Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz Subby8 #125496 üzenetére
Domború üvegével, kisebb méretével legelegánsabb a Bambino, a másik kettő modernebb, de nem túlzó méretű, jobb vízállóság, koronáról húzhatósaág miatt praktikusabb szerkezet, a Citizen ráadásul zafír üveges. Én őt javaslom, nekem a fehér változat van, nagyon szeretem. Jó minőségű fém szíj, részletgazdag tok és számlap, látványosan dekorált szerkezet... Mindjárt jön Ra3 és egyetért velem
Ázsiai piacra készült modell, csak onnan rendelhető, most nagyon jó áron van a DFI-n.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Mercutio_
félisten
válasz alphaville #125484 üzenetére
Sajnos holnap opera (nem, ne kérdezzetek semmit, nem akarok beszélni róla )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #125501 üzenetére
Jelen
Szerintem is az NP4020-at vedd, élőben sokkal ütősebb mint a gyári képeken, nagyon egyben van, a méret-forma is el van találva, a szíj és a rejtett csat meg akár a svájci órák közt is megállná a helyét.
Nekem se az arany változat van, hanem az alap fehér, de ezt is bármikor bevállalnám (a kép a link a többihez):[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz alphaville #125494 üzenetére
Tezsvírem, a teljes harmónia kedvéért a barna makkos lépőt se felejtsd el!
Holnap majd jól beletépünk...
-
tupacamaru
veterán
-
Reverting
őstag
válasz Deskdiver #125511 üzenetére
Neeeee neeeemnem akarom latni.... Ne mutogasd mert kenytelen leszek vennni... Na ez az egyik olyan seiko ami nagyon tetszik... viszont nagyon nem tudnam kihasznalni, szamomra borrel lenne, es csak dress oranak... viszont k. ritkan hasznalnam... kb szinte soha... nagyon tetszik, es magaba kerit a birtoklasi vagy... kozben lett egy feher?
BAti77 Reggel akkor keressuk egymast...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Deskdiver
senior tag
-
alphaville
aktív tag
Há drága barátaim, egyemmeg a szíveteket, gyertek! Viszek vörösbor, szódát, szalonnát...
-
sipoczgabor
tag
Ha már az eleganciánál tartunk, az elegáns ha az óra nem csukló tetején ég fele néz, vagy csukló alján lefele?
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #125519 üzenetére
Talán egy picit ,de az Omega-t is szeretjük nem?
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #125521 üzenetére
Természetesen jobb lenne, de nem engedhetném meg magamnak.
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #125523 üzenetére
Éppen ezért.
-
Deskdiver
senior tag
válasz fagyalllo #125525 üzenetére
Szép óra, de nem annyira az esetem egy apróság miatt. Lehet ,hogy hülye indok ,de nekem csak a fenti betűtípusú "Automatic" felirat tetszik a Seiko-kon. Én legszívesebben törölném a "23 jewels" feliratot is a SARG013-ról. Csak Seiko és Automatic. Nekem úgy lenne tökéletes.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz Deskdiver #125526 üzenetére
Azt hittem a 200 feletti ára lesz az indok
Tényleg szép a régebbi felirat és jobban illene ehhez is, valószínűleg lassan ki fog kopni, az új Sumón is lecserélték. Vicces olvasni, hogy az új "X" mennyire bántja egyesek szemét, felirat szempontjából az új Pelagos nagyon bőkezű- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Deskdiver
senior tag
válasz fagyalllo #125528 üzenetére
Nekem is és ahogy tapasztalom sokan másoknak is nagyot változott a véleményük a Seiko-ról a fórum olvasgatása közben. Egy-egy jól sikerült "Japan made" darabért már nem is tűnik olyan soknak 200k. "Sajnos" azt kellett tapasztalnom ,hogy a 45 ezer forintos Seiko-mnak szebben megmunkált a tokja (tokfülek belső oldala, élek) mint a Steinhart OVM-nek. Ez csak egy észrevétel, de Steinhart-al is tökéletesen elégedett vagyok. A Pelagos-nak a legfelső felirat miatt elnézném ezt a kisregényt a számlapon .
(#125530) vadászcsiga Pontosan így gondolom én is.
[ Szerkesztve ]
-
Lavie
tag
válasz alphaville #125494 üzenetére
Könnyen rám fogsz ismerni, nem nagyon hiszem, hogy lesz valaki gumicsizmában és munkásőr kabátban... Rajtam kívül. :-)
-
imcsoo
aktív tag
Megyünk mi is holnap az órabörzére, bár személyesen nem ismerek senkit szoval..
-
szegi77
csendes tag
válasz vadászcsiga #125538 üzenetére
Pontosan
Jo kis cucc...
Óra kínálatban ismét nem volt hiány[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
Amúgy milyen szokott lenni egy ilyen órabörze? Vannak kint értékesebb órák is, vagy általában hozzák a sok felújíott régi orosz és svájci órákat? Eddig még csak rosszat hallottam róla.
-
5-ös kezelő
senior tag
Jó börzézést, lélekben veletek leszek.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Wacaco készlet eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Eladó Duootts rollerem 6000W 720 km!
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest