Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#113861) qvik27 válasza zolnagy (#113850) üzenetére


qvik27
tag

Persze! Nem is általános cáfolatnak szántam, inkább valóban összefoglaló, nomeg mérésekkel támasztja alá a "kollektív tapasztalatot".
Emellett van pár dolog, ami viszonylag egyértelműen tisztázható a vizsgálatok alapján, itt pedig rendre felmerül. Ilyen pl. az, hogy a szelepet a zacsin nem ragasztjuk le, nem szerencsés spricnizéssel visszahűteni a kávét a pörkölés végén, vagy az, hogy ha kevésbé szeretjük a káposzta, sajt, romlott tojás ízjegyeket, akkor várjuk ki, amíg a bűnös összetevők javarésze távozik, stb.

Lehet, hogy csak én nem voltam figyelmes, de nem emlékszem, hogy írták volna, milyen kávét vizsgáltak és milyen pörkölésűt. ...ami ugye nem feltétlenül indifferens.
Van még hiányérzetem, főleg a pihentetési időszakra vonatkozó körülményeket illetően.
Persze ez legyen az élelmiszermérnökök meg a pörkölőmesterek dolga.

10 féle ember létezik: aki érti a digitális világot és aki nem.

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.