Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozomester
csendes tag
válasz Tothgera30 #44302 üzenetére
Én egy Citizen AS4020-at vettem tőle és mindennel együtt, azaz doboz, papírok, kártya stb....
-
zozomester
csendes tag
válasz Tothgera30 #44351 üzenetére
Nem. Ez járt hozzá.
-
Tothgera30
Ármester
-
szekra
addikt
Ha valaki esetleg érdekel, aprópénzért vihető.
-
Empsepo
senior tag
Szomorú idő, vidám óra:
A négy legfontosabb dolog az ember bal ( jobb ) csuklóján.
-
-
Toobee
veterán
Ezek mennyire aljadék órák? A komplett első sort elfogadnám.
-
aischylos
tag
válasz Leonidas01 #44347 üzenetére
-
epinephrin
csendes tag
Sziasztok!
TUTU-ba vásároltam még a PRC-200-amat jó egy éve. Most megállt, valószínűleg csak az elem merült le.
24 hónap garanciát adtak, amiben benne van egy díjmentes elemcsere is. Viszont szervizként a Swiss Time Kft. van megadva. Oda vitt már valaki órát "javításra"? Nekem nagyon ilyen nagykernek tűnik. Onnan tovább küldik a központi szervizbe vagy hogy megy ez? Ami ha jól tudom a Millenium Watch Service.
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz epinephrin #44366 üzenetére
És jelezte, hogy kimerülőben van az elem?
Ha jól tudom ezeknél már kijelzi ezt.
-
mOnI48
újonc
Segitséget szeretnék kérni! 95-ben gyártott kőzépső koronás Seiko 5-ős automata órának a csat méretét kérném pontossan megadni. Várom a megtisztelő tájékoztatást, kőszőnőm! U.i. A korona 3-óránál van.
-
aischylos
tag
A Jász utcában van szerviz is.
-
aischylos
tag
Ha G10-es, akkor jelzi????
-
young78
tag
Van ott szerviz is! Nem fogják továbbküldeni az órát.
-
jookomak
őstag
Én még azt is megkockáztatom, hogy van a tutu-nak telefonszáma. Esetleg fel lehetne használni ezt a bizalmas információt a rendeltetésének megfelelően. Próbáld meg felhívni őket
-
-
epinephrin
csendes tag
Köszi mindenkinek a visszajelzést! TUTU-t hívtam tegnap, de nem vették fél.
Azért gondoltam megkérdezem itt, sokan képben vannak mert már vettek ott órát.
Ha a Jász utcában van szerviz, akkor viszem oda. Köszi még egyszer! -
funny74
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék hozzáértőktől!
Találtam nagyanyámnál egy pici órát szíj nélkül. (délután tudok feltenni képet)
Ezek a szövegek találhatóak rajta: DAR METAL STAINLESS,ANTIMAGNETIC,A belsejében az áll,hoy swiss 17 jewels és fölötte talán CAL 2071.( a szám tuti,a 3 betü már nem annyira)
Márkája a számlapon CARO.
Valamint a átlap belsejébe bele van vésve hogy 1964
Tud segíteni valaki,hogy mennyit érhet ez az óra?
Köszönöm -
Bravo23
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni óra vásárlásban, mivel ez nagyon nem az én területem nem igazán tudok eligazodni az órákon. Kérdésem az lenne, hogy 50-60e körül milyen órát ajánlanátok?
Köszi előre is!
-
aischylos
tag
Nagyon éhes vagyok, és van kajára 1700 Forintom.
Nem nagyon tudok főzni, nem ismerem az alapanyagokat sem.
Szerintetek mit egyek?[ Szerkesztve ]
-
epinephrin
csendes tag
Feleségem bevitte tegnap a PRC-200-mat a Jász utcába. Gariba kicserélték az elemet.
Mondták, hogy következő alkalommal már a központi Tissot szervizbe kell vinnem.Rég jártam erre, ami a pénztárcámnak jót tett.
De most megláttam kicsivel hátrébb ezt:
Szerelmes vagyok! -
Tothgera30
Ármester
-
kiscéé
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra megleptem magam Seiko Solar típusú órával
ő lenne az:Mi a véleményetek róla? Megbízható a Solar szerkezet, kicsit tartok, hogy meddig fogja bírni benne a kondi??
A bőr szíj miatt nem szeretném mindennapi viseletre használni, ezért gondoltam mellécsapok amolyan "mindennapos" órát.
Casio Edifice órára gondoltam olcsóbb árfekvése és egészen megbízhatónak gondolomrá gondoltam: http://www.tutuora.hu/casio/ef-133d-1a.html
Mit szóltok hozzá jó választás lenne??
Sajnos még zöldfülű vagyok óra témában ezért a sok fárasztó kérdés!
Segítségeket, és válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!
-
Ra3
őstag
válasz kiscéé #44393 üzenetére
Én már korábban érdeklődtem a Seiko solar technológiával kapcsolatban itt a fórumon, de nem nagyon tudott senki hozzászólni, úgy néz ki te leszel aki élesben teszteni fogja szóval várom a tapasztalatokat.
A 10+ éves Citizenekről (eco-drive) többen írták hogy gond nélkül működnek a mai napig, gondolom a Seiko sincs nagyon lemaradva technológiailag, szóval szerintem ezzel a részével nem lesz gond.
A fekete bevonat miatt nem is baj hogy nem használod napi szinten, bár szerintem a tokozás azért jóval nehezebben sérül meg, inkábba fekete bevonatos fémszíj ami hamar megkophat ha nincs rá odafigyelve.
A Casio-k megbízható és jó árú igáslovak, amit linkeltél az jól is néz ki, és funkcióiban is jól felszerelt, szerintem nem fogsz mellé ha megveszed.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
gumorka
csendes tag
Ez milyen jól néz ki:
-
KelemenUhr
aktív tag
Hétvégi piacozás alkalmával lőttük:
A kép nem saját, mert az óra otthon van én meg nem, de pontosan ugyanilyen. Bár csak egy Ruhla, de megtetszett a rakott index, meg úgy egybe szerintem egész pofás kis zsebes, és sikerült pofátlanul olcsóra lealkudnunk, így nem hagytuk ott...[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
kiscéé
csendes tag
Előtte Citizen eco-drive órám volt ami nagyon megbízhatónak bizonyult, nálam csak télen volt kényesebb ugyanis jóval kevesebb fény érte mint nyáron, 2002-ben vásároltam (előtte nem tudom mennyi időt figyelt a boltban),
és most lépett a Seiko a nyomdokaiba ezért is mertem bevállalni a solart, gondoltam rosszabb nem lehet!
Csak ugye kérdés az hogy mennyi ideig bírja a kondi benne?!
Hordani nem is igazán a tokozás miatt nem viselem naponta ( PVD bevonat miatt gondolom nehezebben kopik és sérül is), jobban aggaszt az üveg karcolódása igaz Hardlex üveg, ami állítólag nehezebben sérül, de gondolom políroztatni is körülményesebb.
Ha már annyit fog bírni mint az elődje (Citizen) akkor már elégedett leszek! -
Reverting
őstag
Akinek kell esetleg egy 24mm fekete nato az irjon privat... hordatlan uj...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Ra3
őstag
válasz kiscéé #44397 üzenetére
Üveg polírást nem tudom hogy ki tudja megoldani, pont a napokban volt róla szó hogy nagyon senki. Ha rákeresel a PVD-re itt a fórumon akkor látni fogod hogy próbáljuk róla lebeszélni az embereket, igaz hogy kemény a bevonat, viszont vékony, könnyen és látványosan sérül, cserébe nem javítható.
Mondom ezt úgy hogy nekem is van PVD órám, bizonyos helyzetekben nem használom, így fél éves de nincs rajta kopás, és amúgy tetszik azóta is.
Ahogy írtam szerintem ezeknél a szíj része a kritikus ha pvd-s fém, maga a tokozás annyira nem sérülékeny szerintem.
Régi Citizened nyugdíjaztad vagy tönkrement?''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
WiZARD
addikt
új IWC Aquatimer egyre jobban tetszik, ahogy újabb és újabb képeken látom.
Nem szoktam árakon fennakadni, de 6750$ egy ETA-s (sőt Sellita-t is emlegetnek) óráért szerintem elég sok. Ennél jóval olcsóbb egy coax o+a, de egy roller se sokkal drágább.Nem vagyok egy Hublot rajongó, de ez egész pofás:
Ez a számlap festés szerintem eléggé méltatlan az AP-tól (kattints rá, nagyban nézd)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest