Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Jack Hunter:] Egérragasztó
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] USB to S/PDif konverter a modern RIAA, elektroncsövekkel
- [Re:] [TheLázs:] ADHS
- [Re:] Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
rastacsz
tag
Kancsóban szűrt vízre rámért már valaki, hogy mennyi az eredetihez képest a maradvány keménység? (18-20-22 °nk esetén kell-e kétszer szűrni?)
Illetve a kancsós vizet kiöntve, a pohár alján nekem az aktív szén darabkák megmaradnak, ez normális?(bwt mg+, a használati írja, hogy első alkalommal a szén kijöhet és nem pára, max újat kell szűrni, de ez már pár napos, napi 2-3 felöntéses)
[ Szerkesztve ]
There are 2 types of people in this world. Avoid them both.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.