Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
annyira nem akartam már maximalista lenni és gondolom nem is ez az árkategória, de van ilyenre is tipped akkor hallgatom és elteszem talonba
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Brett001
aktív tag
Ez mekkora LOL már!
kb. olyan, mint a gamer fejeseken az RGB világítás. Ha fejeden van úgyse látod. Nekem pedig gyengém a sárgán világító Deprez műszerek látványa, de azt látni is kell. Persze ettől még lehet jó hangja, csak ez azért mégis parasztvakítás.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
gianni85
veterán
válasz Dorien #63141 üzenetére
Sokat számoltam meg húztam magam én is. Ugye ad500x-et akartam, mint olcsó (amazon.com) alternatíva filmhez/gamehez, aztán elszaladt velem a ló. Jött a massdrop levél, hogy újra elérhető a 6xx, de mielőtt rákattintottam jött a levél a 4xx-ről. Egyszer élünk 400i-t kb 69ért találtam, ez meg legrosszabb esetben se lesz annyi, és a színe/fejpántja jobban tetszik, plusz már a sokat dicsért focuspad-a van rajta.
-
ribizly
veterán
Mit gondoltok hol helyezkedik el a HE4xx a HE400i és a HE400s között/mellett?
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
gianni85
veterán
válasz gianni85 #63157 üzenetére
Egyébként ha megjön, szükségem lenne egy 3méteres kábelre is. Tudtok adni tippet, honnan lehet minőségi (akár sima, akár custom szerelt) kábeleket venni, amihez nem kell bankot robbantani? Nyilván nem költeném mégegyszer a fejes árát kábelre.
Keresgéltem már, de vagy horror áron talalok custom kábeleket, vagy a másik véglet a pár ezer forintos kínai cucc, aminél meg kétségeim támadnak. -
emiki6
veterán
válasz ribizly #63164 üzenetére
Csak hamis kételyeket támosztok benned, hogy mikor meglesz a 400s azon gondolkodj miért nem a 400-at vetted ajándék áron
Btw ha nincs a 400i akció, akkor én 4xx-et vettem volna, hiába, nekem is a 400s feküdt az i-vel szemben, bodz leírása alapján."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz ribizly #63169 üzenetére
Nem, de nem is érdekel, jól elvagyok ezzel. Illetve érdekel, csak nem akarok megint összezavarodni meg válogatni. Megjön az angled sheepskin majd, az elvileg dob a hangján, ha nem, megkapja a 840, azt kalap
Ja, meg kap egy remélhetőleg jobb kábelt, mert ez a mostani egy szemétség[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
krx21
nagyúr
válasz fericske #63155 üzenetére
Volt a fejemen. A legidegesítőbb, hogy a EQ és zajszűrő kapcsolásához le kell venni a fejedről, mert nem férsz amúgy a kapcsolóhoz. Tervezési szarvashiba. Valamint kicsi a párna, csak kis füll fér bele..
Meg a felvétel erősség kijelző inkább vicces mint hasznos. Mobil eszköz akkumulátorát is jobban eszi...[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz emiki6 #63168 üzenetére
A normál verziót sokan elég kényelmesnek találják. (külföldi fórumokon olvastam) Nem tudom ez a 4xx változat mennyire lehet más ezzel a fejpánttal. tény hogy az ára így igen kedvező.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Beats solo 2-3 vásárlásán gondolkodom.
Androidos tablet,telefon és lg tv-hez szeretném
használni.
Ezeknek van egy jack dugója amit a vezetéknélküli
használat során be kell dugni?
Vezeték nélkül hallgatni a tv-t lenne a legfontosabb.
Megfelelne a kívánalmaimnak? Valami más alternatíva? -
jeromosi
aktív tag
válasz Tanczi01 #63174 üzenetére
Szerintem a solo 3 nem éri meg tv-s és androidos használatra.
Vannak nála olcsóbb, fejhallgatók amikben bluetooth van.
A beats a márka miatt drága, és van benne ez a w1 chipp ami az apple eszközökkel működik.
Hogyha nagyon tetszik neked én nem lebeszélni akarlak róla, de szerintem nem éri meg. -
fericske
addikt
Nekem is volt a fejemen. A kényelemmel nem volt gondom (bár fejesekkel nekem nem is szokott lenni), sőt, hordozhatókhoz képest kimondottan kényelmesnek találtam.
Nem találom zavarónak, hogy a zajszűrő gomb takarásban van, mert ez egy látványfüles, rontana az esztétikán ha jól láthatóak lennének. Praktikussági szempontból sem gáz, nem kapcsolgatnám húsz másodpercenként, meg szerintem más sem.
Az igen esztétikus demonstrátor hölgyike azt mondta, hogy a VU méter természetesen a fejes akksiját zabálja, a forrás telepére csak a szokásos hangerő függvény marad.
Ez talán a legbejövősebb utcai fejes nekem külcsínyre. Kimondottan tetszik a VU méter rajta.
Hangra max a felét éri szerintem, az egyetlen rövid meghallgatás után, de egy legközelebbi alkalommal többet vacakolok vele, mert ha hangra csak megközelítené az árkategóriáját, akkor már jöhet is. -
-
amerigo
aktív tag
Üdv kollégák!
Segítséget szeretnék kérni, milyen fejhallgatót vegyek.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon, kizárólag
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Zenehallgatás számítógépen, munka közben
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 10-15000 Ft
4.) Új vagy használt? vagy, nem zárkózom el
5.) Circumaural vagy supraaural? circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? mindegy
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? lineárist szeretem
8.) Honnan vásárolnál? Muzix?
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Asus Xonar DS + OPA2604
Nézegettem az AKG K52, és Superlux HD662 EVO füleseket. Valamelyik jó lehet? Vagy ajánljatok valamit.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Tanczi01
tag
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Leginkább itthon,de néha jó lenne vinni is.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsősorban filmnézésre,aztán zenehallgatásra,telefonálásra?
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
90000
4.) Új vagy használt?
Mind1
5.) Circumaural vagy supraaural?
Mind1,csak kényelmes legyen
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Zeném leginkább Hip hop,rap,de hallgatok mást is
8.) Honnan vásárolnál?
Graz, graz-umgebung www.willhaben.at
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Lg tv,tablet,android telefon,denon erősítő
Nem zavarna,ha kábel mentes lenne. A tvhez kb 5m kábel kellene.
A segítségeket előre is köszönöm szépen.
minnen esetleg?[ Szerkesztve ]
-
preludium975
tag
Na, most vettem jófogásról egy használt M40x-et, brainwavz fülpánttal, nagy reményeket fűzök hozzá.
-
ribizly
veterán
válasz preludium975 #63182 üzenetére
Puszta kíváncsiságból:
Mennyi volt?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Dorien
veterán
válasz gianni85 #63165 üzenetére
Jack hosszabbító nem jó? Klotz 3m
Bodz a Cordial-t szokta ajánlani, mint olcsó és jó kábelt.
Illetve AVX-en van egy Bordor nevű csóka, ő árul Van Damme és egyéb kábeleket is. A Musiland 01 US és Sense V1 közti Van Damme 1m IC kábelpárt tőle vettem postával 4k-ért.Wherever you go - go with all your heart.
-
törölt tag
White Friday: AKG K550 MKIII
Még 40-ért is jó vétel (azért 30-ért még jobb volt az MKII ). Az MKII-höz képest elvileg csak a kábel cserélhetősége a különbség, de mivel ez még új, 60 alatt egyelőre nem igen kapni normál esetben.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Kibontottam a pénteken kapott Marshall Major II-t. És ez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ezzzzzzzzzzz? Remek, de komolyan az. El se hiszem, az I elég vacak volt. Egy egész kiegyensúlyozott (pici mély kiemelés azért akad) hangú supra 18 körül? Kosárba vele, gyorsan, karácsonyig még megjön.
[ Szerkesztve ]
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Aki használ audio-technica ath-m50x-et annak mi a véleménye a kényelméről?
Még a sony mdr-1a-ra lennék kiváncsi, aki használ ne tartsa magába hogy milyen. -
ribizly
veterán
-
-
egzo672
csendes tag
válasz jeromosi #63191 üzenetére
Nekem volt M50X-em, erős szorítása van, szerintem fül felépítés függvénye, hogy mennyire kényelmes. Nekem le kellett cserélnem, mert szó szerint deformálta a fülporcaimat, de egy barátom gond nélkül használja hónapok óta problémamentesen. A gyári párnája puha, a szorítását meg idővel lehet gyengíteni különböző módszerekkel. Van rá ezer féle cserepárna amik magasabbak vagy más felépítésűek, azok minden komfort igényt ki kell hogy elégítsenek, de valamennyit változtatnak a hangzásán.
Személyes vélemény, ne alapozz pusztán erre -
amerigo
aktív tag
Kollégák ez jó ajánlat lehet?
Érdemes még megvenni? -
preludium975
tag
Maxell Retro DJ-nek hány mm-es fülpárnája lehet?
-
Samtya
senior tag
válasz preludium975 #63196 üzenetére
83 - 51 - 19 mm.
#63195 amerigo: jó.
-
alvarezlopez
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fejhallgatót. Viszont a probléma az, hogy egy vásárlásból szeretném két hobbim eszközigényét kielégíteni Lehetséges ez?
A két hobbi amúgy az Overwatch nevű videójáték és a zeneszerzés.Két kiszemelt példány van. Az egyik a Sony MDR-7506, ami elsősorban a mixelé/masterelést hivatott elősegíteni.
A másik pedig a Beyerdynamic Custom Game. A nevéből is kiderül ez az, ami inkább a játékhoz passzolna.Specifikáció alapján a Beyerdynamic jobb, ezért inkább afelé hajlok. 5hz és 10hz közt van érezhető különbség?
A Custom Game-t be fogom tudni úgy állítani hogy, kiegyensúlyozott hangzást adjon, ha mixelni akarok? (Elvileg külön 4 állású kapcsoló van a hangprofilok állítgatására.)
Ma megyek egyébként kipróbálni a Beyer Custom One -t, ami szerintem ugyan az, mint a Custom Game csak nem mellékelnek hozzá mikrofonos kábelt. Remélem okosabb leszek.Egyébként külső hangkártyáról lenne használva (Roland Rubix22 / Scarlet 2i2)
Bármi véleményt, alternatív javaslatot nagy örömmel vennék!
-
jeromosi
aktív tag
válasz egzo672 #63193 üzenetére
Köszi, nagyon sok véleményben kényelmes.
Hát egyéni fülek és fejek.
A sony mdr-1a milyen?
Még egy kérdés.
Van olyan fejhallgató ami hasonlít a sony mdr 10rc kialakítására minőségére és hangzására, csak több basszussal?
Mert az nekem nagyon kényelmes volt.
Javasolta itt egy kolléga ezt, Audio Technica ATH-ws55i, de erről azt olvastam, hogy hosszú távon kényelmetlen, mert nagy a szorító ereje.[ Szerkesztve ]
-
alvarezlopez
tag
válasz alvarezlopez #63198 üzenetére
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
zene, játék
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
~70e
4.) Új vagy használt?
új
5.) Circumaural vagy supraaural?
mindegy
6.) Zárt vagy nyitott?
inkább zárt,
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
kiegyensúlyozott
8.) Honnan vásárolnál?
Ahol nem húznak le.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)
pc->hangkari->füjes[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest