Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86260) Exodius


Exodius
őstag

Nyugodjunk meg srácok. Jó ha pörög a topik, de azért ne szakítsunk itt egymással virtuálisan. :)
Bevallom néha engem is felcsesz, ha nincs konszenzus és mondjuk egy Topping A90-re nem mondja mindenki, hogy megvenné, de hát ez egy ilyen világ.

De van egy remek ötletem (Hi-Fi Elysium):

Az lenne a legjobb, ha lenne egy olyan hi-fis hely valahol mondjuk BP-n, ahova bejelentkezel x időre órára és addigra ott lenne egy laptop egy alap foobar-ral meg a kért erősítők, DAC-ok, fejesek és akkor tesztelhetne mindenki orrba-szájba.
Nagggggyon gyorsan megoldódnának a bajaink! :K
A delikvens beül,a kis szobájába (ne zavarjon senkit, ha mondjuk nyitott a fejese), ahol már be van készítve az adott vas. Randizik 1-2 órát velük, a zenéit beviszi pendrive-on. Aztán ide felfirkant valamit, amit mi elolvasunk és az alapján azt mondjuk: oké, van valami képem róla DE meghallgatom én is, aztán azt összehallgatva másik jelölttel is, választok.
Ők megrendelik, az megjön, mi átvesszük, aztán örülünk. :)

Most képzeljétek el. Kb. hetek alatt le lehetne zongorázni a főbb jelölteket. Mondjuk 2 órára fizet az ember 2000 Ft-ot, a helyen meg csak demó cuccok lennének.
Én simán kiadnék így egy 10-est 5x2 óráért. Még jobban is megérné, mint berendelni valamit, aztán meg tovább-adni bukóval, ha nem jön be. :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.