1990
Annyit én is tudok hogy megvették, de jobban nem követtem az eseményeket. Igazából nem is nagyon érdekel milyen név van éppen a kábel másik végén, csak működjön rendesen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.