Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz chess001 #147810 üzenetére
Belinkelted a boltot, gondolod, hogy a tulajon kívül van aki behatóan ismeri az összes terméket???
Voltam az új boltban, vettem egy könyök protektort nejem kabátjába, itt volt talán a legolcsóbb amit találtam, ua mint a többi helyen, de 10% olcsóbb. Ez szimpatikus volt.
Szerettem volna egy jó aláöltözőt, 3xl van a webshopban, a boltban 2xl volt csak, mondtam, hogy meg se próbálom, mert ránézésre rövid. Talán még a köldököm is kilógott belőle. 20-25e között volt. Varrnak ill. méretre igazítanak. Rákérdeztem, lejött a tulaj (fiatal srác), osztott szorzott, majd közölte, hogy nem éri meg egyikőnknek se....
Valóban nem, kb 55e forintot mondott (csak a felső aláöltöző), hogy a 3xl méretben, de 15-20 cm-el hosszabb legyen. Ez nem a merinói gyapjú, hanem a saját márkás aláöltöző. Van kb 10 db xl-es a lidlből, mind kicsit rövid... 2e Ft / db volt, van benne vékony, nagyon vékony, vastag, stb. Ehhez képest, itt 10x áron volt hasonlóan rövidLátszólag egyébként igényes, jó minőségű cuccok vannak a boltban, bár nem igen néztem tüzetesen körül, én azt szeretem, mikor a boltban van választék, roskadoznak a polcok, állványok, itt ez meg inkább úgy tűnt mint egy bemutatóterem. Mentségükre legyen, hogy 22 napja költöztek erre az új helyre.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest