Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#101830) Tikakukac válasza Danecay (#101828) üzenetére


Tikakukac
titán

Én egy Kínából interneten vásárolt kínai telefon fél évig tartó garanciaérvényesítési mizéria után is képes voltam egy másik példányt ugyanilyen úton rendelni :Y

Amennyiben van rá időd és tudsz mondjuk laptopból is kettőt venni, nyugodtan. Igaz, nem értem miért jó, de ha valakinek ez okos örömet én nem gátolom meg benne, sör felett legalább van mit mesélni a krimóban.

Amit leírtál az konkrétan márkára vagy típusra vonatkozik?

Acer és Lenovo nyugodtan mehet ez alá. Utóbbi főleg tud extrém vicces szitukat dobni, mindig elmosolyodom a "micsoda márka, csak a Lenovo" kijelentéseken :P

Éppen a Lenovo-ra vonatkozóan tegnap meséltek egy meglehetősen mostoha körülmények között használt példányról ami ilyen körülmények között is évek óta hiba nélkül üzemel.

Ugye megvan, hogy a Thinkpad és Ideapad között akkora a párhuzam Lenovon belül, mint köztem és a macskám között? Úgy kb. semmi. De TP gari is megvan 1,5 hónapig, szóval ezt is leírhatjuk nullára.

Egy Media Markt kaliberű értékesítő sem garancia az esetleges korrekt ügyintézésre? Mégsem egy ismeretlen webáruházból vagy a sarki számtech bóltból venném számla nélkül.

A MediaMarkt nem ad garit. Az MM a gyári szervizben szervizeltet. És ha ők tesznek rá (mert tesznek is) na onnantól majd mehetsz asztalt borítani és gyújtani az ügyfeles pultot, hogy hát már te kéred vissza a pénzt, de a csereigazolás de a blablablabla, szokásos sztori. Mehetsz te tankkal és számlával is Budaörsre, kiröhögnek a szervizben kb.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.