Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watto1991
senior tag
válasz SirKero #16299 üzenetére
G580 ha belefér a keretbe; ha nem, akkor használt üzleti.
Johnny: ezt a Toshibát lehetőleg ne.
Számodra a legjobb szerintem az lenne, ha vennél egy minőségibb gépet. pl. ezt , a vennél egy SSD-t 15-ért (samsung 830, 64 GB), meg egy külső USB-s HDD keretet 2,5"-os vinyóhoz (kb. 4-5000 Ft).
Ez így 150-ben meg is állna, és lenne egy tökéletes géped matt kijelzővel.
[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Asus G55VW-nek mi lehet a hűtés+zaj tekintetében konkurencia?
-
SirKero
őstag
válasz btudos #16300 üzenetére
Hát igen Én ugyan erre gondoltam kerestem is és ez elég jónak is tűnik.
Viszont ezek szerintem legalább 4-5 éves gépek cca. 60k magasságában akkor már lehet hogy jobban megérné egy új innenMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
ascalon
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátom szeretne venni egy laptopot, az ő nevében kérem a segítségeteket. Szempontok:Kijelző: 13' vagy 14'
Processzor: Ivy Bridge
Súly: Az alacsony nagyon preferált, 2kg a maximum
Akkumulátor: 5-6 óra jó lenne minimum, de a több az még jobb
Méret: Legyen vékony (2 cm alatt, vagy ne sokkal több)Tehát valami ultrabook(szerűség) a keresett gép, a sok gyalog való hordozás miatt fontos a kis méret és súly.
Nincs konkrét keret, jó lenne, ha minél olcsóbban lehetne egy ilyen gépet venni, bár mi 200k alatt nem találtunk ilyet. A mi versenyzőink:Dell Vostro 3360
Acer Aspire S3
Lenovo IdeaPad U310
Samsung NP530U3C
Illetve, bár az még ezeknél is drágább, az Asus Zenbook Prime.Ezek közül valamelyik ajánlott/nem ajánlott vétel? Vannak más versenyzők esetleg?
-
SirKero
őstag
válasz btudos #16304 üzenetére
Értem amit mondasz és biztos igazad van
Azért gondoltam a G580-ra ,hogy jobban megérné mert bár laptop de kizárólag asztalon lesz használva ( helyhiány miatt ) és a két év garancia sem eldobandó érv.
De átadom az illetékesnek hogy mik a lehetőségek.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Watto1991
senior tag
válasz johnny82 #16306 üzenetére
Fujitsu jobb minőségre. (+a garanciája is 3 év !)
Amit én gondoltam: kiveszed a gépben lévő merevlemezt, annak a helyére rakod be az SSD-t. Majd veszel egy külső HDD rack-et a kivett HDD-nek (rendes fém winchester ház) és USB-n keresztül csatlakoztathatod a géphez, amikor akarod.
üdv,
watto[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz aclandiae #16302 üzenetére
Ez attól függ, hogy teljesítményben, tömegben vagy árban nézzük.
Ha legalább ilyen minőséget akarsz, legalább ilyen teljesítménnyel, max ilyen tömegben akkor M6600. De ez 17,3 nem 15,6 (bár nem nehezebb).
Vagy van a lenovo y580 ami 15,6. Teljesítmény kb ugyanaz, és könnyebb. Viszont a hűtése biztosan rosszabb.
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Visszaolvastam, az előbb tárgyalt 130K-s keretű gépet, de pontos típus nem érkezett, mivel a kollégának színes gép kellene!
Kollégámnak szüksége lenne egy laptopra és 130K a plafon! Mit vegyen uraim?
Köszönöm
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
.bruszli.
senior tag
Sziasztok !
17" laptopot keresek. Örömmel fogadnék tippeket,tapasztalatokat a témában. Esetleg ajánlatokat is privátban.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
mutyi
senior tag
Tudja-e valaki, hogy ELitebook 8460p és Latitude 5430 esetében van-e arra mód, hogy ha külső monitort dugok rá, akkor lehajthatom a kijelzőt,mint Macbooknál mégsem alszik olyankor el, hanem lehet vele dolgozni.
Más: Még sosem láttam Elitebookot élőben. A reklám képeken szépen látszik hogy fémből van a fedlap meg a top case is és mutatós is, viszont minden egyéb fotón,ahol simán le van fényképezve, ott meg kb. egy szürke műanyag képét festi.
A valóságban melyikhez áll közelebb?
Mennyire elegáns? -
Tikakukac
titán
Beállítod, hogy ne csináljon semmit fedlap lehajtásánál a winnyózba és ennyi.
Ez mellesleg minden gépre igaz.Teli alumínium az egész, szálcsiszolva. Baromi finom és kényelmes fogdosni, a képek akkor hazudnak, jó, mondjuk én elég sokat tapicskolok EB-ket.
És mint mondtam baromi elegáns, és az alumíniumhoz áll legközelebb, mert abból van
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
starscream
csendes tag
Üdv!
Notebookot szeretnék magamnak játékra főleg(Diablo3,starcraft 2,bfbd2)
Filmezésre,netezésre.
Nem fontos,hogy ultrakönnyű legyen,csak megbízható.
Most olvastam erről a hazai pálya rovatban:
[link]Ilyen árban létezik ennél jobb vétel? Mert nekem elég jó ár/érték arányúnak tűnik
Erős video kari, ráadásul még ssd is van...Köszi előre is a véleményeteket! .
-
B-L-A-C-K
titán
válasz starscream #16323 üzenetére
-
mutyi
senior tag
válasz Tikakukac #16322 üzenetére
Értem, köszi a megerősítést, szóval élőben akkor inkább néz ki a reklám fotókhoz, ahol látszódik a szép szálcsiszolt felület,mint a sima eladói képeken pl.
a 8460p meg a 5430 között vacillálok még mindig, tudom te már sokszor mondtad hogy elitebook a kettő közül.A dell promo videoban eleve úgy van, hogy a csaj beviszi az irodába a gépet le van hajtva rádug dokkoló és külső kijelzőn nézi.
Ok a Windows energiagazdálkodós séma is, csak myilván az macerás állígatni, hisz azért amúgy meg jó ha lekapcsol ha nincs rádugva külső monitor.
Macnél konkrétan érzékeli gondolom, hogy van-e forrás,ahova éppen lökni kell a cuccot. -
Kbali
nagyúr
Amúgy pedig a dokkolós megoldásnak egy kicsit más a működési elve, hiszen dokkolón be is tudod kapcsolni a gépet, külső egységeket a dokkolóba kötöd, stb...
Én is megerősíteném, hogy inkább HP, mert a Dell az azért nem a kategória csúcsa, annak ott a 6430 pl.
A lehajtom a fedelet, nem csinál semmit dolgot én anno egy netbook-kal játszottam: külső bill., egér, monitor, a kisgép meg kb., mint egy asztali.... -
btudos
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #16329 üzenetére
60 nap után lehet menni a fogyasztóvédelemhez, nem? Én feljelenteném őket... Sokszor mondtam már, még mindig igaz hogy egy Elitebook, de egy akármilyen legalja consumer gép esetében sem vállalható ez a magatartás.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
fogtunder
nagyúr
más a működési elv, de itt is ugyanazokkal a dolgokkal kell játszani (sajnos külön dokkolóhoz és töltőhöz való profilt nem is lehet csinálni), csak gördülékenyebb a dolog, nem felejti el pl. a kijelzőhöz rendelt beállításokat, amire a korábbi gépeim hajlamosak voltak, nem dolgozták fel, hogy ha előző nap megosztva akartam használni a desktopot ugyanezzel a monitorral, akkor valszeg ma is ugyanezt szeretném. dokkolóval ez nincs, a desktop és a hordozható üzemmód között azonnali a váltás, plusz egy csomó port felszabadul magán a gépen, nem kell dugdosni folyton a kábeleket.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Lenovo G580 után 200k-ig bezárólag van jobb gamer, de azért minőségi notebook?
-
btudos
nagyúr
válasz Hakuhun #16334 üzenetére
Kettő közül a Lenovo. Elsősorban az anyagminőség, másodszor az előzőhöz kapcsolódva az emberi jóérzés miatt. Borzalmasan gagyi hatást kelt a G6, senkinek nem ajánlom jó szívvel. Nagyjából egyébként megtaláltad a bestbuy gépet 130-ért, mi is mindenkinek ezt a Lenovo-t ajánlgatjuk, ár/érték arányban ez a legjobb ennyi pénzért.
-
Hakuhun
tag
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy játékokra mennyire lesz alkalmas.
Jóféle ez a 2gigás kártya, meg a 8giga RAM, de a CPU nem lesz kevés?Unalmas előadásokra kéne. Örülnék, ha egy ME3-at el tudna vinni közepes beállításokkal, vagy mondjuk egy Napoleon Total Wart, esetleg egy Gears of Wart.
-
btudos
nagyúr
válasz daniel2121 #16337 üzenetére
Ha jobban megnézed, ugyanazt ajánlotta Chaser, csak jobb konfigurációban Kifejezetten jó ár/érték arányú gépek ezek a megfelelő kiépítésben, de van amit nem érdemes megvenni, mert ugyanaz a gép, erősebb hw-rel ugyanannyiért megkapható máshol
-
Watto1991
senior tag
válasz daniel2121 #16339 üzenetére
Integrált a videokártyája, így a consumer kategóriában nem ér semmi se.
-
btudos
nagyúr
válasz daniel2121 #16339 üzenetére
Ha nem szempont a fényes kijelző, akkor van jobb minőségű, matt kijelzős ajánlat hasonló vagy alacsonyabb áron. Ha filmnézésre, multimédiára kell, esetleg régi, alacsony grafikaigényű játékok futtatására, arra elég lehet, de minden másra van jobb a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Az ATI Mobility Radeon HD7450M videókártyának van előnye egy HD3000/4000-hez képest, vagy csak fűtőegységnek jó?
HB -
btudos
nagyúr
válasz daniel2121 #16343 üzenetére
Matt kijelző, masszív ház, általános igényekre ajánlott modell, bár nagy fájlok mozgatásához jól jön az USB 3.0, nem tudom van-e benne. Ha van, akkor én mindenképp ezt venném.
-
btudos
nagyúr
válasz daniel2121 #16345 üzenetére
Az csak pár ezressel több i3-mal, akkor azt érdemes venni
-
fogtunder
nagyúr
válasz hunderbörd #16342 üzenetére
a 3000-hez képest talán, a 4000-hez nem nagyon.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
mort.hu
csendes tag
Sziasztok!
Továbbra is színes laptopvadászatban vagyok, matricázást egyelőre leszavaztuk, nem érezzük ideális megoldásnak. (Egyébként a javasolt skinzone valóban tud egyedi méretekben is, laptolbelsőre matricázni, max kb 3500 Ft-ért, tehát ez a tipp jó volt!)Szóval bár tisztában vagyok vele, hogy ezekkel kompromisszumokra kell készülni, nagyjából ezek közül választhatunk. Szívesen olvasnám a véleményeteket, melyikkel vannak a legjobb tapasztalatok, egymáshoz viszonyítva.
Köszönöm!
-
btudos
nagyúr
válasz daniel2121 #16349 üzenetére
Ez így igaz. A Fujitsu-Siemens korszak már elmúlt, ráadásul a Lifebookoknak sosem volt közük ahhoz a brand-hez. Kifejezetten jó minőségű, strapabíró gépek az árkategóriájukban. Nem szabad tőlük egy Thinkpad, Latitude vagy Elitebook minőségét elvárni, de játékmentes átlagfelhasználásra nincs jobb gép ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest