- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én 1800p-t várnék amúgy legalább, az 1440p egy 4K kijelzőn néhány engine esetén elég mosott tud lenni. Szóval az sem az igazi, a PS4 Pronál még megértette az ember, én itt már fölé mennék. Legalább 1800p, látványosan élesebb kép a végeredmény.
-
Deck
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
+1
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Igen az a 3. rész.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Teljesen különálló játék, nem folytatása az eredeti történetnek. Illetve annyi kötődés az van, hogy Steph, a Before the Storm egyik mellékkarakere jövőbeli énje az itt is szerepel, sőt, DLC formájában még irányítható is.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Scarletiel
üzenetére
Különálló sztori, új karakterekkel, játékmenettel stb.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem, hanem ezeket tartalmazza:
Life is Strange Remastered
Life is Strange: Before the Storm Remastered -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem, csak a sima remaster, meg a Before the storm.
"The Life is Strange Remastered Collection includes 'Life is Strange Remastered' and 'Life is Strange: Before the Storm Remastered'. "
-
tboy93
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nyugi, az autókkal sem jobb a helyzet, 2021 júliusban lett berendelve az enyém és még csak tipp sincs, hogy mikor kapom meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ezt nem tudom, de mint ha írta volna Ricsi,hogy az emelt áron fogják kapni azok az emberek is, de ő majd beírja ide ha erre jár és pontosít, mert ő dolgozik ott😀👍 És igen, fogsz kapni értesítést, és benne lesz, hogy miből tudsz választani...eddig így volt legalábbis...
-
cyberkind
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Csak fáradj át Európa nyugati részébe, ahol sokszor még a mobilnet is szar (igen, ez a híres $ity=London), lehet az akár 5G is, és még szó nincs Amerikáról, ahol digitális vadnyugat van sok esetben.

-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Neked fogalmad nincs arról, hogy például Amerikában milyen hatalmas területek konkrétan lefedettség nélküliek, ahol SEMMILYEN net nincs. És ez csak egy példa, a magyarországi penetráció világviszonylatban a legjobbak közé tartozik.
Nem kell messzire menni, Európa is tele van olyan országokkal, ahol rengeteg helyen nem érhető el internet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Kicsit lentebb válaszoltak erre. Egy OFFLINE játékhoz nem szabadna állandóa online elérést kötni, eléggé durva korlátozás...
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Játssz majd vele ott ahol viszont nincs net. Vagy ha épp offon szerverek. Vagy ha egyszer lelövik a szervereket.
Ezt kéne felfogni, nem állandóan pest közepéböl nyomni ezt a 4g 5g dolgot. Még budapesten is van olyan utca olyan kerület ahol még a hálózat is probléma nemhogy 4g legyen a net meg 15 évvel ez elötti szinten mozog. És akko magyarország még jól lefedett.
Továbba SRMMI nem indokolja hogy egy singleplayer folyamatos online-t igényeljen. Semmi. Szóval hagyjuk ezt . -
RangerFox
Topikgazda
válasz
Scarletiel
üzenetére
Meg 20 év múlva már nem fognak tudni játszani vele, mikor már a GT10 is elavultnak fog számítani...

-
2018
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Konkurenciahoz merem mert azzal mai napig jatszom. Forza motorsport. Zart palyas verseny viszonylag hosszu karrier moddal. Kb mindenben kevesebb a forza 7 tol a grafikat leszamitva a gt7 es ez a nagy baj.
-
P@ppaJoe
tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Szia. Volt lehetőséged esetleg kipróbálni, hogy működik-e? ( Corsair HS70 pro).
-
stickermajom
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Itt tavaszig hiszti lesz mindegy mi történik.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Tessék, most summonáltad a koldusokat, hát kell ez nekünk
? -
laci1117
aktív tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Az első részére +1!
Napok óta követem a topcit hátha elcsípek 1-2 érdekes infót, eszméletlen mennyire szánalmas amit művelnek az emberek, és az a legszebb az egészben, hogy a java része felnőtt ember... a munkahelyeteken és a családnak is így rimánkodtok ha nem sikerül vagy nem kaptok meg valamit elsőre? nevetségessé teszitek magatokat
-
stickermajom
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Az MM a másodikán rendelt Pulse 3D fejhallgatóra sem küldött semmit egy automata visszaigazoláson kívül, ennek ellenére ma feladták. Mindenhol máshol hiánycikk.
Szóval várjuk meg a 19-et szerintem.. -
marquuard
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én ráakadok a horogra:
Várjuk az eurót és a médiát, tényleges visszaigazolás hiányában is.

Köszi.

-
Madwe
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Szóval zavar ha erről van szó, majd féligazságokkal teli posztban igyekszel megint beindítani a témát? Érdekes

-
stickermajom
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Felejtsétek már el ezt az előleg dolgot. Azoknál az üzleteknél, ahol amúgy kértek, de tőled nem: nem fog jutni. Ahol nem kértek: nem tudjuk, de a boxos tapasztalatok alapján van rá esély, hogy jut azoknak, akik időben rendelték és visszaigazoló emailt kaptak.
-
VTom
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ha már ilyen tájékozott vagy, oszd meg velünk légy kedves, hogy honnan van ez a biztos infó...
Ugyanannyira biztos az, hogy lesz gép, mint az, hogy nem..
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
De, ha nem kértek előleget, akkor mi van? Én tehetek róla????
-
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Igen, odaàt ez így megy, itt meg ilyen Activities kàrtyàk lesznek.
-
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Az Activities-zel a jàték bizonyos pontjaira tudsz ugrani, ha a fejlesztők tàmogatjàk, (nyílvàn fogjàk) de minden esetben bezàródik a jàték ha egy màsikat indítasz, és nem íródik ki az SSD-re. Gondolom ciki lett volna még 50-60GB-ot leszedni a 667-ből, hogy legyen Quick Resume.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
És neked ezt muszáj volt ideköpnöd Mr. Megmondóember, mert anélkül jól se érzed magad, igaz? Mindenki foglalkozzon a saját dolgával, te is.
-
fronxie
tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Szánalmas ez az egész amit ott lerendeznek de tényleg...
Én még Alzába bízok, ott eléggé korán leadtam a rendelésem amint felkerült, de már izgatottan várom ott mivel rukkolnak elő.
Bár amikor kaptam emailt annyit mondtak majd értesítenek hogy mi lesz de ott is kb ez az 50-50% kapsz vagy nem kapsz arány van
-
tailor74
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én még téves email-t sem kaptam tőlük tegnap, nemhogy mai korrigálósat.

Tudomásul vettem, hogy nem lesz ps5-öm tőlük. -
Tuomas
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Még nem.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
A konzolok első 1-2 éve mindig az early adoptereknek szól, s sosincs max 1-2 húzócím, de az se nyitásra. Ennek az általad is írt gazdasági okai vannak.
eleve minek ellőni olyankor ilyen címeket, ha a nélkül is nagyobb rá a kereslet mint a kínálat? Max crossgen nagyobb címekre lehet ilyenkor várni.
ps4 s ps3 idején biztos így volt, elötte nem emlékszem
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Sajnos ilyen a mai modern világ. Elkényelmesedtek az emberek és mindenért megy a hiszti. Mai napig irigykedve nézem az első és második világháborús dokukentumfilmeket/filmeket ahol még igazi férfiakat mutatnak be valós problémákkal.
-
cyberkind
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Dehogy arról van szó, hogy nem képesek várni, arról van szó, hogy a bűbánatos bálnapöcs miatt kellett ezt a gent pont most betolni mind a két oldalnak, amikor csak az új konzolokra szánt játékok, nem lesznek. Nem a fogyasztók akarták, hogy legyen új konzol, hanem a két cég, de meglehet nézni a PS5 dobozát, már ott virít a következő tudatalatti reklám a 8K meg a 120fps, de még a fogyasztók türelmetlenek, ha felspannolják őket, azért ez vicces nekem.
Én a mai napig azt mondom, bőven belefért volna fél-1 éves tolás a launch-ra, annyira nem voltak szarok a mostani gépek, hogy kb játszhatatlan legyen minden új játék. -
echterion
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Hú, de egyetértek veled, szívemből szóltál.

-
.LnB
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Akkor lehetne a Deamon's Souls is ingyenes novemberben, sok mindenkit bevonzana.

Alapból már a koncepció sem olyan eget-rengető a Destruction AllStars esetében, ez is közrejátszik.
Mindegy, én is örülök, hogy ingyenes lesz, mert sokat nem adtam volna érte. Fiamnak így meg remek lesz. Főleg ha lenne még benne split screen co-op is, akkor el lennénk majd vele. -
Scarletiel
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Fogalmam sincs miért pont arra a kommentedre válaszoltam ezzel... Csak sima bejegyzésnek szántam címzett nélkül. Bocsi Wesder.
-
Mike
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
egyetértek
-
karmaresz
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Hasonlóképp gondolom én is. Ugyanígy tönkre mehet a GPU, a RAM, valamelyik IO kontroller chip, vagy csak egy szimpla kondi is. Annyira integrált a rendszer, hogy szerintem szinte mindegyik esetben komplett alaplap-csere lesz a megoldás, de mellette meg bízom abban, hogy alapos volt a stressz-teszt időszak. Ha mégsem, úgy lesz majd valami visszahívás/ gyártói garancia-kiterjesztés.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem akarom elhinni, hogy nem lesz karácsonykor a boltok polcain ps5 dögivel.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem állítottam, h nem jó a grafikája. Mondjuk azért "mérnöki csodának" nem nevezném. Csak annyit írtam, h az egy évvel később kiadott (multiplatform) játék sokkal szebb nála. Szval ha lehetne választani, akkor én nem elégednék meg a HZD minőségével.
-
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Egy RDR2-vel a hàtunk mögött nehezen mondható "mérnöki csodànak" + egykonzolos jàték, nem multiplatform még mindig.
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
A Fifa-t én is annyiért töltöttem Storeból! Mondjuk nem is ér többet!
-
karmaresz
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én nem haragszom. Ezt a játékot nem a grafikáért, hanem a klasszikus "leülök harminc percre egyedül, vagy haverommal" kikapcsolódásért veszem meg 3-4 évente, akcióban. De persze örülök, hogy fejlődik mellesleg külcsínben is. Nekem tetszik így, ahogy van, leszámítva a csúszkálást és a mikrotranzakciókat, a játékmódokat meg még nem láttuk.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Multiplat címek? Azok között azért jó! Nyilván egy célhardverre 3-5 év alatt írt cím sokkal jobban kihasználja az erőforrásokat, mint egy sok platformot becélzó, régi motort toldozó foltozó cím amit évente kiadnak...
-
hyggelig
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Sok lakásban konyha sincs, vagy csak nagyon kicsi (értsd az egész egy főzőlap és semmi más) étkező nincs, mert egy helyiség a nappali, a háló és az étkező is. A fürdőben a wc fölött van a zuhanyzó.
Na, igy
Iszonyat drága Tokió. Nagyon kicsike lakások vannak, amik erősen látszódnak az utcafrontról is. Nem is csodálom, hogy olyan népszerűek a kézi konzolok arrafelé.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
mondták,hogy lesz teardown (a Pronál pl. a megjelenéskor körül volt) akkor majd lesz...ugyanezeket a köröket futottátok le a játékokkal, a dizájnnal, az árral

ha itt az ideje megmutatják. az is lehet,hogy már vágják a videót...már elfogyott mind,hova siessenek?
1-2héttel a launch elōtt megkapják tesztre a gépet és a launch címeket aztán dōl az infó -
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Tökmindegy mit tesznek bele, ez a katonàsdi màr semennyire sem mozgat.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
"Nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy oké ezek nem lesznek PS4-re és megjelenés mind konzol mind játékok terén 2021 február?"
A PS3-nál már befürödtek azzal hogy előnyt adtak a konkurenciának. Igaz hogy ott egy teljes évvel később jöttek és a generáció végére tudtak egyenlíteni, de brutális hátrányból indítottak.
Másrészt meg pénzt is kell keresni közben, ne felejtsd el hogy a játékokon van az igazi haszon. A fejlesztő cégeknek vissza kell hozni a fejlesztés költségét, de a Sonynak is nagy kiesés lenne ha nem kerülnének piacra még egy fél évig. Ezek a játékok így szép bevételt hoznak majd PS4-en is.
-
karmaresz
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ez egy öngerjesztő folyamat és a start kritikus mindenki számára. Egyrészt valószínűleg egyik fél sem tudott biztosat a másik indulási készleteiről.
Másrészt mindenki tart a "juhnyáj" effekttől, vagyis, ha a bizonytalanok akár 10-20% átáll, a környezetükben lévő, nem tájékozott emberek is majd azt a konzolt veszik, mert a véleményvezér ezt tette. Nálam ismerősi körben nagyon sokan vannak, akik csak amiatt vesznek egy bizonyos típust, mert a haver, családtag, osztálytárs is ilyet vett és jó lenne vele játszani, vagy tőle lehet játékot kölcsönkérni.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Már volt, mindenkinek örömet akarnak szerezni ezek szerint.
-
Frod
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Tény, nagyon jó akciók szoktak lenni a Store-ban, de azért van jó pár cím, ahol az áhított 4-6 ezres ársáv nem jön el egy éven belül. (vegyük a CoD-ot, az jó példa, nagyon sokan játsszák: digitálisan 30%-nál többet nagyon nem szokott kapni)
Egyébként szerintem aki a lemezes mellett dönt, nem arra játszik, hogy "azok maradnak 22e körül", szerintem elég jól látható most már, hogy 25-30 körül lesznek azok is, ellenben a használt lemezes piac + cserélgetés lehetősége ottmarad náluk. Én is ezért fogok lemezest venni, egyrészt van jópár Ps4-es a polcon, másrészt haverokkal tudunk cserélgetni.
Meg plusz 1,5 centi vastagság a gépen
-
Madwe
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én a játékaim 99.99%át digit veszem. De van jópár cím, amit kipörgetek s sose nyúlok hozzá többet, azokat lemezesen veszem. Elég 2 ilyen játék 5-10 év alatt s visszajött az ára
ennél tübb ilyen lesz, esetemben évi 1-2...
Vagy haver lemezét kölcsönkérem, sőt volt olyan is h lemezt közösen vettünk. -
Deck
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Azért, meglehet érteni az álláspontjukat. Minőségi játékokat tesznek le mindig az asztalra. Nem copy paste aztán évente jön ugyanaz. Az is jó, hogy külön utat jár a 2 cég. Mindenki veheti amelyiket szeretné vagy mindkettőt. Jó a GP meg olcsó meg minden dd nincsenek is olyan exkluzívok ott mint itt. Nem semmi háttermunkákat is végeznek az exkluzív játékoknál. Ha úgy nézed, hogy élményt veszünk akkor megéri (számomra). Bár osztott fiók miatt nekem ugye féláron van minden. Így boldogabban fizetek mintha egyedül lennék.
-
Mike
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
ja, meg varázsprocesszor
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Arról lehet majd játszani is, azért is kell olyan SSD ami megfelelően gyors. Mivel a kereskedelmi forgalomban kaphatók butábbak mint az a speckó amit a PS5 használ, ezért valószínűleg a 7 GB/s olvasási sebesség lesz az elvárás.
-
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ha "varàzs SSD-t" teszel be mellé, azon futni fog minden, màskülönben csak BC + adattàrolàs.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Jelen. Egy-két ps5 címet leszámítva nálam is PS4 játékok fognak pörögni.
Persze ha lesz gépem. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
szerintem elég jó játékok jönnek launch körül, mindenki talál magának valamit (csak az nem,aki nem akar) és nem kell régi játékokkal játszani. hiába jönnek ps4-re, aki próbálta az utóbbi thirdpartykat az tudja mire lehet számítani...pl. avengers vagy az új cod nem éppen optimális a teljesítményük

persze értem, backlogot bepótolni is jó -
Mike
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
nekem is rengeteg olyan játékom van amit egyszer sem játszottam végig, van olyan, amibe belekezdtem, a többsége csak megvan. na ezekkel akár 5 évig is el tudok lenni újabbak vásárlása nélkül.
-
Moby
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem tudjuk. Ilyen részleteket senki nem tud még biztosan. A 3D audio meg nem a fülesen múlik. És hát az eddigi playstation fülesek sem voltak kifejezetten jó minőségüek (ez lehet, hogy végre az lesz, bár az ára alapján erre mérget nem vennék).
-
EczkE
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
A gyartonal kell megerdeklodni. Astro es Steelseries mar nyilatkoztak ez ugyben.
-
Imilenni
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Akkor egységesen emelnének a boltok, különben nehezebben fogyna el.
stilo18
Azért kicsit irigyellek titeket érte
-
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Központi àrazàs van, csak himihumi boltok tehernek rà pluszt.
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Igen. Értesítés nélkül csak nem küldik ki drágább áron. Meg úgyis látod, hogy mennyit kell fizetni majd a futárnál.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Igen.
-
.LnB
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én nem tudom te honnan rendelgetsz játékokat. De mindig megkapok mindent a megjelenés napján, ingyen szállítással.
-
.LnB
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Jelenleg ~4000ft-tal olcsóbb a lemezes változat mint a store-os forintosított árak. Szóval a lemezes verziók olyan 26-27 körül fognak indulni (jobb esetben még olcsóbban).
(#15361) wesder
"Nem én talàltam ki."
Ó dehogynem. Én tudom mire gondolsz, de nem segítek. Majd linkeld be.
Kelted csak a feszültséget direkt. -
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Érdekes hogy Euróban drágább mint Dollárban. Biztos nem elírás?
-
Imilenni
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Biztos félre ütés volt.
Nem elég hogy rossz a dollár-eur (Tudom nett/brutt) váltás, még drágábbak is legyenek?
Háát, azért ez érdekesen nézne ki. -
EczkE
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
-
ImACeltic
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Kb 40 perces lesz. Sony hivatalos Twitch és Youtube csatornáját keresd. Twitch az jobb minőségű kicsivel.
-
Deck
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
+1
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Így így, pontosan.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
szíved joga, de ō downgraderōl beszélt,ami nem teljesen igaz,mert többet léptek elōre,mint hátra
a tone mapping változott, világosabb lett, valószínū gameplay miatt, mert azzal,hogy világosabb lesz a jelenet nem spórolsz erōforrást...sōt inkább tôbb részlet kibújik...
a raytracinggel meg az a helyzet,hogy megszoktuk a kamu fényezést
a metro exodusnál is azt mondták,hogy rt nélkül "szebb"... mert látták,hogy a szoba fele sötét, a fa nem csillog, a rozsdás vas nem úgy tükrözōdik stb 
képzeld el a last of us2 real time fényekkel egy tiszta sötét játék lenne...nincs fényforrás csak a Nap. egy épületben a lépcsōházban koromsötét lenne...erre a average-joe azt mondaná,hogy downgradeChalez tudod mi a különbség az új Ratchet és EZ között? ezer és egy dolog, amelyeket ha egyenként kiemelünk akkor mindre rá lehet aggatni,hogy felesleges
oké,hogy te nem vagy a fejlōdés és tudàs híve csak ne akard,hogy ez legyen a normális hozzáállás 
-
Def26
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
+1
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Igen, és ezzel együtt ahogy forgolódsz vagy nagyon gyorsan haladsz, ezentúl nem kell a késleltetve betöltött, homályos és az orrod előtt felbukkanó tereptárgyakra számítani. Szóval többet és lényegesen gyorsabban be lehet tölteni, amitől részletgazdagabb és változatosabb lesz a grafika. Nem teljesen olyan szempontból lesz szebb ahogyan azt egyesek gondolják, de bizony hozzátesz.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Megbocsáss,de milyen szar játékokról beszélsz? Szerencsére nem te határozod meg hogy milyen játékok legyenek kiadva.
Azt veszik az emberek amivel szeretnek játszani,mert a játék lényege a szórakozás. Én soha nem hittem hogy a Minecraft ekkora siker lesz, mert nem láttam benne a potenciát. De valahogy mégis elérték a 176M határt,akkor valakik mégis csak jól szórakoznak vele.Még akkor is,ha én nem értékelem túl nagyra a játékot.
Nem tetszik,akkor nem kell megvenned.Mert van az a játék ami tetszik, és van ami nem,de egyik sem szar. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
Scarletiel
üzenetére
Már így is több, mint 50%-a az eladásoknak digitális. Az általad felvázolt utópisztikus jövőképnek nem sok esélye van valóra válnia.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
fogadunk,hogy az anthemet 80-90%-ban digitálisan vették
your argument is invalid ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és én sem árulom, max kölcsön adom vagy elajándékozom, ritkán visszaváltom boltban -
keIdor
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Miért foglalkozol vele?
Engem hidegen hagy, hogy a másik mit érzett vagy nem érzett. Hát hol kéne érdekeljen, téged miért érdekel más vad idegen ember?
Nem kell foglalkozni vele. Nem anyád, nem apád, nem gyereked, vad idegen, kit érdekel.
Onnantól, hogy megveszi, az a példány az övé, azt csinál vele, amit akar.
(95%-ban én digitálisan vásárlok, mielőtt nekem jönnél, hogy pont ezt csinálom) -
NyMRooD
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nézd meg miket adtak one-ra a gold-al az elmúlt 1-2 évben és utána mond ezt a vérszegénységet, itt volt CoD ww2, cod MW remastered, uncharted, bloodborn, etc ott meg 1-2 forzán kívül csak egy sor indie.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nagyrészt igazad van, de az "ajándék" játékok kb 2 éve jóval szinvonalasabbak mint MS-nél (x360 miatt van goldom is), a PSNow-val pedig megy a letöltés ps4 játékokra így nem nagyon számít a net és több játékot is kapsz, viszont ugye magyarországon (magyar accountal) nemelérhető és gp tartalma frissebb.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ne haragudj, de neked van boxod? Nekem van mindkettő A dasboard mindkettőn akad, ha jàték közben akarod használni, ugyanis inkább jàtékra megy az erőforrás mint a dashboardra
Lehet a store jobb boxon, de cserébe a dashboard risszabb, leg is nekem
3 éve van boxom, és talàn 1-2 jàtékot húztan be ingyen, nem jelenti azt hogy esetleg nem voltak jó jàtékok, de ps en szinte csak 1-2 havit hagytam ki 5 év alatt, ezt kár hasonlïtani, mert nagy àtlagba ugyan az a minősêg
Gamepass fasza, de nem a havi 3k àron, mert szàmomra pl van max 10 játék benne ami jó, AAA, de 1 êvnyi előfizuból megveszem és akkor megmarad
-
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
1500 az csak a PC GamePass.
A Console GamePass az 3000
Az Ulti meg 4200, amiben minden szolgàltatàs benne van.Most a himihumi módszereket nem vettem szàmítàsba.
-
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
De nézd a jó oldalàt. Még mindig vehetsz PS-t, ha nem tetszik az amit az MS csinàl.
-
törölt tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ha Sonyverő dolgokat akarsz, akkor vàrj az örökkévalósàgig nyugodtan, mivel nem lesznek, én meg leszarom és megveszem mindkét konzolt.
-
Deck
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Igen, vannak ilyen jók és sajnos a maiak véglet is belőle. Sony exkluzív címekkel nem szokott baj lenni
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
ahogy RangerFox írta rendes motionblur (nem csak elkenni az egész képernyōt), stabil 30fps,frame pacing, reszponzív gameplay...ha minden összeáll akkor jól mūködik. a FF7Remake is jó példa erre, vagy az új Unchartedek, a ForzaHorizon OneS-en is nagyon smooth (30hoz képest)...odafigyeléssel elérhetō
-
mettek
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Amúgy tényleg. A spider manben én sem vettem észre hogy szaggatna pedig ott nagyon zavaró lenne a gyors mozgás miatt.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Scarletiel
üzenetére
Elsősorban a nagyon faszán implementált per-pixel motion blurnek köszönhető ez.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Ez nem olyan, mint a touchpad, hogy nincs más platformon is nem is foglalkoznak vele. A grafika nagyon jól skálázható, a ps5 nagyobb részletességgel lesz megáldva, az xbox és a pécé meg nagyobb fps-el mert a teljesítmény elbirja, plusz bónusz töltőképernyővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval várjuk meg a 19-et szerintem..

Kendek
RangerFox