Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Az tudja esetleg valaki biztosra,hogy a 40H6200 kezeli-e a samsung smart control távot? ha igen melyik típust?
mert nem vennék feleslegesen...akkor ikább valami légegér vagy vezeték nélküli billentyűzettel próbálkoznék,azokat biztosan kezeli...
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Bluetooth-os fejhallgatót lehet használni a 40h6200-al,felismeri?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Sziasztok
A smart view 2 alkalmazással nem tudok mappát megosztani a pc-ről,mert nem engedi mindig az already exists felirat ugrik be,hiába választom az összes fájlt mappán belül a feliratot sem csatolja hozzá a filmhez.
hogyan lehetséges ez? van-e esetleg valami más program ez helyett?(a samsung linken kívül)
köszi[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
[link] erre valaki?
nem használ senki smart view 2-t?
-
silvergod
őstag
Van olyan aki sikeresen engedélyezte a 40h6200 típusnál, a szerviz menüben a smart touch távirányirtót?
ezt a gyári hosszút nem nagyon tudom megszokni vennék egy olyat ha működne...
a szervizmenü turkálás nem jár esetleg garancia vesztéssel?
-
silvergod
őstag
Sziasztok
rádugtam a PC-t,HDMI kábellel a tv-re,de bármit állítok nincs hang.
kiválasztottam az ati hdmi output-ot a hangoknál de semmi..van valami trükkje?
-
silvergod
őstag
-
silvergod
őstag
igaz nem profi minőség,de nincs ezzel semmi gond...az ebayes sima fekete az ennél is rosszabb
dethroner realtek hd, legfrissebb driverrel,igen az a baj hogy nincs ott a tv.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
-
silvergod
őstag
válasz Redeckt #84943 üzenetére
hagytam azon,a drivert,visszaállíttattam majd megkerestettem rá az újat,restart után nincs új pont sajnos
dethroner igen azzal nincs gond[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Köszönöm mindenkinek aki segített !!!
a probléma megoldása végül a régi 2012 driver telepítése lett
vicces hogy az új driverekkel meg nem ment a hangIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
légegeret használ valaki h6200-hoz? melyiket érdemes venni hozzá?
-
silvergod
őstag
válasz sandró60 #86698 üzenetére
a legjobb egy smart touch táv lenne de sajnos a h6200 nem kezeli..a smart része nem érdekelne csak a média és alap funkciók mennének legalább de sajnos csak úgy tudom h6400 től felfele lehetséges.
-
silvergod
őstag
válasz Tegla80 #86708 üzenetére
igen azt tudom hogy elvileg lehet engedélyezni hozzá,csak azt nem hogy az garanciavesztéssel jár-e esetleg
és hogy utána milyet kell hozzá venni mert van több típusszám is ,igaz a kinézet ugyanaz,csak a szín más...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz sityupityu #87949 üzenetére
A szoftvert csak sorban lehet felrakni a tv-re,azért nem dobja be.
Amikor én megvettem akkor frissített 2x és egymás után ment csak...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz LanyUs #88059 üzenetére
vedd meg a samut nyugodtan, felejtsd el az LG-t!
Én is a 2 márka között vacilláltam de most hogy már a Samsungot vettem ..tudom jól döntöttem.
A rokonok vettek elsőként lg-t mindentudót 190 ért,ez volt az alap... ámultam hú ez igen..ez kell.
most elmentem hozzá mondom mi ez a sz*r most hogy már van viszonyítási alapom...
A képe biztosan nem jobb hiába állítgattam fél órát nem adta a Samsungét...
de nem ez amiért felejtős az lg..mert a kép azért szép ott is,hazudnék ha azt mondanám hogy nem...
Ami viszont gagyi és feltűnt elsőre..a hangzás! olyan tompa erőtlen doboz hangja van hogy az valami borzalom....
de ami még rosszabb szerintem az a tetű lassú menü minden másodpercekbe telik..
elég hosszúakba, ...mondom ez téged nem idegesít??? ő ezt szokta meg....
el is jött hozzám megmutattam neki a Samsungot..elismerte a menü és a hang sokkal rosszabb nála nem vitásIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
A szervizmenüben a smart control is bekapcsolható? mert az jobban érdekelne mint a bt füles.
régebben kérdeztem ezt,de most látom többen állítják át a dolgokat...ez nem jár akkor garanciavesztéssel?
-
silvergod
őstag
válasz Flashget #89674 üzenetére
na ez jó hír, már csak egy smart távot kell vennem aprón.
akkor a smart controlt és a Bt fülest érdemes engedélyezni ...ezt le tudná írni valaki pontosan milyen pont/alpont alatt találom pontosan?
mert még elnyomok valamit a végén
azt meg nem szeretném...
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Ha hdd vagy pendrive-ról nézek filmet,annak a hangját hogyan lehet átvinni a házimozira?
mert scartal van kötve és a sima tv adás szól de ha róluk indítok filmet nincs hang.
-
silvergod
őstag
válasz samu2062 #90755 üzenetére
Tehát ha jól értem akkor lesz hang csak a házimozin ha optikai kábellel kötöm össze.
de az nincs rajta...tehát vennem kell egy házimozit amin van optikai bemenet..jól értettem?Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
-
silvergod
őstag
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Ha a tv hdmi arc csatlakozójàba és a házimozi hdmi bemenetet összedugom,akkor kell lennie hangnak? Mert kiválaszthato,hogy a házimozin legyen a hang de mégse szól..
KösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz Clever0 #91689 üzenetére
Igen sajnos a házimozi nem támogatja a HDMI ARC-ot csak a tv,így nem működik az átvitel sem.
csak az optikai kábel fogja megoldani...de még úton vanIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Sziasztok
Van akinek optikai kábelen megy a hang a tv-ből,a házimoziba?
Az érdekelne hogy érdemes venni minőségibb kábelt ebayről?mert van aminek OD 2.2 van irva ez kb 300ft,de az OD 5.0 vagy 6.0 jóval drágább,csak van-e jelentősége?
KösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz dethroner #92401 üzenetére
Annyi hogy az olcsó kábel, 2,2mm vastag a drágább az meg 5 vagy 6 mm és ezt már csúcsminőségnek írják
de lehet hogy csak átverés és vastag a külső de a belső szál meg ugyanolyan vékony..csak éppen 3x olyan drágaIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm venne tv-t max 150 ezer a keret,mi az ajánlható vétel ennyiért?
igazából nem adott meg se átmérőt se felbontást hogy milyen legyen..ahogy néztem 43J5500 vagy 40J6300 vagy 43JU6000 van ilyen áron
ezek közül melyik vagy esetleg más típus?
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Van egy 40H6200-m,most hogy lejárt a garancia,engedélyezni szeretném hozzá a szervíz menüből a smart control vezérlést,(táv van)mert úgy tudom lehetséges...megírná valaki hogy pontosan mit és hol állítsak hozzá? minden beállítást elveszt a tv? el lehet vele rontani teljesen,ha valamit nem jól nyomok esetleg?A Tv-n a 2015-s gyári szoftver van amivel vettem anno,érdemes frissítenem a legújabbra van jelentősége?
mert ezzel nincs problémám..
köszi[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz sandró60 #112252 üzenetére
ja próbáltam de mégse dobta ki amit kerestem...nem baj megcsináltam mindent videót néztem róla
engedélyeztem a távot meg a BT fülest is..nem volt bonyolult..
Azért nem csináltam én se előbb mert volt garancia,most meg lejárt...de ezzel a távval most imádom!
Most valami olcsó és jó Bt füles kellene hozzá...mert a kis ebayes fülest nem látja valamiért,pedig menüpont van..de nem talál semmit.
Próbálta valaki esetleg valami ebayes/alis fülessel amivel működik is?
köszi[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Van egy 40h6200 amin még a gyári több mint 2 éves szoftver van..kérdésem az lenne hogy érdemes lenne lefrissíteni a legfrissebb 2018 áprilisi verzióra? hoz ez esetleg valami újdonságot/javulást a rendszerbe? vagy ha esetleg rosszabb lett valami,akkor hagynám,mert most jól működik minden.
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
43" keresnék tv-t ,a Samsung 43Q60R QLED Smart néztem vagy a Samsung QE43Q60T .
megéri a 60T a +35eft többlet kiadást. jobb valamiben ?
mert én nem sok mindent találtam,sőt van olyan teszt ami a régebbi modellt jobbnak mondja...
mi a különbség a két típus között?
érdemes esetleg nem Qledest nézni ami olcsóbb vagy azok még rosszabb képet adnak? mert ahogy olvastam az olcsóbb qleddel nincsenek sokan kibékülve...
egy 40H6200-at váltana,az nekem teljesen megfelel,a QLED gondolom azért add olyan képet?
-
silvergod
őstag
válasz PuMbA #139965 üzenetére
miben időtállóbb Q60T? Akkor mondjuk egy Samsung UE43TU8502 még rosszabb képre mint a QLED? mert nekem az jobban tetszik a lábkialakítás miatt is.
-
silvergod
őstag
Köszi mindenkinek!
Vennék én nagyobbat de csak max a 43" fér el sajnos...Akkor ahogy néztem a specifikációkat vehetnék akár egy Samsung UE43TU8502-t is az legalább VA paneles és idei modellIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
nem tudja valaki véletlenül hogy a UE43TU8502 milyen paneles lehet?
mert néztem több helyen de még annyira új lehet ,nincs róla semmi...A másik kérdésem hogy valakinek van-e 43Q60R esetleg? megmérné a két csirkeláb közötti távolság mekkora? mert ahogy nézem lehet lelógna az állványról akkor az kilőve...
köszönömIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest