Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz Kicsimix #6728 üzenetére
Nekem is van pc-m, és Ps4 Pro is, én szeretnék csak egy Ps5-öt, de nem fogom a pc-t elengedni, ha 4K(nyóc ká, tizenhat ká)/30 (mé nem 24? az is folyamatos nem?) FPS lesz megint a standard. A 4K minek amúgy? Nyilván több részlet, lób@szó pixelek nélkül. A 60 FPs minek? Hát, hogy ne folyjon ki a szemem, és ha már mozog azon a TV-n valami, akkor miért ne mozoghatna simán esetleg, hogy még fluidabb legyen az irányítás, még reszponzívabb a játékmenet. Tény, több $ egy frankó pc (de, az is tiszta szégyen), és igen, a pc-sek is akarhatnak egy konzolt, talán mert nem akarnak a hobbijukra többszázezret elkölteni.
Nem vagyunk egyformák, nekem játékélményromboló egy 30 FPS, de van ahol nagy nehezen el tudom fogadni, mert érdekel a játék.Witcher 3
Fortnite
PUBG
NFS Heat
GTA 5
RDR 2
ControlEgy pc után ezek okádékok konzolon, persze hangsúlyozom, hogy nekem - és még sok másnak is - nem megsértve azokat, akiknek ez megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest