- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengo
aktív tag
-
ottesz
aktív tag
-
ottesz
aktív tag
-
cyanID
tag
-
BBéci
legenda
-
Angel2014
addikt
-
Flashget
félisten
-
M0RGI
őstag
-
javorszky
tag
-
javorszky
tag
Megpróbáltam a scart-ot csak az a gond,hogy az bemenet,nem kimenet.Ígyhát a scart nem tud hangot kiadni sajnos!Nincs is már nagy gond már táv az erősítőhöz.Ha pendrive-ot dugok a tv-be,a hang olyan furcsa mintha minimálisan viszhangzana.Olyan cső hangja van.Ez mitől lehet?A tv hang SUPER!!!!
-
yvsmad
őstag
-
yvsmad
őstag
-
pandion
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na ne mond
, valószínűleg az erősítő menüjében lesz, de én tuti nem fogom átnyálazni emiatt, mert egyrészt már nem vagyok a nyaralómban (vidéken), másrészt most több időm nem volt erre és a tkm aki hurcibálni fogja ezt a PIO dögöt ide-oda.. Majd kipróbálom, ha több időm lesz, egyelőre marad úgy, ahogy van.Gyeniko:
Köszi, de az már összeköttetésre került.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
samu2062
senior tag
-
yvsmad
őstag
-
gaben1117
senior tag
-
Gedeon31
addikt
-
Gedeon31
addikt
-
yvsmad
őstag
-
Flashget
félisten

jött az üzenet, hogy április 1-től megszűnik az egyik applikáció támogatása...hiába kapcsoltuk ki az üzenetet a központból lazán felül írták és megjelent minden tv bekapcsolásnál.
ebben a smart világban minden és mindenki csak kémkedik.
[link]
mobiloknál már régóta tudott dolog [link]
elvileg a samsung on tv-je is kémkedik ha megfigyel és tévézési szokásokon alapul a működése.
aztán minden smart ketyere is ilyen..óra,cipő meg a jó ég tudja miket találtak ki. -
gyeniko
őstag
-
Flashget
félisten
nem, sajnos semmi sem lehetetlen; mistral, bluefish és társai, ha mondanak még valamit..
őket egy harmadik szürke importos bolt nyomta fel, akik azóta is élnek és virulnak a garanciáztatásukra a botrányos jelző is kevés, pont ezért mert szürke importosak.
Ha eltűnt a bolt ahol vették a tévét ami nem samsung viszonteladó volt, akkor csak a törvényben előírt 1 év garancia jár. ha letelt az 1 év nem jár semmi az ügyfélnek. Más kérdés, hogy a samsung hogy áll a kérdéshez pr. ügyileg, ad vagy sem csere utalványt a 1,5 éves tv után. De ismerve a saját és mások esetét szinte kizártnak tartom, hogy ha a hiba az 1 év után jelentkezik a bolt eltűnt adna a samsung csereutalványt.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
gorog67
aktív tag
Én egyik cégnél sem vagyok érdekelt, kiérdemelték az "Ország Boltja 2014 Népszerűségi díj I. helyezett" plecsnit.
edigital 299.900 Ft, Garancia: 1 év (A termék regisztrációja esetén: +2 év)
aqua 259.990 Ft, Garancia: 2 év, Termékbiztosítás 1 évre 5 eFt (3 évre 14 eFt, ha netán úgy számolnak.)
Mindenki eldöntheti, hogy melyiket választja. -
s7evcsenko
addikt
-
lyozsika1
csendes tag
-
gorog67
aktív tag
-
zo-lee
aktív tag
-
andaman
tag
Akkor elérkeztünk a lényeghez.
3. oldalon:
SSD Pro kártyák................................+48 hónap
Az általuk favorizált boltban is ezt adják a 10 éves garanciához...
Újabb fejlemény, hogy hajlandók pótolni emennyiben igénylem a központban, be kell menni a számlával.
Csak zárójelben kérdezem a linkelt dokumentumot miért nem cserélik le?
Próbáltam segíteni szerencsétlen sötét ügyintézőnek, ha esetleg itt regisztrálom, akkor 10 évet igazol vissza. Szerintük nem lehet mert ez nem promóciós ennek helyből jár a 10 év....
Persze hogy lehet, csináltam egy kamu regisztráció tegnap: Garancia idő lejárata: 2025. 01. 29
Várom a válaszukat
-
andaman
tag
Akkor zsákbamacska a vásárlás?
Előírom, hogy hol 10 év, de nem adom meg ezeket a helyeket, mert akkor a többi több száz helyen ki a franc vásárolna, az anyacégnek meg az az érdeke - szerintem ő nem engedi a listát -, hogy adják bárhol ahol érik mivel az eladott darabszám a lényeg.
Ezen nincs mit magyarázni, annyira simlis, és nem biztos, hogy nem - jogtalan előny - törvénysértő.
A simlis(?) bolt azt mondja én ''hivatalos" kereskedő vagyok, igaz semmivel nem tudom igazolni, de mivel is tudná ha egyszer nincs lista...
Az Aqua-t mikor megpiszkáltam írásban, vissza is vette 10-ről 5 évre a jótállást a web boltjában, ezek szerint mégis van lista...?
4 éve mikor a TV-met vettem, még volt a Samsung honlapján lista pdf formátumban.Itt tuti a 10 év, igaz 10 ezerrel többe kerül - jogtalan előny - az átlag ssd árnál...
-
dethroner
veterán
Elmondtam már párszor, és lehet hogy még el is fogom, amit itt te és az általad írottakkal egyetértők írnak, az nem más mint pár ember extra profithoz juttatása. Az általatok szürke importnak nevezett termék ugyanabból a gyárból jön ki, semmivel nem rosszabb mint a nagy boltok által forgalmazott.
Kellene valami új eu szintűszabályozás, ami a fogyasztók érdekeit veszi elsődlegesnek, pl tartós fogyasztási cikkek esetén bizonyos összeghatáronként emelkedne a kötelező szavatosság. Akkor a samu hungari megcseszhetné magát. -
andaman
tag
Feltételként szabják meg: Kizárólag az ő általuk forgalmazott etc. etc. jár az x év garancia.
Kértem adjanak egy olyan listát ami úgy kezdődik:
Kizárólag az alábbi üzletekben vásárolt... etc etc. jár az x év garancia.
Na ilyen listát nem hajlandó kiadni a kezéből a Samsung Mo.!
Inkább úgy kezdi, hogy Például az alábbi üzletekből...
Ügyes...
Haloványan feldereng a megtévesztés esete, de ennek eldöntését inkább rájuk bízom.
Üdv+ -
dethroner
veterán
Te ellentmondásokat vélsz felfedezni a fórumtárs problémájában, csak egy dolgot nem vagy képes (és sokan mások is innen) megérteni. Az általad leírt szép hosszú samu hungaroizé zrt maszlag nem más mint a kiskapuk kihasználása, felár megmagyarázása, amiben a samu ugye nagyon jó partnere ennek a magyar jányvállalatnak. De andaman írása nem igazán erről szólt.. Próbáld az említett Michelin gumis példát megérteni, és rávonatkoztatni a samura és az általa gyártott termékekre!
-
Sayen
tag
-
Sayen
tag
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
devil-k
nagyúr
-
philips20
aktív tag
-
Angel2014
addikt
-
tome0001
senior tag
-
jsk
senior tag
Engem is érdekel a 3D, kár hogy a 6-os szériából kihagyják. Minden akciódús blockbustert 3D-ben nézünk, mert a szar story miatt kell legalább annyi plusz. Viszont egy krimit, drámát, vígjátékot eszembe sem jutna szemüveggel az orromon nézni.
Hátha a 2016-os tévékben visszarakják, akkora van tervezve a csere

-
kukinyo
addikt
Igen, erre gondoltam én is de mivel hogy nem igazán értek az ilyesmihez, gondoltam inkább megkérdezem a hozzáértőket.

(#73100) blakey: Állóképet még nem is néztem rajta. Tehát mozgókép és eddig csak az említett két csatornán vettem észre.És mint írtam random csinálja, semmivel nem tudom összefüggésbe hozni. A kábelezést átnézem.

(#73101) tibibi: Igen, tudom hogy nem egy nagy durranás a tv. A szolgáltatás kábeles Digi.
-
Cold5
senior tag
-
HolyFire
aktív tag
-
HolyFire
aktív tag
-
dWan
tag
Bolti garancia. De ez is érdekes menet lesz. Futár jött elsőnek a termékért. A garancialevelet természetesen elküldtem, amit elfelejtettek visszaküldeni. Ezt jeleztem nekik telefonon, abban maradtunk, hogy email-ben elküldik (bár szerintünk nem szükséges mert benne van már a rendszerben a készülék)
Bescannelve meg is kaptam, de nem nagyítottam bele. Vásárlás dátuma tisztán látszik, a gyári szám viszont már nem tű éles, de olvasható.
Egyébként ez a típus mennyire megbízható? Árukeresőn néztem véleményeket, ott jónak tűnik. Nekem sikerült kifognom egy ilyen elcs-szett darabot?
A linkelt oldalt elolvasva azért bizakodok, hogy ki fogják cserélni

-
dWan
tag
Most olvasom, hogy elméletileg kérhetem a cserét. Ezek szerint csak akkor cserélik, ha nekem is megéri?
Ilyen esetben a kereskedő vagy a Samsung dönt? Ha az előbbi, akkor gondolom más márkára is cserélhetek.AZt hittem, h 1 év a garancia, de most nézem, hogy kettő. Így egy fokkal jobb a helyzet. Valószínűleg a harmadik "elromlás" is bele fog férni. Idővesztést tekintve az előző elég sok volt, 3-4 hétbe telt.
-
dethroner
veterán
Nem vagy köteles vinni ha a mérete meghaladja a jogszabályban meghatározott méretet. Jelzed hogy gond van, viszik majd hozzák. És itt nem feltétel a gyári regisztrál garancia, a bolt ugyanúgy köteles szállíttatni.
(#72049) superg Egyáltalán nem kizárt hogy webshop-ban vett készüléknél is helyben javítják amit lehet. És ha második évtől kezd el sorozatban szarakodni, akkor szívsz vele és bízol a samsung jóindulatában hogy hajlandó-e majd egyszer új készüléket vagy vásárlási utalványt adni, vagy visszaköveteled a bolttól a tévéd árát és akár más típust, más márkát veszel helyette? Szóval, melyik is a jobb?
-
Batib
őstag
Annyi javítást engedj meg, hogy nem a gyártó, hanem a forgalmazó adja a plusz jótállást. Jelen esetben a Samsung Elelectronics Magyar Zrt (SEH). Tudnotok kell a a Samsung különböző részlegei között is meglehetősen nagy konkurencia harc folyik. Fokozottan igaz ez a magyar (SEH) és a szlovák (SESK) cég között.Itt több esetben a megmaradás volt a tét.
-
student
őstag
-
puszta123
tag
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Tudom, hogy nincs ott, de értelme sincs. Aminek nincs értelme arra kár időt, helyet és pénzt áldotni.
Még 1X leírom, te annyit látsz, hogy ott egy mutató ami egy bizonyos tartományban mozog, azt sem tudod, hogy mi alapján van beállítva, mert az tuti, hogy nem a fogyasztást méri, ha leveszem a fényerőt akkor mit érdekel engem, hogy a mutató lement 3 fokot? Ez egy marketing fogás ahogy az is, hogy LED TV, ilyen nincs, LED-es háttérvilágítású LCD TV van.
-
blakey
titán
Semmi értelme, de ha szereted, hogy ott van és neked jó, akkor rendben. Akkor lenne jó ha tanúsítvánnyal rendelkezne és minden tv-be kötelező lenne egy ilyen "műszer", akkor lenne viszonyítási alapod, de így mihez viszonyítasz? Semmihez, egy fiktív ábrához, semmi sem garantálja, hogy a csúcspont pl. 500W, műszerrel lehet ezeket mérni, engem kiakasztott ez a hülyeség a D6510-en.

Háttérzenéléshez meg ki kéne kapcsolni a képernyőt, már ha lehetséges, minek menjen?
-
PuMbA
titán
-
blakey
titán
-
devil-k
nagyúr
-
dethroner
veterán
Na ezt azért fejtsd ki bővebben! Miben rosszabb? Talán nem belevaló alkatrészeket tesznek bele?
Azért pár héten keresztül volt itt egy fórumtárs, akit eléggé oda-vissza szívatott a hivatalos samsung szerviz. Látatlanban kijelenteni, sejtetni hogy rosszabb, nem hinném hogy bölcs dolog. -
dethroner
veterán
-
Vhiktor
nagyúr
-
Gaben06
tag
-
AliasB
senior tag
-
R3nts
senior tag
-
littlerock
aktív tag
-
Flashget
félisten
-
törölt tag
Itt a happy end:
UPDATE 09.02. 13:31Zoli beszámolt a fejleményekről: megoldódott az ügy!
a honlapon volt egy link a regisztrált tévém mellett, hogy "Helyszíni javítás igénylése"... Úgy gondoltam, az ügyfélszolgálat hamar dönt az ügyben és beismerik, hogy hibáztak, ráadásul azt hittem, hogy ha ezt az internetes segítségkérést választom, az is náluk köt ki, szóval eltelt pár hét, mire mérgemben kipróbáltam ezt az opciót. Mentegetem magam, de valójában hülye voltam, hogy nem néztem meg hamarább, nem volt evidens, hogy ezzel ki tudom kerülni az Ügyfélszolgálatot. Katt a linkre, Samsung oldalán kitölt egy űrlapot, másnap már hívott a szerviz, hogy jönnek, mi a baj. Már vágták is, hogy wifikártya, kértek pár nap türelmet, amíg megrendelik a cserét.
Most végzett a szerelő, TV megjavítva, garanciát rendben találta. Remélem a Samsung Ügyfélszolgálat olvas homárt, mert én ezek után biztos nem szólok nekik, hogy probléma megoldva, bekaphatják.
És ezer köszönet a Samsung szerviznek, így is lehet!A szavazás:
Ön honnan nézi le frissen vásárolt tévéje sorozatszámát?
a garancialevélrol
a dobozról
falhoz lapulva a tv hátuljáról
anyátokról
Vajon melyik nyer?
-
odipapa
senior tag
-
odipapa
senior tag
-
dethroner
veterán
-
vilag
tag
-
ada19
őstag
-
galaxys80
veterán
Hát nálam beállítás kérdése biztos nem, mert minden létezőt kipróbáltam.
Az is igaz, hogy engem inkább a kíváncsiság hajtott, mert egyáltalán nem zavar. Sőt időnként még jól is jön.
Az számít egyébként bármit is (nem konkrétan ebben az esetben), hogy melyik HDMI forrásba dugom pl. a médialejátszót?
Én például a TV hátulján található HDMI4/DVI csatlakozóba dugtam. -
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
-
NORBl
aktív tag
-
galaxys80
veterán
Tökéletesen egyetértek veled mindenben.
Ezerszer inkább a kisbetűvel kezdett mondataidat olvasnám itt, mint a bunkó, lekezelő stílusú hsz-eket.(Azokból pedig van itt bőven. Elég csak ezt az 1 oldalt elolvasni).
Többek között, ezért is hanyagolom szinte teljesen ezt a topikot.
Mondjuk azt is észrevettem, hogy ezen a fórumon, majd minden topikban van egy megmondó ember, aki feljebb valónak érzi magát a pórnéptől.
Pedig ez sajnálatos, mert hiánypótló az a téma, amiről a topik szól. -
BBéci
legenda
-
Kernel
nagyúr
Hagyjuk már ezt a betűkérdést, fórumon az igénytelenség netovábbja, tehát legfeljebb annyit tehetsz, hogy szégyelled magad miatta, elnézést kérsz másoktól akiket ez igenis zavar!
Apropó, én is gyakran szoktam válaszolni olyanok szakmai kérdéseire, akinek az írását primitívnek tartom. Még akkor is, ha nem teszem szóvá, de magamban megvan a véleményem... (egy mentség, a külföldi fórumozó esete).
-
gboszi
senior tag
-
BBéci
legenda
A felhozott példáidra csak azt a jelzőt tudom mondani, hogy igénytelen. Mondjuk, aki kalibráltat, az igényes a képminőségre, aki nem, az pedig igénytelen. Lehetne finomítani és kevésbé igényest mondani, de nem látom, hol jelentkezik az a kevesebb, miben nyilvánul meg?
És igen, rengetegen totálisan igénytelenek a képminőségre, mert nem aszerint választanak tévét, hanem megveszik az elsőt, amit az eladó rájuk tukmál. Aki itt a topikban kérdezősködik, az már valamennyire igényes és ezzel válaszoltam az előbb feltett kérdésemre.
Az viszont igényesség kérdése, no meg, szigorúan szerintem, alapvető intelligencia kérdése is, hogy a mondatokat nagybetűvel kezdjük. -
törölt tag
Senki nem igénytelenezett senkit, meggyőződésem, hogy a hangnem sem erősödne, ha tapasztalat birtokában, azaz 24p megjelenítésre képes PC, médialejátszó, és az arra alkalmatlan tévé lejátszójának ismeretében jelentené ki, hogy számára elégséges a beépített. No problemo, akkor bólogatnék egyet a hozzászólásodra.
De amíg a technológia ismeretének hiányában az egyik mellett erősködsz a másik ellenében, majd felhívják a figyelmed rá, hogy mi hibádzik, és ennek ellenére kötöd az ebet a karóhoz, addig szakmai fórumban érhető, hogy kevésbé toleráltatik hasonlóan félrevezető, félretájékoztató hozzászólás mellett csendben elmenni.
-
BBéci
legenda
A hangnemre ügyelni kell, vattába csomagolni a mondanivalót, nehogy valakinek az érzékeny lelkecskéje megsérüljön.
De a magyar helyesírás alapvető szabályát, hogy a mondatokat nagybetűvel kezdjük, azt nem fontos betartani, pedig az olyan súlyú cselekmény, mintha mindenkinek, aki olvassa, belevizelnél a szájába.A vitát kiváltó hozzászólásban nem az szerepel, hogy a beépített lejátszó megfelelő, hanem a tökéletes jelzőt használta a fórumtárs. Erre megkérdeztem, hogy mihez hasonlította, mit használt korábban. Ez aztán baromi bántó lehetett.
Az igénytelen jelzőt senki nem használta, csak Te.
-
törölt tag
Amiket írsz azok ismert dolgok. Ez a mostani állapot ami a vevőknek hátrányos, nem most neked , hanem a jövőben ismerőseid, barátaid. rokonaid, stb, mindenki számára aki ilyen tévét vesz törvényes magyar szaküzletből.
A gyártó profitját nem kell féltened, az gondoskodik magáról, így vagy úgy.
Egyetértünk: az valóban jó lenne, ha a hazai szabályozás 2 év kötelező jótállást írna elő -
törölt tag
Tévedésben vagy , mert kintről csak tisztán szerezhetik be. Magyarországi nagyker cég vagy cégek hozzák be a tévéket. Remélem nem azt gondoltad, hogy az összes kisker (webshop) cég rohangál külföldre vásárolni. Samsung nem tisztán adja el az importőr nagykernek? Erre gondolsz? Viccnek jó.
A hazai képviselet a gyárat képviseli mindegy ki az importőr, eu-ban vagyunk és ők meg felelősek a termékért.
Pesze-persze, értsetek egyet a helyzettel, és magyarázzátok meg , hogy milyen jó ez a helyzet nekünk. Ötös.
-
PuMbA
titán
-
Gameboy77
aktív tag
-
Zebu
addikt
-
Joke21
aktív tag
-
BBéci
legenda
Aki nem a képminőséget helyezi első helyre a beállításoknál, hanem az áramfogyasztást, az meg is érdemli.
Mellesleg a kalibrált állapot az esetek döntő többségében energiatakarékosabb, mint a gyári, illetve a hozzá nem értők által használt beállítások.(#64496) Bitpalace
Csökkentsd a háttérvilágítást 8-ra! -
Bitpalace
senior tag
-
devil-k
nagyúr
Én megnéztem, ezért írtam, amit, de ebbe nem megyek már bele, OFF itt.
Az igénytelen szót erősnek tartom ebben a kontextusban. Számomra az az igénytelen, aki mondjuk FHD TV-n AVI-t, DivX-t néz. Illetve akit komolyabban érdekel a mozizás/filmezés világa, az úgyis fog áldozni a kalibrálásra. De itt befejeztem ezt a témát is, mert ez is 3 hetente visszatérő téma és unalmas már egy kicsit. Mint a másik topikban az aktív vs. passzív 3D.
polgi803
Ha alaposan beállítod és használsz 1-2 kiegészítő programot, odaveri a Win7-t.
-
devil-k
nagyúr
Megint butaságokat beszélsz.

Már hogyne lenne olyan szó, hogy garancia? Ez a jótállásnak a hétköznapi kifejezése. Jogi különbség nincs a két fogalom között. A jogszabályokban kizárólag a jótállással lehet találkozni...Egyébként meglep, hogy "szakértőként" nem ismered (el) a kalibrálás létjogosultságát.
Gicz
Az autós példád alapján: Ha már veszek egy BMW-t, akkor nem azért veszem, hogy otthon álljon és heti egyszer elmenjek a "Madaras Tescoba". Azért vettem, hogy kihasználjam, minden tulajdonságát.
Én is igénytelen vagyok valamilyen téren, mert nem vennék pulóvert 50.000 Ft-ért...

-
BBéci
legenda
Nem foglalkozom kalibrálással!
Fogalmam sincs, honnan vetted, valamit biztosan félreértettél.
"a plazma kontra lcd vitára inkább nem írok konkrétumot, ez is olyan, mint a ftf kontra amoled kontra ips, kinek mi jön be..."
Ez baromi rossz hasonlat, mert a plazmák feketeszintje és ezáltal a kontrasztja nagyságrenddel jobb, mint az LCD tévéké. Műszerrel mérhető, tehát egzakt, konkrét tény.
Ha valakinek nincs igénye a tévéjéből kihozható maximumra, szabványos, színhelyes képre, akkor az ebben a kérdésben igénytelen. Miért olyan nehéz ezt megérteni és elfogadni. Nekem nincs igényem csúcs telefonra, routerre, fejlettebb ROM-ok, tehát ezekben igénytelen vagyok. -
devil-k
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- OLED TV topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm! Akkor ha a factory reset sem oldja meg , megvárok még egy frissítést és ha az sem oldja meg kiíratok egy cserét a samsungnál.
, valószínűleg az erősítő menüjében lesz, de én tuti nem fogom átnyálazni emiatt, mert egyrészt már nem vagyok a nyaralómban (vidéken), másrészt most több időm nem volt erre és a tkm aki hurcibálni fogja ezt a PIO dögöt ide-oda.. Majd kipróbálom, ha több időm lesz, egyelőre marad úgy, ahogy van.

Ami a képen látható az a 7-es sorozatnál is előfordulhat ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csepy