Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szakibá... #64147 üzenetére
Köszönöm a tippet, megfontolom. Egyelőre próbálom kitalálni, hogy azzal a "damillal" hogy lett rögzítve, ott szeretném felbontani.
-
LionW
tag
Ennek a Takstar Pro 82-nek valami iszonyat büdös a műbőr része, kb mintha valami 500 forintos kínai műbőr pénztárca lenne. Bár elég friss ahogy látom, qc papír szerint 2017/11-es gyártás, remélem elmúlik ez a szag, még a bőrömön is érződik miután leveszem.
A hangzás jobb mint az elődjének(kevésbé "fun", de részletesebb), és kényelmesebb is. -
-
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok. Egy Marshall Major 2 fejes mennyire állja meg a helyét árkategóriájában? Elsősorban otthoni FL Studio mókázgatáshoz használnám, de jól jönne néha vonaton, repülőn. Kell ehhez egy külső fejes erősítős hangkártya, hogy kimaxoljam? Vagy ez még nem az a kategória aminek szüksége lenne ilyesmire?
-
megema
őstag
Sziasztok!
Audio Technica ATH-AR5BT fejhallgatóról van tapasztalatotok? Most találtam rá, és nagyon szimpatikus hogy vezetékesként és vezeték nélkül is lehet használni. Kérdés, hogy mennyire lehet jó (elsősorban vezeték nélkül) a jelenlegi ATH-M40x-emhez képest. Apple Music, filmnézés, stb.
[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz jkrisztian #64159 üzenetére
Szia!
15-20ezer között részemről ajánlott vétel.
Nem szükséges külön erősítés és dac neki. Persze ő is meghálálja ha alá van pakolva, de gyengébb forrásokról is elvan (teló, tablet, alaplap).
Viszonylag kiegyenlített hangzású, szóval nem fogja elhangolni a mixeidet[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Muzikernél van egy b stock k712 73-ért meg aprón egy 60-ért. Hmmmm.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Khelben
nagyúr
Megjött a Focal Listen. Úgy érzem, az elsődleges cél teljesült, tehát a Hyperx Cloud után hallgatva megvan az "húbzmg" feeling. Egyelőre telefonról meg notebookról tudtam kipróbálni, de egyértelműen részletesebb és nagyobb a tér, mint a Cloud-dal. Azt is meg tudom erősíteni, amit a tesztekben írtak, hogy a mély nem fogja letépni a fejemet, de cserébe olyan hangokat hallok és olyan irányból, amit eddig még nem hallottam. A zajszűrése is kiváló, közepes hangerőn már semmit nem hallok a környezetemből.
Még annyi lenne a kérdés (mivel hallom, hogy a laptopról hajtva gyengébben szól, mint a telefonról, pedig a telefonom se nagy szám) érdemes lenne beruházni egy usb-s erősítőbe? Másik topicban láttam ajánlva a Creative BlasterX G1-et, annak tetszik a mérete és az ára is, ilyesmit érdemes lehet még hozzá venni? -
ribizly
veterán
Láttátok ezeket a VE kábeleket massdrop-on?
Mit gondoltok? Érdemes lehet beszerezni belőlük?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
válasz emiki6 #64169 üzenetére
Na most az a gond, hogy akkor helyből 2-t kell vennem.
Egyet a HD650-hez, egyet meg a leendő HE-400S-hez (meg esetleg a Meze 99-hez, ha belemegy).
Persze aztán meg lehet a Meze-be bele se megy, a HE400S-hez meg ki tudja milyen a pin kiosztása a jack-nek.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
-
gianni85
veterán
válasz ribizly #64168 üzenetére
érdemes lehet, de ez egy rossz ajánlat. Venture Electronics oldalán össze lehet rakni ugyanezt a kábelt kb 10dollárral drágábban, és nem kell március közepéig várni rá. Valamint jó eséllyel megúszod a vámeljárást is, mert alacsony árat tüntet fel a tag a csomagon. Nekem pont ma jött meg a sima B-wire kábel. Azt leszámítva, hogy kicsit merev, azt a kb 6ezer forintot (szállítással 24$ volt) megérte. Dec közepén rendeltem. Holnap tüzetesebben összehasonlítom a gyári hifiman kábellel.
Mióta megrendeltem folyton játszok a gondolattal, hogy összerakatok egy harisnya nélküli litz kábelt is. Itt tudtok kábelt szerkeszteni. -
toth_janika
őstag
Lehet nem jó a topic, de akkor pls irányítsatok egy másikba
Szeretnék "csinálni" fejhallgató kábelt, mert kaptam egy kábelhibás fejhallgatót és szeretném kicserélni a kábelt. A pláne, hogy 2,5mm-es az egyik fele a másik meg 3,5mm-es. Jack csatlkozókat találtam már ebay-en, de kábelt nem. Hol tudnék venni ilyen kábelt?
Szerk.: Közben látom fentebb is kábel problémák vannak! Előbb olvasok legközelebb!
Szerk2.:Sajnos azok a kábelek nem jók nekem[ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
emiki6
veterán
válasz toth_janika #64174 üzenetére
Én is gondolkoztam most kábelcsináláson. Arra gondoltam veszek egy 2,5-3 méteres 2.5-es jack kábelt (de milyet? (Ami nem túl vastag)) Kettévágom és teszek a végére egy nagy jack-et vagy 4 pines xlr-t.
Dodz: a hifimant az erősítővel, csak a gyári kábel kaka. (Merev, formatartó és a 140-45 cm kicsit hosszú is)
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
2.5-es dugót nem akarok szerelni, inkább veszek egy rövid 2 eres 2.5-es kábelt, nem?
4 eres jelkábelt nem tudom honnan (elimex?) szedjek és milyet. Splitterből valami olyan kéne, ami minél kisebb (a hifimané is kicsit nagy, a mezéé meg egy vicc), neutrik csati van. (Btw a massdropos kábelhez azt írták azon nem neutrik van, de hogy miért nem? )
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
A felhasználáshoz mérten elég jót, de nem elborult hifista minőségűt.
Nem tudok annyira (nincs gyakorlatom, és nem 2.5-esen akarok gyakorolni) és nem akarok bumszli csatlakozót tenni rá.
Illetve ha már nekiállok, kéne rittyentenem egy szimmetrikust, ami nem lesz gyenge láncszem a teac 503 hoz"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz toth_janika #64182 üzenetére
Attól függ milyen a fejhallgatód. Csak az egyik oldalon van rajta csatlakozó vagy mindkettőn? (Nekem mindkettőn)
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz toth_janika #64184 üzenetére
Akkor pont az kell neked, mint nekem.
-
kgab01
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni fejhallgató vásárláshoz. Ez lesz az első ilyen rendszerem ezért viszonyítási alapom és tapasztalatom nem sok van.
Főként otthon használnám zene hallgatásra, zárt kialakításban gondolkodom, fület körülölelő típus. Zenei ízlésem elég színes, szinte mindent meghallgatok.Egy FiiO 3XIII mellé lenne és ha erősítőt igényel akkor a FiiO A5-öt nézegettem.
Fórumok és tesztek alapján az alábbi fülesekkel szimpatizálok:
- Beyerdynamic DT770 PRO 250Ohm
- AKG K550 MkII
- Sennheiser Momentum2.0 - vezetékes
- Focal Listen
- Audio Technika MSR7Fülesre max 60-at szánok.
Talán a Focal és a Momentum elmenne erősítő nélkül is?
Elsősorban ezeknek a típusoknak egy pár szavas véleményezésére lennék kíváncsi de szívesen veszem az építő jellegű tanácsokat is :-) .
Köszi
-
emiki6
veterán
válasz toth_janika #64189 üzenetére
Szerintem az ami a 4 eres kábelt szétosztja 2 2 eresre.
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #64190 üzenetére
Nem biztos, mert akárhogy keresek, nem találok, csak y kábelt meg olyat ami szétszedi a 4 pólusú jacket. Olyat ami kettéválasztja a kábelt, olyat nem.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
üdv
erről vélemény ? [link]
heti pár óra FPS játékra használnám -
emiki6
veterán
válasz juve600 #64194 üzenetére
Ha ragaszkodsz a mikrofonhoz, akkor cloud, ha nem, akkor a kollégák ajánlanak valami hasonló árút.toth_janika: Jaaa, félreértettem... Akkor neked nem kell splitter, csak egy 3 eres kábel, egy 2.5-es és egy 3.5-es csatlakozó. Hogy pontosan mi és honnan, abban nem tudok segíteni, mert még én sem tudom mit vegyek és honnan.
-
preludium975
tag
válasz preludium975 #64066 üzenetére
Valaki?
-
jolti
senior tag
Ma útra kelt hozzám a füles!
Ő lett az !
Köszönöm szépen nektek a segítséget!
Remélem nem vele gond. Külsőleg rendben van, a srác meg nagyon rendes, kedves és segítőkész volt.
Remélem, hogy jól döntöttem. ( a 8-10 ezres agybadugóstól' jó messzire jutottam...)Köszi!
Zsolti
-
gianni85
veterán
válasz ribizly #64173 üzenetére
Járattam 20 órát a kábelt, és utána nagyon próbáltam valami különbséget észrevenni, de nem sikerült.
Nem hinném, hogy a massdrop-os kábel hozna valami változást. Talán szakítok még egy hét múlva kis időt rá, hogy megint összehallgatom őket. A 6ezret továbbra se bánom, mert van egy masszív tartalék kábelem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Asztrofotózás
- Wise (ex-TransferWise)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest