Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124682) 5-ös kezelő


5-ös kezelő
senior tag

Nem értem, miért sz*roztok mindenféle alkalmazással. Kell egy rádiójel-vezérelt vekker kb. 2000,-ért vagy egy pontosabb kvarcvezérelt óra. Akkor hasonlítom össze, amikor csak akarom.

Tamás : Bocs, ha lehurrogásnak vetted. Egy gyakorlati példa Budapestről : A BKK sokmilliárdos Eu-s pénzből készült ún. FUTÁR rendszere nem képes a pontos időt tartani. Konkrétan a belső órájuk, ami alapján indulnak a járművek /ha éppen nincs fennforgás ;] /, időnként meghülyül, és elmászik pontosan +15 másodperccel. Ez éppen elég arra, h a zemberek lekéssék az átszállást. Aztán visszaáll épp olyan hirtelen, mint ahogy elmászott. Egy pontos órával ezt tetten tudod érni, bár a legtöbb járművezető nem is veszi ezt észre, v tartja magát a szabályzathoz, h a FUTÁR ideje a jó /- akkor is ha rossz /, és ahhoz tartja magát.
És nem kell kronométer minősítés, egy jól belőtt 2824 v 2836 is tudhat napi 1 mp körüli járáseltérést hozni /lásd az én Fortis PP-m/. És ezt egyenletesen tudja, nem úgy h nappal siet, éjjel késik. Bár az se rossz, ha nem túl nagyok az értékek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.