Hirdetés

2024. szeptember 11., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58516) peppe79 válasza Gravity1234 (#58489) üzenetére


peppe79
senior tag

Fokozott mozgásigényű, hiperaktív (ADHD-s) gyerekünk van. Na, ő aztán tud olyan életveszélyes dolgokat művelni, hogy csak na. :)
Viszont a háztartási gépeket, lámpákat soha nem nyomkodta, kapcsolgatta össze-vissza. Ebben talán az is szerepet játszik, hogy 1,5 éves korától kezdve én magam tanítottam meg rá, hogy hogyan kell egy programot lefuttatni a mosogatógépen, a mosógépen, vagy hogy hogyan kell a ruhákat kiteregetni.
Egy 22 hónapos gyerek már javában másolja a szüleit. Én azt mondom, hogy tiltás helyett inkább te magad kérd meg rá, hogy segítsen neked. Persze, nem vasalásra, vagy hasonlóra gondolok. De nálunk például kifejezetten várja, és élvezi is a pici, amikor szólok neki, hogy segítsen elindítani a mosogatógépet. A kis Xiaomi akkus porszívóval is szokott takarítani, és az orrát is saját maga szívja le vele. :)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.