Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
WRC 10 meg van esetleg valakinek?
-
stemplar07
őstag
válasz polonic #89053 üzenetére
WRC 10 ,nekem megvan, 4K/120 p-ben elég szép és játszható .A tesztek szerint néhol szebb a WRC9 ,de ott nincs 4K/120 hanem csak 60p . G29 kormánnyal jól játszható , (kontrollerrel sztem nehéz) Szép a replay is ,de nem lehet menteni, sajna .. Ami csalódás az a DIRT 5, hiába 120p-s , nekem nem jött be..bár leárazva volt 8 ft.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz stemplar07 #89054 üzenetére
120fpst 1080p mellett produkál csak.
-
polonic
félisten
válasz stemplar07 #89054 üzenetére
Szuper. Akkor a co-driver trófeákat megcsináljuk valamikor?
-
bexinho23
őstag
Ki milyen fejhallgatót használ PS5-höz?
Pár éve vettem egy PS Gold-ot átmeneti időszakra, de elérkeztem egy olyan élethelyzethez, ahol a játékidőm nagy részét már nem az 5.1-es hangrendszeren tudom tölteni. -
MODERÁTOR
válasz stemplar07 #89058 üzenetére
Amit a tévé kiír felbontást, az a konzol HDMI kimeneti jele, és nem az amit a játék számol. Értsd, a HDMI kimeneti felbontása az fix, legutóbb a PS3-nál kapcsolgatta, igazodva a számolt felbontáshoz. Ma már skálázás van.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz stemplar07 #89058 üzenetére
Maga a játék 1080p-ben renderel, hogy kiköhögje magából a 120fps-t, Dynamic 4k 60fps mellett és natív 4k 30fps mellett. Igazából ha váltogatsz a 3 mode között, akkor észre fogod venni a képminőségbeli különbséget. Vagy akár screenshotok alapján pixeleket is számolhatsz (nézz utána, ha érdekel). A TV pedig azt írja ki, amit a PS5 videokimeneti beállításaiban megadsz, nem a játék aktuális tényleges felbontását.
Közben megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Violka2016
tag
válasz bexinho23 #89060 üzenetére
Nekem elég friss az élmény, próbáltam a Pulse fülest ismerősnél, nem győzött meg, de úgy voltam vele, hogy a gyerekek korán lefekszenek aludni így a házimozi nálam se volt járható út úgyhogy teszteket olvasva ár / érték arányban belevágtam az Arctis7-be múlt héten. Nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz. Nem tudok belekötni, akku idő (napokat kibír nálam, mondjuk én napi kb 2 órát tudok játszani), hangzás (warzoneban és battlefieldben brutál volt, pontosan hallani honnan jön az áldás, léptek stb, de a többi próbált játékban is zseniális), kényelem (2-3 óra után is kényelmes volt). Tökéletes szerintem, a Pulse-hoz képest azt a "kis" felárat bőven megérte. Nekem PC-n is Steelseries van igaz egy régebbi és vezetékes úgyhogy nem csalódtam az Arctis7-ben sem.
-
kigyi_23
addikt
válasz sxxorp #89032 üzenetére
Nyilván, ha tele vagy konzolokkal akkor nem feltétlenül éri meg csak azért behúzni, hogy majd lesznek rá címek amik sokkal jobbak lesznek PS5-ön. Persze vannak most is olyanok amik jobban, fluidabban futnak, de ez sem számít, ha erre nem vagy érzékeny. Nekem nincs másik konzolom így nyilván nem volt kérdés mi az amit veszek, bár nem kerestem, de belefutottam egy PS5-be így lett egy sokkal olcsóbban mint a bolti ára. Nem szeretem cserélgetni a cuccaim így aztán ezt leraktam a helyére ott is marad pár évig. Backlog van bőven gyakorlatilag az összes PC-re meg nem jelent PS játék
Amúgy nekem nagyon jó, szeretem a pörgős cuccokat és ez most elég jól szedi a bitjeit. Letöltések villám gyorsak, játékok szépen futnak. Kicsit a kontrollerre van panaszom, mert sokat kell tölteni, de hát ez belefér, ha csak ennyi gondom akad.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
gamegod
senior tag
ma lesz új akció storeban vagy holnap?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Toncsi92
tag
Black Friday Dealek aktiválódnak talán a mai nap folyamán vagy az majd jövő hét szerdától jön majd? Remélem valami normálisabb Dealeket tolnak be mint a múlt héten ki mit tippel?
Üdv
-
KaitouP
nagyúr
Van egy iszonyatosan para rész a játékban, amihez hasonlót utoljára talán a P.T-ben tapasztaltam, de overall lightosabb, pedig a 7 sem volt szerintem nagyon félelmetes más játékokhoz képest a zsánerben.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
bexinho23
őstag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát. A Arctis 7P mellett tettem a le voksomat. Még pár tesztet elolvasok róla, aztán meg is rendelem, ahol jó áron adják.
-
kIsDe`
tag
Matol el a direct playstation store UK-ban most jott az email. Kiegeszitok, konzolok, lemezes jatekok. Ps Plus tagoknak ingyenes szallitassal.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
Na most van 2 oram a res7-re ameg nem sotetedik 1-2 kikapcsolasra jo lehetek, igy talan egy honap alatt kitudom jatszani
Bar ha jonne egy LoU2 vagy Spiderman akcioba akkor raknam vissza a sorba a kijatszandok koze
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Bazsi747
aktív tag
Holnap frissül a Skyrim PS5 és XSX re,még mindíg nem lehet tudni hogy milyen felbontáson fog menni?lessz benne HDR meg ilyesmi?
-
VoltanIgor
tag
A Concrete Genie egész jó áron van a store-ban, érdemes foglalkozni vele? Ps5-ön tudja valaki, hogy muzsikál?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest