Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26319) anonym1s válasza gomzol (#26274) üzenetére


anonym1s
őstag

Great blacks??? Napszemuvegen keresztul nezte?
Igen X50, es en sem veletlenul irtam, hogy alig valamivel jobb a fekete szintje mint az lcd tevemnek. Nem azt mondom hogy nezhetetlen, de en tobbet vartam tole. Engem nem erdekel mit irnak az avforumon meg hdtvtest, stb. oldalakon mert a sajat szememmel latom hogy ez nem fekete. Amikor szeles filmet nezek, az also-felso fekete csik annyira elut a teve fekete keretetol, hogy meg vilagos szobaban is eszre veszem.

Azzal egyet ertek, hogy valami beallitas nem oke, de nem olyan ami a teve menujebol elerheto.
Nehany napja mar beszeltunk errol, es valaki irta, hogy fekete kepernyonel is van egy kis alap feszultseg a plazma cellaiban, amitol nem teljesen fekete a fekete, es en arra gondolok, hogy ez az alap feszultseg tul magas. Nem tartom kizartnak hogy a szerviz menuben lehetne ezt szabalyozni, de az is lehet hogy csak alkatresz cserevel lehet alacsonyabbra venni. Ha tudnam hogyan kell, meg is csinalnam.

liszi70!
Nem tartom kizartnak hogy egyes panelek jobban, mig masok rosszabbul sikerulnek, de szerintem a panasonicnal eleg komoly minoseg ellenorzes lehet, es ketlem hogy kiengednenek olyan panelt amelyiken szabad szemmel jol lathato minosegkulonbseg van.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.