Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz karmaresz #6697 üzenetére
A többség egy belépō/középkategóriás uhd tv-n játszik...ez a többség. Nekik legyártják a 4K(vagy közeli) játékot rendes HDR-el és néha ennek az adatátvitele is teletömi ezeknek a hdmi sávszéljét...4K/30 4:4:4 HDR
Egy óriási AAA játéknál néha 1verziót nem tudnak launchra befejezni...ha van rá igény és idō akkor van/lesz[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #6706 üzenetére
Ilyen nincs. 4K@30@444-en semmi nem megy. Attól, hogy 30fps van, még ugyanúgy 4K@60-on megy ki, és ez így lesz a ps5 esetén is, csak a hdmi2.0-ra yuv-ban megy majd (ugyanúgy, ahogy most), 2.1-re meg kimegy rgb-ben.
/mármint 10bit esetén term.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
És A Crackdown 3-ból, vagy a Minecraftból, vagy a Sea of Thievesből?
Amúgy pont nem érdekel hogy hány FPS, ha fluid a játék, és gyönyörűen néz ki.
De ha már számszerűsíteni akarsz mindenképp, akkor 4K/30fps legyen meg a tripla AAA játékoknál folyamatosan és pont elég.Olyan jó mikor jön a zikkszboksz térítés, hogy kinek hány fps-e van, pedig a lőtéri kutyát se érdekli...[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pzstm
titán
válasz Zoleee83 #6712 üzenetére
Series X-rol volt szo.
Sea of Thieveset tudjuk hogy jon valami ujgen update. Minecraftot is tudjuk. Gears5-ot is tudjuk.
De ez itt teljesen ertelmetlen offtopik.
En csak remelem tobb jo jatek es meg kielezettebb verseny lesz.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NyMRooD
őstag
válasz kicsako #6666 üzenetére
Te meg olvasd végig a hozzászólásom
"konzolon azonban csak PS5-re (illetve néhány esetben PS4-re) lesznek elérhetőek meghatározott ideig. " - Ez nem jelenti azt, hogy biztosan jönni fognak Xsx-re vagy esetleg One-ra, illetve ha jönnek is kérdéses, hogy mikor, lehet 1-2-x év is (ugyan ez igaz fordítva a múltkori Xsx bemutatón látott címek egy részére is), ezért is fogalmaztam úgy , hogy "persze van ami biztos jön majd később xsx-re is" és nyilván a 80%-ban benne van pl az a 9 játék (az összesen bemutatott 27-ből) is ami biztosan nem fog jönni Xsx-re, mert Sony saját játékai. Arról nem is beszélve, hogy a hozzászólás lényege az volt, hogy milyen arányban voltak az ex címek a bemutatón és bizony az időhöz kötött címek is annak számítanak, de hát értő olvasás helyett, könnyebb a fanboy-kodás.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Deck
titán
válasz Scarletiel #6651 üzenetére
+1
Igen szégyen. De nem csak 2020-ban mert, jó pár évig tervezik a konzolt, tehát jobb esetben 30fps lesz 2025-ben is és nem droppolt 25fps..
A játékélmény rovására megy és fájó is a szemnek, minden esetben jobb a 60fps de látom te is ezen a véleményen vagy. Sok játékkal csak azért nem játszom konzolon. PS5-be reménykedtem de meglátjuk mi lesz, max exkluzívokra lesz csak tartva. Pl a GTA V-el is csak azért nem játszottam mert, konzolon recés, szar a célzás, és a stabil 30fps sincs meg online-ba vagy ha vezetsz benne. Felraktam PC-re és.. Hát.. Ég és föld, hogy finoman fogalmazzak.
PS5
-
nagyúr
Jó nagy lesz a konzol... most próbáltam nézegetni... és 50cm körül lesz állítva a magassága.
Ha a renderek "pontosak" a perifériákhoz képest.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #6723 üzenetére
42-45cm-t tippelnek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
válasz FollowTheORI #6723 üzenetére
Elvileg 42 cm-re mérték az USB portok és az optikai meghajtó betöltőnyílását figyelembe véve. Mindenesetre jó nagy darabnak ígérkezik, igen.
-
Kicsimix
őstag
Ozt akkor mér nem a félmillió forintos PC topikba vagytok ha ennyire kiakasztanak a konzolos játékok?
Az nem szégyen, hogy a 4k 30-60 hoz olyan PC kell ami 2x ennyibe kerűl hasonló új alkatrészekből? (minimum)... Nee.. ne gyertek, hogy 2 kilóból megépítitek ezt a PC teljesítményt.. Trágyadombot..
Az, hogy lehet hogy az én szemem nem fáj? És még minimum 100 millió ember konzolozik akik valószínűleg még látnak..Igénytelen mind ok.
GTA 5? Hát igen többet is kihozhattak volna belőle, dehát a gen elején érkezett. Tényleg ronda..
Mit szeretnétek végülis? Mi értelme 100 millió+ konzolossal szembe hugyozni folyamatossan? Átfognak térni PC-re? Mi a koncepció? A konzol tulajok 90%-a csak élvezi a játékokat és nem az fps-t számolja.. Azt sem tudják, hogy ez téma a neten..
Hát az ár/teljesítmény arány is ég és föld, hogy finoman fogalmazzak..
Egyszerűen értelme sincs hasonlítgatni..
Ha a PS4-en eljátszogatnak a mai napig, elhiheted ,hogy egy több mint 2x erősebb konzolt nem fognak lehúzni...Van PC-m..csak nem vagyok elfogult..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Deck
titán
válasz Kicsimix #6728 üzenetére
Másold be azt a részt, hogy 4k-t szeretnék 60fps mellett.. Megvárom..
Bőven elég a kisebb felbontás is ha mellette megvan a 60fps. Ha veszek egy új konzolt ami kb 200k akkor ne, hogy már ugyanazt a teljesítményt kapjam amit PS4-nél. (van pár játék ahol van 1080p és 60fps most is, a sokkal gyengébb PS4-en. Akkor ne, hogy már ne legyen ez alap PS5-nél)
Milyen fél milla ember? Sima, olcsó PC-m van mégis a GTA V is 60fps mellett fut és nem kell fél millás gép a fhd melletti 60fps-hez.A többség TV + Konzol vagy PC + Monitor. Árilag nincs közte különbség ha 4k tv-s, valós 10bit-es tv-t veszünk alapul. Mégis teljesítményileg nagy lesz a különbség.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Wesder
félisten
-
Kicsimix
őstag
A 4K-t szidod nem?
Milyen ugyan azt a teljesítményt? 2 és félszer erősebb pl a PS5 "ember"..
Ez lenne az ugyan az?
FHD 60.. Hát ahhoz tényleg nem kell. De akkor ne szidjuk a köv konzolok teljesítményét ha FHD-ról beszélünk mert abban még túl is teljesítik.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
hombre[EU]
veterán
Vergōttök itt a 30 meg 60 fpssel...200 alatt nincs értelme róla beszélni 250 alatt slowmo minden...true story...témát lezárhatjuk
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Deck
titán
válasz Kicsimix #6734 üzenetére
A 30fps-el van bajom nem a 4k-val. Hiába lesz 2,5x erősebb ha ugyanúgy 30fps lesz a teljesítmény a játékok alatt. A fhd 60fps jobb mint a 4k 30fps. De PS5-el akár lehetne 1440p és 60fps is ha már 2,5x erősebb konzol..
Persze aki nem látja a különbséget és vak azzal nem lehet mit csinálni.[ Szerkesztve ]
PS5
-
Chalez
őstag
Nekem is van pc-m, és Ps4 Pro is, én szeretnék csak egy Ps5-öt, de nem fogom a pc-t elengedni, ha 4K(nyóc ká, tizenhat ká)/30 (mé nem 24? az is folyamatos nem?) FPS lesz megint a standard. A 4K minek amúgy? Nyilván több részlet, lób@szó pixelek nélkül. A 60 FPs minek? Hát, hogy ne folyjon ki a szemem, és ha már mozog azon a TV-n valami, akkor miért ne mozoghatna simán esetleg, hogy még fluidabb legyen az irányítás, még reszponzívabb a játékmenet. Tény, több $ egy frankó pc (de, az is tiszta szégyen), és igen, a pc-sek is akarhatnak egy konzolt, talán mert nem akarnak a hobbijukra többszázezret elkölteni.
Nem vagyunk egyformák, nekem játékélményromboló egy 30 FPS, de van ahol nagy nehezen el tudom fogadni, mert érdekel a játék.Witcher 3
Fortnite
PUBG
NFS Heat
GTA 5
RDR 2
ControlEgy pc után ezek okádékok konzolon, persze hangsúlyozom, hogy nekem - és még sok másnak is - nem megsértve azokat, akiknek ez megfelel.
-
MODERÁTOR
Biztos, hogy nem fogjuk ugyanazt kapni mint amit PS4-en is, vagyis lesz előrelépés. De a konzol extra teljesítményét nem csak fps növelésre lehet költeni. Az egészen biztosnak tűnik, hogy a 30-as limit használata az megmarad, és nem válik általánossá a 60 fps target. Nyilán ugyanúgy majd játéka válogatja, hogy hogyan fut, de talán az opcionális performance mód az elterjedtebb lesz.
-
Kicsimix
őstag
Engem csak azért zavar ez mert sokan úgy állítják be, hogy játszani sem lehet mert ez meg az stb...
De érted ... Több tízmillió aktív játékos lehet akik nem 1-2 játékot kijátszottak így vagy úgy.. Ott van a RDR2.. Hányan játszhatták ki? Az is 30 fps volt.. Sokan vannak ismerős körömbe akik megvették.. Fel sem merült az FPS téma.. Van amelyik a sima PS4-re azt mondja a mai napig, hogy őt nem érdekli még most sem cserél..
Nem az, hogy nem látja hanem nem is érdekli... Csak élvezi a játékot.. Ennyi nem bonyolítja.. Tudod mi a legtöbbnél a probléma? Ha mondjuk kifagy a játék..El van túlozva.. 2 kiló körül nagyon jó vétel lenne egy XsX vagy egy PS5..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Scarletiel
senior tag
Az a baj én már leírtam ezt nagyon sokszor, nem akarom ezzel szét spammelni a szekciót, de lehet te nem olvastad.
Amit én szeretnék és elvárok egy valószínűleg 250 ezres konzoltól ami nyers erőben egyezik egy Ryzen 3600/2700 + minimum egy RTX2060 Superrel, hogy minden egyes játékba legyen beleintegrálva egy lehetőség, hogy te 4K 30fps vagy 1080/1440p/60fps-t szeretnél, ugyanazokkal a grafikai részletességek mellet. Semmi többet nem kívánok így 2020 végén.
Azért nem megyünk a PC szekcióba maszturbálni, mert nem vagyok PC fanboy, imádom a konzolokat, de ugyanakkor el tudom ismerni, hogy konkrétan ez az egyetlen egy súlyos lemaradása van a PC gaming-el szemben. És igen ahogy "kolléga" írta sok olyan játék van amit csak azért nem veszek meg konzolra, mert 25-30 fps-el szenved.
Ellenben költségesnek tartok két/három platformot fentartani azért, hogy játszani tudjak, bőven megelégednék azzal, hogy veszek 7 évre egy PS5-öt és szoszi. De neem a 60 fps hiánya miatt vegyek 250 ezerért PS5-öt meg upgradeljem 2 évente a PC-met 100-akért, hogy minden rendben legyen.
+Sokkal szívesebben játszanék egy PS ex játékot 60 képkocka mellett mint 30.
A szembántalomra meg csak annyit, hogy én nem igényteleneztem le senkit. Van aki tökéletesen megvan vele, azt se tudja mi az. Haveromnak is hiába mutogatom, ő azt mondja nem lát különbséget. Ezt elfogadom van ilyen. Ti is fogadjátok el, hogy vannak olyanok akik meg igenis látják és sajnos ha egyszer megtapasztalták azt a folyékonyságot nem nagyon tudnak lejönni a cuccról.
Kibeszéltük már számtalanszor így legutoljára is azt mondtam, hogy elfogadom, hogy könyebb a népet kilóra megvenni ha felbontást meg textúrákat mutogatnak nekik mint azzal, hogy magasabb az fps szám, de nem lesz szebb az előző genhez képest.
Innentől már csak azt kérem, mert kizártnak tartom, hogy később jobb lesz a helyzet, de a 30 fps kőstabilan legyen meg, egy frame-el se kevesebb a legnagyobb robbanásokba se és legyen olyan vajsima élmény mint az Uncharted 4 vagy Ratchet/Spiderman esetében.
Van gamer PC-m, Nintendo Switch-em, és volt PS4 slim és Pro készülékem is illetve tetszik a Series X is. Szerintem én se vagyok elfogultAsrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Kicsimix
őstag
Nyilván sok igazság van ebben ettől függetlenül. És akarhatnak egy konzolt igen.. De azért a realitások talaján maradva ~200k körül ez fér bele ..
Én is örülnék ha 60 lenne.. Bár én egyáltalán nem tartom ezt lejátszott dolognak...
Lehet hogy okádék már a mostani konzolokon sokminden.. Én is 4k pc-t tartok igen.. Látom..
DE.. Tudom, hogy az a teljesítmény amit most hoznak bőven megéri az árát..
Ez már nem szégyen kategória amit most fognak adni..Szerintem egyáltalán nem
Sokat kilehet majd még a next gen konzolokból hozni .. Ne az első videók alapján itélkezzünk.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
Amúgy nagyon várom a ma esti PC Gaming show-t.. Kiváncsian várom azt a sok indie foshalmazt majd amit a 4K képes gépemen tolhatok.. (Jó remélem nem ismétlik meg a tavalyit..)
Irónia off
Valamit még ide kellett szúrnom.....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Chalez
őstag
válasz #21123072 #6742 üzenetére
Nyilván valószínű szar az ízlésem, de sebaj, nem vagyunk egyformák, és szerencsére lehet a bőség zavarában válogatni a játékok közül. Egyébként ha a 8,5 éves gyerekkel veretem cross platform Fortnite-ot duóban, miközben leüvöltjük egymás haját, hogy hova mész, stb - persze csak hülyeségből - az eléggé adja az élményt. Ha lesz rá lehetőséged, próbáld ki majd.
Pedig én aztán megpróbáltam... a GTS miatt lett PS4-em, és PS5-re is a GT7-et várom a legjobban, és én szeretném, ha nem kétfelé kellene költeni a pénzt az ilyesfajta hobbimra, de nem megy. Amíg 30 a FPS-től nem szakadunk el - pedig a felbontás úgymond az egekben - addig pc-m is lesz a konzol mellett.
-
keIdor
titán
válasz Scarletiel #6741 üzenetére
Nincs az még kőbe vésve, hogy 250k.
Nem érdemes tényként beszélni róla.
Én még mindig reálisnak tartom a 499€-t, a kérdés csak az, hogy az ODD-s vagy a DE lesz-e ennyi.Egyik gyártó sem akarja megismételni a PS3 és Xbox One tragikus kezdését. Mindkét gyártó jelenleg a másikra vár, de nem mernek meglépni nagy árat reméljük. 250k az 700€ kb, ilyen árat nem mer még a Sony sem meglépni szvsz. Egy esetleges 1.6TB+ODD modell lehet ennyi, de az érthető lenne.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest