Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam fejhallgató vásárlásán, de bizonytalan vagyok, hogy vezetékes vagy vezetéknélküli lenne megfelelő, ha mozizni is szeretnék HTPC-vel. Ezt hogy szokták megoldani? 3-4 méter kábelt nem fogok átlógatni a szobán ilyenkor. Létezik olyan, ami mindkét módra képes?
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Elsősorban otthon, cipelésre van fülesem.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás (mindenféle stílus, de főleg elektronikus), filmnézés.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
A lényeg, hogy minél olcsóbban minél jobbat. A plafon 20-25 ezer.4.) Új vagy használt?
Inkább új, de nem feltétlenül.5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural, ha fekve is kényelmes.6.) Zárt vagy nyitott?
Nem akarok mást zavarni vele, szóval inkább zárt.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Kiegyensúlyozott hangzást. Minden tartományból legyen elég, de ne túl sok. Jelenleg Apple EarPods fülest használok, elégedett vagyok vele.8.) Honnan vásárolnál?
Megbízható helyen.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Elsősorban iPhone-nal és MacBook-kal (Apple Music). Jó lenne HTPC-vel, esetleg TV-vel is. -
megema
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki Panasonic RP-DJS150MEK fejhallgatóval? Mit érdemes tudni róla? Ingyen hozzájutottam egy ilyenhez újonnan, és feleslegesen nem akarom kibontani. Nincsenek nagy igényeim, jelenleg egy Apple EarPods szolgál ki. Ami így dobozon keresztül nem tetszik, az a kukás zsákra emlékeztető borítása a fülpárnáknak.
-
megema
őstag
-
megema
őstag
válasz megema #58997 üzenetére
Meg is vettem az M40x-et. Elsőre nagyon szimpatikus hangzás és anyaghasználat szempontjából is, bár előbbihez nincs sok viszonyítási alapom.
Mennyire igényli a bejáratást? A boltban épp összefutottam egy szakival, aki beállítani jött nekik egy lemezjátszót. Hozzá irányítottak a kérdéssel. Szerinte ezeknél a monitor fejhallgatóknál nincs túl nagy jelentősége a bejáratásnak, nem tapasztalt különösebb javulást. M50x-re kb. ugyanezt találtam neten keresgélve is.
Ha mégis javasoljátok, akkor mennyi ideig?
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
válasz emiki6 #59014 üzenetére
Köszi!
----Létezik olyan jack hosszabbító, amit asztalhoz lehet rögzíteni? Mondjuk szorítással. Valahogy úgy, mint egy monitortartó állványt.
A spirál kábellel használom az M40x-et (nem akarom cserélgetni), de a gépem a monitortól jobbra van, így viszont zavaró a kábel gépelésnél. Gondoltam átvezetem a monitor mögött, viszont pont a spirálos résszel érintkezik, és megakad, nem nyúlik rendesen.
-
megema
őstag
Tudom, ha nem lennék, ki kéne találni...
Feleslegesen nem akarom cserélgetni a kábeleket, akár naponta többször is. Amúgy az egyenes kábel túl hosszú, állandóan fel kéne tekerni használat közben/után. A spirált pont erre találták ki, csak egy masszív csatlakozási lehetőség mellé (pult). A rögzítés csak azért jutott eszembe, mert a gép egy viszonylag könnyű ultrabook. Ha valami miatt hirtelen megrántom a kábelt, képes lenne elmászni. Bár lehet a jack csatlakozó előbb elenged.
Szóval elég lehet egy sima hosszabbító is, csak gondoltam hátha van rögzíthető változat. Milyen minőségűt érdemes nézni?
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Sziasztok!
Audio Technica ATH-AR5BT fejhallgatóról van tapasztalatotok? Most találtam rá, és nagyon szimpatikus hogy vezetékesként és vezeték nélkül is lehet használni. Kérdés, hogy mennyire lehet jó (elsősorban vezeték nélkül) a jelenlegi ATH-M40x-emhez képest. Apple Music, filmnézés, stb.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Tud valaki segíteni abban, hogy egy vezetékes fejhallgatónak (M40x) megfelelő vezeték nélkülit találjak? Lehetőleg olyat, ami vezetékkel és vezeték nélkül is használható.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Tud valaki M50x-nek megfelelő vezeték nélküli fejhallgatóról? Tegnap próbálgattam az Extreme Audioban 30 és 130 ezer közötti fejhallgatókat, és az AKG K845BT-t találtam legjobbnak, amihez nagyon közel volt hangban az M50x.
Nagyon tetszik az említett AKG, de sajnos régebbi modell, emiatt csak 6-8 órás az akkuja és számokat sem lehet léptetni a gombjaival. Ezt leszámítva remek darab, nem tapasztaltam késést, és nagyon masszív.
-
megema
őstag
Részben off, de remélem nem nagy gond. Próbálkozott valaki közületek vezeték nélküli fejhallgatókkal? Olyat szeretnék, ami vezetékesen, kikapcsolt állapotban is azonos karakterű hanggal rendelkezik. (Ezért gondoltam, hogy megpróbálkozom itt is.)
Az M40x-et nagy megelégedéssel használtam, de valami több basszussal rendelkező vezeték nélkülire vágytam, így meghallgattam pár fejhallgatót az Extreme Audioban. Az M50x karaktere jött be legjobban, amihez nagyon hasonlított az AKG K845BT, de a 6-8 órás akkujára sajnáltam közel dupla összeget kiadni.
Sok olvasgatás és rövid kipróbálás után a Sony zajszűrős csúcsmodellje mellett döntöttem, de nem jött be. Most a Sennheiser Momentum Wireless-t hajtom. Ez tényleg egyformán szól vezetékkel és BT-n is, tetszik a hangja, de zavaróan sok a mélye, pedig nem hittem, hogy valaha is ilyet fogok mondani... A kényelmes pozíciót sem könnyű belőni vele az össze-vissza állítható fülrészek miatt.
Mielőtt felmerülne, az M50x + BT adapter nem játszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trump vagy Harris
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest