Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz Empsepo #43910 üzenetére
Ha vízálló, akkor a következőt javaslom: fogkefe és folyékony szappan/tusfürdő. /Még véletlenül se fogkrém!!!/
Se az alkohol, se a benzin nem tud kárt tenni az acélban, de a vízalapú szennyeződéseket (amikből gyakorlatilag áll a kosz az órán, hacsak nem celluxoztad össze) bőven leszedi a víz is."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Markusz King
tag
Üdvözletem,
érdeklődnék, hogy Omega vásárlásra ki milyen forrást javasolna?
Van-e esetleg alternatívája az Orexnek és KZM Kft-nek?
Köszönettel:
M. -
Miamiquake
aktív tag
válasz Markusz King #43957 üzenetére
Pontosan megvan már a kiszemelt?
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
young78
tag
válasz Markusz King #43957 üzenetére
van
-
Markusz King
tag
válasz Miamiquake #43959 üzenetére
Igen, megvan 3870.50.31
Akkor várnám a lehetőségeket. Előre is köszönöm!
-
flexxx2
őstag
válasz Markusz King #43962 üzenetére
A WDLnél vannak omega órák is azt hiszem. Kristóf tér 6. Deáktól 2 percre.
-
young78
tag
válasz Markusz King #43962 üzenetére
Küldtem PÜ-t
-
Gabor970
addikt
jól gondolom, hogy EZ megint egy vicces hirdetés?
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
tupacamaru
veterán
válasz aischylos #43969 üzenetére
Az tényleg jó, vasútállomás órára emlékeztet.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #43967 üzenetére
Én aránylag sokat szoktam cserélgetni a szíjakat, így nem félek, hogy ne használnám
Nem rossz a medici, de valahogy nem szeretem, nem igazán tudtam úgy betörni, hogy jó legyen, túlságosan kifelé áll bármit is csinálok vele. Fortison szoktam néha hordani.
watchobsession.co.uk-ról vettem
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Miamiquake
aktív tag
"az eredeti közel 4millió ft a replika 800ezer körül mozog"
Mindig tanul az ember
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
TheZukker
tag
válasz Miamiquake #43974 üzenetére
Tényleg vannak ilyen buta emberek? Még képet se rakott fel.
Hogy gondolja, hogy valaki megveszi? És ha mégis, aki megvette, ő ugyan mit érezhet eközben?[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz TheZukker #43975 üzenetére
Ez számomra is rejtély...h lehetnek ilyen emberek?
Am nem biztos benne,h nem eredeti,ezért a 4 milka helyett 120e-ért árulja... Fuck logic.
(ezt meg már csak zárójelben,h aki ilyen értékű órát vásárol/ad el,az sztem nem a jófogás/vatera/apród ás társain próbálkozik,de biztos én vagyok a propeller) -
szegi77
csendes tag
Üdv az uraknak! Úgy látom vannak itt nálam kicsit tapasztaltabb karórákhoz értő fanatikusok
Tutima márkáról esetleg valakinek valami tapasztalata ár-érték arány minőség stbi? -
WiZARD
addikt
Ma láttam WDL kirakatban egy Omega Aqua Terra XXL-t.
És még van aki egy 43-45mm körüli órára mondja azt hogy nagy. Ez már tényleg hülyén néz ki...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Pé
senior tag
válasz Miamiquake #43974 üzenetére
Ez jó Kérésre képet is küldök. Nem kell, hagyd a francba. Látatlanban is megér annyit
-
trassher
addikt
Kérnék egy kis segítséget Urak. 200$-ig keresek búvárórát de eddig leragadtam a Seiko Monster, Seiko SKX007 és Orient Mako hármasnál. Ebben az árkategóriában létezik más alternatíva is automata szerkezettel?
Redmi Note 7
-
aischylos
tag
-
BAti77
aktív tag
Egy kis visszatekintő tavalyra, Hamilton 2013
Az első modell elég érdekes, de azért akadnak szép órái is..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Tothgera30
Ármester
válasz trassher #43980 üzenetére
Seiko Monstert vegyél... nekem már a 3. van, imádom. Amúgy ment egy p.ü.
#43985 Sungoo: Narancs Monsterrel kezdtem, azután lett a fekete, és most megajándékoztak még egyel. Így a most vett Seiko (Map) Atlas is mehet a levesbe, mert nincs annyi karom.
Ejha: [link]
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Sungoo
addikt
Srácok! Szolnok és környékén ismertek szervizt, ami nyomás próbázva elemet cserélne Certinában?
(#43984) Tothgera30: 3? Minek?
[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
-
BAti77
aktív tag
válasz aischylos #43988 üzenetére
Olyan 2 éve vette itthon az általad is linkelt óra fekete változatát. Kb. féléves volt amikor leeset neki a másodperc és a perc mutató. Megcsinálták gariba. Azóta még egyszer leeset... Mostanában meg napi 5-6 perceket szed neki össze késésben. Legalább háromszor volt szabályoztatni, de csak nem akar pontos lenni...
Persze lehet a Citizen szerviz végez hanyag munkát, vagy csak ő vett egy selejtes példányt..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
BAti77
aktív tag
válasz aischylos #43990 üzenetére
Azért azt nem értem, hogy ha egyszer beviszi az ember szabályoztatni a szerkezetet (főleg egymás után többször!), nem nézik meg a werk állapotát
(#43991) ronin s8
A srác búvár, és másodlagos eszközként is használja az órát, de nem hiszem, hogy ekkora mágneses tér mellett dolgozott volna, vagy ilyen helyen tárolná... Ha meg így vette az elég gáz..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
gboszi
senior tag
Endreas kollégát megilleti minden jó szó. Felturbózta kicsit (nem kicsit nagyon) az órámat. Elemcsere, polir. Még egy új szij, s van egy új órám. Forduljatok hozzá nyugodtan
"If you're good at something, never do it for free!"
-
flexxx2
őstag
válasz phranxinatra #43995 üzenetére
Szerezz egy satut, és simán hajlítasz egyet. De ezt komolyan mondom.
-
nederlanden
senior tag
válasz phranxinatra #43995 üzenetére
Én meg ilyen órát ,detto(szín,szíj)összes papírjával saját ddobozában max. 4-5 évesen újszerű állapotban!
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
ronin s8
senior tag
válasz BAti77 #43993 üzenetére
Elég egy nagyobb hangfal mellé lépni, vagy egy régi tévéhez hozzáérni. Esetleg elmenni egy trafóház mellett...
Bár már régóta csinálnak ún. "antimagnetic" órákat, de a Rolex is csak nemrég jutott el odáig (a Parachrom hajszálrugókkal), hogy nincs vas a hajszálrugóban.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Tothgera30
Ármester
Innen vett már valaki? Jól látom hogy vámos?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest