- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van egy UE40H6400-as tévém. Gondolkozok egy PlayStation 5 beszerzésén. Próbálta már valaki PS5-tel? A tv tudja a Full HD 120Hz-et a PS5-tel? Hdmi 1.4-es bemenet van a tévén, 1.4-es HDMI kábelem van hozzá.
-
-
Sziasztok. Egy UE40H6400 típusú tévém van, aminek a cseréjén gondolkozok. Kaptam hozzá a normál gombos távirányító mellett egy ilyet is:
Kérdésem az lenne, hogy ez kompatibilis lenne az újabb Samsung tévékkel? Mert megszoktam, hogy mozgásérzékelős. Samsung Q60R vagy Q60T tévéken gondolkozom jelenleg.
-
Sziasztok. Gyerekkoromban volt egy Atari 2600 klón videojáték konzolom (Rambo tv game). Meg a kacatok mélyèn van valahol egy Nintendo (NES) szerű konzolom is. Ezek règen RF kábelen vittèk át a képet. Egy Samsung UE40H6400-as tévém van. Az antenna kábel helyére dugva képes lenne megjeleníteni a konzolok kèpét? Vagy kellene valami átalakító/dekóder?
-
válasz
Fr3eWar
üzenetére
Hello! Birtokomba került egy ac-s router és pontot tehetek az Samsung H6400 tévé wifi mizériájára. Tudja az ac wifit? Van benne ac antenna? Nem és nincs.
Csak a kétsávos n-es wifit tudja, ami 2,4/5GHz-en megy. 5GHz ac only módban látja a hálózatot, de nem csatlakozik.
-
válasz
belashx
üzenetére
Sziaszok. Anno egy fórumtárs kérdezte, hogy milyen wifi van a H6400-as tévékben. 802.11 n, ac? A fórumban azt láttam, hogy n-es wifin kétsávost is tud fogni (2,4/5 GHz).
Nem tudom kapott-e választ, pár oldalt átgörgetve a fórumon, nem látom.
Felteszem ismét a kérdést, képes ac-s wifit fogni a tévé? Nekem UE40H6400-asom van, jelenleg egy n-es wifit tudó ASUS router társaságában, de tervben van egy AC-s wifis router és ezért érdekelne.
Előre is kösz a segítséget.
-
Hello! Egy Samsung 40 colos H6400-as tévém van. Egy fura ötleten gondolkozok. Vajon egy külső dvd író/olvasót ha a TV USB portjába kötök, akkor felismeri? Mit kezd vele? Ki lehet vele váltani pl egy asztali dvd lejátszót? Vagy ez nem fog működni? Próbálta már valaki, esetleg ha van otthon külső dvd írója ki tudná próbálni?
Előre is köszi a segítséget.
-
válasz
lightblue
üzenetére
Digitalkonál én se veszek tvt többet. Elromlott az okos távirányító, a gari nekem se volt lepecsételve. Postán kellett felküldenem nekik, emiatt kb 2 hónapig nem tudtam intézni a távirányító garit. 1 év bolti garit adtak. Azt írták gyári magyar gari lesz, pedig tuti szar szürkeimportos terméket adtak el, ami után tuti nem adóztak... Igaz eddig más bajom nincs a tv-vel, de máskor inkább kifizetem a felárat a sima gyári magyar gari ennyit megér.
-
válasz
Mikeee89
üzenetére
Rá tudtam tenni végül a Twitch-et a H6400-ra, de mivel régen frissítették, nem működik benne a keresés és így semmit se ér a Twitch app. Állítólag tizen-es tv-kre is van.
Ezt raktam rá, kellett egy apache servert (xampp) rakni a gépre és a zip-et és a widgestlist-et rátenni (a widgeslitsben át kell írni a saját pc ipjére): [link]
Ez a tizen rendszeres (2015-2017) tévékre való: [link]
Ha valakinek segítség kell hogyan kell ezeket a Twitch appokat telepíteni a tévére, írjon privit!!!
-
A twitch appot rá tudta valaki tenni a Hxxxx szériájú tvre? Githubon láttam egy módszert de nem működik. Vagy pendriveról hogy lehet appot telepíteni? H6400am van.
-
Hello. A Samsung H6400-hoz kaptam egy kódolt adásokhoz való kártyaolvasót gyárilag. Akinek olyan tv van biztos tudja miről van szó. Nos abba kell conax modul is, vagy elég csak a kártya hozzá? Mert jövő héten a kábelszolgáltatómnál előfizetek néhány kódolt HD adásra és ahhoz kéne.
-
válasz
PuMbA
üzenetére
Kár, hogy ennyire tolja a Samsung a 4k szekerét. Ok a felső kategóriás 7xxx, 8xxx széria tuti jó lehet, de azért kéne egy h6400, j6200 szintű FHD tv is a kínálatba. Remélem a jövő évi szériára észbekapnak és csinálnak ilyet is. Mert a sok olcsó alsó kategóriás 4k tv fabatkát se ér, szar mozgásfelbontás, 50/60 Hz, stb...
-
A samsung h6400ashoz való smart távot hol lehet kapni? Mert próbáltam keresni a típusára, de nem találtam.
-
Menü/terméktámogatás/öndiagnosztika/jelinformáció
Itt látható az adás jelerőssège.
-
A samsung 3D tv tudja a dual playt? Hogy külőnböző képet ad a két szemüvegnek? Pl osztott képernyős játéknál mindenki a saját látja. A h6400 képes ilyenre?
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ez csak a mindigtvhez jó, ha kábeltvd van akkor nézz másikat!
-
Ma láttam közelről egy Samsung UE32J5100-ast. Hozzáteszem alapbeállításon. Egy kicsit túl nagy volt a fényerő, meg nekem enyhén kékesnek tűnt a képe, de nem volt vállalhatatlan. HDMI kábellel használtuk Xbox 360-al, a GTA 5 meg a Mortal Kombat X ment rajta. Kb 1,5 méterről néztük, egész jó képet adott, részletes volt, nem volt pixeles.
Nem game módban ment tudtommal, de az említett 2 játékban nem nagyon vettem észre input lagot. Filmet nem volt időm kipróbálni rajta, de úgy gondolom, hogy akinek vékonyabb a pénztárcája, játékra tökéletesen megteszi. Egy kicsit állítgatva, pl az összefoglalóban lévő beállítások lehet még jobb lenne. M4 sport ment rajta HD-be, az is egész jónak tűnt.
Ha komolyabb tévé kell valakinek, akkor csakis J6200 vagy H6400 ha Full HD a cél, ezek alá nem érdemes adni.
-
Bolti garis tvre milyen garanciakiterjesztés lehetséges?
-
Kedves Ügyfeleink!
A Smart Hub szerver újra zökkenőmentesen működik, szöuli és szuvoni kollégáink megoldották a Samsung H- és J szériás televízióknál délután tapasztalt problémát. Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget! Az esti meccsekhez jó szurkolást kívánunk!via Samsung Magyarország Facebook
-
Szintén zenész. A a beállításokban a hálózat részen lekapcsolódtam a wifiről. Remélem megoldja a gondot.
-
válasz
blessbygod
üzenetére
Ha jól tudom a .cm kezdetű kis fájl tárolja a lejátszási adatokat meg a fájlok adatait. Ez létrejön akkor mikor pendriveról vagy vinyóról lejátszol vmit. Ezt próbáld meg törölni számítógéppel és lehet megszűnik a gondod.
-
Azt látom a Játék mód kikapcsol ha kiterjesztem a képernyőt. Meg ha nem HDMI PC módban van a bemenet, akkor nincs teljesen középen a kép, pl az asztal sarka kilóg... HDMI PC módban viszont nem lehet aktiválni a Játék módot.
A kép miért nincs középen sima HDMI módban? Hogy lehet helyrehozni?
-
Hello! Csináltam egy Samsung H6400 input lag tesztet. Akit érdekel, ide kattintva elolvashatja a Logout-on 50ms...
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Tesómnak h6200-as van, nagyon jó képe van, és a smart része is egész tűrhető. Tudja a 3D-t csak szemüveget alapból nem adnak hozzá. A H szériából az egyik legjobban ajánlott modell, mert jó áron van és nagyon jó minőségű kijelzője van. Nagytesója a H6400, ahhoz van 3D szemüveg (nekem ilyen van). Van összehasonlítási alapom a h6200 és a h6400 között, de nincs szinte semmi lényeges különbség. Árban is kb egy szinten vannak. Bármelyiket is veszed, nem jársz vele rosszul. Persze csak ha nem kell 4K felbontású tv.
Ahogy mások is írták, a J6200 is ajánlott, újabb kivitel, de minőségben kb egyforma a H6xxx szériával.
-
-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nekem sem működik a ki/be kapcsolás csak úgy ahogy írod...
-
válasz
amperallat
üzenetére
Nekem 40esben van csak jókat tudok mondani róla. Érdemes beruháznod rá, sokunknak van h6400 a fórumon és nem sok panasz van rá. A 4k-ra még megéri várni, jobb választás egy kiforrott full HD tv.
-
Nekem n wifin simán mennek a fhd filmek, 50 mbites netből kb 40-et tud a tv. A régi router csak b,g wifit tudott az már kevés volt. Egy szoba távolság és majdnem közvetlen rálatás van a két eszköz között.
-
-
Üdv! Voltam már 3D-s moziban, ott sokkal nagyobb az élmény, jobban "kijön" a képből a film mint pl a tévémen (ue40h6400). Eddig még csak hsbs mkv-ket néztem, bluray lejátszóval BD filmek esetén nagyobb a térérzet? Mert jelenleg kb csak a mélységélesség nagyobb, azaz jobban érzékelem a távolságokat, de a tévéből nem jön ki a kép, mint pl moziban, amikor szinte az orrom előtt voltak a repülő részecskék, stb.
Vagy esetleg jobb fajta szemüveg is javíthat a 3D hatáson? Jelenleg a tévéhez adott gyári szemüveget próbáltam.
-
Hello! Állítgattam a tévémet és a képmódok közül a természetest is megnéztem. Valahogy élénkebbek úgy a színek, mint a normál esetén, mert a normálnál mintha valami sárgás árnyalata lenne. Érdemes azt használni, vagy az már túl távol van a valóságtól?
-
válasz
attamero81
üzenetére
Ezt nem tudtam
-
válasz
vilmaboy
üzenetére
A youtube alkalmazásban meg kell jelennie egy wifi szerű jelnek a lejátszó felületén mikor megy a telefonodon a videó. Arra menj rá, és várj max 1-2 percet míg megjelenik a listában a tévéd. Elfogadod és máris kész. Néha pár másodperc az egész, van mikor fél-egy perc. Legalábbis nekem ez a tapasztalat.
-
válasz
prosectura
üzenetére
Talán a fel vagy le nyíl, (okos távirányítón a tapipad fel/le) megnyomására előjön a billentyűzet a youtube-ban. Amikor én nekem is új volt a tv, eltelt pár hét mire rájöttem.

-
Hello. Nektek is csinál olyat az okos távirányító, hogy eltünik a mutató pötty? Ha kiveszem az elemeket a távirányítóból és visszateszem, megjavul. Tv kikapcsolás, távkapcs újrapárosítás nem segít. Kb 1-2 hetente 1x fordul elő. A gyári elemeket használom. Samsung ue40h6400-ról van szó.
-
Valakinek van tapasztalata ezekkel a biztosítós garancia kiterjesztéssel? Érdemes ezzel foglalkozni? Ha nem a magyar samsung hozta forgalomba a tévét, lehet rá valamilyen módon gyári kiterjesztést venni? A my.samsung.com azt írja nem, de hátha van valami kiskapu.
Úgy tudom van olyan fórumtag aki jártas ebben, csak a nickjére nem emlékszek.
igen sajnos a digitalko.hu mint utólag kiderült, csak egy éves EU samsung garit ad, nem lehet rá alapból +1 évet igénybevenni, mert a szériaszáma alapján felismeri a my.samsung.com (samsung ue40h6400)
-
Én borotválkozási arcszeszt használok a billentyűzethez meg az egérhez. A monitort csak mikroszálas kendővel törlöm. Meg van alkoholmentes monitor tisztító spray is azt is használom néha. A spayt a kikapcsolt monitorra aztán papìrzsepivel szárazra törlöm. Ha ennyien óva intenek minket az ablaktisztítótól akkor tuti nem csak viccből riogatnak...
Ui: a rovaroldós ablakmosó nyári. A téli a fagyálló miatt téli, nem az alkohol miatt..
-
válasz
HagaNRG
üzenetére
Ha belépsz a szervíz menübe, nekem az svc ponton belül az info résznél írja. De vigyázz ne állíts el semmit, inkább a le-fel gombokat meg max a vissza/enter párost használd, az oldalra gombokat ne. Nekem panel display time-nál írja le az üzemidőt. Ha megnézted, kapcsold ki a tévét és állítsd vissza a képbeállításokat.
Egy átlagos tévé panelje kb hány órára van tervezve?
-
A Samsung H szériás tévéknél van valami lehetőség a felvett adások dekódolására? UFS Explorerrel már rá tudtam menteni a gépre az srf fájlt, de a drm decrypt és a destroi nem működik.
A drm decrypt valami kulccsal problémázik, a destroi meg megcsinálja a ts fájlt, csak nem nyitja meg a lejátszó a gépen. Se a vlc, se a windows media player.
Próbáltam vmware-el linux alól de ott meg virtualban nem működik a linux rendesen nem működik a synapse vagy mi amin programokat lehetne rátelepíteni.
Előre is köszi a segítséget!
-
-
Én is optikai kábelt használok az erősítőhöz és megfelelő tartalomnál van 5.1-es hang. Filmeknél meg pl néhány tv csatornánál. De a legtöbb tv csatorna csak sztereo. A hangbeállításoknál a további beállítások pontnál az audioformátumot állítgasd, van amikor nem dolbyra van állítva.
Ui: nekem samsung h6400 van de tuti neked is van ilyesmi beállítás.
A hangkimenet át van állítva?
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Itt konkrétan arra is gondolok, hogy sokaknak a téma összefoglalóban lévő beállítások nem tetszenek, fakók a színek, stb, elég visszaolvasni, nade ez már off, befejeztem...
-
Ilyesmit anno én is kérdeztem felhomályosítottak.
1). Minden kijelző más, a gyári beállítások esetén a film módot egy kalibrálthoz közeli beállításként csinálják meg, kiindulási alapnak
2). Mivel kalibrálni nem két perc, gondolom egyik cégnek (samsung, lg, stb) sincs ideje/kedve a gyártósorról lejött összes tévét kalibrálni, vagy ha lenne tuti meglátszana az árban
3). Ahány ember, annyi féle "ízlés" lehet valakinek a kalibrált kép nem tetszik, úgyis átállítaná, akkor meg minek töltsék vele az időt
4). Azt hallottam, azért a drágább fél millió Ft feletti tévék jobban be vannak állítva, gondolom a drágább jobb alapon, vedd meg azt, ha kalibrált képet akarsz

5). Azért sokaknak az alapbeállítás is megfelel, kalibrálni annak érdemes aki tényleg ki is használja, pl filmes szakember vagy grafikus
6). Egy kis állítgatással tuti mindenki el tudja érni a számára tetsző képet és ennyi elég is neki
Én csak azokat foglaltam össze amit sokaktól olvastam itt, ha valahol tévedek majd kiegészítenek/kijavítanak...
Na remélem tudtam segíteni

-
Hello. Kicsit alacsony a dvb-c jelerősség 50-55 között. Emiatt a tv adások hd csatornákon is picit homályosak. A médialejátszóról teljesen éles a kép. Ez valami garanciális hiba lehet, vagy a tv adás gyenge jelerőssége miatt lehet? A beállítások nagy része a témaösszefoglaló szerinti. Valamit állítanom kell még vagy szóljak a kábeltévéseknek?
-
-
Hello. UE40H6400-asom van. Kikapcsoltam a din kontrasztot, a fényerő mozgáshoz opciót. Az eco érzékelőt és az energiagazdálkodást is. Nagyon sötét jeleneteknél még mindig váltakozik a fényerő néha. Pl ugyanaz a jelenet először sötétebb, majd picit kivilágosodik. Mit lehet/ kell még kikapcsolni?
-
Az öndiagnisztikánál (h6400) a jelinformációnál a jelerősség 50 a jelminőség 100 dvb-c esetén. Ez jó vagy rossz?
-
Köszi a választ. Az un szériás amcsi tvknél láttam menetes koax bemenetet. Azért nem tudtam.
-
A h6400 antenna csatlakozója menetes vagy csak sima mint a régi crt tévéknél?
-
Miskolc környékén ismer valaki olyan embert aki tud kijelzőt kalibrálni?
-
-
válasz
Isti27
üzenetére
Az Eu-ba szánt változatokon a Tizen van. Az amerikai változatokon van a sima, ahogy az rtings.com-on lehet olvasni.
laja80: Nézz szét az árukeresőn ([link]) az extreme digital, a media markt, az euronics és a digitalko, market world gyártói magyar garanciát ad, a többi boltit. A két garancia közti különbséget láthatod itt a fórumösszefoglalóban.
-
Csak akkor azt nem értem, hogy pl egy ilyen nagy cég mint a samsung miért nem tud egy olyan alapbeállítást adni a tévének, ami közelít a kalibrálthoz? Ok minden tévé panelje, képe más egy kicsit. De egy majdnem tökéletes beállítást ki tudnának kísérletezni és onnantól így állítanák be a tévé alapértékeit.
Vagy akkor elszegényednének a kalibrálócégek?
-
Imi1981
Ha küldik az értesítést a feladásról akkor kezdhetsz örülni
-
Csabi1984:
Ha jól tudom a samsung youtube app is 720p felbontásban fut.A kép szerintem szebb lesz mert a régi tvdhez képest eddig túl távolról nézted a tvt. Jobban fogod látni a részleteket. Szerintem. Meg mivel újabb tv lehet a kijelzője is jobb.
-
Valaki vásárolt már a media markttól egyedi szállítási határidővel? Ha igen, mennyi idő után szállították ki a terméket?
-
Flashget:
A routerben a http protokoltt 80-as portot tudod letiltani, ha azokat a webcímeket blokkolod. Lehet más protokollt használ a tv frissítéskor, pl ftp-t. Vagy pl https-t. És akkor máris kicseleztek samsungék. -
A h6400-as és h6200-as tévék a lábon állva mennyire stabilak? Mennyire borulékonyak? Mert nálam az ajtó mellett lesz, ahol néha nagy a huzat.
-
A mostani 21es crt után tuti előrelépés. Tesóméknak 40h6200 van, úgyhogy van tapasztalatom a tévével. Nagyon tetszett az is és a méret is pont elég.
-
Üdv. Pontot tettem egy régóta húzódó ügy végére. Kb 1 éve nézegetek tévét, keresgélek, olvasgatok, fórumozok (néha elég nagy hülyeségeket is tudok kérdezni), gondolkozok (kell, nem kell...).
Nos szóval a Media Markt webshopban megrendeltem egy Samsung ue40 h6400 tévét, 130 ezerért a Joy napokbeli akcióban. Ki akartam várni karácsonyig, de tartok tőle, hogy már vagy nem lesz, vagy olcsóbb nem lesz.
Egyedi szállítási idővel írták, nem tudom mikorra jön meg, de lényeg, hogy már meg van rendelve. Juhééé

Köszönöm a rengeteg segítséget, sokat megtudtam a tévéről és a tévével kapcsolatos dolgokról. Amint kezemben a tévé újra jelentkezem.
az elején az olcsóság volt a szempont anno egy 32 colors h4000-et néztem, amit meg akartam venni, aztán tavaly télen majdnem lecsaptam 70-ért egy 32-es h5000-re. De idetaláltam így rájöttem kicsi 32 col és legalább a 6-os szériát kell válasszam. Így remélem jól döntöttem, de az itt olvasottak alapján mindenki csak szuperlatívuszokban beszél róla

-
A sokat emlegetett Samsung ue40h6400-at ajánlanám

-
Hello!
Előfordulhat, hogy a mostani 140-150-ről az ünnepi szezonban lemegy a 40 colos H6400 ára 120 környékére, esetleg alá? Tavaly mennyit esett a h6200 vagy h6400 ára? Volt gondolom aki az ünnepi szezonban vett ilyesmi tv-t, az ő tapasztalatai, véleménye érdekelne. Köszi a segítséget előre is.
Fontos szempont a viszonteladói gyártói garancia.
-
A karácsonyi időszakban én is lecsapok egy 40 colos h6400-ra. Ha még lesz. A samsung honlapon live chatben megkérdeztem, hogy gyártják-e még a h6400-as szériát. Nem tudott rá érdemben válaszolni az ügyintéző. Mondta, hogy mivel tavalyi széria, előfordulhat, hogy már nem lesz. Javasolta, hogy a Miskolci szakszervízt is hívjam telefonon, ők talán tudnak keríteni (miskolc közelében lakom).
Először h6200-ast akartam, de azt már alig lehet kapni...
Van valakinek infója arról, hogy a boltokban lévők már utolsó darabok, vagy még tényleg gyártják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG (100QNED86A6) 254CM 4K 120HZ CSÚCS PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csepy