Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89201) DaveNo1 válasza UberMutant (#89200) üzenetére


DaveNo1
veterán

Köszi, olvasgatva hosszú távra a B7 tűnik legjobb beruházásnak :K

You are not prepared.

(#89202) MikeRenton válasza OldMike (#89195) üzenetére


MikeRenton
tag

Jézusom. Elnézést:D Google keresésen keresztül keveredtem a topikban és az LG-t nem is figyeltem. Elnézést mindenkitől!:D Az a fránya szétszórtság.

(#89203) d.tiborz válasza MikeRenton (#89194) üzenetére


d.tiborz
aktív tag

---

[ Szerkesztve ]

(#89204) ttpityu válasza DaveNo1 (#89197) üzenetére


ttpityu
csendes tag

Szia
Én most vettem nemrég MM-ban akcióban a 49SK7900PLA-t. Nem bántam meg.

(#89205) dragonfx válasza dragonfx (#89176) üzenetére


dragonfx
veterán

erről tudtok valamit mondani?

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#89206) NY_A


NY_A
őstag

Sziasztok.

Vettem egy 139 centis uhd tv-t (nem LG-t) ami egyelőre csalódás média lejátszó terén , és képminőség tekintetében is. Arra gondoltam, hogy vissza térek az LG-hét, mert annak jó a média része. Egy dolgom vacilálok. Nem biztos, hogy kell nekem az uhd, a jelenlegi tv-n is borzasztó a minőség. Az LG-neki van egy full hds oled cucca 139-es méretben, amivel nagyon szemezek. Csak nem tudom mennyire gáz a 40ppi-s érték. Kb. 2.7 méterről nézzük, néha közelebbről. Vagy vegyek csak egy 127 centis uhd-t?

(#89207) junior19 válasza Piftuka (#89198) üzenetére


junior19
senior tag

Nem használom a mozgásjavítás opciót, nekem nem jött be, de még sokat nem kísérleteztem vele. Így a mozgásmegjelenítése szerintem normális, elviselhető. Nem rosszabb, de nem is jobb más modellekénél. Egy 40"-os Sharpot váltott, az elvileg 120Hz-es volt, attól szerintem egy picit jobb. Focinál inkább a felhősödés vehető észre, mint a mozgásból jelentkező elmosódás, de a felhősödés sem zavaró mértékű. A Sharpnál az is feltűnőbb volt.
A kontraszt egy érdekes dolog a tévénél. Szerintem beállítva majd 4-5000:1-hez körüli lesz a kontrasztja. A Sharpnak 2000:1-hez volt a kontrasztja, sötétebb jeleneteknél 21-9-es filmnél már szürkült az alsó-felső fekete sáv. Nem zavaróan, de nem volt fekete. Ennél ilyenkor is feketébb, biztos, hogy nagyobb a kontrasztja.
De ha full feketét kap, akkor a kijelző lekapcsol, tök sötét, mint az oled. Ez most kalibráció nélkül az 1%-os near blacknél is így van, 2%-nál már bekapcsol a kijelző. Ennek a működését még a kalibráláshoz is ki kell ismernem. Sötét égboltnál fekete a kép, a csillagok pedig ragyognak(Star Wars jelenet).
A képeket este megnézem, mert csak akkor látható ez a jelenség.
Egyébként a Szakértői világost használom nappal, este sötétben pedig a sötét opciót.
A színei szerintem rendben vannak, bár kalibrálással biztosan javítható. Így ami kiemelkedik, az az arcbőr megjelenítése. Természetes, jól visszaadja a különböző árnyalatokat, mozgásnál nem mosódik. Ebben szerintem kiemelkedő.
Upc directet használok, szerintem nincs gond se az sd, se a hd képpel. Kockásodás nem vehető észre, viszont egy picit lehetne részletesebb a kép. Szerintem ezt áldozták egy picit fel, annak érdekében, hogy gyenge anyagnál is élvezhető kép legyen. Igaz ez xvidre és dvd anyagra is.
4K-ban a Fashion tv-be nézegettem bele, illetve a TRT 4k Foci vb közvetítésébe. Láthatóan jobb a kép a hd-hoz képest, de nem kell nagy különbséget várni. Egy demo HLG HDR-es anyagba néztem még bele, itt már nagyobb a különbség, de nekem ez túlszaturáltnak tűnt. Egy filmrészletet néztem még, ami HDR10-es, az már rendben volt színben is. Ami negatívum a lejátszójával, bár csak egy anyagot néztem meg, az eredeti Atmos hang volt az első, nem engedett hangot váltani, az Atmosból pedig nem jött a core dolby hang, így néma volt a film. Felíratot nem ajánlott fel, pedig több is volt benne. Másik filmnél már ment a hangváltás, felírat itt sem működött. Erre ha van valakinek tippje, jöhet. A lejátszás folyamatos, tekerés is ment, ebből a szempontból.jó.
Nem használom a hangszóróit, de mivel elég mély a készülék, szerintem aránylag jó hangszórók kerültek bele. A Sharphoz képest jobb, de erre nincs nagy viszonyítási alapom.
WebOs. Még csak egyszer néztem a Youtube-on, beetöltöt, lejátszott, nem volt vele gond. A menü használható, nem gondolkodik, de nem is villám. Az átlagostól egy picit gyorsabbnak mondanám.
Este megnézem a képeid, s akkor írrok arról is, hogy milyen a megjelenítése.

codec project

(#89208) myk74


myk74
senior tag

Esetleg ez? Kuponnal 152k.
Sziasztok.
Tudtok esetleg ajánlani 150-160k-ig LG tv-t, 49-55 - ös méretben, ami 4k uhd?Alap dolgokra lenne használva, tv nézés stb, semmi extra igény. Kb 2.5 méterről nézné az illetékes.
Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Nincs kéz Nincs csoki!

(#89209) siposjozsef


siposjozsef
csendes tag

Sziasztok

Egy 43as UJ6307est vettem magamnak a hálószobába ( nappaliban 49es LF632 van) de sajnos a színekkel nagyon nem vagyok megelégedve. Sajnos a sárga színt egyszerűen neon zöldként jeleníti meg és nem találtam rá megoldást a különböző beállítások változtatásával amivel visszakapnám a sárga színt. Tudnátok beállítást javasolni ? Volt már másnak is ilyen problémája ? Vagy ez a típus sajnos megjelenítésen ennyit tud?
Foci vb miatt vettem és nagyon idegesít h a szögletzászlo és a spori is neonzold színben pompázik :D

(#89210) Alex91 válasza siposjozsef (#89209) üzenetére


Alex91
félisten

Rakd a kep profilt szakertoi (sotet) modra! Nalam igy van sarga, de itt meg neked tul fako lesz a kep :D.

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#89211) Akos93


Akos93
tag

Sziasztok!

Van egy LG UH7707 típusú TV-nk. Van rá valamilyen mód, hogy laptopról kábel nélkül tudjak rajta filmet nézni? Próbáltam már azt is, hogy a routeren (ASUS AC66U B1) létrehoztam egy média szervert, de sajnos a laptopon sem tudtam elérni. Tudna esetleg valaki tanácsot adni vagy már alapból hülyeség az amit szeretnék?
(Elnézést ha off topic lenne, de nem találtam ilyen témával foglalkozó topicot)

Köszönettel

Ákos

(#89212) joszi1951 válasza Akos93 (#89211) üzenetére


joszi1951
tag

Szia a pc-n nyomd le a klaviatura alsó sorban lévő win (négy kocka) és a p gombot megjelenik a jobb oldalon a kapcsolodás kész.

(#89213) keccsa


keccsa
aktív tag

Sziasztok!

Van egy LJ610V tévém, és szeretném hozzákapcsolni a meglévő Xiaomi soundbaromat, amihez sajnos nincs távirányító, a tévén meg nincs szabályozható hangkimenet (fejhallgató)... :(

Arra gondoltam, hogy megpróbálkozom egy USB-s BT-adapterrel, így ezzel kapcsolatban kérdezném az ilyen irányú tapasztalattal rendelkezőktől:

1. Milyen USB-BT dongle kompatibilis az LJ610V-vel?
2. Szabályozható-e ebben az esetben a TV BT hangereje?
3. Stabil-e a kapcsolat, és megy-e minden automatikusan bekapcsoláskor, vagy mindig kapcsolgatni kell a TV-t, hogy a BT "kimenetet" használja?
4. Valaki tud-e valami más komfortos megoldást a hangerőszabályozásra? Bár gyanítom, hogy nem...

Köszi!

[ Szerkesztve ]

Mindenki magának hülye!

(#89214) pjen válasza Akos93 (#89211) üzenetére


pjen
félisten

serviio?nálam minden azon kapcsolódik.

(#89215) atis1224


atis1224
tag

Üdv mindenkinek ,lg uj634v tv-nél hogy érhető el hogy a screen share funkció működjön ,egy huawei p8 tellóval szeretnék hozzá csatlakozni a telefonon el indítom a mirror share funkciót de nem talál semmilyen ezközt a tv és a telló is csatlakozik a netre , wiifin , a telló a samsung tv-met egyből meg találja , előre is köszönöm

hüvely mate 10 pro

(#89216) Piftuka válasza Alex91 (#89199) üzenetére


Piftuka
veterán

Nem szépek, hanem egyenesen gyönyörűek. :K

Egyébként mi a probléma számodra?

"Aquila non captat muscas."

(#89217) Piftuka válasza dragonfx (#89176) üzenetére


Piftuka
veterán

Az "5 év gari", az 2 év gyári jótállás + 3 év "extra garancia", amely a jótállástól abban tér el, hogy abban az időszakban már nem szervizeli az LG a tévét az otthonodban; be kell vinned a szervizbe a készüléket, ha az meghibásodik.

Egyébként ez az akció most (még 1-2 hétig) érvényes, az összes LG televízióra.

Az általad kinézett modell a maga kategóriájában korrekt; már kifutó darab. Az LG-nél azért a 6xx/6xxx sorozattól kezdődően, illetve azon belül nyugodt szívvel vásárolhat az ember; korrekt, közép kategóriás modelleket talál.

Itt megtalálod a részletes technikai paramétereit, jellemzőit, a felszereltséggel kapcsolatos lényeges információkat.

Ha nem zavar a Direkt LED háttérvilágítás, és az IPS panel, akkor jól jársz vele.

"Aquila non captat muscas."

(#89218) Piftuka válasza DaveNo1 (#89201) üzenetére


Piftuka
veterán

Az általad kinézett három közül mindenképpen. (Az 55EG9A7V tévéről pedig lebeszéllek.) :K

"Aquila non captat muscas."

(#89219) Piftuka válasza TeeJay (#89136) üzenetére


Piftuka
veterán

"tök jó hogy mutatátok ezt az 5év garis akciós mókát
regisztráltam is a TV-t és jött is az üzenet hogy 5év gari van igaz 3-4-5. évben nem ingyenes a felmérés de bánja a fene 5év mégis csak 5év"

Leírnád, kérlek, hogy pontosan hogyan fogalmaz a vonatkozó dokumentum?

Tehát egészen pontosan miben tér el a +3 év "extra garancia" a gyári jótállás feltételeitől?

"Aquila non captat muscas."

(#89220) Piftuka válasza junior19 (#89207) üzenetére


Piftuka
veterán

Köszönöm szépen a részletes választ! :R

- Pontosan milyen típusú SHARP tévéd volt?

- A hangszóró azért érdekes, mert volt felhasználó, aki szerint "recseg-ropog" a burkolata; nem egy masszív, minőségi darab. És emiatt már egy korrekt hangerőn is berezonál. Meg tudod ezt erősíteni?

- Ami az általam linkelt képeket illeti... igazából azt csak demonstrációs célzattal illesztettem be, nem "teszttartalomnak". :N Azokat én készítettem a saját SONY 55W809C tévém képéről, és ide a kiváló kontrasztot, fekete szintet és homogenitást érzékeltetvén illesztettem be. :K

Az általad említett Star Wars "csillag ragyogós" téma ilyen:

;)

"Aquila non captat muscas."

(#89221) a nyúlon túl válasza HellGreg (#1) üzenetére


a nyúlon túl
újonc

Üdv.

Épp tv vásárlás előtt állok és 2 fő szempontot vizsgálva állok a döntés előtt, szép tiszta éles kép, és gyors csatornaválás.
100.000-125.000ft amit erre szánnék.
ki mit tud, hogy álljak neki?

Tanácsot szeretnék kérni. Mi lehet a különbség az
LG 43UJ620V UHD, és az
LG 43UJ6307 UHD televíziók között?
mert 20ezer ft eltérés van a látszólag ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkező készülékek között.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat,

(#89222) fgst válasza fgst (#89193) üzenetére


fgst
tag

https://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/hsz_89193-89193.html
Ehhez esetleg valaki?

A tünetek képekben:

https://photos.app.goo.gl/Z7Gk2zMKaNcjmtGy7

Nem tudjátok melyik panel lesz ez, ill. hogy hol lehet bele szerezni, vagy ki javít ilyeneket?

[ Szerkesztve ]

(#89223) tom570 válasza a nyúlon túl (#89221) üzenetére


tom570
aktív tag

Lehet nem nagy segítség, de én is ez a kettő között vacilláltam és végül az ár(emag 108e-10%) és a készülék pereme döntött. Tudom bagatell, de az euronicsban láttunk 6307-et és annak a kávája, műanyag kerete nagyon nem tetszett, számomra olyan mint valami gagyi képkeret. A 620v kerete, igaz azt nem láttam élőben, de képek és videók alapján sokkal barátságosabb, egyszerűbb. Végül is a végén a kereteket kezdtük vadászni és utána örültünk, hogy még az ár is nagyon kedvező! Talán a héten meg is jön a gyönyörű!
A "K" 2018 sorozat keretek is a nekem nem tetszőek voltak, persze az alacsony árkategóriában keresgéltem csak.

/Give them nothing! But take from them everything!/

(#89224) Alex91 válasza Piftuka (#89216) üzenetére


Alex91
félisten

Nekem nem termeszetesek, csak ennyi :). Ceruzak neonos szinben, rikito zold novenyzet, narancssarga feju leopard... De biztos bennem van a hiba!

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#89225) p87


p87
senior tag

55UH8507 tvm jelzett, hogy van új firmware 05.30.30 -as.
Esetleg nem tudja valaki mi/mik lehetnek a változások?

(#89226) UberMutant válasza p87 (#89225) üzenetére


UberMutant
őstag

ez még az lg oldalán sincs fent

(#89227) Saradas


Saradas
csendes tag

Sziasztok!
Segítsetek! Melyiket vegyem
43UK6300MLB 139 000Ft
Vagy
43UK6470PLC 149 000 Ft

Előre is köszi!

(#89228) junior19 válasza Saradas (#89227) üzenetére


junior19
senior tag

Ugyanaz a két tévé, csak a külső más. A 6300-as két szélén van két műanyag láb, s műanyag a keret.
A 6470-es közepén van a láb, fém, s a tévé kerete is fém.

codec project

(#89229) z123456z


z123456z
őstag

Urak, lb671-re érkezett egy frissítés, amire már vagy két éve nem volt példa. Tudja valaki, hogy érdemes e vele foglalkozni, vagy sem, mert szerintem hozzátenni nem tud semmit, elvenni annál inkább.

(#89230) junior19 válasza Piftuka (#89220) üzenetére


junior19
senior tag

A Sharp az LC40LE705E volt.
Most délután hallgattam a saját hangszóróit, én semmilyen problémát nem érzékelek. A ház az tényleg műanyag, nem is nagy minőség, ha megfogja az ember a tévét, akkor tényleg recseg-ropog, de a hangszórónál nem hallatszik. Ha ez is kritérium, akkor a 6470-es ugyanez, csak fémházban, fémtalppal. Nekem nem ért 40 ezer forint különbséget a fémház, mert a falon van, így teljesen mindegy, milyen a talp.
Méricskéltem ma egy kicsit, lehet, így jobb infók birtokába juthatsz.
Szemre 100 nits lett a 100%-os fehér fénysűrűsége, a feketéé 0,014. Ez 7283:1-hez kontraszt arányt ad ki. Beállítottam 120-ra a 100%-os értékét, így a fekete is felment 0,021, de még így is 6000:1-hez a kontraszt arány. De ez még csökkenni fog kalibráláskor, mert a gamma mindenhol alacsony. Ez a sötétebb jeleneteknél látszik a legjobban, mondjuk ott is a legnagyobb a gamma eltérése.
Mértem 10%-os minta ablakkal is, ez viszont nem korrekt, mert 0 és 1%-os szürkeszintnél is még le van kapcsolva a kijelző, így a kontraszt végtelen lenne.
De megmértem az Ansi kontrasztot is. Ilyenkor 5322:1-hez a kontraszt arány, ez szerintem elég jó.
Még annyit, hogy végpontozva a szakértői sötét képmód elég jó eredményeket ad, leginkább a gamma ami nagyon eltér. A szürkeskála deltaE értéke 2, 71, a legmagasabb 4,8. Az RGB együttfutásban szinte végig a piros kicsit sok, a kék pedig kevés, ezért néhány részen kicsit sárgás a szürke. A színhőmérséklet is emiatt inkább 6200K környékén mozog.
A color gamutban a kék nagyon fényes, ezért a cián és a fehér delta E értéke is nagyobb mint 3. A többi szín 2 alatt van. Ez egyébként látszik is, hogy a kék inkább fényes, s veszít a telítettségéből.
Ezért a gamma és a kék szín fényessége miatt aki teheti, érdemes kalibráltatni, mert nagyon jó eredményeket lehet kihozni.
Remélem tudtam segíteni, s kérdéseidre megkaptad a megfelelő válaszokat.

codec project

(#89231) zserrbo


zserrbo
aktív tag

Vettem egy 43UJ701V TV-t, a bal alsó sarkában bevilágítás látszik. A 3 napon túl vagyok, 14 napon belül. Nem volt időm hamarabb foglalkozni vele. Gariban orvosolnák ezt vajon?

kép1
kép2
kép3

[ Szerkesztve ]

(#89232) TaylorPro


TaylorPro
addikt

Elcsíptem ezt a TV-t itt az MM-ben 105599Ft-ért 0%-os THM-re. Jó vétel volt és a TV is ennyiért szuper. 5 év gari se hátrány.

Pixel 8 Hazel

(#89233) Saradas válasza junior19 (#89228) üzenetére


Saradas
csendes tag

Köszi! Akkor jó lesz az olcsóbb is, úgy is konzolra megy

(#89234) closedown


closedown
csendes tag

Van egy 42LA620 modellem, amiről le tudom szedni a csatornalistát USB-re (Hotel módot elő tudom hívni).

Most vettem egy 22MT49VF-PZ tv-monitort, van lehetőség, hogy erre feltegyem az USB-ről a másik tv-ről mentett csatornalistát valahogyan?? Van valami rejtett menü ebben??

(#89235) mobilizmo


mobilizmo
Topikgazda

Sziasztok!

Van még itt valaki a topikban aki LB sorozat fw downgrade-el kapcsolatban tudna nekem segíteni?
Bármilyen eljárás érdekelne.

[ Szerkesztve ]

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#89236) pilóta


pilóta
nagyúr

Sziasztok!
TV-s topicban már kérdeztem, de hátha itt jobban van tapasztalat.

Vettem egy 43UJ701V-t (kedden szállítják, még nincs nálam). Elvileg a magic remote távitányító jár hozzá. Viszont T-home-os STB van otthon, arról megy a TV. Meg lehet ezt oldani, hogy a TV távja vezérelje az STB-ot is? Könnyű megcsinálni?

Aki él és nem boldog, az téved!

(#89237) V8engines válasza TaylorPro (#89232) üzenetére


V8engines
tag

Pedig már nem is kapható. ;]

(#89238) Hegyirabló


Hegyirabló
veterán

Sziasztok!

Csereutalvánnyal cserélik a 49UJ6307 tévémet. Arra gondoltam, rátennék még egy kis pénzt, és vennék egy drágábbat. Kérdés, van-e értelme? Ráfizetni és megvenni helyette ezt

49UJ635V

vagy ezt

49UJ6517

esetleg ezt

49UJ670V

Mi a különbség? Csak a burkolat és a talp?

Köszönöm!

Aquila non captat muscas.

(#89239) Alex91 válasza Hegyirabló (#89238) üzenetére


Alex91
félisten

A 635v kvazi ugyanaz, mas design. A 670v ami joval jobb elviekben a cserelendo keszuleknel, Bar nagyjabol azonos kategoria...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#89240) Hegyirabló válasza Alex91 (#89239) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Köszi!!!

Tök érdekes, hogy a 670V-ről érdeklődtem a Media Marktnál, nem is hallottak róla. Szerintük ezt egy másik üzletláncnak gyárthatta le az LG, amit az erősít, hogy valóban, először az Edigital oldalán találtam meg.

Ez csak így megy az LG-nél, hogy gyártok egy sorozatot a Media Marktnak, egy másikat meg az Edigitálnak???

[ Szerkesztve ]

Aquila non captat muscas.

(#89241) z123456z válasza mobilizmo (#89235) üzenetére


z123456z
őstag

Szia. Segíteni nem tudok, ellenben érdekelne, hogy miért akarod downgrade-elni? Nekem is lb van, és tegnap óta frissítést akar telepíteni. Ez lenne az oka? Köszi.

(#89242) dragonfx válasza Saradas (#89227) üzenetére


dragonfx
veterán

én ma vettem a 6300ast. eddig okés.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#89243) nightshadow válasza Hegyirabló (#89240) üzenetére


nightshadow
veterán

Valószínűleg kezdő eladótól kérdezted mert tele volt UJ670V-vel a MediaMarkt, csak mivel tavalyi modell, kifutott. Egyébként tényleg előfordul olyan amikor egy tv modell variánst egy adott üzletlánc megkap kizárólagos forgalmazásra.

[ Szerkesztve ]

(#89244) Alex91 válasza Hegyirabló (#89240) üzenetére


Alex91
félisten

Az uj7507 volt pl. a mediamarkt kizarolagos forgalmazasaban itthon, ha jol tudom...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#89245) Hegyirabló


Hegyirabló
veterán

Voltam az áruházban. Nem tudom, hogy hozzá nem értés okán, vagy rásózás miatt, de mindenképpen rá akartak beszélni egy 49UJ634V-re a 6307 helyett, mondván, hogy mennyivel többet tud, és szebb a képe.

Viszont felkeltette a figyelmemet ez a tévé.

Többet tud ez, mint a 6307?

Köszönök minden hozzászólást és segítséget!

Szerk: A linkelt tévé VA paneles. Vajon megéri azt, az IPS korában?

[ Szerkesztve ]

Aquila non captat muscas.

(#89246) #20221952 válasza Hegyirabló (#89245) üzenetére


#20221952
törölt tag

Naná, hogy megéri, volt szerencsém látni, az IPS-hez képest sokkal jobb a képe megjelenítésben, de egy (másik gyártó) VA paneljéhez képest már nem annyira jó.

(#89247) TaylorPro válasza pilóta (#89236) üzenetére


TaylorPro
addikt

Simán viszi a Magic a Thome beltérit. Vivo amit ki kell majd választani a Magicnél.

Pixel 8 Hazel

(#89248) pilóta válasza TaylorPro (#89247) üzenetére


pilóta
nagyúr

Köszi!

Aki él és nem boldog, az téved!

(#89249) mobilizmo válasza z123456z (#89241) üzenetére


mobilizmo
Topikgazda

Majd' 3 éves teszt fw van rajta. Olyan magas a verzió száma (05.05.99), hogy semmi nem fogja upgradelni. Egyébként nincs különösebb probléma vele, de néhány napja írta - azt hiszem TaylorPro -, hogy az új LB-s upgrade-től picit gyorsabb lett a menü.

[ Szerkesztve ]

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#89250) junior19 válasza Hegyirabló (#89245) üzenetére


junior19
senior tag

A 89207 és a 89230-as hozzászólásban a linken található tévéről írtam.
Ha sötétben filmnézésre is lenne használva, akkor én inkább ezt ajánlanám. Egy hete használom.
Ha inkább tévézés, kevés film, fény is van a helységben, akkor inkább a 49SJ810-est. B6-os Oled-el hasonlítottuk össze, csak a feketeszintben volt eltérés nagy mértékben, más mindenben nagyon kicsi különbségek voltak az Oled javára. Egyszerre néztük a kettőt, így lehetett apró különbségeket észrevenni.

codec project

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.