Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/eagle.gif)
qvik27
tag
Persze! Nem is általános cáfolatnak szántam, inkább valóban összefoglaló, nomeg mérésekkel támasztja alá a "kollektív tapasztalatot".
Emellett van pár dolog, ami viszonylag egyértelműen tisztázható a vizsgálatok alapján, itt pedig rendre felmerül. Ilyen pl. az, hogy a szelepet a zacsin nem ragasztjuk le, nem szerencsés spricnizéssel visszahűteni a kávét a pörkölés végén, vagy az, hogy ha kevésbé szeretjük a káposzta, sajt, romlott tojás ízjegyeket, akkor várjuk ki, amíg a bűnös összetevők javarésze távozik, stb.
Lehet, hogy csak én nem voltam figyelmes, de nem emlékszem, hogy írták volna, milyen kávét vizsgáltak és milyen pörkölésűt. ...ami ugye nem feltétlenül indifferens.
Van még hiányérzetem, főleg a pihentetési időszakra vonatkozó körülményeket illetően.
Persze ez legyen az élelmiszermérnökök meg a pörkölőmesterek dolga.
10 féle ember létezik: aki érti a digitális világot és aki nem.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.