Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#165963) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Nyereményjáték!

Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és ez alkalommal is játszani lehet érte! :C

Stellar Blade™

A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.

Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek! :)
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának! :R

<-ƘƘ->

Hozzászólások

(#1051) l.skywalker válasza Carlos Padre (#1050) üzenetére


l.skywalker
félisten

Az is ott van, csak a részleteset kell lekérni, nem ami a részvényeseknek szóló oldalon van.

Pl. itt a FY20 Q2: [link]
Gaming revenue: -21% (-905M$)
Xbox Services revenue: -11%
Hardware reveneue: -43%

Nem lehet kuss, ez egy részvénytársaság :D

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1052) Moby válasza l.skywalker (#1045) üzenetére


Moby
addikt

Ezt én értem, csak közben meg nem ezt csinálják :) A hangsúly továbbra sem az xcloudon van, lebegtetik ezt már évek óta, meg halad is, de nem ezt építik most sem ezerrel, hanem azt, ahol állítólag a sony nem ellenfelük :) Ha ez egy embernél fordul elő, akkor ezt úgy hívják, hogy skizofrénia. Ha a egy cégnél...azt nem tudom hogy hívják. Vagy egyszerűen nem tud már ennyire objektív lenni egy ekkora multi a saját tevékenységével kapcsolatban, vagy az xbox divizió folyamatosan becsapja a céghálót a saját tevékenysége felülreprezentálásával. Ez sem példa nélkül, az AMD-nél is megy ez. Meg mindenhol.
De a baj nem ez, és nem is ezért írtam én ezt, hanem azért, mert a piacuk nem hülye. A vásárlóik ugyanabból a körből kerül majd ki, akiknek a ps5 az alternatíva. Tökmindegy, hogy az ők hova pozicionálják magukat, vagy mit szeretnének, hogy higgyenek a vásárlóik.

[ Szerkesztve ]

(#1053) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

Sony PlayStation 5 may use Samsung NVMe SSD 980 QVO

Megint rajtunk spórolnak :D

Life, Uh, Finds A Way

(#1054) Moby


Moby
addikt

Az, ahol ők versenyezni terveznek, az a pálya azt sem tudni, hogy létezik-e. Tudják ők ezt persze jól, nem véletlenül óvatosak. Elindulhatott volna már ez az xcloud évekkel ezelőtt is. Ahogy a sony is két létező streamingszolgáltató felvásárlásával jutott el a streaming. Az a két versenyző is azt gondolta, hogy van verseny. Hát nem volt. Se induló, se néző. A sony is óvatos volt, pontosabban még mindig óvatos, szépen elkezdte ő is átalakítani a psnow. A google nagy lendülettel nekifutott, aztán olyan hamar a földbe is állt a stadia is.
Na. Száz szónak is egy a vége: ez az egész egy rohadt nagy kamu szvsz. Terelés. Így nem kell majd bevallani, hogy nem tudják majd lenyomni a sonyt. Ha nem versenyeznek velük, nem tudnak kikapni. Mármint ez megy a fejekben. Ez ugyanaz, hogy már nincsenek konzoleladás számok. Mindent elkövetnek, csak ne kelljen belenézni az igazmondó varázsgömbbe :)

(#1055) Wesder válasza Moby (#1054) üzenetére


Wesder
félisten

Mindenki tudja hogy amit itt az MS leművelt az kb visszahozhatatlan. Te sem futnàl versenyt tovàbb azzal aki màr 2x lekörözött.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1056) Moby válasza Wesder (#1055) üzenetére


Moby
addikt

Ez a valóság nem olyan rossz, amit ne lehetne elfogadni. Megvetették a lábukat egy lyan piacon, amiről senki nem gondolta volna, hogy össze jöhet nekik. Sokat hibáztak, de komoly tényezők maradtak. Ez nem elég jó? Csak az a valóság elfogadható, hogy mindenkit eltiporva piaci hegemónia, mert ez összejött a windows-al meg az office-al?

(#1057) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Aki helyesen megmondta a TLoU2 első megjelenési dátumát, azt mondta hogy márciusban lesz a leleplezés és a preorder indulása is.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#1058) AxBattler válasza hombre[EU] (#1053) üzenetére


AxBattler
félisten

Nincs azzal baj szerintem, csak az írásban lehet gyengébb - a sávszél amúgy is korlátozni fogja a letöltés, és így a telepítés sebességét.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#1059) moqs7419 válasza l.skywalker (#1051) üzenetére


moqs7419
csendes tag

Ha jól értem, ezek a számok az előző üzleti negyedévhez mért csökkenést jelentik? pl. gaming -21% 905 milló azt jelenti hogy 2018-ban kb 4.5 milliárd volt a bevétel most meg kb3.6 milliárd?

(#1060) l.skywalker válasza Moby (#1052) üzenetére


l.skywalker
félisten

Rosszul értelmezed a dolgokat. A dedikált konzol gyártása nem azért nem áll meg, mert titokban világuralomra törnének vele. Maximum 50 milliót adtak el a One-ból, de ez a nagyon maximum felfelé kerekített átlag. Ha egy időben jön ki, akkor mostanra a Switch-ből is biztos 1,8x több fogyott volna. A PS-ről felesleges is beszélni. Spencer egyszer már beszélt róla, hogy fontosak nekik a meglévő konzol tulajdonosok, így amíg lesz rá igény, gyártani fognak dedikált eszközt. De!

Már régóta lebegtették, hogy jönnek majd alternatívák:
• egy teljesen digitális eszköz (ez lett az All Digital S)
• egy only streaming eszköz (ez még nincs hivatalosan sehol ill. az xCloud-al majd az S és az X lehet ez)
• és idővel kínálni fogják azt az alternatívát, hogy ne is vegyél Xbox-ot, játsz azon amid van

De ez az egész piaci átalakulás nem újkeletű. A generáció elején az E3-on amiket bemutattak és amikkel megbuktak és amin röhögött rajtuk a fél világ (online only, lemezes játékot is csak 1x lehet felhasználni, stb. stb.) azokat a dolgokat kvázi azóta is vonalon tartották, csak más ruhában adják elő.

Online only: szinte már mindenhez kell online jelenlét, ha nem is folyamatos, lévén a GamePass és a többi előfizetés asszem 7 naponta ellenőrzi a jogosultságot

Egy játék csak 1x használható fel: Xbox One S All Digital

És a hogy a cégcsoport többi termékét az előfizetéses/felhős formába irányította az MS (mostanra mondhatni sikeresen), így ezt követi most az Xbox is. Az Xbox marketing szintjén ugyanazt képviseli ezzel, mint amit az anyacég vállalt, fogalmazott meg. Nem, hogy nem átverés van (ami teljesen abszurd) hanem közös stratégiai irány. Ők ebben hisznek. És igen, sokan vannak, akik a jelenben még ezt abszurdnak tartják, de most vagyunk egy technológiai ugrás küszöbén, és idő múlva a mostani felhős szolgáltatások alá fog dolgozni sok olyan dolog, ami ma még el sem indult.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1061) l.skywalker válasza moqs7419 (#1059) üzenetére


l.skywalker
félisten

Igen. A visszaesés a generáció váltás évében mindig "könyvelhető", a Sony is "veszteségeket" jelentett [link]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1062) Moby válasza l.skywalker (#1060) üzenetére


Moby
addikt

Humbug. Ez a piaci átalakulás nem létezik. Ma a sony és a nintendo azzal gyalulja szét a paicot, ami sikeressé tette őket a kilencevenes években.
Minden előrejelzés és vakhit ellenére a mobilgaming nem tette tönkre a hagyományos, nagygépes konzolozást. Ezek után minimum merész jóslat ezt várni egy olyantól, ami talán nem is létezik.

[ Szerkesztve ]

(#1063) l.skywalker válasza Moby (#1056) üzenetére


l.skywalker
félisten

PS5 konzolos topikban az MS-re ujjal mutogatva piaci hegemóniát kiáltani némiképp felelőtlen dolog :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1064) Carlos Padre válasza l.skywalker (#1051) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Azért írtam, hogy annyira kussolnak róla, amennyire csak lehet. A bő lére eresztett annual reportban az other personal computing alatt mindössze ez található :
Gaming revenue increased $1.0 billion or 10%, driven by Xbox software and services growth of 19%, primarily due to third-party title strength and subscriptions growth, offset in part by a decline in Xbox hardware of 13% primarily due to a decrease in volume of consoles sold.
Ha többet akarsz tudni bányászd elő a pontos adatokat. A felületes olvasó meg még van nyugtatva az xbox üzletág dübörög, köszönik szépen jól vannak.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1065) l.skywalker válasza Moby (#1062) üzenetére


l.skywalker
félisten

Kár, hogy a "humbug"-ig jutott a beszélgetés. Tényleg sajnálom, habár tőled már megszoktam, hogy kétféle vélemény létezik számodra. A tiéd és mindenki másé ami nyilvánvalóan hülyeség.

Voltak hozzád hasonlóan gondolkodó emberek anno pl. a Blackberry-nél is. Mondták is, hogy:

"Az érintő kijelző, az humbug!" :DDD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1066) l.skywalker válasza Carlos Padre (#1064) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nem az xbox üzletág dübörög, hanem az MS nettó bevétele, ez elég megnyugtató. Egyébként pedig mindenki azt rakja előre, amire büszke, hátra pedig amire nem. A Sony sem a mobilos üzletág hihetetlen eladásaival kezdi az éves beszámolót. De ez nem konzol téma, hanem üzletpolitika. Nem akarom, hogy ezzel menjen itt a sok OFF-os hsz.

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1067) Carlos Padre válasza l.skywalker (#1065) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Mikor azt is írhatták volna, hogy humbuk :W

De ez már nagyon off :DD

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1068) moqs7419 válasza l.skywalker (#1061) üzenetére


moqs7419
csendes tag

Köszönöm a választ..így gondoltam én is...akkor miből szűrik le azt, hogy az egész xbox gaming divizíó veszteséges? Azért ez az egyetlen negyedéves adat sem kicsi összeg? :U

(#1069) Wesder válasza moqs7419 (#1068) üzenetére


Wesder
félisten

Mert nincsràjàték szarazikxboksz ingyengémpassz szàzhatmillapéesnégy vàlaszthatsz.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1070) l.skywalker válasza moqs7419 (#1068) üzenetére


l.skywalker
félisten

Na itt jön képbe az, amiről a srácok beszélnek. Az Xbox pár éve nem publikálja a konzolok eladási adatait, nem részletezi a kiadás-bevételi számait és összességében úgy kezeli a gaming divíziót, mint egy céges hobbit.

A piac többi szereplőjével szemben ez kb. olyan, mintha azt mondanák, hogy semmi közötök hozzá, hogy mit csinálunk és annyi pénzünk van rá, amennyit csak akarunk, míg a Sony és a Nintendo sok-sok évtized alatt építették fel azt amit, addig az MS, habár ők is régóta, de kis lemaradással léptek be erre a területre és míg a 360 idején hasonló szereplőnek tűntek, a One gyenge indulása után változtattak a kifelé mutató kommunikációjukon, amit sokan érthetően nem szeretnek. De az MS-t mint céget is sokan túl monopol-nak, szörnyetegnek gondolnak, a Windows miatt, amivel valljuk be a PC-s piacot szinte egészében letarolták, és kevés másik szereplőnek van egyáltalán benne minimális részesedése is.

Valahogy úgy képzeld el ezt, ha szereted a focit jó hasonlat, hogy vannak olyan csapatok amelyek 100+ éve léteznek és teljesítenek, majd jön egy osztrák energiaital gyártó milliárdos és megvesz egy csapatot, amit átkeresztel RB kezdetű-re, telepumpálja pénzzel és felrepíti az adott ország élvonalának TOP3 csapatába. Csak annyit ért el vele, hogy van egy csapat, akit szinte mindenki más utál. De 50 év múlva már ők is csak egy csapat lesznek a többi közül. Mindig a jelen és a változások nehezek, aztán majd elcsitul minden.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1071) hombre[EU] válasza AxBattler (#1058) üzenetére


hombre[EU]
veterán

QLC mennyire megbízható a valóságban. Teória alapján sokkal gyorsabban "öregednek"

Life, Uh, Finds A Way

(#1072) Moby válasza l.skywalker (#1065) üzenetére


Moby
addikt

Nem a posztodra értettem, hanem a ms jövőbelátására. Mindegy :)

(#1073) Carlos Padre válasza l.skywalker (#1066) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Tudom, csak a sunyiság meg a fenntartható üzleti modell kapcsán jött fel a dolog.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1074) AxBattler válasza hombre[EU] (#1071) üzenetére


AxBattler
félisten

Ugye az alap 860 QVO 1TB napi 300GB-ra van hitelesítve a 3éves garival, szóval szerintem a szokásos: ha nem írsz rá naponta átlagosan úgy 50-60GB-nál többet, akkor örökélet, de napi átl. 100GB-tól is nyugodtan aludnék.

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#1077) Moby válasza hombre[EU] (#1071) üzenetére


Moby
addikt

A valóságban a vezérélők előbb elhalnak, mint akármilyen nand :(

(#1078) hombre[EU] válasza AxBattler (#1074) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Értem, akkor ez teljesen megfelel egy konzolnak tényleg

Life, Uh, Finds A Way

(#1079) Carlos Padre


Carlos Padre
veterán

Ha már nagy arc kedves wesder kolléga.

[ Szerkesztve ]

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1080) ProEvoFan válasza Carlos Padre (#1079) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Szerintem csak a jövőre gondol mert jelenleg tényleg nem igazán vannak egy ligában a Sony/Nintendoval.Engem inkább az érdekelne, hogy ez a gamepass hogyan éri meg nekik, ha továbbra is szarért-hugyért árulják.Ok, vevő csalogató, de akkor is, ez ebben a formában meddig tartható fent?
A Google hosszútávon tényleg veszélyes lehet minden konzol gyártóra.

[ Szerkesztve ]

(#1081) ProEvoFan válasza l.skywalker (#1070) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ha lenne értelmes alternatíva a Windows mellet, akkor nem kevés ember menekülne el onnan.Pl én biztos.
A piaci helyzet hozta őket ebbe a jelenlegi kommunikációba, nem más.A többi mellébeszélés.

(#1082) _drk válasza ProEvoFan (#1080) üzenetére


_drk
őstag

AngryJoe-nak lesz egy tesztje a héten a stadiaval az szerintem érdemes lesz majd megnézni.
Én egyelőre azt látom hogy a játékok se konzolon se pc-n nem működnek. Akkor a felhőben miért lenne működőképes?
Ha a hardver rendben van, még optimalizálva is van és nem bugos meg crashelős, bejön a net okozta jó kis laggok, latency, packet loss.

(#1083) #10186752 válasza _drk (#1082) üzenetére


#10186752
törölt tag

Mire a felhő alapú játék valóság lesz, normális minőségben, az szerintem nem évek, de legalábbis évtized, vagy esetleg évtizedek kérdése.

Ezért is megdöbbentő az a delíriumos nyilatkozat, amit Phil művelt itt az utóbbi napokban, olyan, mintha ő és vállalata elvesztette volna józan ítélőképességét. Olyan ez, mintha a BMW azt nyilatkozta volna, hogy nekik a Mercedes nem versenytárs. Teljes agyrém.

Persze az égen sétáló-félék ezt úgy szopják be, mint a torkosborz.

[ Szerkesztve ]

(#1084) l.skywalker válasza _drk (#1082) üzenetére


l.skywalker
félisten

Erre azt mondták konkrétan a Google-nál, hogy felhőben minden jobban fog menni. De komolyan, megkeresem majd a cikket, de valami olyannal érveltek, hogy mivel a "virtuális gépe" mindenkinek ugyanaz a konstrukció lesz, és mivel mindent az üzemeltető tart fent, így sokkal kisebb lesz a diverzitás, a rendszer sokkal inkább homogén lesz, nem adja fel a leckét az eltérő back-end kliensekhez kötelezően igazodó egyéb folyamat. Na ezt jól megaszondtam :D

De a lényeg, hogy ők, konkrétan a Google-nél a Stadia-nál azzal érvelnek, hogy felhőben minden IS könnyebb lesz. Csak akkor azt nem értem, hogy miért nem megy nekik? Én az xCloud-ot, a PS Now-t és most a GeForce Now-t is próbáltam, mindegyik könnyedén ment... min. 5Ghz-es WiFi-n. Az ismeretségi körömben, azok közül akik játszanak 10-ből ketten megkérdezik, hogy az 5GHz-es WiFi az az 5G? 4-en tudják mi az, de nem érdekli őket és a maradék 4 ember használja és megy neki otthon, pedig szinte a legtöbb hw képes rá a háztartásokban, azoknál akiket én ismerek.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1085) Moby válasza l.skywalker (#1084) üzenetére


Moby
addikt

Milyen szempontból ment könnyedén? Technikai szempontból?
Azt sem értem mi lenne jobb, és mitől lenne jobb a diverzitás, mint mondjuk konzolok esetén. Az egyetlen, ahol ennek haszna van, az a sok szereplős multi _lenne_ (mert nem 100 különböző latencyt kompenzálgatni), de ehhez is mindenkihez is nagyon közeli szereverek kellenének. És ez az igazán nagy rákfenéje az egésznek. Nem a latency, meg a közeli szerver, hanem a tervezhetetlenég. Vagy sokszorosan túltervezik az erőforrásokat, hogy a csúcsidőkben ne lehessenek a rendszerből kimaradók, de akkor meg nem éri meg, mert a völgyek óriásiak lesznek. Az egész rendszer kihasználtsága a béka segge alatt lesz, és nem lehet kijátszani az időzóna-eltolódásokkal a kihasználás kisimítását, mert közeli szerverek kellenek, különben szar az egész. És így már megválaszolatlan marad az a kérdés (amire 10 éve keresi a szolgáltatói oldal is a választ), hogy mitől lesz olcsóbb egy sokszorosan túltervezett rendszer csak attól, hogy a szolgáltató vásárolja és üzemelteti. Hasonló számítási kapacitásokat az amazon, vagy akármelyik piaci szereplő az üzleti szférában ezeknek a díjaknak a sokszorosáért adja bérbe, de ott sincsenek ilyen lehetetlen latency vállalások.
Nem véletlenül megy a sötétben tapogatózás, meg óvatoskodás az összes szereplő részéről. Nem technikai oldalról van ez megtoszva, tehcnikailag adottak a feltételek évek óta. És a mai napig az az elvi háttere, hogy majd a felhasználó elég hülye lesz ahhoz, hogy kiszámolja, hogy vajon mi éri meg neki jobban: megvenni egy konzolt, meg azt a 6-10 játékot (ami körül vannak az átlag attach rate-ek), vagy előfizetni egy ilyenre. Mondjuk 5 évig. Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy a felhasználók nem teljesen hülyék.

(#1086) AxBattler válasza l.skywalker (#1084) üzenetére


AxBattler
félisten

Az otthoni stream is jobb 5GHz-es wifin?
Mármint hogy az otthoni konzol gépedről stream-eled notira, tablet-re, vagy mobilra a képet.

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#1087) l.skywalker válasza Moby (#1085) üzenetére


l.skywalker
félisten

A meglévő felhasználók nem hülyék, de gyanítom azokat célozzák meg, akik még nem felhasználók és valószínűleg ezért: teljesen hülyék.

Én az xCloud-ot pontosabban a Console Streaming-et Xbox-on mire használom? Távolról törlök, telepítek vagy állítok be valamit a konzolon. De eszem ágában sincs játszani rajta, csak néha-néha valami platformert.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1088) hyggelig


hyggelig
senior tag

Van ennek a topiknak moderátora vagy a gazdasági, közgazdaságtani és jövőbeni műszaki spekulációkról fog szólni ez a topik? :U

(#1089) l.skywalker válasza AxBattler (#1086) üzenetére


l.skywalker
félisten

Hivatalosan csak otthoni stream érhető el, azaz Console Stream. Nekem az csak 5GHz-es WiFi-n működik rendesen vagy normális lefedettséggel bíró 4G-LTE területen. Vácon lakom, itt a 4G fele annyira erős, mint Budapest belvárosában a Telekom-nál. Vácon az egész egy nagy kockahalom, Budapesten belül teljesen jól működik.

Ami a W10 stream-eket illeti, én amibe csak tudok kábelt dugok itthon.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1090) kriszpontaz válasza hyggelig (#1088) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Egy még be nem mutatott konzol topik alatt mégis mit szeretnél látni?

(#1091) l.skywalker válasza hyggelig (#1088) üzenetére


l.skywalker
félisten

Teljesen igazad van és elnézést. Amúgy te Topikgazdára gondolsz, moderátorai az egész fórumnak vannak :D (Szőrszál felhasogatva, yeah)

Hölgyek/Urak! Ps OFF topikban tudjuk folytatni az OFF-os témákat?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1092) AxBattler válasza l.skywalker (#1089) üzenetére


AxBattler
félisten

Félreérted, nem cloud streaming-re gondoltam, hanem hogy otthoni Xbox-ról, lemezes játék képét tolod mobil eszközre.
Persze, amire lehet kábel, de van hogy a szükség törvényt bont...

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#1093) l.skywalker válasza AxBattler (#1092) üzenetére


l.skywalker
félisten

Válasz itt: (#32683) l.skywalker

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1094) Moby


Moby
addikt

Abszolut jogos a hiszti. A sok PS5 speci meg játékreveal között zavaró a sok off :)

(#1095) Wesder válasza Carlos Padre (#1079) üzenetére


Wesder
félisten

Persze hogy nem konkurens. Nem tudjàk eladni a konzolt, így màr az akarat sincs meg hogy valamivel ràkényszerítsék az àtlag jàtékost, hogy megvegye. Ebben semmilyen nagy arc nem volt.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1096) #10186752 válasza hyggelig (#1088) üzenetére


#10186752
törölt tag

Kíváncsian várjuk a beszámolódat az aktuális PS5-ös játékról, amivel játszol. Szívesen hallgatnánk a tapasztalataidat a konzolról, mennyire csendes/hangos, komfortos a GUI, és hogy mennyire tartod hasznosnak az új fícsöröket, amiket használsz!

(#1097) hyggelig válasza #10186752 (#1096) üzenetére


hyggelig
senior tag

Egy topikba muszáj rendszeresen írni, még akkor is, ha nincs hír? Csak mert unatkozol?

(#1098) #10186752 válasza hyggelig (#1097) üzenetére


#10186752
törölt tag

A topikok nem hírekről szólnak, hanem eszmecseréről, adott témában történő beszélgetésről.

Elolvasod, nem tetszik, továbblépsz. Ennyi.

Bár őszintén nem értem a gondolkodásmódod: mitől lenne jobb érzésed, ha semmi hozzászólás lenne a topikban, és üres lenne? Akkor úgy érzed, rend van a világban?

(#1099) Moby válasza hyggelig (#1097) üzenetére


Moby
addikt

Az mindig szórakoztató, amikor az olvasót zavarja, hogy a fórumokba írnak az emberek :D És leírja! Mást nem, de azt igen, hogy ne írjatok, mert nekem el kell olvasni, amit írtok! :DDD
Nyilván valamiféle rendet fenn kell tartani, de jelenleg ennyi az összes, ami a témában összejött. A kapcsolódó témák.
Mondjuk én nem nagyon értem mi értelme az off hozzászólásnak a fórumon, ha amúgy az az alapfelállás, hogy az offot írsz, akkor írj az offtopikba... És az offtopikokban mire használjam az off-ot? Az on témára? :DDD

(#1100) l.skywalker válasza Moby (#1099) üzenetére


l.skywalker
félisten

Hivatalosan az OFF mennyisége kerülendő, szóval amit ma itt csinálunk, hogy tele van OFF-al, az nem jó. De 1-2 OFF megjegyzés persze teljesen elfogadott.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.