Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#4041) balyiwick


balyiwick
csendes tag

Sziasztok! Notebook vásárlás előtt állok és segítséget szeretnék kérni ez ügyben. Egyetemre készülök, ezért válik lassan fontossá a dolog. Egy mindenesre lenne szükségem, játék, netezés, multimédiás feladatok, szövegszerkesztés elvégzése lenne a fő feladata. Nem szeretnék behemót gépet, mivel hurcolászni fogom eleget, ezért a standardnak nevezhető 15.6" alatti képátlójú gépet keresek, a konkrét elképzelés egy 14"-os. Erre a keret 200 ezer forint lenne, ezt max. egy picivel tudnám csak átlépni. Lényeges lenne még, hogy a mai játékok is, habár némi kompromisszummal, de élvezhető sebességen fussanak. A hab a tortán az lenne, ha fehér köntösben jelenne meg mindez, bár ettől el tudok tekinteni. Remélem tudtok segíteni, ájánlani valamit! :R

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.