Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Flashget #87931 üzenetére
Igen, át lehet nevezni. Viszont a catalystot nem tudom megnyitni. Nem értem miért.
Az átnevezést megpróbálom este. A vga bemenetet hívják a tv-ben pc-nek. De azt mar nem akarom használni. Nem is értem egy ilyen tv-re minek vga bemenet.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
PuMbA
titán
válasz SteinarThor #87939 üzenetére
A lap tetején a téma összefoglalóban lévő beállítás nem viccnek van ott, további javulás kalibrálással érhető el, amit a te TV-den csináltak
"Nekem valahogy jelen helyzetben a "cold" tűnik valósághűnek, de egy-két szín eltúlzott"
Ezek szerint a plazmád is elég rosszul volt beállítva
[ Szerkesztve ]
-
Cabrio
aktív tag
válasz emre33 #87927 üzenetére
Én is 40B650 után vettem egy 55H6400 tvt. Most a hálóban van a B650 és a nappaliban a H6400. Megfelelő tartalommal, Fullhd esetén szebb képe van az újnak, bár a réginek meg élénkebb a színe, bár nem ugyanazokkal a beállításokkal, mert nem ugyanolyan a képbeállítások menüje, lehetőségei. H6400 természetesebb képet ad szerintem.
Imádom mindkettőt, az utóbbit a mérete miatt is -
silvergod
őstag
válasz sityupityu #87949 üzenetére
A szoftvert csak sorban lehet felrakni a tv-re,azért nem dobja be.
Amikor én megvettem akkor frissített 2x és egymás után ment csak...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
rambustibi
őstag
Olvasgatom a hozzászólásokat és azt írjátok, hogy nincs UHD tartalom az UHD TV-re. Ez vicces, mert én a PC-s játékok miatt vettem UHD-t (még nem ért ide a futár), ugyanis a játékokban van 3840X2160 felbontás. A HDMI 2.0 kábelt is megrendeltem már.
Eddig 40"-on Full HD felbontáson nyomtam, kíváncsian várom a különbséget 55"-on mennyivel lesz szebb az UHD.[ Szerkesztve ]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
dethroner
veterán
Na hát épp tegnap este lőttem be a routerre blokkolni azokat az oldalakat, amiket egyik fórumtárs ajánlott fw frissítés elkerülésére, de semmi eredménye, így is ott virít az új program a tévén. Mondjuk ha engedélyezve vannak, akkor sem jön semmi rajtuk. Most valami olyat kéne kipróbálni hogy fix ip-t adni a tévének és csak a youtube-ot engedni neki, másra úgyse használom benne a netet.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
PuMbA
titán
válasz rambustibi #87956 üzenetére
Milyen VGA-d van? Gondolom jól bírja UHD felbontásban a játékokat, de nem sok embernek van 100k-ja rá
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz rambustibi #87959 üzenetére
Én ezt értem, de hiába vesz valaki UHD TV-t, ha van egy Geforce 750Ti-je amin egy játék se megy UHD-ban Tehát hiába van játékokban UHD, ha nincs hozzá videókártyád szerintem
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
Jönnek...[link]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
dethroner
veterán
válasz rambustibi #87961 üzenetére
De már ha így felcsigáztál minket, csak érdekelne, milyen vga-d van ami ilyen felbontásban bírja majd?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
salamander66
csendes tag
Sziasztok!
Vélemények erről a készülékről?!
Samsung-UE32J5500A
Várok jó és rossz tapasztalatokat.Illetve hasonló árkategóriában más javaslatokat is szívesen!
-
rambustibi
őstag
A betyár mindenségét, de jó időben vettem meg a TV-t. Ma már 62e forinttal drágább lett a TV ugyanott. A legolcsóbb helyen is 12e drágább a mai nap
Ezt most megéreztem, mint macska az esőtKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz rambustibi #87965 üzenetére
Csak a BF miatt van, ami egy oltári nagy át....ás a birkáknak.
-
Flashget
félisten
válasz Vertigo18 #87935 üzenetére
szerintem meg annyira sem, picit felette.
rambustibi tartalom alatt a tv csatorna tehát 4K-s adás és 4K film értendő. Tudott dolog volt, hogy 2015 karácsonykor jönnek az ilyen filmek, de az nem mennyiért. (szerintem 10-15K)
Továbbá 4K képes lejátszó is kell hozzá 80K körül van most...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz rambustibi #87965 üzenetére
nem éreztél meg semmit csak a szokásos eljárás fekete péntek előtt...felviszik az árakat, hogy utána engedhessenek. Erre van valami jogszabály vagy 10 éve mikor lehet akciót hirdetni.
Karácsonyra olcsóbb lesz mint amennyiért vetted.Realme GT Master Edition
-
salamander66
csendes tag
válasz salamander66 #87963 üzenetére
Előző posztomra vélemény?
Vagy esetleg valami ajánlás?
Keret olyan 90-100ezer~ lehetőleg SMART legyen,filmezésre és képernyőtükrözésre gyakrabban használnám tehát fontos a Wifi funkcó
-
Flashget
félisten
válasz salamander66 #87970 üzenetére
filmezésre nem ez a megfelelő...
min.40" 6-os széria..ha van H6400 vagy H6200..ha nincs cash gyűjts hozzá, mert később megbánnád a 32J5500-at.Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
válasz salamander66 #87970 üzenetére
Alap szintű elmegy TV, képet ad aztán ennyi, nincs kiemelkedő minősége semmiben sem
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #87969 üzenetére
Valószínű valami teljesen más oldalról mászik be a frissítés, nem azokról amik abban a listában vannak.
Még van egy ördögi tervem Mivel úgyis csak a youtube-ot használom rajta, megpróbálom úgy beállítani hogy csak azt érje el, semmi máshoz ne férjen hozzá a tévé.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
FlyingKeewee
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék Tőletek a megfelelő TV kiválasztásához.
Alapvetően a készüléket HD filmek külső HDDről való nézésre, ritkábban HD csatornák nézésére és PS4-en való játszásra venném. A Smart funkció nem kifejezett igényem, nyilván ha szerintetek a számomra legjobb TVnek ez adottsága, akkor nem fogom elutasítani
A keret a masinára olyan 100-150k, szóval sajnos eléggé behatárolt.Amiket eddig néztem a H6400 (bár sem smart, sem 3D nem szükséges) illetve a J5100/5500.
Szerintetek ezek közül valamelyik megfelelő lenne, későbbiekben nem bánnám meg? Esetleg ha ilyen árkategóriában tudtok "jobbat", a tippeket szívesen várom!
Köszi szépen!!
-
PuMbA
titán
válasz FlyingKeewee #87976 üzenetére
H6400
-
Mikeee89
senior tag
Flashget:
A routerben a http protokoltt 80-as portot tudod letiltani, ha azokat a webcímeket blokkolod. Lehet más protokollt használ a tv frissítéskor, pl ftp-t. Vagy pl https-t. És akkor máris kicseleztek samsungék.[ Szerkesztve ]
-
salamander66
csendes tag
válasz salamander66 #87975 üzenetére
És ha azt mondom számomra nem szükséges a 3D melyiket javasolnád?
-
Flashget
félisten
válasz FlyingKeewee #87976 üzenetére
illetve a J5100/5500.
te is csak írsz és írsz és írsz..
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz salamander66 #87979 üzenetére
6200 mert ahhoz nem adnak 3D szemüveget (esetleg akció keretében csak)
nem nézel 3D-t és akkor 6400Mikeee89 ezügyben itt nézelődj, mert ott biztos volt ez már téma. [link]
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
pbtechnitian
csendes tag
Kedvenc Edigitálunkon valszeg lesz valami akció a BF keretében a 48JU7500-ra, mert potom 100k-val a konkurencia fölé vitték az árát
Aki figyeli a külföldi árakat (pl. Amazon); ez ott is jellemző, vagy ez hungarikum? Gusztustalan és etikátlan!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz pbtechnitian #87984 üzenetére
Ilyen a világ, nincs vagy csak kevés olyan üzlet, bank, stb. van ami az ügyfelek érdekeit is szem előtt tartja, mindig is ilyen volt az üzlet, nem fogják áron alul adni a termékeket. Gusztustalan-e vagy sem, ilyen az üzlet. Már évek óta megfigyeltem és mindent megveszek még az akciók előtt, legközelebb ünnepek után, januárban lesznek olcsóbbak a termékek.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dethroner
veterán
válasz touchscreen #87983 üzenetére
Csak azt a 4 címet írtam be ami a linkben szerepelt, semmi plusz előtag. Ha van benned vállalkozó szellem, megpróbálod a manuális frissítést?
Úgy lehetne igazán megnézni mi a helyzet, látja-e a frissítésért felelős szervert.[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Sziasztok nem tudtok abban segíteni , hogy az mire utal egy f6400 -as tv én hogy ha rányomok a távon a kikapcsoló gombra legalább 10-15 másodperc amire reagál a tv kikapcsolásra. régen azonnal működött.
Ez hibára utal vagy lemerülhetett az elem? Esetleg találkozott valaki ilyennel?[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
törölt tag
válasz TaylorXIII #87987 üzenetére
Talán a Micro Dimming funkció csinálja, ezt kellene kikapcsolni rajta.
-
TaylorXIII
őstag
válasz #94529552 #87990 üzenetére
Igen az lehet. De itt azt olvasom, hogy nem lehet kikapcsolni. Max ha film módba rakom és akkor alapból kiveszi de más dolgokat is letilt akkor. De akkor olyan zöldes árnyalatú lesz az egész kép. Bár biztos lehet azt is állítani. Ezt még akkor majd megnézem. Ezeket itt találtam:[link]
-
Flashget
félisten
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Flashget #87992 üzenetére
Érdekes, hogy a pár hülyeség mellett, ami jelen van, ez a hiba nálam nem jelentkezett.
Azonnal kikapcsol, sőt szinte minden ok, DTS röcögés sincs már, gyorsabb a rendszer, kivéve a fényállítás funkció, ami mindig tudatára ébred bekapcsolás után, de a Y(T800)-as app szerencsére mindig kilövi ezt a baromságot.
-----------------------------
És ehhez kapcsolódva, az egyik kolléga felvetésére, hogy miért nem olvassa a samu az ilyen fórumókat és próbálja megcsinálni ezt az idétlen hibát, a nyáron a technikus csajszinak "leadtam" hibára, amire azt mondta, hogy mindenképpen jelzi az illetékesek felé, hogy ezt javítsák.Kb nem jelzett ő semmit, mint ahogyan 1 óra alatt is csak össze-vissza kapcsolgatta a qrva tévét és mivel SZINTE semmit nem tudott megcsinálni azokból a hibákból, amiért szóltam nekik, illett volna rájönnie, hogy az oprendszer egyszerűen xar a tv alatt (ami a fent írtak alapján, tegyük hozzá elég jól javulgat) és a vége ilyenkor mindig az, hogy ő majd a főhadiszállásról csinál egy factroy reset-et, amitől a tv tuti megjavul, hát állítgassa valakinek a farkát, de nem az én belőtt tévémet.
Távsegítség, jól hangzik, de kb itt ki is merül a tudománya...
[ Szerkesztve ]
-
csimasz.82
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Samsung VG-KBD 1500 típusú bluetoothos billentyűzettel lehet-e vezérelni egy samsung 55JU6000-es készüléket.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Flashget
félisten
Nem kell mindent elhinni amit romániában mond az üfsz-es...(szerelő mondta ott veszik fel a telefont, de mondta a csaj is visszahívnak de ismeretlen számként jelenik meg vegyem fel...nem volt ismeretlen mert 0040-el kezdődött. )
és ő tavaly januárban mondta, hogy feloldják a Hbbtv tíltást azon tévékben melyek alkalmasak rá nem kell németre állítani annak aki használni szeretné kis türelmet kérnek.
Azóta sem oldották fel.Realme GT Master Edition
-
Angel2014
addikt
Egy leállítás? Ezért raktam újra a gépem a leállítás és az újraindítás ne lehet több mint 15 mp.....[link]
Viszont megcsináltam a factory resetet és megjavult a késői kikapcsolás....de a beállításnál mit szúrok el hogy itt a tv látszik és nem a digi budapest felirat?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Vhiktor
veterán
Elég mélyen elmerültem a TV kalibrálásában, immár fél éve nyomkodom napról napra.
Eljutottam arra a szintre, hogy szemmel is látom, hogy a 10 pontos fehéregyensúlynál mit kellene állítani, persze szemre lehetetlen tökéletesen beállítani, ezért fogom én is kalibráltatni műszerrel.Viszont feltűnt egy érdekes dolog, mégpedig, ha normál képmódról átváltok filmre, akkor a feketék nem feketék, hanem enyhén észrevvehetően kékek lesznek, ez akkor is fenáll, ha nem kap jelet a TV és nem segít rajta sem a fényerő szabáloyzás sem a háttérvilágítás állítása. Természetesen minden képjavító vacak ki van kapcsolva.
Ennek mi lehet az oka? Vagy ezt is a fehéregyensúly hibája okozza?[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest