- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala666
őstag
válasz
sityupityu #159781 üzenetére
Ez így van. Azért az elég komolytalan mikor azt írják nézhetetlen
-
zsocy
őstag
válasz
sityupityu #138485 üzenetére
grabber, köszi kipróbálom.
sityupityu : Nekem tavaly lett 10 éves a TV-m, gondoltam megköszönöm a szolgálatait és nyugdíjba vonultatom, megkapta anyám, ezért vettem újat. A hibái ellenére sem bántam meg, nagyon jó tv ez a 65Q70.
-
zsocy
őstag
válasz
sityupityu #138482 üzenetére
Az enyém nem új hanem 2019-es modell, de attól még tényleg vicces hogy néha belebújik a b*zidémon és bekapcsol magától... Régen minden jobb vót!
-
Top cat
addikt
válasz
sityupityu #138445 üzenetére
Ugyan nem H6400, de hasonló. Nem biztos, hogy mernék nekifogni.
-
Batib
őstag
válasz
sityupityu #136270 üzenetére
Már a tavalyi N sorozatban sem volt benne. (ne tévézz menj horgászni!
)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sityupityu #129175 üzenetére
Tényleg régen jártál erre, még H6400-zat használod?
Haladni kell a korral.
Jobban mondva, a tv gyártók döntik el merre menj. Az út meg egyre göröngyösebb -
Batib
őstag
válasz
sityupityu #129165 üzenetére
Már fullhd tévét sem nagyon találsz. Asszem a 2018 modellévre nem is jelentek meg fullhd tévével.
Csak az M5502 és társai vannak a piacon.
A 100hz egyébként aaz UHD-ban is csak a magasabb kategoriákban van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sityupityu #123814 üzenetére
Nem tudom ez melyik típus, de látható, hogy tizen 3.0 fut rajta, de ha úgy működik, ahogy a qled tévéim, akkor ez a formázás már nem játszik, szóval...
Az új tévéknél nincs már ilyen, hogy formázás.
Ha talál szabad helyet egy rácsatlakoztatott, pl HDD-én, amin pc-ről felmásolt dolgok (zenék, filmek bármi) van, nem gond, mert addig lehet felvételt csinálni rá, amíg azon van szabad tárhely.
Pl, igen a H6400 esetében ez nem így működött/működik, mert vagy külön tárhely kellett hozzá, amit jó sokáig tesztelt, meg formázott mire elindult volna a felvétel, vagy partícióra kellett osztani, mert különben az egészet legyalulta volna.
Most csak rádobsz egy tárolót, csinál egy ellenőrzést, ami kb 5 sec és már megy is.
Viszont ilyen hibát már nekem is írt ki, ezért úgy gondolom, hogy az OS maga a ludas, vagy inkább bugos.
HDD ki-be húz és már is lát újra mindent a felvételeknél. Mondjuk ez egy 5400-zas, 500Gb gané volt. SSD-vel még nem volt ilyen gondom.
Tippem az, hogy a jobb pendrive-ra kell(ene) beruházni, illetve az OS-en is javítani. Tizen 4.0-án ilyet nem tapasztaltam... -
AliasB
senior tag
válasz
sityupityu #123818 üzenetére
De akkor egyáltalán nem is kellene látnia. Nem egyel próbáltam és mindnél ez van. Amiről a képet csináltam az a leggyorsabb 32GB-osom mind közül.
-
AliasB
senior tag
válasz
sityupityu #123814 üzenetére
De nem tudom a tévén megformázni mert nem találom hol kell :/ ezt írtam feljebb is az egyik hsz-ban
-
AliasB
senior tag
válasz
sityupityu #123805 üzenetére
Pont ez a probléma, hogy látja a pendrivet és érzékeli is amikor rádugom viszont a felvételeknél azt írja, hogy "Nem csatlakozik USB-eszköz" Próbáltam exFAT, FAT32 és NTFS-re formázva is és mindig látta de a felvétel mappába azt írja nincs eszköz.
Annyit derítettem ki neten, hogy NTFS pendrive kell de ő egy részét (ha jól értettem) xfs-re formázza arra vesz fel. Ezért kérdeztem a formázást. De most teljesen elakadtam mert nem találok megoldást rá.
Itt írnak ilyesmit:
[link] a leírásban lévő samsung USB adjuster nevű program nem is látja azt a pendrivet amit a tévéből veszek ki (xfs-t keres talán) -
sonye
senior tag
válasz
sityupityu #117184 üzenetére
Az LG-nél már van régóta.
Ahogy a távirányítót mozgatod, úgy jelenik meg egy kurzor és nem a nyilakkal kell lépkedned, csak a nyilat irányítod.Ez a samu lelopta már, csak kérdés, hogy melyik típusnál működik.
-
Snark
csendes tag
válasz
sityupityu #113642 üzenetére
Szia! Most próbálokozom belépni a service menube az új Samsung MU6122 TV-men, de sajnos ez a kombináció nem működik - tudod esetleg, hogy változott-e azóta, mióta írtál? köszönöm
-
daty5
tag
válasz
sityupityu #115518 üzenetére
Érdekes, nekem bejön, ha bemásolom a linket.
Egyébként az Euronics győri boltjában még készleten is van, azt írják. -
Krisz79
őstag
válasz
sityupityu #115503 üzenetére
Nekem majdnem ugyan ilyen van, mert 4 éve a 40" 6100 smart tv-hez 4db-ot kaptunk.
2 db még ki sem lett bontva.
Ha érdekel valakit , megegyezhetünk. -
Flashget
félisten
válasz
bizony a legjobb! kaptam s 4db-ot meg D6500-hoz amt mar az F6640-hez adtak a vicc kategoria. De mondhatnam az elso lepese volt a gyartonak leszoktatni az embereket a 3D-rol mert hurkapalca modjara tortek el.
ebayen is van meg par darab. [link]
-
daty5
tag
válasz
Lehet kapni újat is, egész olcsón:
https://euronics.hu/termekek/samsung-ssg-3100gb-xh-3d-szemuveg-/p/137541?gclid=EAIaIQobChMIweP8vfnA2AIVwbobCh1YvA4_EAAYASAAEgLAvvD_BwE
-
MPM
tag
válasz
sityupityu #115506 üzenetére
Értem, köszi a választ!
-
MPM
tag
válasz
És ez a 3100GB miben jobb mint az 5100GB?
-
gyeniko
őstag
válasz
sityupityu #115248 üzenetére
Annyiban pontosítanék, hogy más országokban is vannak fórumok, ahol szintén rágódnak ezen néhányan.
Becsülünk egy arányt: Mo-n ez a fórum a leglátogatottabb, ezért ezt vegyük alapul. Mondjuk, hogy igaz a 87 fő, amit írtam, de más fórumokkal és a családtagokat, barátokat is beleértve mondjuk azt, hogy nem 87, hanem 1.000 főről van szó. Hány TV készüléket adnak el évente? Kb. 3 millió háztartás lehet itthon, mondjuk, hogy minden 30. vesz egy TV-t, ez 100.000 készülék. Az 1.000 fő, ami a 100.000 db készülék 1,0%-a. Amit írtam, az nem OK, mert "csak" a vásárlók 99%-át nem érdekli, hogy milyen panel van a készülékben. -
warren29
aktív tag
válasz
sityupityu #115246 üzenetére
Ez óriási
-
ftamas0201
senior tag
válasz
sityupityu #115248 üzenetére
Sőt, voltam már olyan háztartásban ahol nappali fények mellett is látszódott hogy mennyire felhősödik a tv, de mivel nem ismerik a jelenséget, nem olvasgatnak ilyen témában sem az interneten így tök természetesnek hitték
VA paneles samu ívelt monitorom van, ebben is észre lehet venni nagyon minimálisan sötétben de csak ha az ember nézi. Sajnos ez a jelenség nagyon benne van mindenben szinte kivétel nélkül én úgy gondolom. -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
sityupityu #114753 üzenetére
Én ha vásárolni szeretnék valamit,akkor arról nem valamilyen fórumba odavetett "ez milyen ?" kérdésre adott válaszok alapján fogok dönteni !!
El lehet gondolkodni. (azon is,hogy téged talán ügyvédi pályára szánt a mindenható ) -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
sityupityu #114743 üzenetére
a buta kérdések hatása !
-
hibavissza
veterán
válasz
Nem a tv-n hallgatom a zenét. Optikain etetném az erősítőt a tv-ről.
Filmeket is 5G-n streemelem a tv-re. Nem kell kábelezéssel vesződni. Pont a szoba másik sarkában van a pc. Az erősítő pedig nem ismeri a vezeték nélküli dolgokat.
Emiatt a nagyszerű fejlesztés miatt vehetek egy bluetooth-os átjátszót vagy Chromecast audiót. Nem akarok 150-ért erősítőt venni. -
warren29
aktív tag
válasz
Én mondjuk nem zenehallgatásra használtam hanem pld. híradót hallgattam a háttérből ha nem volt kedvem ott ülni előtte
-
PuMbA
titán
válasz
sityupityu #114316 üzenetére
Főként még 4K videók esetén használt x265
-
Csabi1984
addikt
válasz
sityupityu #114278 üzenetére
igen
?
-
daty5
tag
válasz
sityupityu #114241 üzenetére
Köszönöm szépen, most már ezt is tudom!
-
dkaro
őstag
válasz
sityupityu #114181 üzenetére
Ettől féltem, nem értem mért nem az usb-k mellé rakták a csatlakozót, hogy hozzá lehessen férni...
-
dethroner
veterán
válasz
sityupityu #114108 üzenetére
Ó, hát a szamszung már évek óta gyárt nem hagyományos lcd-t is. Pl Suhádé lcd, meg kúhádé lcd. Szerintem eljön még a brutálhádé lcd, meg a töktuti lcd megnevezés is. Meg hát a pr-ban oly hatalmas márka előtt végtelen a lehetőségek tárháza
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
sityupityu #114112 üzenetére
Persze, nem lehet valószínűleg, de valamiért nekem visszaadja ugyanazt, amire a gyakorlatban ugyanígy néz ki. Vagy ha ugyanígy random OFF kamerás videót néztem és jó volt a mozgás mert épp nem film ment vagy csak nem csinált ilyet, akkor nem csinált ilyet: d
Katt! Na de most mond meg mi ez a tré mozgás, minek hívják ezt? Stutter, judder vagy nem tudom. Ugyanez lehetséges a gyakorlatban is sajna (jó beállításokkal szórakozva nem biztos), de na. Semmi gyors mozgás nincs a jelenetben és trágya ahogy mozog rajta az ember, meg mikor a feje mozdul, illetve mikor elmegy az autóval is látni. Ha így kéne filmezni egy 2-300k-s tv-n hát mehetne is a kukába. Szal ja lehet nem mérvadó a videó stb, de mégis pont ugyanez a jelenség történhet meg a gyakorlatban is. -
PuMbA
titán
válasz
sityupityu #114100 üzenetére
Szerintem senki, mert minden tesztben elmondják, hogy jó drága, de a képe ezt nem igazán indokolja. MU széria és a Sony XE8xxx jobb
-
gyeniko
őstag
válasz
sityupityu #114100 üzenetére
Nekem van KS9590, szerintem nagyon jó TV.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
sityupityu #114037 üzenetére
Hát ja, én nem is mondtam hogy másnak sem látszik... nekem nincs bajom ezzel, engem a másik oldal zavar ugye.
Moziba sem látom hogy szaggatna a film vagy a mozgások.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
sityupityu #113996 üzenetére
De van, mert 120Hz-re van tökéletes "pulldown"... ami szükséges a hibátlan mozifilmek és sorik nézéséhez.
Attól még hogy nem használsz ilyen mesterséges gyorsítókat meg "folyamatossá" tévő cuccokat, meg mindeféle bizbaszt ami néha inkább ront mint használ, van értelme.Amugy én nem használok semmi ilyesmit és nem szaggat a mozgás.
Én "nem látom". -
Zοltta
senior tag
válasz
sityupityu #114027 üzenetére
Így van
Retró, de azóta is működik. Ez van nekem is
-
Zοltta
senior tag
válasz
sityupityu #114024 üzenetére
Tv-be koax- és scart a magnóba, és magnón indítottam, a felvételt kazira, tudom fura, de működöt
kb 13 éve .
-
Zοltta
senior tag
válasz
sityupityu #114015 üzenetére
Már akinél úgy volt összerakva
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
sityupityu #114017 üzenetére
bocsi elírtam az egészet, tehát nem azzal szeretnék rögzíteni amit rádugok, magyarán vhs-t tudok-e digitalizálni úgymond?
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
sityupityu #114015 üzenetére
akkor úgy kérdem lehetséges analóg jelet rögzíteni ha rootolva vagyok? ott van a típus alol a megjegyzésben UEF5300
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
"Egyébként ha semmilyen szinten nem használod a MP-t vagy a BFI-t (bármelyik képfrissítés is legyen benne), akkor eleve nincs értelme 100Hz-es tévét venned"
"Viszont annak sincs értelme, ha teljesen ki van kapcsolva, mert akkor vehettél volna egy olcsóbb tévét is."Szia, miért? Ennek mi a magyarázata? Kifejtenéd?
-
balaaazs
senior tag
válasz
sityupityu #113998 üzenetére
Ócsó volt ez így is
-
balaaazs
senior tag
válasz
Na én is ezen pörgök, hogy be tudjam lőni azt a szintet, ami még nem zavar. Amúgy vicces, bár egyértelműen látom ha ki van kapcsolva, még úgy is kevésbé zavar mintha maxra venném
-
Ciccuka
veterán
válasz
sityupityu #113796 üzenetére
Néha azért van. Például, ami korábban jól működött a frissítés után nem biztos, hogy jó lesz (origo app). Ilyen a színvonal sajnos.
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #113884 üzenetére
#Batib-kolléga hozzászólásánál lévő smilet-vedd komolyan-én is azt mondom
-
daty5
tag
válasz
sityupityu #113878 üzenetére
Thx!
-
daty5
tag
válasz
sityupityu #113872 üzenetére
Hát igen, az F9000 az nem semmi.
Meg azt ki is lehetne próbálni, feleségem csak azért aggódik, mert mindjárt 5 éves, ha hiába csak állt, biztos romlott így is nem?
Ő azt nem nagyon patronálja. -
daty5
tag
válasz
sityupityu #113853 üzenetére
És arra mit mondasz, hogy az F9000-ben volt először 4K, de az gyengébb mint ami napjaink középkategóriás modelljeiben van.
J szériában kiforrottabb a 4K viszont ezzel a szériával érkezett az új Tizen rendszer is ami rosszabb mint a H szériáig használt volt.
K szériával tették jobbá a Tizent.Vélemény?
-
daty5
tag
válasz
sityupityu #113848 üzenetére
Igazából érdekel a netezés a TV-n keresztül.
Meg ugye a 4k-s és 3D-s filmek megtekintése.Más nem.:-)
-
Gsx-rr
veterán
válasz
sityupityu #113848 üzenetére
Es ha elromlik?
-
fogirobi
senior tag
válasz
sityupityu #113781 üzenetére
Azt sajnos tudom.
És esetleg tudtok olyat ajánlani ami tud ilyet és 80 cm-es, Smart funkció nem kell (bár azt nem tudom, de lehet ilyen csak a smartoknál van) és lehetőleg nem drága? -
s7evcsenko
addikt
válasz
sityupityu #113695 üzenetére
MU6122-ben se volt alapon BT, de ennek a szerviz menüjében be lehetett úgy kapcsolni, hogy lássa is a fülest és csatlakozzon is hozzá.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
sityupityu #113683 üzenetére
Az igazából mindegy már, mert ez a KU6000-es sokkal szebb képet ad, így arra semmiképp sem váltanék vissza, az már csak elalvós tv.
KU6400-as vagy MU6400-as meg arany áron van, az csak abban az esetben játszana, ha képileg is sokkal szebb lenne, mint a ku6000 vagy iszonyat akciót kapna.(#113682) Zοltta:
"Mivel több eszköz van rákötve", de ez az adapter dolog lehet működhet, erre még nem gondoltam, bár nem tudom, hogy az xbox mit szólna hozzá.Na de tényleg hagyjuk, ennyit nem ért ez a BT téma.
Sorry mindenkitől. -
s7evcsenko
addikt
válasz
sityupityu #113678 üzenetére
Na jó, egy utolsó off.
Tehát, van egy 43KU6000-es TV, amit monitornak használok.
Mivel több eszköz van rákötve, ezért különböző a forrás, viszont pici baba miatt néha füles használatával szeretnék játszani, nem hangfalakon.
Mivel ez a tv nem tudja a menüje szerint a BT-t, ezért gondoltam, hogy kipróbálom a sony-n is.
A sony tudja a bt-t, viszont nem hajlandó párosodni a fülessel, ezért merült fel bennem a kérdés, hogy vajon van-e olyan tv, amit lehet párosítani bt fülessel, mert itthon 3-ból 0 az arány. (van egy H6400 is)
Ezek után a javaslatodra megpróbáltam a ku6000-es szervizmenüben bekapcsolni a bt-t, de "on"-on volt, így kb biztos, hogy ebben nincs bt.
Felmerült , hogy BF-en lesz MU6122, és hogy ha sikerülne jó áron fogni egyet, akkor cserélném, mert ezt is jó áron vettem, de közben azt írták, hogy az sem tudja, így okafogyottá vált a dolog, mert csak a bt miatt nem fogok +50k-t adni egy "jobb" tv-ért.
Tényleg bocs, ha zavart okoztam.
-
Ciccuka
veterán
válasz
sityupityu #113652 üzenetére
Korábban se működött, de volt talán 1 hónap amikor jó volt. Ennyi erővel inkább szedjék ki.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
sityupityu #113642 üzenetére
Beengedett, ON-on volt alapból, viszont sehol nem találok párosítás menüt.
A szerviz menüben volt még egy sor, ami a BT-re vonatkozott, ott azt írja "not supported". -
s7evcsenko
addikt
válasz
sityupityu #113635 üzenetére
Próbálok belépni az "Info-settings-mute-power" kombinációval, de nem nyílik meg.
Változott a kód? -
s7evcsenko
addikt
válasz
sityupityu #113632 üzenetére
Ez egy sony TV és egy JBL füles.
Ha márkára korlátozott, akkor az már régen rossz.
Szervizmenüben meg nem biztos, hogy akarok turkálni.Amúgy egy Samu 43KU6000-es tv-t szeretnék lecserélni egy olyanra, amihez párosítható a JBL BT fülesem és erre néztem ki az MU6122-t, de ha ez sem tudja, akkor nincs értelme a cserének.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #113632 üzenetére
Használ valaki UE40H5303 -on hbo go-t??
Tudom nem egy erőgép a tv. Sokszor a figyelmeztető feliratnál 5.1 lejátszási hibával nem indul a film vagy lefagy az app.
Viszont van hogy elindul és teljesen jól műkődik és jó a film minősége is.Van megoldás szerintetek? Ha meg a hardver kevés ,akkor miért van ,hogy időnként jól megy?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
sityupityu #113618 üzenetére
Oké, hülyeséget kérdeztem.
Úgy értettem, hogy van itthon 1 tv-m, amire nem tudom csatlakoztatni a BT fülesem, hiába látja, nem párosítható vele.
Vagyis hiába BT-s, erre nem alkalmas.
A 6102-ben van BT, ezt lehet is csatlakoztatni a fejhallgatóval? -
hardverlog
aktív tag
válasz
sityupityu #113327 üzenetére
Azért azt erősen kétlem, hogy egy C650 simán veri a mai 6os szériákat, hiszen akkor mindenki használt tv-t venne negyed áron
...7 év alatt csak fejlődtek már vagy nem?
A C650 pedig ugye nem C9000, mert az egyik trabi a másik BMW nagy túlzással
-
PuMbA
titán
válasz
sityupityu #113238 üzenetére
Igaz, bár én úgy látom, hogy manapság nagyobb a bevilágítási probléma, mint régen, hiszen 55"-ból iszonyat mennyiséget kell kinyomniuk a gyáraknak, míg régebben alig vettek 55-ös TV-t az emberek, mert a 40" és 48" volt a sláger
-
KKKK1984
újonc
válasz
sityupityu #112360 üzenetére
Szia!
Vettem egy másik BT fejhallgatót, de azt sem ismeri fel a tv, olyan mintha nem történne semmi.
Ezt a fejhallgatót vettem:
Amikor bekapcsolom a fejhallgatót, és próbálna csatlakozni a fejhallgató, ez történik a NAGY SEMMI:
Valamit rosszul csinálok? Próbálkozzak még valamivel, vagy teljesen felesleges?
-
topyjo
aktív tag
válasz
sityupityu #112387 üzenetére
Ez is egy baromság. Mintha egy másik típus ártana a tv-nek.
Az nem lehet megoldani, hogy bekapcsoláskor automatice csatlakozzon a bt hangfalhoz, és ne kelljen minden alkalommal csatlakoztatni? -
KKKK1984
újonc
válasz
sityupityu #112360 üzenetére
Köszönöm szépen!!!! Megpróbálom egy másikkal akkor.
-
dethroner
veterán
válasz
sityupityu #112259 üzenetére
6000? OMG
-
dethroner
veterán
válasz
sityupityu #112257 üzenetére
Igen, emlékeztem a Wuf-ra, korábban már látatlanban ajánlottam is itt valakinek, de nem tudom hogy lehet-e még kapni, másrészt hogy ha lehet, akkor mennyibe kerül?
-
gyeniko
őstag
válasz
sityupityu #112118 üzenetére
Én is csodálkozom, mert pl. a 65H8090-em képernyője nem homogén, a sarkokban van kisebb beszűrődő fény(ecske). A KS9500 sem ennyire homogén, ha teljesen kikapcsolom a local dimminget, "alacsony" állásban viszont már ugyanilyen (de nem jobb).
Az is lehet, hogy ez nem modell függő, hanem példány függő és csak nagy szerencsém van vele. Próbálok majd készíteni képeket a fekete homogenitásáról, ha a telefonom is úgy akarja. Ez azért izgis, mert az egyoldali edge led miatt nála nem nagyon lehet eredményes a local dimming. A menüben ezt "helyi sötétítés"-nek hívják, 3 állása van, de teljesen kikapcsolni nem lehet. -
sityupityu
veterán
válasz
sityupityu #112107 üzenetére
Bocsánat, annyiban javítok, hogy youtube app azért van a telefonjaimon.
-
Gaben06
tag
válasz
sityupityu #111501 üzenetére
Lehet, hogy peches vagyok, de ha felsorolnám, mennyi 7- és 8-as sorozatú SAMSUNG TV fordult meg nálam, mind összeszerelési hibával és nem túlzás amit írok, mind pixelhibával, akkor látnád, hogy nem arról van szó, hogy csak peches vagyok. Nagyon szeretem a Samsung cuccait, de szerintem évről évre rosszabb tévéket gyárt. Amit sajnálok.
-
Gaben06
tag
válasz
sityupityu #111497 üzenetére
Nagyon nem nyúl mellé, ha kifog egy pixelhiba mentes darabot, aminek nem karcolják össze a lábát, még a gyárban és netán még nem is fog Neki kattogni az összeszerelés minősége okán. Mert ez a TV minden, csak nem "PRÉMIUM". Max csak annak hazudják. Három MU8002 TV-t küldött Nekem az MM, mindhárom pixelhibás és karcos volt, már a dobozból kivéve, originál csomagolásból.
-
Steady74
addikt
válasz
sityupityu #111497 üzenetére
Ónahoppá
köszi!
-
Celtis
veterán
válasz
sityupityu #111348 üzenetére
Nincs igazad. Garancia időn belül javították a TV-jét, amivel egy másik hibát okoztak. Ha ezt ésszerű időn belül bejelenti, akkor joggal elvárható, hogy az okozott hibát kijavítsák, még akkor is, ha közben lejárt a TV garanciája (az elvégzett javításra is van garancia) Ez ha jól értem meg is történt, csak nem reagált rá a Samsung.
De ezután egy évig hallgatni, majd odamenni, hogy na mi van fiúk, az már elég gyenge alkupozíció. Legalábbis szerintem.
Vagy szétszedi a TV-t és megnézi, hogy valami csatlakozó esetleg nincs a helyére dugva, vagy ha nem meri, akkor szerelőt kell hívni.
Megjegyzem nekem már a magától eltörő keret is fura sztori. Volt itt olyan is aki azt magyarázta, hogy magától tört be a kijelző.
-
TCr
veterán
válasz
sityupityu #111345 üzenetére
Igen, a de a hibajelenség akkor már egy éve megvolt nála.
-
Celtis
veterán
válasz
sityupityu #111343 üzenetére
Te nem olvasol? Azt írja, hogy egy éve javították/b@szták el a TV-jét. Értem én, hogy még akkor be is jelentette a problémáját, csak azt kérdezem, hogy ha nem kapott választ miért várt egy évet.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
sityupityu #111343 üzenetére
Amennyiben a bejelentés pillanatában van garancia akkor a törvények értelmében a garancia keretein belül kell kezelni.
-
Gaben360
senior tag
válasz
sityupityu #109972 üzenetére
Nincs,és nem értem miért nincs!!!
Akkor ebbe a modellbe miért van??????????Komolyan,simán panaszt lehetne tenni a samsungál,hogy ez nem így kéne működjön,hogy xy országba van 100hz a másikba meg nincs,holott ugyanaz a modell.Vagy a magyarok pénze nem ér annyit mint másé????
Itt többet fizetsz érte mint máshol,de hogy többet gürizel a vételárért az meg 10000%.
Felháborító komolyan mondom,én ezzel be is fejeztem a gyártóval,ezt szépen eladom a gar lejárta előtt azt váltok oledre,azt se bánom ha csak full hd-re lesz pénzem.
Nyomorodjon meg a köcsög samsung!!!!!!!! -
PuMbA
titán
válasz
sityupityu #109972 üzenetére
De van, csak Elmosódás csökkentés nincs
A Torzítás csökkentés 50Hz-es TV-kben is van (például az én KU6000-resemben), hiszen az arra való, hogy a 24, 25 vagy 30fps-es filmeket 50fps-re interpolálja, de a TV adásokkal természetesen semmit sem tud kezdeni és maradnak 50fps-esek.
(#109974) sityupityu: Nem mindegyikben, de a drágábbakban igen. Viszont ahogy írtam, csak alacsony képkocka számú filmekhez vagy videókhoz való.
-
lac14548
aktív tag
válasz
sityupityu #109418 üzenetére
A válasz roppant egyszerű: van olyan csatorna amit csak analógban ad a szolgáltató...
-
Tegla80
addikt
válasz
sityupityu #109325 üzenetére
+1....jol johet az meg kesobb is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
sityupityu #109112 üzenetére
Te rágódsz ezen, én csak azt javasoltam ( nem neked) ami nekem bevált és ezért is javasoltam. Nyilván nem a legolcsóbbat veszem, amint a wd mypassport ultra sem az. Apró részlet: nem én szóltam a te hozzászólásodhoz, hanem te az enyémhez és nem úgy működik ez, hogy te elmondod a véleményed, az az etalon,a másik meg fogja be. Te azt javaslod, én meg emezt, akinek meg érdekes a kérdés, majd választ és veszi a szimpatikusabbat. Ennyi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
sityupityu #109110 üzenetére
Itt azon te lovagolsz max, mert én sosem választom le sehogy egyiket sem, csak kihúzom és dugom a másik eszközbe. De a megoldás egyszerű. Akkor ha azt szereted, te használsz külső tápos 3.5-öst. Én meg nem, mert nekem hangos, nagy és nem kényelmes. Ízlések és pofonok.
-
Gizmo94
veterán
válasz
sityupityu #109051 üzenetére
Hogy szoktad leválasztani? Mert én csak fogom és kihúzom a tv-ből amint átkapcsoltam róla, mint forrásról. Évek óta semmi baja egyiknek sem, van több is. Ja, mindegyik tv-n használom az equalizert egyéni módban. A KU6000-nek meglepően jó hangja van a H6400-hoz képest. Nyilván nem a hagszóró mérete dönthet, mert mindkettőé kis guano, inkább ezek szerint soft-firmware kérdése lehet.
Jó tv ez a lowcostos KU6000 amúgy. Tegnap éjjel néztem Aliens 1080p-t rajta, elég sötét movie, de tök rendben volt. Valaki kérdezte, bár nemigen volt időm rá most, de nálam nincs semmi probléma sötét jeleneteknél. Megy otthon orrba-szájba a tv, mindenki elégedett vele, jó vásárlás volt. -
KD6-3.7
őstag
válasz
sityupityu #108922 üzenetére
En nem mondtam meg senkinek, hogy mikyen modban nezze a TV-t.
Film mod gyarilag jol kalibralt, szoval en azt ajanlom, aki olyan kepet akar nezni ami kozel van a valosaghoz. Kalibraltatni meg mi a fenenek, ha valakinek jo a dinamikus es egyeb fura kepmod! -
Attila0
őstag
válasz
sityupityu #108922 üzenetére
Ott a pont!
-
Gizmo94
veterán
válasz
sityupityu #108700 üzenetére
Itt kaparásszák mindkettőt.
Mondjuk LG-k, de az kb.mindegy. IPS vs VA
-
Gizmo94
veterán
válasz
sityupityu #108697 üzenetére
Akkor csak rajta, nem lesz tőle semmi baja. Persze ésszel kopogatandó.
Viszonylag kis koppantásra is hatalmas fehér villanással reagál a VA. De linkeltek már itt videot is erről, csak most nem találom. A topikban visszaolvasva valahol az elmúlt hetek kommentjeinél megtalálod.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
sityupityu #107957 üzenetére
Viccnek szántam de sajnos nem az az a helyzet
-
krx21
nagyúr
válasz
sityupityu #107899 üzenetére
Az edge led vs direkt led, semmi köze a színekhez. Az edge led-eket legfőképp azért kezdték el, mert kevesebb led kell és vékonyabb lehet a TV. Homogenitásban, felhősödésben igazából egyik sem jobb a másiknál, típus és darabja válogatja...
-
bghistvan
senior tag
válasz
sityupityu #107899 üzenetére
Értem
Jó tudni hogy ennyire tisztában voltam a direct és edge led közötti különbséggel
Viszont egy rövid kis szörfölés után örömmel nyugtázom,hogy a direct led-nél a felhősödés és a kávától befelé irányuló szürkülés a fekete színeknél hála jó ég nem játszik
Egyszóval,én egyáltalán nem bántam meg a plazmáról áttérni erre! -
PuMbA
titán
válasz
sityupityu #107895 üzenetére
Régen még nem spóroltak a hátsó LED-ekkel, sokkal több volt bennük. Manapság már egyértelműen jobb az edge LED. Az F6100 homogénebb, kevésbé felhős képet ad edge LED-del, mint egy KU6000 a hátsó LED-del. Ezt biztosan tudom állítani, hiszen mindkettőt megnéztem.
-
bghistvan
senior tag
válasz
sityupityu #107895 üzenetére
Neviccelj,ezt nem tudtam...........akkor az enyém direct led?????
Most akkor melyik a jobb?
Ettől függetlenül pedig jelen van ha csak alig észrevehetően is a hálós mintázat csak fehér háttérnél......
És ha direct led-es ,akkor a fentebb feltett kérdésemre az élettartam tekintetében mire lehet vajon számítani? -
fogirobi
senior tag
válasz
sityupityu #107877 üzenetére
120-ért újonnan? Megéri?
-
krx21
nagyúr
válasz
sityupityu #107872 üzenetére
Csináltam már pár hasonló fotót én is... Lehet csinálni nagyon valóságos képeket...
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #107860 üzenetére
Megfelelő környezeti fény viszonyok mellet(este) elég jól látszik.Igaz a sötét képernyőt kellene"bámulni"Csatorna váltáskor mikor lesötétedik.Volt "szerencsém"hozzá D5500.(6éves)Csak én túltettem magam és nem foglalkoztam vele.Az a tévé lányoméknál még a mai napig is jól működik.
-
eisento
addikt
válasz
sityupityu #107856 üzenetére
nem, az a telefon lezeres erzekeloje... a foltokrol van szo.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #107608 üzenetére
Ezzel egyetértek, a legtöbb autó vásárlónak meg fogalma sincs, hogy hol hajt az autó, amit vesz. Példa erre, amikor a hóláncot az első kerekekre rakják a hátsó hajtású autón
. De amúgy szinte senki nem kérdezi meg autó vételkor.
De hiába mondod, mert akinek hajlított kijelzős tévéje van, annál nincs hátrány, náluk sehol nem görbék a teniszpálya vonalai, meg más se. -
Top cat
addikt
válasz
sityupityu #107605 üzenetére
Mi a helyzet a H6400-al, eltűnt a folt?
-
Madwe
nagyúr
válasz
sityupityu #107605 üzenetére
Tehát ha van olyan autógyártó, aki csak dízeleket gyárt, vagy csak hátsókerék meghajtásosokat, az se véletlen
? ugyan... van akinek bejön, van akinek mindegy, van aki rühelli. De válogatni lehet szerencsére, ha már nem vagyunk egyformák. Én személyesen szeretem a hajlítottat, 65" 2mről kifejezetten hasznosnak tartom. Ha 4mről nézném, s lenne oldalt is egy kanapé, ahonnan nem lenne jó, oda én se vennék hajlítottat. Főleg miután 4mről a hajlítás előnyei ki se jönnek (immerzívebb, nagyobbnak hat a kijelző. Egyedül a kevésbé tükröződik előny maradna meg, szemben azzal, h oldalról nem jó nézni. Mondjuk ha már oldalról nézném, eleve VA panel szóba se kerülne, de mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Samsung Qled 50" (127cm) 4k uhd hdr smart led tv
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Ford fejegység,cd,rádió
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!