- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Borisz76 #159465 üzenetére
Éveken át pc-ről hdmi kábelen keresztül játszottam le a filmeket, volt telepítve samba.
De beleuntam és inkább egy kodi-s boxot használok filmezéshez. Most csak kíváncsi lennék pc-re telepített kodival ha elindítok valamit, azt vezeték nélkül ki tudom-e rakni. Azt hiszem ez 2024-ben nem egy világnézetet megdöntő ötlet.Igen, van Screen mirror, de az csak mobilezközt enged csatlakozni. Win 11 nem lát vezetéknélküli kijelzőt.
-
dethroner
veterán
Hali!
Van egy H6400-as tévém. Van lehetőség arra, hogy pc képernyőt wifin kirakjam a tévére? -
dethroner
veterán
Hali!
Van egy régi H szériás tévém. Van arra lehetőség, hogy áramszünet után ha visszajön az delej, akkor ne kapcsoljon be a tévé? -
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #147591 üzenetére
Egy ilyen horgolt terítőre igényt tartanék
wallace 234 Konyhai zenehallgatós telefonon van youtube vanced és a hozzá való yt music is
Csak azért nem vennék yt musicot, hogy a reklámokat elhagyja. Akkor inkább az amlogic tv boxra próbálok valami yt megoldást tenni.
De amúgy ez az árukapcsolás is remek, mintha azt mondák hogy kapsz egy Ferrarit 1 milláért, ha előtte veszel egy Suzukit 80 misiért -
dethroner
veterán
válasz
wallace 234 #147585 üzenetére
De minek nekem youtube music?
-
dethroner
veterán
válasz
wallace 234 #147583 üzenetére
Az túl egyszerű, valami kreatív megoldást preferálnék
-
dethroner
veterán
Az ellen mit lehet csinálni, hogy a tévé youtube appot használva ne legyen sok videóban 2-3 percenkét reklám?
-
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #147332 üzenetére
Akkor még egyszer
Tévére csatlakoztatva egy bt. hangszóró, de ilyenkor ugye nem lehet a tévé távkapcsolóval szabályozni a hangerőt, mindig oda kell menni a hangszóróhoz és a saját gombjait nyomkodni (vagy odarakom magam mellé a kanapéra
). Tehát arra kéne valami használható megoldás, hogy a tévé kapcsolójával lehessen a kimenő bt. hangerőt szabályozni.
-
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #147311 üzenetére
A csatlakoztatott bt. hangszórón van lehetőség szabályozni, de kényelmesebb lenne ha ezt a tévé távszabályzón lehetne megtenni. Ahogy pl egy telefonra csatlakoztatott bt. eszköz hangerejét is lehet szabályozni a telefon hangerő gombjaival. Gondolom nem lenne megvalósíthatatlan
-
dethroner
veterán
Lehet valami módon szabályozni a tévé által kiadott bt hangerőt a távirányítóval?
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz
PuMbA #137437 üzenetére
Nem lehet hogy nem is pdwd a leginkább a hunyó ebben a helyzetben, hanem sokkal inkább valami vga driver beállítás?
Régen amikor még MPC HC-val játszottam le filmeket a tévén, akkor volt valami, hogy üzemmódokat kellett bekapcsolni, aktiválni, most nem emlékszem, de vagy a lejátszóban, vagy a windows-ban és attól kezdve jó lett. Most ezt valahol meg tudom csinálni hogy működjön? -
dethroner
veterán
Hello!
Amióta W10-re áttéretem most először próbálok pc-ről a tévére kiterjesztve filmet lejátszani powerDVD-vel és röcög a kép. Ha monitoron játszom le minden oké, de tévén mintha nem menne a 24p lejátszás. Van aki vágja ezt a dolgot hol lehet w10-ben beállítani? -
dethroner
veterán
válasz
spilbi #126180 üzenetére
Bármilyen cél szentesíti az estközt, szóval ha valamely szláv országra állítás eredményt hozhat, érdemes lenne kipróbálni. A szolgáltatóból is végig kéne zongorázni mindet, hátha. Nem tudom, van-e olyan lehetőség hogy nem adsz meg egyáltalán szolgáltatót? És még valami, találsz olyan menüt, hogy Kábeles keresési opciók?
Nálam itt lehetne megadni kézi keresésnél, hogy mi legyen a keresés kezdő és végfrekvencia. -
dethroner
veterán
Hali!
Rég jártam felétek. Honlapon fent van egy szoftver, 2890.2 erről van valami infó, mi változást hoz? -
dethroner
veterán
Üdv Urak!
Nagyon rég jártam felétek, de most egy szeretnék kérdezni valamit. Mureték tányéros digit használnak smart kártyával samu tévével. Nemrégiben volt egy csatornalista módosulás a diginél és azóta pár csatorna nem jön. Próbáltuk kézzel lekeresni azokat a frekvenciákat, de nem talált semmit, szóval továbbra is hiányoznak csatornák. Digis topikban valaki LG tévén megcsinálta a keresést és a lementett listát fel lehet tölteni más LG tévére is. Samura azonban nem lehet, mivel az LG TTL fájt hoz létre, a Samu meg SCM-et. Na, de hogy a kérdésre is rátérjek, van a chansort nevű program, amivel ha megnyitom a műholdas csatilistát, ott van minden adat a csatornákról. Bele lehet ebben a listába akár ezzel a programmal, akár másvalamivel úgy piszkálni, hogy a nem működő csatorna adatait átszerkesszem? -
dethroner
veterán
válasz
Gyb001 #114606 üzenetére
Én a BH60 -at használom, és hibátlan. Mondjuk a videó felhívja rá a figyelmet hogy a hangerő gombokat erősen kell nyomni, de ez marhaság. Érintő gombok, de nem az érintés pillanatában reagál, hanem ha kb 1mp-ig rajta tartod az ujjad. Szóval ennyi pénzért nagyon jó szerintem. És a lényeg, hogy nem tapasztalok csúszást
-
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Ha valamivel nem vagy tisztában, inkább ne adj másnak tanácsot! Nem vonom kétségbe hogy a szándékod jó, de ezzel megtévesztesz olyat, aki tanácsért jön, és mindent elhisz amit itt olvas. Digitalko-val nekem is megvolt a magam kalandja samsung tv ügyben, vissza lehet olvasni. És az általam ajánlott M5522 semmivel nem drágább, sőt, mint látható pont hogy olcsóbb
Pedig csak annyi különbség van köztük, hogy az 5502-höz a pár gombos távkapcsoló jár és fekete színű a képernyő keret, míg az 5522-höz a hagyományos sok gombos kapcsoló van és szürke a keret. Minden másban tökéletesen megegyeznek a specifikációk alapján.
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz
sityupityu #114108 üzenetére
Ó, hát a szamszung már évek óta gyárt nem hagyományos lcd-t is. Pl Suhádé lcd, meg kúhádé lcd. Szerintem eljön még a brutálhádé lcd, meg a töktuti lcd megnevezés is. Meg hát a pr-ban oly hatalmas márka előtt végtelen a lehetőségek tárháza
-
dethroner
veterán
válasz
FollowTheORI #114038 üzenetére
Pedig moziban a legdurvább, nagy vásznon kiszúrja a szemed a kamra oldalazó mozgása közben
-
dethroner
veterán
válasz
Intel fan11 #114000 üzenetére
Nekem is volt külső vinyó, ami így működött. Amikor nem volt adatforgalom rajta, akkor leállította a lemezeket. Szerintem ezt a vinyó fw kapcsolgatja ki és be. Lehet a HDD-s topikban kéne érdeklődnöd.
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz
s7evcsenko #113951 üzenetére
Na, mégiscsak sikerült?
-
dethroner
veterán
válasz
daty5 #113923 üzenetére
Most komolyan, Te tényleg a saját magad ellensége vagy? Azért hogy megspórolj pár tízezret, kockára tennél több mint két kilót? Ha egy normál webshop lenne, aminél nincs ennyi riasztó jel, az itteniek többsége azt mondaná lehet tenni egy próbát. De így, hogy se cégbejegyzés, se a tv tartozéka nincs meg és egy másikból veszik el? Plusz bemutató darab, tehát ki tudja hány ezer üzemóra van benne, nyomkodta, piszkálta minden ökör aki arra járt. Sőt, mondok jobbat, a weboldalukon lévő tévék nagy rész mellé írják: A TV működik, de hibás.
Úgy van ez, ahogy gyeniko írja, valahonnan összekukázzák a gariban visszaküldött darabokat
-
dethroner
veterán
válasz
mollly #113868 üzenetére
Egy próbát megérhet amit írok. A képen látszik pl a film café 55-ös csatornán van. Nyomsz rajta egy jobb egér gombot->move to->new position->53. Ha bejön, akkor ott lesz, csak át lesz húzva, ekkor az előtte lévő kis négyzetbe pipát teszel. Nem állítom biztosra hogy bejön, egy próbát megérhet.
-
dethroner
veterán
válasz
mediumgecso #113697 üzenetére
Itt a megoldás neked is [link]
-
dethroner
veterán
válasz
s7evcsenko #113681 üzenetére
Azt írod a H6400 sem tud nálad bt-t, így egyértelmű innentől hogy user hiba van. H6400 van nekem is és én is pár hete vettem fejhallgatót hozzá és kapcsoltam be a szerviz menüben a bt-t.
ezt és ezt nézd meg figyelmesen és csináld utána. Ha a J5100-ban be lehet kapcsolni, akkor szerintem a KU6-ban is. -
dethroner
veterán
válasz
s7evcsenko #113656 üzenetére
A hozzászólásod elején az szerepel hogy sony tv-t akarsz összehozni a bt fejhallgatóval. Azt hiszem ez esetben érdemesebb lenne a sony topikban érdeklődni.
-
dethroner
veterán
válasz
s7evcsenko #113649 üzenetére
Azt kérdeztem hogy a telefont tudod-e a fejhallgatóval párosítani?
És milyen tévéről van szó? Korábban több típust is felsoroltál, többek közt H6400-at, hogy ezt sem sikerül csatlakoztatni. Azt csak szerviz menü után tudod. -
dethroner
veterán
válasz
s7evcsenko #113644 üzenetére
A fejhallgatót látja a tévé? Telefonhoz hozzá tudod párosítani?
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz
stigma #113301 üzenetére
Ha adott a hely és nem fér be nagyobb, akkor nincs miről beszélni. Viszont ha jók az oldal értesülései, akkor ez egy 60Hz-s tévé, prémium áron
Ami viszont érdekes, hogy az UE kezdetű, vagyis hivatalos kereskedőn keresztül beszerezhető, ide szánt készülékek ilyen balkáni kategória, ugyan ez a tévé UN betűjellel 120Hz . -
-
dethroner
veterán
válasz
fungeld #113257 üzenetére
Hány évesek a nagyszüleid, milyen a látásuk szerinted, milyen távolságból és milyen fényviszonyok mellett néznek tévét, milyen forrás, szolgáltató és hasonló dolgokat jó lenne azért tudni.
Nem a felbontás miatt ajánlják az UHD-t, hanem mert a FHD nagyon le van építve a gyártók által. -
dethroner
veterán
válasz
Antonio #113254 üzenetére
Nincs itt semmi rejtély és semmi félrevezetés.
Egyrészt tudtommal sehol nem mond olyat a gyártó hogy ilyen, vagy olyan típusú panel van a készülékben. Felbontás, kontraszt meg egyéb infókat közöl, panel típust soha. Ezért erre nincs hivatkozási alapja a reklamációnak. Ha egyértelműen hibás, akkor lehet jelezni, de az nem hiba hogy én VA panelt akarok és ebben IPS van. Amúgy meg nem szentírás az oldal, ez is tévedhet, de itt érthetően le van írva, IPS. Csak tájékozódni kellene vásárlás előtt. Vásárlás után is könnyedén megállapítható a panel típus, a videón 0.33-tól látható módon.
De a fórumtárs nem a panel típusával nincs kibékülve, hanem a bevilágítás mértékével. -
dethroner
veterán
válasz
gonczip #113235 üzenetére
Nem gyenge a bevilágítás, de véleményem szerint az is sokat dob rajta, hogy IPS panelt világít meg a led. Vagyis még szarabbá teszi. Tégy egy szívességet magadnak, fényképezd le nappal, erős fényben is ugyanígy és a kis szíved rögtön megnyugszik, mert sokkal kevésbé lesz durva
-
dethroner
veterán
válasz
Kicsimix #113148 üzenetére
Legyen szerencséd hozzá, de amíg ilyen jogszabály ellenes kitételek szerepelnek egy üzlet jótállási feltételei között, én nagyon bizalmatlan lennék
A meghibásodott és javíthatatlannak bizonyult készüléket értékegyeztetéssel hasonló tulajdonságú készülékre cseréljük le.
A vételárat csak abban az esetben fizetjük vissza, ha nem tudunk Önnek azonos értékű, minőségű és tulajdonságokkal rendelkező készüléket adni. -
dethroner
veterán
válasz
Csocsesz75 #112853 üzenetére
Nem szomorkodni kell, hanem pénzt gyűjtögetni és odaadni a samsungnak egy újabb tévéért. Azok állítólag már tudják a FHD-ban is a youtube-ot, sőt, arra is volt célzás hogy talán már UH-ben is elérhető.
-
dethroner
veterán
válasz
Csocsesz75 #112851 üzenetére
Nem lehet, samsung H6 sorozat ennyit tud, fejlesztői döntés. Az egész smart felület 720p, ezzel kell megelégedned.
-
-
dethroner
veterán
válasz
Boxi88 #112841 üzenetére
Dehogynem. Flashget úgy fogalmazott, hogy:
Samsung legnagyobb szerencseje, hogy az LG, IPS panellel szereli a teveit,
és
ha VA panelt gyartananak lehet mar reg lemostak volna a samut a porondrolEhhez képest jössz egy olyan hírrel, hogy a samsung az LG-től fog venni IPS panelt. Akkor miféle előnye úszik el a samsungnak? Az LG továbbra sem fog VA panelt gyártani és az ips panellal szerelt samsungokat ugyanúgy meg fogják venni, mert a vevők döntő többsége azt sem tudja mi az hogy panel típus. Ők csak tévé típust ismernek, és abból csak a samsungot szabad venni, mert az a jó
-
dethroner
veterán
válasz
PuMbA #112816 üzenetére
Pár tízezer a különbség a két tévé között (55M5502 190K, 55MU6102 240K), de ahogy nézem az MU ips panellel van. Szóval szerintem nem javaslom neki. Meg amit láttam lényegi különbségnek a felbontáson kívül a FHD 800PQI, az UHD 1300PQI. Ez észrevehető, vagy tökmindegy, mert mindkettő 60Hz?
Ha az 55MU6102 kiesik mert ips, akkor van valami, ami jobb mit az M5502, nagyjából hasonló értékben? Nem ragaszkodik az UHD-hoz, sőt, igazából feleslegesnek tartja, bőven ellene az FHD-val, csak szeretnék neki olyat javasolni, amit akár én is szívesen néznék. Esetleg más márka, sony vagy pana van ilyen értékben VA és esetleg 120Hz-es panellal? -
dethroner
veterán
Haver kiszemelte az 55M5502 típust. Cél filmnézés pc-ről és monitornak is használná szerintem. Megéri ez, vagy jobb vétel is van?
-
dethroner
veterán
válasz
paraszt2 #112783 üzenetére
Akármennyire szereted a VLC-t, én benéznék a helyedben ebbe a topikba és megcsinálnám a beállításokat úgy, ahogy az összefoglalóban van. Közben pedig kérdezgetnék a topiklakóktól ötleteket. Nekem is ők segítettek annak idején belőni a pc-t filmlejátszásra. A vga-d nincs jól beállítva, ez a meggyőződésem.
-
dethroner
veterán
válasz
nagysandor79 #112780 üzenetére
Nem kell fosni, már 6 telefont vettem kínából, ezek a legnagyobb értékű rendeléseim, de szinte néhány hetente rendelek valamit, még sose volt semmivel gondom. És magam is egy ilyen S905-ös boxot használok a tévéhez, pedig az enyém H sorozatú, még működne rajta a youtube.
-
dethroner
veterán
válasz
nagysandor79 #112778 üzenetére
Ennek a töredékéért is kapsz már használható eszközt, igaz, többnyire külföldi rendelésből. Ha nem riadsz meg ettől, akkor itt nézelődj és kérdezz. Biztosan tudnak neked segíteni
-
dethroner
veterán
válasz
Segal #112753 üzenetére
Miért állítanád 60Hz főlé? Nekem is 3D képes a tévém, én is pc-ről tolom a 3D iso-t a tévére, nincs abban a 60Hz-ben semmi kivetnivaló. Sőt, a lejátszó program szerintem van olyan intelligens, hogy lejátszáskor átkapcsolja a vga drivert 24Hz-re, hiszen ezen a frekvencián rögzítették a filmet.
-
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #112550 üzenetére
Mindegy, úgyis nagyon ritkán fogom használni, kibírom azt a plusz 3 kattintást, amivel a már párosított eszközt be kell kapcsolni. A minősége nagyon jó, a legolcsóbb amit üzletben idehaza láttam, nem reklámozni akarom sem a terméket sem a boltot, de ha már a Wuf és a Tesco meg volt említve, szerintem ez is megérdemli. Szóval jó 5500 magyar forint az Edigitálban
-
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #112548 üzenetére
Igen, beüzemeltem. Csak próbálgatom inkább még. Amikor működik, akkor nagyon jó, árához képest nagyon korrekten szól, zene is jól szól rajta és teljesen szinkronban van a tévével. Viszont azt nem értem, amikor a telefonnal összepárosítom, akkor minden alkalommal amikor a telefonon elindítom a bt-t, azonnal átveszi a hangot és egyből elindul a zenelejátszó, szól a fejhallgató. De ha telóról leválasztom és a tévével párosítom, akkor jól működik, de amint kikapcsolom a fejhallgatót vagy a tévében a hangkimenetnél a bt fejhallgatót kikapcsolom, akkor macerás feléleszteni a kapcsolatot. Nem elég a fejhallgatót bekapcsolni és a hangkimenetet bt fejhallgatóra váltani, be kell menni a bluetooth fejhallgatók menürészbe és rá kell kapcsolni újra a tévére. Mutatja hogy párosítva van, de amíg nem kattintok rá újra, addig nem küldi ki a hangot. Ez így normális, mindenkinél, minden fejhallgató így működik a tévével?
Picit hosszú és macerás írás, de azért remélem érthető mit akartam írni -
dethroner
veterán
Kéne egy kis help uraim.
Beléptem a szerviz menübe, megtaláltam a bt menü részt, de mi a francot kell csinálni hogy off-ról on-ra váltson? Hiába nyomkodom bőszen az entert, semmi nem történik. -
dethroner
veterán
válasz
Secretknight #112422 üzenetére
Tudod, van egy remek mondás a hozzászólásodra válaszként.
Mindenki a saját szintjén nyomorog -
dethroner
veterán
válasz
hozelujiz #112413 üzenetére
Szerintem már sok hozzászólást kaptál, amiből sejtheted hogy amit most nézel az egy nagyon jó ár/érték arányú késszülék. Magam is pont ilyet használok és ha nem lenne egy nagyon picit zavaró bevilágítás, akkor eszembe nem jutna soha hogy másik típust vegyek. Max nagyobbat
Az meg hogy ilyen méretben nagyobb felbontás kell, egy hülyeség. Én 2,5 méterről nézem és pixeleket legfeljebb akkor látok, ha odamegyek a mozgatható falikarhoz és előrébb vonszolom a tévét. Szóval nem kell fosni a FHD felbontástól sem nagy méretben, de sajnos jó minőségű FHD tévét már senki nem gyárt, vagy használt vásárlás, vagy bóvli minőség jöhetne számításba. Vagy ugye UHD, amiből ha szintén jó minőséget akarsz, akkor zsebbe kell nyúlni. Mert hiába játszod l a filmet külső médiaplayer-el, akkor sem lesz tökéletes az eredmény, ha nem tudsz a tévén MP-t állítani, ahogy belefutottak már itt a J6240-es ilyen hibájába. Szóval nem bűvöljön el a nagy mért és a jó ár, a lényeg nem látszik. A panel és a képfeldolgozó elektronika a lényeg. És azt nem dobálják be mindenféle szar középszer tévébe
-
dethroner
veterán
válasz
hozelujiz #112401 üzenetére
A 65 colt még megértem hogy vágysz rá, de ha már megjegyzed hogy nem tudod szükséged lehet-e a HDR-re, akkor megkérdezem miből gondolod hogy az UHD-ra szükséged van?
Ledobnál egy klasszikusan jó tévét azért, hogy legyen egy nagyobb, de jó eséllyel rosszabb mozgásmegjelenítésre képes? -
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Mindenkire most jött rá a bluetooth fejhallgató párosítás
Elvileg nekem is ma hozza majd a futár a rendelt fejhallgatót, utána majd reszkető kézzel belépek a szerviz menübe és engedélyezem. Persze, előtte megnézek vagy 10 youtube videót hogyan kell, nehogy brikettáljam a tévét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest