Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz zolnagy #113850 üzenetére

    Persze! Nem is általános cáfolatnak szántam, inkább valóban összefoglaló, nomeg mérésekkel támasztja alá a "kollektív tapasztalatot".
    Emellett van pár dolog, ami viszonylag egyértelműen tisztázható a vizsgálatok alapján, itt pedig rendre felmerül. Ilyen pl. az, hogy a szelepet a zacsin nem ragasztjuk le, nem szerencsés spricnizéssel visszahűteni a kávét a pörkölés végén, vagy az, hogy ha kevésbé szeretjük a káposzta, sajt, romlott tojás ízjegyeket, akkor várjuk ki, amíg a bűnös összetevők javarésze távozik, stb.

    Lehet, hogy csak én nem voltam figyelmes, de nem emlékszem, hogy írták volna, milyen kávét vizsgáltak és milyen pörkölésűt. ...ami ugye nem feltétlenül indifferens.
    Van még hiányérzetem, főleg a pihentetési időszakra vonatkozó körülményeket illetően.
    Persze ez legyen az élelmiszermérnökök meg a pörkölőmesterek dolga.

    BinX, a magyar neobank vállalkozásoknak - https://binx.hu (...szerintem tetszeni fog.)

Új hozzászólás Aktív témák