Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Csigavair
üzenetére
A Sony hibája, hogy nem néztél utána a vásárlás előtt?
Erről az a sztori jut eszembe, amikor nézegettem egy játékot, hogy akciós-e, mert érdekelt, csörgött a telefonom, kimentem dumálni, mire végeztem addigra az 5 éves gyerek addig nyomkodta a kontrollert, hogy már nem kellett gondolkodnom, hogy kell-e teljes áron a game.
Na ki hibázott?
Nem más.
Azóta a rendszer kódot kér vásárlás véglegesítése előtt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Csigavair
üzenetére
Hát, alapból csoda, hogy digitális szoftver esetén bárki is refund-ol.. Én annak idején úgy nőttem fel a steam-es korszakban, hogy ott nem adtak vissza semmit.. Amit megvettél az a tiéd volt, és ennyi.. Vettem jó pár játékot úgy, hogy "így jártam" érzésem volt..
Jah, hogy nincs lemez.. Hát, kockázat nélkül nincs győzelem..
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Csigavair
üzenetére
De kár, hogy pesti vagyok...

Épp én is gépet vadászok, eladtam a Series X-em, jönnék vissza a PS5 táborba.
Megrendeltem most pár helyen a gépet (Alza, Konzolvilág, Westend Sony, Platinumshop), de sehol nem mondtak túl bízatot, csak annyit, hogy legalább 1 hónap.

Szóval ha valakinek vank infója, Pest környékén az ne tartsa magában!

-
-
r6man123
senior tag
válasz
Csigavair
üzenetére
Én ezzel a hittel eálltam neki de, szerintem a karakterek kidolgozása nem sikerül. Az egész sztorimesélés önszolgálatú lett. Lassan, kürülményesen, erőszakosan, teljes klisétegerrel akarták ezt a jó?! Rossz?! Dolgot elmesélni. Gondolom írásakor ez volt a koncepció aztán mindent felálldoztak érte.
-
Mike
veterán
válasz
Csigavair
üzenetére
a tolerancia jegyében NE politizáljunk semmilyen szinten ebben a topikban!
A TLOU2 egyébként is vörös posztó, nem kell azt csinálni mint a gamestar oldalánRyu, ha nem ez megy akkor a kibaszott fps, 4k, 8k siránkozás, vagy kinek milyen cc 200 centis tévéje van amin szar már a fullHD
Madwe, én nem nyomtalak fel
-
Peace
nagyúr
válasz
Csigavair
üzenetére
Megéri egy kicsit még gyűjteni ahhoz a 40k-hoz szerintem. Astro A20-nak teljesen rendben van a hangja (Sony GOLD-hoz képest óriási előrelépés), de nem tudnám jó szívvel ajánlani, mert 2-3-4 óra elteltével nekem már nagyon nyomja a fejem búbját. Ha jelenleg szeretnék vásárolni, akkor én tuti [link] ezt próbálnám be. Nagyon sokan dicsérik. De ugye mindenkinek más a kényelmes és mást jelent a jó hangzás. Viszont 55-60k-s árkategóriában már fogsz normális wireless headset-et találni.

-
frOger
csendes tag
válasz
Csigavair
üzenetére
en most vettem a ps5-hoz pulse 3d-t, mert nem talaltam raktaron Arctis 7p-t. Nem mondom hogy nagyon elegedetlen vagyok vele, a Bose QC35-omhoz kepest kozepes hangminoseg, gagyi anyaghasznalat, de a feladatot ellatja tokeletesen. Tolem megy ra a "good enough", de ha talalsz arctis 7p-t es belefer a budgetba, inkabb azt ajanlanam.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Csigavair
üzenetére
Fasza.
Szeptember 7.én rendeltem elő.Boltban van, előrendelésemet leszarják.
Szép bolt...
Mérgemben fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, tettem egy panaszt.Mondja a csávó, hogy kivizsgálják.
Mondom mit, magukat, hogy ennyire inkorrektek? 
Na megyek vissza Forzazni, mert csak mégjobban felkurom magam.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csigavair
üzenetére
gondolom azert a legtobb boltban ugyanigy "kis hatszellel' fog elmenni az 1-2 darab, tehat a mezei usernek aki csak bemegy kifizeti, elhozza kb eselye sem lesz megint, foleg, hogy az ugyfelszolgalatosok azt sem tudjak melyik bolygon vannak.
p.s.: 1-2 napja voltam a siofoki uzletben a csavo juniust mondott.
-
-
-
-
Raga
senior tag
válasz
Csigavair
üzenetére
5mp ezelőtt hívtam az euronicset újra...nem tudnak róla hogy jön készlet és amíg a szállítmány nem folyamatos nem is teszik ki a webshopba...ezt követően kértem ha kapnak tegyenek félre és szóljanak a válasz az volt erre nincs lehetőség
Nem tudom honnan van az infód de neked legyen igazad -
-
válasz
Csigavair
üzenetére
És a boltokat, hogy figyeljék? Legtöbb ember azért Covid ide vagy oda dolgozik, de még aki nem az is menjen a helyi Euronicsbe reggel, sátorozzon le a konzol részlegnél figyelve,hogy éppen mikor raknak ki egyet, amit eleve nem is fognak megtenni
Nem értem ezt a kommentet ne haragudj, hogy kellene figyelni a boltokat ?😂 Kérlek taníts mester😆 -
válasz
Csigavair
üzenetére
Ez mind oké,de mit figyeljenek itt a szerencsétlen emberek, amikor az Euronicsnál már régóta csak előjegyzést vesznek fel a Ps5-re! Tehát hiàba figyelnek bármit, mivel nem lesz náluk webshopba felrakva, ha meg lesz, az megint csak az arcon köpése azoknak akik már tavaly rendeltek mondjuk, és megint azok jutnak gépekhez akik csak úgy "véletlenül" feltévednek és lecsapnak rá... pontosan ez volt tavaly is! Persze sok előrendelőt is kiszolgáltak nem azt mondom, de lehetett olvasni nem egy vissza élésről, mondjuk ez nem csak az Euronicsre igaz!
-
Szabi®
veterán
válasz
Csigavair
üzenetére
""Nem hinném, hogy valakit emiatt le kéne ugatni, mert ezt le merte írni. Sokan járnak el úgy mint ő. ""
Jó csak azzal, hogy jelzi az xbox vásárlási szándékát, még nem lesz ps5-je, és akiknek meg van ps5-jük azokat ez az információ nem érdekli.Itt legtöbbünk még tavasszal adta le az előrendelését, sokunknak jutott is, én pl. májusban, vannak akik még régebben.
Most az hogy neki 2 hete eszébe jutott, hogy kéne venni ps5-öt
.....
Ha nézte a fórumokat informálodhatott.Ha a fórumokat nem is, de nem akarom elhinni, hogy bármelyik bolt ahonnan venni akarta szavatolni tudta, hogy van konzol és 3 napon belül a Gls kiviszi...... -
nitro16
senior tag
-
Madwe
nagyúr
válasz
Csigavair
üzenetére
Mert máshol rendelted elő. Más más boltok máshogy működnek, van ahol előrendelési sorrend van - itt az a bajod h sorrend van s nem jutottál sorra - más helyeken meg nincs sorrend s ha van készlet akkor szabadrablás van - itt meg az a gondod h te elöbb rendelted mint ők mégse te kapsz elöbb... na most akkor melyik
? Szerintem ez a legjobb h lehet válogatni mindkettő közül. ez most euronics rendelés volt. Ott ha előrendeltél megkaptad vagy most kapod meg. Te max előjegyezted ha nem kaptál. De ha jól emlékszem euronicsnál az ismerősöd kérted meg aki ott dolgozik h szerezzen neked novemberben
s azt nem bánom h nem volt igazad s az előrendelők megkapták s nem csipkedték le az ott dolgozók a készleteket... -
ImACeltic
őstag
válasz
Csigavair
üzenetére
Hogy lehet fent maradni hajnalig gamelés közben?
Ennyire leköt, hogy nem érzed a fáradságot vagy alapból is hozzá vagy szokva az éjszakázáshoz? Én is szoktam éjszakázni meló miatt, de eszembe nem jutna, hogy mondjuk 22-23 után még toljak bármilyen gamet, főleg sztoriközpontút mert szeretek odafigyelni mindenre és azért késő este az már nem úgy megy. Oké, egy kivétel volt nem is olyan rég, ami nem lehet más, mint a The Last of Us Part 2.
Azt hittem 23-ig végzek vele, de aztán ugye jött a ráadás és hajnali 1 körül végeztem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lesz itt is egy nehezebb nekiindulásom még azt hiszem, akár a gow módban.
Ebben a játékban még szenvedni is jó..

,hogy ezeket itt reklámozod még ha nincs is közöd hozzá.szép banda.ez is hírverés nekik
Szép bolt...
ez melyikben van?

Kendek
RangerFox