Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165963) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

Stellar Blade™

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#129976) Moby válasza front3r (#129966) üzenetére


Moby
addikt

Én pl. nem szerettem a történetet. Sőt, el is tudom mondani mért. Nem kell vele egyetérteni, de hogy itt nem arról van szó, hogy nem érti. Azért nem, mert nekem túl sok volt benne az erőszak. Több helyen és karakternél éreztem azt, hogy öncélúan sok benne az erőszak. Az első rész nekem a túlélésről szólt. A második meg a halálról. Mindenki a másik halálát kívánta, vagy ha nem kívánta, okozója lett annak. Mindezt egy olyan világban, ahol világ amúgy is megöli az embereket, akkor is, ha azok nem teszik meg egymással. Ilyenmódon a második résszel a történet a teljes kilátástalanságba fordult. Egy olyan világot festett le, amiben tökéletesen lényegtelen. Ellie létezése, ezt gyakorlatilag a játék története ezt explicit ki is mondja. Lemond a sztori az emberiség túléléséről, de nem csak lemond, hanem minden pontján be is mutatja, hogy az nem is érdemelné meg. Engem nagyon stresszelt az egész, és szögesen ellentéte az első résznek. Az az emberségességről szólt az embertelen körülmények között. A második rész az emberben lakozó igazi szörnyekről szólt, ami mellett eltörpültek a "valódi" szörnyek létezése, tettei. Ezzel én nem tudok azonosulni, nekem egy ilyen történet sosem fog bejönni. Akkor sem, ha a második mondanivalója ilyen tekintetben valóságosabb. És ezen sokat nem hoz vissza a vége "csavar" sem. Azon a ponton igazából már ez lényegét vesztette.
De az eddigiek nem erről szóltak, hanem arról, hogy dobott-e féket a ND-re a sony a part2 miatt. Amiből attól függetlenül sem látszik semmi, hogy nekem tetszett-e vagy sem, és nem is gondolom, hogy kellene. Meg amellett, hogy a sztori nekem nem jött be, a part2 azért továbbra is ND minőség technikailag. Ezt talán senki nem is vitatja.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.