Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5ent1nel
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon kedves barátom kikérte a véleményemet laptop ügyben és mivel én többnyire desktop vonalon mozgok, inkább kérdezek, mint később vakarózzak!
Szempontok:
- Hosszú távra használható legyen (legalább 3év!)
- Ha egyszer lesz időm játszani, akkor legyen ami elindul rajta (Intel integrált kizárva. )
- Ne legyen drága (olyan 200 körül van a plafon)8Gb RAM, 120GB SSD, a többi paramétere legyen 2013-as szintnek megfelelő, mint említettem nem vagyok képben ez ügyben!
Nem nagyon lesz hurcolászva, így a méret és a súly nem elsődleges, mint ahogy a külcsíny sem - bár a tartósság közel sem hátrány, ugyanis 2 apróság is van a családban!
Köszönöm előre is, remélem nem tette(m) magasra a lécet!
-
Faterkam
addikt
válasz Chaser #43304 üzenetére
Na a szomszédasszonyom bement a Laptopszalonba, és a Fujicu AH-502 helyett a Dell Inspirion 3521-et ajánlották inkább. Szerintetek? Én azt mondanám inkább az 502 sulis kedvezménnyel 95-ért!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
masholnap
senior tag
válasz runner 125 #43360 üzenetére
köszi szépen! jó erről tudni, mostanában nem követtem ezt a topikot, de akkor most körül is nézek jól
-
EddyGordo
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátom szeretne laptopot venni. Max. 120e forintért. Hosszú távra kéne. Filmnézésre és online pókerezésre használná, semmi nagyon komoly játékra.
Milyen megbízható lapost ajánlotok?
Köszi!
-
gery2123
őstag
Hali !
A két rossz közül melyiket? Hajthatatlan a csaj, nem érti meg hogy ne fehéret hanem laptopot vegyen
[link]Illetve hasonlóan rossz fehér vagy mittudom én milyen színű max 120-ig. Semmi extra csak net office, film...
Most menő egyetemista csaj részére akit nem érdekel a j kis akciós Fuji[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
runner 125
nagyúr
válasz gery2123 #43363 üzenetére
Néztem a fehér C855-öt, anyaghasználatban, merevségben komolyan jobb volt, mint a fekete verzió.
Nyilván ez sem egy csúcs, de érdekes h ennyit tesz a más szín anyaghasználata ugyanazon a típuson belül."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
tortabevono
csendes tag
mennyiért lehet ilyesmit kapni?
Intel Core i5-3230M Processor (2,60 GHz)
8 GB RAM
15,6"
NVIDIA GeForce 710M
750 GB[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz gery2123 #43367 üzenetére
Illetve a Lenovo s400-at ajánlhatom még egy alternatívának?
-
-
Tikakukac
titán
válasz gery2123 #43367 üzenetére
Remek a kérdés. 1.2 Ghz-en megy legtöbbet a kisebbik gépen, így szvsz elégnek kell lennie egy hölgynek egy 2 mgaos 1.6-os proci. El kell menni tapogatni. Én annyira objektív nem tudok lenni sajnos, mert keverek bele más dolgokat is, nem csak mondjuk az anyagot.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
-
dAnky
aktív tag
milyen notebookot tudtok ajánlani srácok?
ami kell nekem hogy 13,3-as ultrabook lehet érintő kijelzős de nem fontos, SSD legyen benne, full HD nem fontos, 200.000ft lenne rá max, ebben a kategóriában érdekelne a best-buy
-
-
dAnky
aktív tag
jó kis gép amit nem vágok: 24gb ssd arra mi megy fel? max az oprendszer de más már nem:S
-
félisten
Közvetlenül semmit nem tudsz rá rakni, viszont a gép szorgalmasan áthelyezi oda azokat az állományokat, amiket gyakran használsz, így kis idő elteltével gyorsulást fogsz érezni...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tikakukac
titán
Ki kell keresni mi van benne, tippre az SSD gyorsítótár, és az oprendszernek is csak olyan cuccai kerülnek át oda magától, amik használva vannak, minden más marad tányéron. De ezt egy szaki vagy aki tudja meg tudja mondani kapásból. Jelenleg inkább egy dvd meghajtóval kardozgatok kevés sikerrel
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
gery2123
őstag
Köszönöm a válaszokat, úgy néz ki hogy a Toshiba mellet fog ddönteni.
-
kecsawi
senior tag
Pontosan ez van benne, a 24 GB-os verzió, és ssd behelyezése után is elérhető. A samsung saját programja használja. (Én kicseréltem a hdd-t 120-as 840-re, de nem éreztem akkora különbséget mint az asztalinál.) A memória bővítés viszont kötelező, a kétcsatornás mód jelentősen javítja a használhatóságot (HD4000).
-
hipsteR
csendes tag
Sziasztok!
Visszahúztam a keretet és kinéztem 2 gépet, de nem tudok dönteni.
Dell Inspiron 5521 VS Lenovo G580AH
Thoughts?
-
TBMC
addikt
sziasztok!
segítségeteket szeretnem kerni, 2 laptop között variálok, a 2 páciens:
SONY VAIO SVE1513R1E (e)
SONY VAIO SVF1521V1E (fit E)nagy dilemmában állok, nem tudom eldönteni igazság szerint, melyik legyen a végleges áldozat. A sima E szériás teljesítményben procit illetően bőven jobbnak bizonyul a 3230M, a 3337U-hoz képest, viszont a fit E pedig + 2gb ram ot kapott az E hez képest, továbbá egyéb teljesítménybeli különbségek is vannak... DE a fit E nek magasan megfogott a külseje, egészen elbűvölő ezért fordulnék hozzátok.
Amire használnám grafikázás (Adobe illustrator, fireworks, coreldraw), videóvágás (avid media composer, adobe after effects, sony vegas pro)
pro - kontra érveket egyaránt szívesen várok!
előre is hálásan köszönöm!
-
kecsawi
senior tag
Gyárilag 4 GB-al forgalmazzák. Így 64 bites módban működik a memória. Bővítéskor 128-ra módosul, ezért érdemes még egy 1600 MHz-es 4 GB-os modult beletenni a szabad slotba. ( Így már pl a diablo 3 is játszható kompromisszumokkal.) Amennyiben a vga teljesítmény nem érint, úgy alapból is jól használható. Itt kéne folytatni...
-
tortabevono
csendes tag
-
DerekFold
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek megérné megvenni ezt a notebookot? ( Gamer célokra használnám. )
[link] -
hipsteR
csendes tag
válasz tortabevono #43387 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a véleményed én is így voltam vele, hogy Lenovo de csak megkérdeztem, az a biztos.
-
DerekFold
csendes tag
Köszönöm a választ. Tudtok felsorolni biztosan jó, megbízható boltokat?
-
Fairplays
aktív tag
Sziasztok, szép estét!
A két laptop közül melyiket ajánlanátok irodai munkára, és néha néha egy kis játékra? Vajon melyik lehet az erősebb?
vagy
itt egy ráadás:
[ Szerkesztve ]
-
DerekFold
csendes tag
Én személy szerint az Lenovot venném meg.
Időközben találtam egy másik gépet is. Játékra használnám ezt is. Mi a véleményetek róla? [Asus-k56cb-i3-3217u]
[ Szerkesztve ]
-
DerekFold
csendes tag
Szóval ez a digiprime se ér semmit?
-
tortabevono
csendes tag
válasz DerekFold #43388 üzenetére
ez jobb es olcsobb, mint az a radium (osztrak saturn, par napig akcios):
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
mely webshop(ok)ban tudok billentyűzetmegvilágítás szerint keresni?
halahala
-
Dhampir
félisten
válasz tortabevono #43398 üzenetére
Persze, tudjuk, hogy Nyugaton sok minden olcsóbb, de más feltételek (garancia, billentyűzet nyelve) érvényesülnek egy vásárlás során, mint Magyarországon. Ha nem kifejezetten német lokalizációs gépet keres, akkor itthonit ajánlunk.
(#43394) Fairplays
A8 + 7670 jobb kombináció, de minőségi kritériumok miatt a felsoroltak közül a Lenovo ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest