Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9295) BlacKSouL válasza luckyman (#9293) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Ez tényleg tudja az automatikus vízszintes légterelést? Igen ahogy már kiderítetted.
Ezt nem sok klíma tudja, igaz? Meglepő módon nem, van olyan gyártó, akinél már a középkategóriában is benne van, van amelyiknél nincs, csak a felsőben.
Van jelentősége ennek a gyakorlatban? Az függ a felszerelés helyétől, és a használati módtól. Egy vízszintesen folyamatosan legyező befúvás egyenletesebben elosztva hűti/fűti az adott helységet, a helységen kívül már minimális lehet a jelentősége, azonban ha úgy van felszerelve, ami gyakori lehet, hogy a falnak nem a közepére, hanem valamelyik széléhez van közel, akkor a faltól elfelé beállítva fog a szoba közepe felé fújni. Ha pedig távolabbi helységekbe is átfújjuk a levegőt vele, akkor gyorsabb a légmozgás, ha a határoló nyílászáró irányába állítjuk. Mindenkinek magának kell tudnia, hogy a fentiek az ő esetében jelentőséggel bírnak-e vagy sem.
Samunak ez a típusa is beleesik a "koreait inkább ne" kategóriába? Vagy ez vállalható? Vagy még nincs vele sok tapasztalat? Ezt majd a statisztikailag relevánsabbak megírják. Nekem a miénkkel jók a tapasztalataim, még a garanciálisan történt javítás ellenére is. mod: de ahogy írtam, a miénk egy generációval előbbi csúcsmodell, nem feltétlenül összehasonlítható.

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.