Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#29155) FEDman válasza rumos14 (#29151) üzenetére


FEDman
addikt

Most őszintén, mi a mondanivalója ennek a kommentednek? :U
Egyszer véded a NEX-et az obikkal kapcsolatban, aztán két sorral lejjebb te magad támadod. Egyszer azt írod APS-C szenzorra nehezebb jó objektívet tervezni, aztán utána megjegyzed, hogy azért a Samunak ez mégis összejött. Ehhez hozzátenném még, hogy a Fujinak is valahogy megy a dolog APS-C szenzorra is.
Meg sugallod, hogy nincs minden rendben a NEX obikkal kapcsolatos érték ítéletemnek, aztán nem sokkal később te magad kérdőjelezed meg, hogy tud e egyáltalán ennél jobbat a Sony, most akkor ez hogy is van? :U

Nem mellesleg én mindig is azt mondtam, hogy szerintem ennél a Sony is többre képes, csak nem veszik elég komolyan ezt a vonalat. Ha a sokkal kisebb múltra visszatekintő Samunak megy ez akkor mennie kell a Sonynak is, csak akarni kéne..

Ami a mondandód elejét illeti, hát nem is tudom reagáljak e rá egyáltalán..
A Sony obik nagy többségét sose használtam. Hogy milyen az építésük, milyen az AF velük, milyen a stabijuk, ezekről tényleg nehezen tudnék komolyan nyilatkozni. Viszont ahhoz azért van szemem és kellő rutinom, hogy pár teszt képből is le tudjam szűrni, hogy adott obi optikailag mire képes. ;)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.