Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz Mr.Wiking #28100 üzenetére
Garancia megtartásával csak szervizben, úgy meg drága.
Garancia lejárta után viszont sanszos, mert bár a B830 is elérhető BGA kivitelben, de szerintem az A512-ben PGA tokozást használtak, azaz érzésem szerint lesz rá mód (mondjuk ilyenkor rendesen bontani kell majd ) -
Mr.Wiking
tag
Köszi
-
runner 125
nagyúr
válasz Dhampir #28103 üzenetére
Nem vagyok egy nagy statikus, de ez látszatra is a létező legelőnytelenebb zsanérmegoldás, az erőhatásokat is beleértve, bár ezt párszor már leírtam.
Felső kategóriában (Thinkpad, Precision, Elitebook, Latitude, stb.) nem véletlenül nem alkalmaznak ilyen zsanért.
Bízom benne egyébként, h 4-5 éven belül visszajutunk consumer gépekkel is oda, ahol voltak 4-5 éve - zsanért és minőséget is beleértve."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Pocok256
veterán
válasz runner 125 #28089 üzenetére
Hát más lehetőség nincs
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
runner 125
nagyúr
válasz Pocok256 #28105 üzenetére
Világos, de saját célra nem is vásárolnék consumer gépet, az is biztos.
Valahol az 'álom' közös nevezőt egy A532 házban, G580 hardverrel látom, persze G580 árban."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz runner 125 #28107 üzenetére
Ott a 14"-os fuji gt620-szal ami kb gt630 szint ha jól láttam. feltehetően masszívabb is mint 15-ös verzió.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Pocok256
veterán
válasz runner 125 #28107 üzenetére
Én msot úgy vagoyk vele, hogy talán a z500 hozza a pavilion dv6 minőségét és akkor öröm és bodottá van
Hardveresen meg erősebb lesz mint a mostanim, szóval minden téren jól járok... remélemHODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
runner 125
nagyúr
válasz Chaser #28108 üzenetére
LH532-re gondolsz?
Mert az L zsanér ott is adott...
14 és 15,6" között azért van különbség, több mint 4cm képátlóban.Pocok256
Z500 tényleg remek gép.
De, ha már a zsanérokat veséztük, a Z500 az a gép, amiben én látok egy kis MacBook-ot. Minden bizonnyal a letisztultsága miatt, szóval kár, h akkor már a képernyő nem MacBook-osan, - végigfuttatva a középrészen az egész zsanért - nyílik.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Andyka0908
tag
Nem rég vettem egy Fujitsu Lh532 laptopot és gondolkozok venni bele egy SSD-t. Csak azt nem tudom, hogy ebben melyik a jó márka vagy melyiket érdekes venni, esetleg erre valami javaslat?
Azt tudom, hogy egy 120 GB-osban gondolkozok. SSD ára is drágulhat, mert ugye RAM ügyben drágulás figyelhető meg, igaz ez nagyban a Ft-tól függ.Köszi a segítséget!
Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
runner 125
nagyúr
válasz Andyka0908 #28112 üzenetére
Emlékeim szerint a 830-as Samsung SSD széria egy ajánlott sorozat, de van SSD topik is.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
x_o_n
veterán
Corsair force gt- azok nagyon jók.
-
Andyka0908
tag
válasz runner 125 #28113 üzenetére
Rendben, köszi...azt el is felejtettem megnézni, hogy lehet ilyen topic is.
Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
félisten
Samu 840 Basic, ha csak rendszerlemeznek kell, és az adatokat/letöltést a hdd-ről menedzseled.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
brumi1024
veterán
Én meg azt mondom, hogy mind jó amik itt ssd-ből elhangzottak, azt kell venni amelyik a legolcsóbb és ez a 840-es lesz. Ha meg nem szimpi, hogy TLC akkor amelyik a legolcsóbb és ajánlott, ha jól sejtem ez az Agility 4 lesz.
-
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék Laptopot venni, 150 lenne a határ, és játékra is használnám, egészen pontosan annak örülnék a legjobban, ha a GTA IV medium-on jól futna, ami ugye óriási elvárás, de hátha.
Ezt néztem ki, véleményem szerint ez már elegendő a jobb játékokhoz is.
Op.rendszer nem kell mert az egyetemtől kapok ingyen win8 magyar pro-t. Van esetleg ennél jobb ajánlat ennyiért? Én nem nagyon látok, de nagyon szépen köszönöm az ötleteket, és a segítséget előre is!
-
_Roy_
tag
sziasztok dell inspiron 7520 vásárlásán gondolkozom a fő indok a 15,6'' full hd felbontással a lényeg h érdekelne a véleményetek róla esetleg másik ilyen kijelzős noti ami megbízhatóbb vagy jobb minőségű ja és legyen matt a kijelző (ár 200-210e max)
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Még olcsóbb, egyre jobb
Az ajánlathoz hozzátenném még a Dell Inspiron 5520-at, 150-ért ez is jobb vétel, mint az Acer.
_Roy_: Nincs jobb gép ezekkel a paraméterekkel a megjelölt keretből, vedd bátran a 7520-at.
szerk.: Na persze a dGPU, ha nem kell, akkor tényleg a Latitude a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
transcend
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? max 140k
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? a mostani asus f5rl rm 15,6 os nagyjából egy ilyet szeretnék
(3) Notebook súlya? ez annyira nem tényező ahogyan néztem 2,5-2,9 kg között mozog a legtöbb
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? netezés,word,hd film, illetve football manager
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? egyforma fontos
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? tökéltes a freedos is
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? olyan 750gb kellene
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) semmi
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni) igazából ezeket néztem eddig ki elég széles sprektumon mozognak szerintem de nem igazán todok dönteni:
[link]
[link]
[link]
[link]
persze ha tudtok jobbat meggyőzhető vagyok
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 héten belül
előre is köszi szépen a segítséget[ Szerkesztve ]
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz transcend #28133 üzenetére
A Lenovok közül amelyik jobban bejön. Ezekkel mai játékokat is tudsz viszonylag jól játszani, ha kedved támad.
Ha az nincs tervbe véve, akkor Fujitsu A532, ez minőségileg jóval jobb, viszont a dedikált GPU miatt nincs játék. Illetve nem tudom mi kell a Football Managernek, azt még talán viszi.The glass is already broken.
-
Atimester
aktív tag
válasz piRate_nEx #28135 üzenetére
Van valakinek konkrét tapasztalata Fujitsu A532 laptopról?
-
Dhampir
félisten
válasz B-L-A-C-K #28138 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fordítottam le?
Auch die Scharniere sind aus Kunststoff.
Gáz lenne, ha az egész műanyagból volna.
(#28136) Atimester
Amit linkeltél, az nem az A532, hanem a korábbi Sandy architectúrára épülő AH532.
(#28135) Namiren
Mármint az integrált grafika miatt nincsen játék.
[ Szerkesztve ]
-
Akcept
tag
válasz piRate_nEx #28137 üzenetére
Szia!
Ez bővebben engem is érdekelne. Főleg a szubjektív benyomások: szépség, tapintás, billentyűzet stb.
Akár összehasonlításban a G580AH-val. Ennek milyen a burkolata, színe, billentyűzete?
Várható tartósság? Elsősorban e kettő között vacillálunk. Ár max 140e.
Elsősorban egyetemre, de a lányom most benyögte, néha játszana is, persze nem ez az elsődleges szempont.
Szívesen várom bárki tapasztalatát, köszi.
-
Dhampir
félisten
válasz B-L-A-C-K #28140 üzenetére
Pedig anyaghasználatában a Fujitsu mellett a kedvenc notebooktípusom. Egyetlen problémája az idétlenül megoldott portelhelyezés. Minden előre került az oldalán, emiatt a kábelek útban állnak, és nem kevés helyet foglalnak el az asztalon, a DVD-tálca kinyitását is akadályozzák. Jobb lenne, ha hátra terveztek volna néhány kivezetést, de akkor mi maradna az Elitebooknak.
(#28141) Akcept
Anyaghasználatában a Fujitsu nagyon jó, győződj meg róla személyesen mindenképpen, akár a Laptopszalonban erre kényelmesen nyílik lehetőséged. A G580AH viszont játékra sokkal megfelelőbb, ha ez is fontos.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
x_o_n
veterán
válasz B-L-A-C-K #28147 üzenetére
ez meglepő,viszon jó hír.
én azt bánom hogy nem találtam normális árban és feészereltséggel,a8/a10 es trinity notebookot ami a lenovo-val egy árban lenne vagy alatta.
mert nekem az a10-5800k asztalin mindenre elég volt,és a koca játékra is elég volt.
bár a 635m az erősebb játékra.[ Szerkesztve ]
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Az lenne kérdésem, hogy van -e valami különbség a két laptop között (memórai és winchester méreten kívül):
Lenovo G580AH
LenovoZ580GSzerk.: közben észre vettem, hogy a processzor nem ugyan az a kettőben
[ Szerkesztve ]
Igazi profi. Úgy csinálja, mintha könnyű lenne....
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest